-
Pulsar μόνο και μόνο για τον κινητήρα.. Αλλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν έχει χαρακτήρα μέσα - έξω. Δεν θα μιλήσω για το QQ, καθώς δεν το γνωρίζω, αλλα αν η ποιότητα συναρμογής-κατασκευής είναι παραπλήσια του Note, τότε απέφυγε το...
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Νομίζω πως το test drive είναι όντως η καλύτερη λύση ώστε να κατασταλάξω στο μοντέλο και μετά να αρχίσω να ψάχνω για εξοπλισμό. -
Ο χρήστης Reggy έγραψε:
Απο περιέργεια ποιες ήταν οι βασικές πτυχές του συλλογισμου που σε οδήγησαν αποκλειστικά σε αυτά τα δυο μοντέλα;
Μου έχουν κάτσει από την αρχή αυτά τα 2. Έψαξα και για άλλα μοντέλα όπως i30 και Ceed αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα αυτά.
περισσοτερο ρωτησα γιατι εμενα δεν μου κανει κλικ κανενα απο τα δυο μοντελα
περι ορεξεως ομως.... -
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Pulsar μόνο και μόνο για τον κινητήρα.. Αλλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν έχει χαρακτήρα μέσα - έξω. Δεν θα μιλήσω για το QQ, καθώς δεν το γνωρίζω, αλλα αν η ποιότητα συναρμογής-κατασκευής είναι παραπλήσια του Note, τότε απέφυγε το...Τι εννοείς; Το NOTE εχει σκληρα πλαστικά αλλα η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή, αλλού είναι που χάνει το αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης Reggy έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Νομίζω πως το test drive είναι όντως η καλύτερη λύση ώστε να κατασταλάξω στο μοντέλο και μετά να αρχίσω να ψάχνω για εξοπλισμό.Απλα κοιταξε να κανεις ακριβως τις ιδιες εκδοσεις. Ξερω ατομα που εκαναν test drive την βασικη εκδοση ενος μοντελου και την full extra sport πακετο αλλου και πηραν το αλλο επειδη ηταν καλυτερο χωρις να σκεφτουν πως το αλλο full extra sport μπορει να ηταν καλυτερο.
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Pulsar μόνο και μόνο για τον κινητήρα.. Αλλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν έχει χαρακτήρα μέσα - έξω. Δεν θα μιλήσω για το QQ, καθώς δεν το γνωρίζω, αλλα αν η ποιότητα συναρμογής-κατασκευής είναι παραπλήσια του Note, τότε απέφυγε το...Τι χαρακτήρα να έχει?
Οικογενειακο μικρομεσαίο είναι. Οικονομία στην κατανάλωση, άνετους χώρους και ουδέτερη συμπεριφορά τα δεδομένα του.
Και κατασκευασμενο με παρόμοια με το QQ υλικά.Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Pulsar μόνο και μόνο για τον κινητήρα.. Αλλά θεωρώ ότι το αμάξι δεν έχει χαρακτήρα μέσα - έξω. Δεν θα μιλήσω για το QQ, καθώς δεν το γνωρίζω, αλλα αν η ποιότητα συναρμογής-κατασκευής είναι παραπλήσια του Note, τότε απέφυγε το...
Τι χαρακτήρα να έχει?
Οικογενειακο μικρομεσαίο είναι. Οικονομία στην κατανάλωση, άνετους χώρους και ουδέτερη συμπεριφορά τα δεδομένα του.
Δεν ήθελα να μιλήσω και να την σκάσω σε κάποιον που έχει σχεδόν κατασταλάξει στο pulsar αλλα μάπα ειναι και μέσα και εξω . Καλοί χώροι, κινητήρες και μεγάλη εγγύηση αλλα αυτά.
Και το Astra δεν θα το έπαιρνα συν τις άλλης λόγω ότι αλλάζει του χρονου
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τι χαρακτήρα να έχει?
Δεν ήθελα να μιλήσω και να την σκάσω σε κάποιον που έχει σχεδόν κατασταλάξει στο pulsar αλλα μάπα ειναι και μέσα και εξω . Καλοί χώροι, κινητήρες και μεγάλη εγγύηση αλλα αυτά.
Και το Astra δεν θα το έπαιρνα συν τις άλλης λόγω ότι αλλάζει του χρονου
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιεςΠου και να ήθελες να μιλήσεις δλδ. Δεν κάνεις όμως και καμία πρόταση
-
Προσπάθησα αλλα δεν άντεξα.
Δεν υπάρχει τέλεια πρόταση, όλες έχουν τα μειονεκτήματα τους, αλλα θα έλεγα honda civic, Alfa giullieta, vw golf απο ακριβά και ceed 1.4, auris, focus απο φθηνά. -
Γενικά εξαρτάται απο το τι ψάχνει κανείς. Παράδειγμα το Ford έχει καλή οδική συμπεριφορά αλλά νομίζω πως το Pulsar είναι πιο ευρύχωρο και πιο άνετο στην οδήγηση. Το ίδιο ισχύει και για το Auris. Εγώ γενικά εμπιστεύομαι τους Ιάπωνες ειδικά σε θέματα κινητήρα κι επειδή το έχω οδηγήσει το pulsar έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά! Αν λοιπόν ο φίλος μας το έχει δει και του αρέσει δεν έχουμε λόγω να τον μπλέκουμε. Ας κάνει ένα test drive και θα δει και μόνος του τι προτιμάει
-
Ειναι καλή κοπέλα αλλα ασχημομουρα.
-
Ποιοι ιάπωνες βρε παιδιά στο pulsar; γαλλακι είναι με οτι αυτό συνεπάγεται. Κουνιεται λέει ο λεβιες στο άφησε πατα το γκάζι αλλά είναι φυσιολογικό για τα γαλλικά.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ποιοι ιάπωνες βρε παιδιά στο pulsar; γαλλακι είναι με οτι αυτό συνεπάγεται. Κουνιεται λέει ο λεβιες στο άφησε πατα το γκάζι αλλά είναι φυσιολογικό για τα γαλλικά.Φίλε iceman7 παρόλο που διαθέτω ομόσταυλο με το δικό σου και ποιο 'ταπεινό' αυτοκίνητο εντούτοις κάτι τέτοιο δεν το έχω παρατηρήσει μετά από 31.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Εχω επίσης την τύχη να έχω απόλυτη απουσία τριγμών και λοιπών χαρακτηριστικών προβλημάτων που έχει πολλάκις παραθέσει. Θα πρέπει να είμαι πολύ τυχερός τελικά. Τώρα όσον αφορά την καταγωγή του κιβωτιου που μοιραζώμαστε, έχω την εντύπωση ότι είναι Ιαπωνική και όχι Γαλλική...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ποιοι ιάπωνες βρε παιδιά στο pulsar; γαλλακι είναι με οτι αυτό συνεπάγεται. Κουνιεται λέει ο λεβιες στο άφησε πατα το γκάζι αλλά είναι φυσιολογικό για τα γαλλικά.
Φίλε iceman7 παρόλο που διαθέτω ομόσταυλο με το δικό σου και ποιο 'ταπεινό' αυτοκίνητο εντούτοις κάτι τέτοιο δεν το έχω παρατηρήσει μετά από 31.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Εχω επίσης την τύχη να έχω απόλυτη απουσία τριγμών και λοιπών χαρακτηριστικών προβλημάτων που έχει πολλάκις παραθέσει. Θα πρέπει να είμαι πολύ τυχερός τελικά. Τώρα όσον αφορά την καταγωγή του κιβωτιου που μοιραζώμαστε, έχω την εντύπωση ότι είναι Ιαπωνική και όχι Γαλλική...
Κινητήρας και κιβώτιο πάνε πάντα πακέτο!
Προσωπικά καλοί οι γάλλοι για croissant και μπαγκέτες αλλά έχοντας παλιότερα ένα αμιγώς γαλλικό τρέμω στην ιδέα του γαλλικού κινητήρα και συστήματος μετάδοσης! -
Κινητήρας και κιβώτιο πάνε πάντα πακέτο!
Προσωπικά καλοί οι γάλλοι για croissant και μπαγκέτες αλλά έχοντας παλιότερα ένα αμιγώς γαλλικό τρέμω στην ιδέα του γαλλικού κινητήρα και συστήματος μετάδοσης!Κάποιος επειγόντος θα πρέπει να ειδοποιήσει τους υποψήφιους αγοραστές των νέων Mercedes Class A και B πως ο κινητήρας 1.5dci θα βρίσκεται κάτω από το καπό τους. Καλού κακού οι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών να διαθέτουν croissant και μπαγκέτες για ώρα ανάγκης... Τι να πω; Προφανώς φίλε μου δεν γνωρίζεις πως οι Γάλλοι και πρωτοπόροι είναι στους diesel κινητήρες και έχουν μάθει και άλλες τέχνες εκτός από αυτή του φούρναρη.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κάποιος επειγόντος θα πρέπει να ειδοποιήσει τους υποψήφιους αγοραστές των νέων Mercedes Class A και B πως ο κινητήρας 1.5dci θα βρίσκεται κάτω από το καπό τους. Καλού κακού οι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών να διαθέτουν croissant και μπαγκέτες για ώρα ανάγκης... Τι να πω; Προφανώς φίλε μου δεν γνωρίζεις πως οι Γάλλοι και πρωτοπόροι είναι στους diesel κινητήρες και έχουν μάθει και άλλες τέχνες εκτός από αυτή του φούρναρη.
Ηδη βρίσκεται!
Οικονομικός είναι δεν λέω, αλλά από πλευράς αξιοπιστίας και προβλημάτων κρατάω πάντα μια επιφύλαξη όταν μιλάμε για γαλλικά! -
Εγώ μόνο θετικά βλέπω την ένωση nissan-renault. Δεν νομίζω ότι πλέον έχει τόση σημασία αν είναι Γαλλικό ή Ιαπωνικό, πάνω κάτω είναι τα ίδια πράγματα πια. Σημασία έχει να είναι αξιόπιστο το αυτοκίνητο. Και απο προσωπική εμπειρία νομίζω ότι η Nissan το χει αυτό.
-
Φίλε Nikitaras. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όσον αφορά τον κινητήρα έχει πλέον τουλάχιστο 9 χρόνια στην αγορά και η αξιοπιστία του είναι υπεράνω κριτικής. Για το λόγο αυτό εξοπλίζει πλέον το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Renault. Για τον ίδιο λόγο εξοπλίζει και τα μικρά και μικρομεσαία μοντέλα της Nissan. Για τον ίδιο λόγο τον έχουν βάλει κάτω από το καπό τους οι Γερμανοί. Φίλε iceman7 ο λόγος που μπαίνω σε αυτό το site είναι για να ανταλλάξω εμπειρίες και γνώσεις με τους υπόλοιπους. Δεν έχω προκαταλήψεις ούτε για τους κατασκευστές ή τις φίρμες. Δεν θα μπορούσα άλλωστε καθώς κατά καιρους έχω οδηγήσει και για πολλά χλμ τόσο ευρωπαϊκά, όσο και ασιατικά αυτοκίνητα. Το ακριβό ή το φτηνό για 'μένα δεν έχει σημασία όταν πρόκειται για κάτι που θα με συντροφεύει για πολλά χλμ και εν μέρει σε αυτό θα βασίζω την άνεση και την ασφάλεια μου. Τα καλά σκαριά μόνο για λίγο δεν μπορούμε να τα δούμε. Τα οχήματα - προϊόντα της συνεργασίας των Γάλλων με τους Ιάπωνες είναι στις μέρες πολύ καλά. Αντί να εξυμνούμε σχολές (Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική κλπ.) όπως έκαναν οι παλαιότεροι είναι καλύτερα να βλέπουμε επί του πρακταίου τι προσφέρουν τα νέα αυτοκίνητα. Με λίγα λόγια ειδικά εσύ έχεις πολύ καλό αυτοκίνητο. Κοίτα να περάσεις καλά μαζί του και κάνε αν μπορείς όσο πιο συχνά περισσότερες εκδρομες.
-
Ο χρήστης Nikitaras έγραψε:
Εγώ μόνο θετικά βλέπω την ένωση nissan-renault. Δεν νομίζω ότι πλέον έχει τόση σημασία αν είναι Γαλλικό ή Ιαπωνικό, πάνω κάτω είναι τα ίδια πράγματα πια. Σημασία έχει να είναι αξιόπιστο το αυτοκίνητο. Και απο προσωπική εμπειρία νομίζω ότι η Nissan το χει αυτό.Ανάγκες της παγκοσμιοποίησης και της κριςης ικανοποιούν αυτές οι ενώσεις.
Απλά το επιχείρημα σου έχει ενα θέμα στο δεύτερο σκέλος του. Αν δεν έχει σημασία η προέλευση του αυτοκινήτου άλλο τοσο δεν έχει πλέον και η μάρκα καθώς η ιαπωνική φιλοσοφία της τελειότητας χάνεται μέσα στη ζαμαν φου γαλλική φιλοσοφία και στους μπεκρουλιαρηδες αγγλαρες που τα συναρμολογούν και βγαίνει ενα αμάξι και με προβλήματα και με έλλειψη ταυτότητας και χαρακτήρα.
Άρα το logo Nissan έχει χάσει πλέον τη σημασία του όπως έχει συμβεί και με όλες τις άλλες ενώσεις. Αγοράζουμε τα ίδια αυτοκίνητα με άλλο όνομα και logo. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Άρα το logo Nissan έχει χάσει πλέον τη σημασία του όπως έχει συμβεί και με όλες τις άλλες ενώσεις. Αγοράζουμε τα ίδια αυτοκίνητα με άλλο όνομα και logo.
Να είναι καλά η VAG, που ήταν ο πρώτος διδάξας.
Στην περίπτωση της Renault - Nissan πάντως, όχι η Ιαπωνική φιλοσοφία, αλλά όλη η Nissan θα είχε χαθεί αν δεν ήταν η Renault. Στα θέματα ποιότητας φαίνεται να έχουν θέματα, αλλά πλέον και ποιος δεν έχει; Εμείς είχαμε πάρει VW γιατί νομίζαμε πως θα έχει γερμανική ποιότητα...
Μην το ψάχνεις.
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra