-
Ίσως το πιο όμορφο από τα φθηνά sedan
http://autotriti.gr/data/news/preview_news/Etoimo-to-Fiat-Aegea_125731.asp
Youtube Video -
Youtube Video -
Youtube Video -
Σχεδιαστικά ειναι ενδιαφέρον μένει να δούμε την απτή ποιότητα και το τιμολόγιο.
-
-
Όσο ενδιαφέρον είχε και το Linea ...
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Μην είσαι κακός. To Linea ήταν αηδία και τα μηχανικά σύνολα μάπα.
Εδώ σαν ντιζάιν ειναι σαφώς καλύτερο και απο μηχανές έχει τους αξιολογους 1.6 diesel του ομίλου ( βενζίνη δεν ξέρω αλλα αφού έχει αυτούς τους ντιζελ πιθανότατα να υπάρχει η επιλογή 1.4 τούρμπο) -
Σχεδιαστικά δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό Αν και πρέπει να ομολογήσω πως όταν το βλέπω δεν μου φέρνει στο μυαλό fiat
-
Κινεζίλα...
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Κινεζίλα...Αυτό θα έλεγα αν το έβλεπα με την πρώτη ματιά. Όμως με την δεύτερη ματιά, θα αναγνωρίσω το ευρωπαικό του στυλ, διότι μοιάζει με μοντέλο της Alfa Romeo.
-
Μάλλον περισσότερο για BMW.
-
Όμορφο εντός και εκτός. Τους Ιταλούς στο design τους θεωρώ πολύ καλούς. Να φτιάχνανε λίγο την αξιοπιστία...
-
Όσο αφορά την αξιοπιστία νομίζω πλέον ότι δεν υπάρχει καμία διαφορα με τους γερμανούς.
Η διαφορα όσο αφορά την αξιοπιστία ήταν υπαρκτή μόνο στο παρελθόν και πλέον μια τέτοια παρανόηση καλιεργειται τεχνηεντως και με ύποπτο τροπο μόνο απο τον ειδικό τύπο. -
Σαφώς χειρότεροι οι Γερμανοί σε αξιοπιστία εδώ και χρόνια.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όσο ενδιαφέρον είχε και το Linea ...Ουτε καν...
Σαφώς χειρότεροι οι Γερμανοί σε αξιοπιστία εδώ και χρόνια.
+1
-
Οι ιταλοι σε αξιοπιστια εχουν ανεβει παρα πολυ τα τελευταια χρονια, οι δε γερμανοι εχουν πιασει πατο. Ειναι τα πιο αξιοπιστα απο ευρωπη τα ιταλικα ειναι η γνωμη μου και εχουν ανεβει και τα γαλλικα με τα πετρελαιοκινητα τους.
Το linea μηχανικα ως συνολο ηταν μια χαρα, μην ακουω κουταμαρες, φοραγε τα αξιοπιστα μοτερ t-jet & multijet και μηχανικα ηταν ολο απο grande punto. Μονο το σχεδιο ηταν πολυ συντηριτικο και σαν χωροι, πρακτικοτητα κλπ θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο.
Το aegea ειναι πολυ ποιοτικο συμφωνα με οσα λενε μεσα (οπως και το νεο 500x) και σχεδιαστικα πολυ καλο σε σχεση με παλια sedan fiat. Πιστευω θα παει καλα και με μια καλη τιμουλα.
-
Μου φερνει στο μυαλο Ford Mondeo, Skoda Octavia, BMW 3 και πολλα αλλα.......Να δω 1 φουστη σχεδιαστη να φτιαξει ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας ΧΩΡΙΣ να εχει κατακλεψει τα σχεδια αλλων εταιρειων και τι στον κοσμο.
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Οι ιταλοι σε αξιοπιστια εχουν ανεβει παρα πολυ τα τελευταια χρονια, οι δε γερμανοι εχουν πιασει πατο. Ειναι τα πιο αξιοπιστα απο ευρωπη τα ιταλικα ειναι η γνωμη μου και εχουν ανεβει και τα γαλλικα με τα πετρελαιοκινητα τους.Το linea μηχανικα ως συνολο ηταν μια χαρα, μην ακουω κουταμαρες, φοραγε τα αξιοπιστα μοτερ t-jet & multijet και μηχανικα ηταν ολο απο grande punto. Μονο το σχεδιο ηταν πολυ συντηριτικο και σαν χωροι, πρακτικοτητα κλπ θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο.
Το aegea ειναι πολυ ποιοτικο συμφωνα με οσα λενε μεσα (οπως και το νεο 500x) και σχεδιαστικα πολυ καλο σε σχεση με παλια sedan fiat. Πιστευω θα παει καλα και με μια καλη τιμουλα.
Τα μοτέρ που αναφέρεις καθώς και ο ΤJet και ο 1.2 βενζίνη είναι αξιόπιστοι. Όμως ένα αυτοκίνητο έχει ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά που παίζουν ρόλο στην αξιοπιστία. Εκεί η Fiat έχει δρόμο. O ΤJet γιατί δε μπαίνει πλέον στα μοντέλα της fiat;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Εκεί η Fiat έχει δρόμο.Όχι δεν έχει. Όλοι οι κατασκευαστές τους ίδιους προμηθευτές έχουν.
O ΤJet γιατί δε μπαίνει πλέον στα μοντέλα της fiat;
Επειδή βγήκε ο ανώτερος Multiair. Αλήθεια η Toyota (τυχαίο παράδειγμα) γιατί έβγαλε νέο κινητήρα και δεν έμεινε με αυτόν του 1990; Οι ερωτήσεις σου απλά σκοτώνουν.
-
Δεν νομίζω ότι ειναι ανώτερος ο multiair, μάλλον για λόγους εμπορικής στρατηγικής πρέπει να έχουν κρατήσει τον τούρμπο στην άλφα ρομεο και να έχουν αφήσει τους λιγότερο δυνατούς στη φιατ
Fiat Egea - Tipo