-
Η μπέμπα μου είναι ήδη στον ...'γιατρό' για να διορθωθεί το χτύπημα στην πίσω πόρτα που έκανα στις διακοπές και το θεματάκι με το παράθυρο του οδηγού που όπως είχα γράψει παλιότερα μερικές φορές ξανακατέβαινε στο ανέβασμα. Ήδη άλλαξαν τον μηχανισμό του παραθύρου και μου είπαν ότι βρήκαν μέσα και ένα εξάρτημα 'τσακισμένο' που ενδεχομένως επηρέαζε και αυτό και θα μου το αντικαταστήσουν επίσης.
Πιστεύω σε 2 μέρες μαζί με το βάψιμο της πόρτας να έχω το αμάξι πίσω...Έως τότε είμαι με bmw sedan -
Ο γιατρος θα τη φτιαξει οπως πριν και θα ειστε παλι μαζι!
-
Μια μικρή θεραπεία στην μπουμπού θα κάνει, μην τρελαίνεσαι. Ποια σου δώσανε για αντικατάστασης; Εντυπώσεις;
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μια μικρή θεραπεία στην μπουμπού θα κάνει, μην τρελαίνεσαι. Ποια σου δώσανε για αντικατάστασης; Εντυπώσεις;nickthetrib from tapatalk
Επειδή σήμερα επέστρεψα και έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά γιατί έχω να παραδώσω υλικό τέλος της εβδομάδας...δεν κοίταξα καν το μοντέλο!
Sedan σειρά 3 πρέπει να είναι και πολύ πιθανό πάνω από 10ετία...μην πω 15ετία!
Θα το κοιτάξω στην επιστροφή στο σπίτι το μεσημέρι και θα γράψω εντυπώσεις οσονούπω!edit :
Δίκιο είχα, η 3άρα Ε46 είναι...ένα από τα αυτοκίνητα που αν δεν κάνω λάθος πούλησε πάρα πολύ τότε...Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γράψω ιδιαίτερες εντυπώσεις, εφόσον δεν είναι αμάξι άγνωστο...
Επιγραμματικά, το σαλόνι ωραίο και οι χώροι άνετοι...έχει πάνω από 220.000 χλμ, καλό τιμόνι και στήσιμο, ο κινητήρας με τα 115 άλογα - αν δεν κάνω λάθος - απλά επαρκής για τότε (αρχές της προηγούμενης 10ετίας...) σε τέτοιο αμάξωμα, σίγουρα ανεπαρκής για τώρα - ιδίως και με μια μηχανή που λογικά θα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ - για να πάρετε μια ιδέα...η corolla μου του 2006 τραβούσε σε προσπέραση σαφώς καλύτερα με 3η, εδώ πραγματικά αγκωμαχάς και κινδυνεύεις...Για 1-2 μέρες θα κάνει τη δουλειά μου! -
Κατάλαβα, κανιβαλισμένο αμάξι για απλές μεταφορές. Νομίζω ότι έβγαζε 102 και όχι 115 (αυτά ήρθαν πιο μετά 2005+) και σίγουρα με τα χρόνια και τα χλμ κάποια πέθαναν
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Κατάλαβα, κανιβαλισμένο αμάξι για απλές μεταφορές. Νομίζω ότι έβγαζε 102 και όχι 115 (αυτά ήρθαν πιο μετά 2005+) και σίγουρα με τα χρόνια και τα χλμ κάποια πέθανανnickthetrib from tapatalk
Οντως μετα 2005 ηρθε. Πριν εβγαζε 105. Πιο παλια πρεπει να εβγαζε 102
-
Δεν θα απέκλεια να είναι κ με τα 105 άλογα! Το αμάξι δεν έχει κάποια ένδειξη πάνω του για το ποιο ακριβώς μοντέλο είναι κ το 'αντιστοιχισα' μέσω φωτογραφιων στο ίντερνετ...Ποιος ξέρει τι θα έχει περάσει το κακόμοιρο τόσα χρόνια...Από εμφάνιση πάντως δεν δείχνει τόσο ταλαιπωρημένο κ το κιβώτιο ταχυτήτων πέρα από μια μικρή 'ασάφεια' δουλεύει καλά. Σε ανοιχτό δρόμο το αμάξι είναι άνετο κ ταξιδιάρικο, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις με αυτον τον κινητήρα άνετες προσπεράσεις ή επιταχύνσεις (εκτός κ αν είναι όντως 'κανιβαλισμενο' όπως εγραψε ο nick...). Και με το 'άνετες' εννοώ ότι πήγα να προσπεράσω με 3η αμάξι που πήγαινε με 60-70 κ...πέρασα με το ζόρι...
-
Ερχεσαι και απο 190 ντιζελατα αλογα με 15 χρονια διαφορα εξελιξης οποτε και σαν σαλιγκαρι να ελεγες παλι σωστος στη περιγραφη θα ησουν
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ερχεσαι και απο 190 ντιζελατα αλογα με 15 χρονια διαφορα εξελιξης οποτε και σαν σαλιγκαρι να ελεγες παλι σωστος στη περιγραφη θα ησουνΧαχαχα.
Καλύτερα δεν θα μπορούσε να το πειςnickthetrib from tapatalk
-
Κοίταξα την άδεια κυκλοφορίας: 1999! Άρα ούτε 115 άλογα!
-
Κυλινδρισμός Βασίλη; Υπάρχει περίπτωση να είναι η τότε 316 που είχε οκταβάλβιδο 1900 κυβικών με 104 μουλάρια...
-
Παίδες η xdrive16d καλύπτει μια 4μελη οικογένεια που κανει πολλές εξορμήσεις και πολύ συχνά ταξίδια Θεσσαλονίκη (μένω Αθήνα); Για χώρο αποσκευών αλλού διαβάζω για 505 λίτρα και αλλού για 420. Τι ισχύει τελικά; Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν καθόλου κομμάτια με όφελος αποσυρσης; Γενικά τι χρόνους παράδοσης δινουν;
-
Αλέξανδρε είναι πιθανό! Πάντως αν εξαιρέσω τον κινητήρα, ως προς τα υπόλοιπα για αμάξι 17 ετών μια χαρά είναι!
Sugarman1975 κάνε το test drive για να δεις αν σε καλύπτει ο κινητήρας. Στα υπόλοιπα - με εξαίρεση τον εξτρά εξοπλισμό που πληρώνεται αδρά - το αμάξι νομίζω ότι είναι υπερ-επαρκές. Ο χώρος αποσκευών της νέας Χ1 είναι 505 λίτρα και είναι εξαιρετικός για την κατηγορία. Η παλιά Χ1 είχε χώρο 420
-
Απλά μια διευκρίνιση sugarman, δεν είναι xDrive αλλά sDrive η 16dπου σημαίνει ότι είναι πρσθιοκίνητη, όχι 4κίνητη.
-
Τι χρόνους παράδοσης έχει; Φάνη sorry sdrive ήθελα να γράψω. Υπάρχει κάτι τρανταχτο που λείπει από τον εξοπλισμό;
-
Φίλος μου παρέλαβε στο 3μηνο.
Για τον εξοπλισμό μπορείς να δεις αναλυτικά στο configurator στο site της bmw. Ο,τι προσθέτεις όμως συνήθως κοστίζει αρκετά... -
Στο configurator όμως δε βγάζει τιμή.
-
Αν δεν άλλαξε κάτι στους τελευταίους μήνες πρέπει να βγάζει αναλυτικά τιμές ανάλογα με το κάθε τι που επιλέγεις
-
Όχι δεν βγάζει πλεον
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν βγάλει θα υπάρχουν λιποθυμιες..... Λολλλ
BMW X1 2016