-
Οχι μονο σε εσένα nascar1, με χαλάει η οδική του συμπεριφορά από ότι έχω διαβάσει ( κοίτα ποιος μιλάει για οδική συμπεριφορά, αυτός με το auris του 2007, χαχαχαχα).
Αν παίξει παραγγελία για το υγραέριο (τύπου μπαίνεις αντιπροσωπεία και λες ' θελω το tipo με το μοτέρ του υγραερίου '), μάλλον θα το φέρουν.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Και σε εμένα αρέσει η επιλογή Tipo. Τίμιο αυτοκίνητο, με καλό value for money. Και αισθητικά μου κάνει (ιδίως το sedan), αλλά αυτό εμπεριέχει υποκειμενισμό.
-
Για το σενταν λέω και εγώ, άντε και το station. Το hatchback δεν μου κάθεται καλά οπτικά, κάτι λείπει (υποκειμενικά πάντα).
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Και εγώ γουστάρω το νέο Τιπο αλλά σε αντίθεση με σας εγώ θα προτιμούσα την 5\θυρη έκδοση του.Καλοι κινητήρες χώροι για επιβάτες και αποσκευές.Και το κυριότερο για εμένα ένα ατμοσφαιρικό μοτερ.Λογω προβλήματος με τα τεκμήρια όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάω στα 1400 κυβικά,διαφορετικά θα το έπαιρνα άνετα.
-
Πέρασαν οι μήνες. Ίσως χρόνος και λίγο παραπάνω. Στο RAC το αμάξι κάνει θραύση, έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτα. Είναι η τιμή του? Μπορεί, αλλά είναι ένα αυτοκίνητο, ο ορισμός του τίμιου. Μεγάλο, άνετο. Δεν το λες premium αλλά στη τελική όλα είναι υποκειμενικά.
Παρόλα τα δεινά που τραβάνε, δεν έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα, πολύ αξιόπιστα μέχρι στιγμής.
Τα μείον του, είναι προφανές ότι στα 1400 φορτωμένο δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο, φανταστείτε να έχει και αναμένο το A/C Ίσως η καλύτερη επιλογή για τον μέσο οικογενιάρχη που είναι λίγο πιο 'ανήσυχος' να είναι το 1600.
Ένα ακόμα θεματάκι θα μπορούσε να είναι ο μικρός χώρος ανοίγματος του πορτ παγκαζ. Ίσως να δυσκολέψει κάποιους με μεγάλες αποσκευές.
Τέλος, αν και κάνει πολύ καλό ταξίδι, με τις καλές αναρτήσεις και την πλατιά καμπίνα με τις άνετες θέσεις του, στο όριο έχει μεγάλη τάση να 'πετάξει' στις στροφές το... 'οπίσθιό' του. -
Πηχτρα και η Κεφαλονια απο δαυτα σε λευκα νοικιαρικα. Πολυ επιφοβη επιλογη σα μεταχειρισμενο σε λιγα χρονια. Οι ιδιωτικες πωλησεις του ειναι ελαχιστες.
-
Χαλκιδική κυκλοφορούν πολλά με ξένες πινακίδες.
Το sedan είναι όμορφο. -
Οδηγωντας το FIat Doblo εντυπωσιάστηκα με το ποσο ευχάριστο στην οδηγηση ειναι και κρινοντας απο την αισθηση που σου δινει το τιμονι του αδυνατώ να πιστεψω οτι το Tipo θα ειναι υποδεέστερο.
Εξακολουθω να απορω γιατι δεν εχουν φερει ακομα του διπλου καυσιμου βενζινης-υγραεριου... -
Το παλιο doblo το χαμε μεταφορικο προσωπικου σε μια παλια περιστασιακη μου δουλεια και το αμαξι ηταν τρομερο στο κρατημα του.
-
Αν και τα sedan είναι 'εκτός μόδας' εγώ κάθομαι και χαζεύω ένα γαλάζιο μεταλλικό που το έχει κάποιος στην γειτονιά μου.
Για μένα από τα ποιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Αποπνέει μία αίσθηση premium αυτοκινήτου.
Αν δεν είχε το λογότυπο FIAT θα μπορούσε να ήταν και BMW ή Audi. Το εσωτερικό του (για μένα) κορυφαίο.Δεν το έχω οδηγήσει αλλά αν έμενα σε άλλη χώρα σίγουρα θα το αγόραζα, ειδικά με τις τιμές που έχει.
'Πολύ αυτοκίνητο' με πολύ λίγα χρήματα. -
Ακολουθεί την μοίρα των μικρομεσαίων Fiat. Στην αφανεια...
Και εφόσον δεν τα κατάφερε το προηγούμενο πολύ καλό Bravo δεν θα τα καταφέρει και αυτό και τα επόμενα. -
Απλα ηρθε σε λαθος εποχη. Ο κοσμος για οικογενειακο στρεφεται στα SUV και τα sedan εχουν πολυ μικρο κομματι απο τις πωλησεις. Σε αλλη εποχη θα ηταν best seller. Χωροι-καλη τιμη-καλα και αξιοπιστα μοτερ.
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι εξ αρχής το προόριζαν για εταιρικό και νοικιάρικο μιας και απ ότι βλέπω πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.
-
Ο χρήστης AntonisTjet έγραψε:
Απλα ηρθε σε λαθος εποχη. Ο κοσμος για οικογενειακο στρεφεται στα SUV και τα sedan εχουν πολυ μικρο κομματι απο τις πωλησεις. Σε αλλη εποχη θα ηταν best seller. Χωροι-καλη τιμη-καλα και αξιοπιστα μοτερ.Πράγματι ήρθε σε λάθος εποχή.
Το μάρκετινγκ κάνει μια χαρά την δουλειά του. Κατάφερε και ξέσκισε όλες τις κατηγορίες.
Αυτοκίνητα unisex...
Πλέον με ένα αυτοκίνητο μπορούμε να λέμε ότι έχουμε λίγο από Crossover/Hatchback/Coupe/SUV/Station Wagon. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ακολουθεί την μοίρα των μικρομεσαίων Fiat. Στην αφανεια...
Και εφόσον δεν τα κατάφερε το προηγούμενο πολύ καλό Bravo δεν θα τα καταφέρει και αυτό και τα επόμενα.+1
-
Καλά δεν περίμενε ποτέ και η ίδια η fiat τρελές πωλήσεις. Για Τουρκία και ανατολικό μπλοκ κυρίως το προόριζε, αν εκεί πήγε καλά nessun problema για την fiat.
-
Αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς και ευτυχώς που το ανέφερε ο φίλος στο θέμα του Baleno.
Το hatchback βγαίνει σε τρελή τιμή η πλούσια έκδοση Lounge.
Και είναι και μαζεμένο. 3,57 μέτρα μήκος.15150e μαζί με το χρώμα και φουλ εξοπλισμό.
Και η πλάκα είναι ότι μου αρέσει πολύ μέσα/έξω.Στην FIAT έχω και γνωστούς λόγω Panda και έτοιμο καλό συνεργείο.
Ρε σεις αξίζει το Tipo; Το έχει οδηγήσει κανείς;;;;;
-
Αν υπήρχε η hatchback έκδοση όταν έψαχνα αυτοκίνητο ίσως να έκανα την στροφή προς την βενζίνη και να ήταν το αυτοκινητό μου σήμερα.
Για τα δικά μου μάτια, πολύ όμορφο εξωτερικά, αρκετά άσχημο εσωτερικά. Οδηγικά δεν ξέρω τι παίζει γτ δεν άξιζε τον κόπο ένα test drive τότε, αφού δεν θα κοίταγα sedan. Με την οθόνη να έχιε καλύτερη τοποθέτηση σουλουπώθηκε λίγο, αλλά με χαλάει πολύ το ταμπλό.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και είναι και μαζεμένο. 3,57 μέτρα
ή το έγραψες λάθος Νίκο ή κάτι μπερδεύεις....τόσο είναι το Panda!
To Tipo (https://www.fiat.gr/tipo/tipo-hatchback) είναι στα 4,37.
-
Που το βρήκα αυτό το μήκος;
Fiat Egea - Tipo