-
Δεν γνωρίζω τι προκατάληψη υπάρχει εναντίων των 'ασιατικών' αυτοκινήτων, γιατί την ίδια ώρα που τα σχόλια ήταν μέτρια για το Civic, είναι διθυραμβικά για το Qashqai. Επίσης, επειδή και τα δύο κατασκευάζονται στο Η.Β, τα θεωρούν και εν μέρη δικά τους.
'Καλύτερο' αυτοκίνητο δεν υπάρχει, γιατί αν υπήρχε τότε θα αγόραζαν όλοι αυτό.
Δυστυχώς όσο καλό και να είναι το Civic, τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά για αυτά που προσφέρει και οι πωλήσεις αυτό ακριβώς δείχνουν. Λες όλοι αυτοί που δίνουν τα λεφτάκια τους για να πάρουν αυτοκίνητο να μην θέλουν να αγοράσουν το 'καλύτερο';
-
Εν μέρει συμφωνούμε.
Πιστεύεις όμως οτι το pulsar θα σαρώσει στις πωλησεις; -
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Προσωπική άποψη και πάλι: λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης μου με Γαλλικές κατασκευές υψηλής τεχνολογίας, θεωρώ ότι έχουν ένα μοναδικό τρόπο να δημιουργούν πολύπλοκες λύσεις. Το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύπλοκα προβλήματα!Καταπληκτική τοποθέτηση και συγχαρητήρια!
Δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τη γαλλική σχολή engineering... Το μυαλό τους πραγματικά ταξιδεύει ώρες ώρες κι ως εκ τούτου είναι ικανοί για τις πλέον ευφάνταστες ή πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις, αλλά και για τα πλέον άσκοπα 'μπερδέματα' σε πράγματα που θα μπορούσαν (και θα έπρεπε) να επιλυθούν πολύ πιο απλά, οικονομικά και εν τέλει σωστά. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εν μέρει συμφωνούμε.
Πιστεύεις όμως οτι το pulsar θα σαρώσει στις πωλησεις;Πλάκα κάνεις; Σίγουρα δε θα σαρώσει (υπάρχει εν μέρει και εσωτερικός ανταγωνισμός με το QQ), αλλά νομίζω πως για μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών θα είναι μια πολύ καλή επιλογή (πιο συντηρητικοί αγοραστές, που να θέλουν χαμηλό κόστος συντήρησης, χώρους και άνεση στον δρόμο).
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ανανεωμένο civic και έκδοση civic sport.http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... dosi-sport
Ανακοινώθηκαν και οι τιμές.
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33045&subid=2&pubid=7422621Τιμή βασικής έκδοσης 1.6 diesel, 21.670€
Τιμή έκδοσης Sport: 24.520€ -
εσυ παρε γερμανικο που ειναι φθηνοτερο(οχι), ποιο αξιοπιστο(οχι) και οι γερμανοι ειναι φιλοι μας(οχι).
-
Και 50 όχι να πεις, αν το Civic πουλήσει πάνω από 20 κομμάτια τον μήνα σε όλη την Ελλάδα, γράψε μου
Τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2015 η Honda είχε πουλήσει 166 αυτοκίνητα ή 41,5 αυτοκίνητα/ μήνα ή 0,675% επί των συνολικών πωλήσεων. Την ίδια στιγμή που η Toyota πούλησε 2966, η VW 2619 και η Nissan 2237.
Τελικά ίσως έχεις δίκαιο εσύ και να κάνω λάθος εγώ (και το 99,3% των αγοραστών) που δεν επιλέγουμε Honda.
ΥΓ. Τα Γερμανικά που κολλάνε στο post μου για την τιμή του Civic; Αντι-μερκελιστής φάση;
-
κολαει στην φατσουλα για την τιμη (που δεν την νομιζω φθηνη) αλλα ειναι στα ιδια και λιγοτερα με γνωστο γερμανικο γκρουπ(vw-audi) που (αν και με χειροτερο μοτερ και τραγικη αξιοπιστια) πουλαει στην ελλαδα χωρις να προκαλει ζαλη σε κανενα.
-
ps δεν εχω και ποτε δεν ειχα honda, απλως θεωρω το civic καλυτερο του pulsar και του astra και by the way για μικρομεσαιο ντιζελ προσωπικα μαλλον θα αγοραζα giulietta.
-
Χωρίς παρεξήγηση, μάλλον δε κατάλαβες το ύφος μου.
Καθώς το τελευταίο εξάμηνο ήμασταν σε φάση αναζήτησης αυτοκινήτου, βρήκαμε ένα συγκριτικό του autotriti το οποίο έβγαζε πρώτο το Civic. Αν και χρόνια στην αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο, ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, παρόλα αυτά είπαμε να το δούμε από κοντά.
Ευτυχώς, έτυχε να είναι και εξαιρετικός ο πωλητής και με την ευκαιρία κάναμε απευθείας test drive. Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα! Θυμάμαι που όταν επιστρέψαμε από το test drive, βγαίνω, το βλέπω και λέω, τόσο μικρό αυτοκίνητο οδηγούσα τόση ώρα! Μου έδινε την αίσθηση, το πάτημα στον δρόμο, ενός πολύ μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Εντυπωσιάστηκα φυσικά από τον κινητήρα, την εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση και την πρακτικότητα του (τεράστιος χώρος αποσκευών, magic seats πίσω).
Το μόνο που με χάλασε ήταν η θέση οδήγησης, που ένιωθα πως θα με πλακώσει η οροφή και η σχετικά σφιχτή του ανάρτηση.
Όλα ωραία και καλά λοιπόν; ΌΧΙ. Γιατί δεν το αγοράσαμε;
Γιατί η τελική του τιμή έβγαινε σχεδόν στα 21.500€ με έναν αρκετά καλό εξοπλισμό. Σε αυτά τα λεφτά όμως, μπαίνεις σε άλλα χωράφια πλέον. Καλώς ή κακώς σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις πλέον αρκετά SUV. Πες μόδα, πες ότι είναι πιο βολικά για τους ελληνικούς δρόμους, ο κόσμος πηγαίνει προς αυτή την κατηγορία. Δες μόνο εδώ μέσα πόση συζήτηση γίνεται για τα crossover/suv. Μακάρι στα 21.500 να έβγαινε το HRV! Είπαμε να το περιμένουμε αλλά πόσο ακόμη; Εδώ το Civic το έφερε ο Σαρακάκης μισό χρόνο μετά την υπόλοιπη Ευρώπη, συν ότι η τιμή του HRV λογικά θα βγαίνει γύρω στα 24000€.
Επίσης, σκέψου πως στα λεφτά του Civic υπάρχει το Golf Bluemotion (το οποίο οι κριτικές το βγάζουν καλύτερο της κατηγορίας), ενώ με 1.500€ λιγότερα παίρνεις ένα φουλ εξοπλισμένο (με 8άρα οθόνη αφής, διζωνικούς κλπ) Focus diesel με τον νέο 1.5 κινητήρα. Δε σου λέω ότι είναι απαραίτητα καλύτερα, αλλά σίγουρα είναι πολύ δυνατά χαρτιά στην κατηγορία.
Τέλος, αρκετά αποτρεπτικά λειτουργεί προς την απόκτηση του Civic το όνομα που έχει η αντιπροσωπεία (αν και προσωπικά δεν έχω σχετική εμπειρία), όσο και το γεγονός πως ήδη έχει παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης του. Όπως και να το κάνουμε, το σχήμα του τωρινού Civic είναι σχεδόν 10 χρόνια στην αγορά.
-
Εγώ το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Κάθε αμάξι έχει τα καλά του και τα κακά του και προφανώς προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες του καθενός. Το civic καλό στην κατηγορία του αν και τσιμπημένο στην τιμή. Το pulsar επίσης πολύ καλό στην κατηγορία του και ξεκινάει απο πολύ πιο λογικές τιμές. Το astra δεν με ενθουσιάζει.
-
Έλα ρε παιδιά τι να λέμε τώρα; Το pulsar είναι μακράν καλύτερο του astra και σε επιδόσεις και σε χώρους. Επίσης φίλε Reggy να ενημερώσω (χωρίς να ξέρω το Budget που θέλεις να διαθέσεις) πως βγαίνει Pulsar με 190 άλογα.
-
Ο χρήστης Dim84 έγραψε:
Έλα ρε παιδιά τι να λέμε τώρα; Το pulsar είναι μακράν καλύτερο του astra και σε επιδόσεις και σε χώρους. Επίσης φίλε Reggy να ενημερώσω (χωρίς να ξέρω το Budget που θέλεις να διαθέσεις) πως βγαίνει Pulsar με 190 άλογα.Και Astra θα βγει με πανω απο 300 αλογα...........
-
Ο χρήστης Dim84 έγραψε:
Έλα ρε παιδιά τι να λέμε τώρα; Το pulsar είναι μακράν καλύτερο του astra και σε επιδόσεις και σε χώρους. Επίσης φίλε Reggy να ενημερώσω (χωρίς να ξέρω το Budget που θέλεις να διαθέσεις) πως βγαίνει Pulsar με 190 άλογα.Απόλυτη σκέψη.... Απο που και ως που ένα υβρίδιο ντάτσουν - Ρενώ ειναι μακράν καλύτερο;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έλα ρε παιδιά τι να λέμε τώρα; Το pulsar είναι μακράν καλύτερο του astra και σε επιδόσεις και σε χώρους. Επίσης φίλε Reggy να ενημερώσω (χωρίς να ξέρω το Budget που θέλεις να διαθέσεις) πως βγαίνει Pulsar με 190 άλογα.
Απόλυτη σκέψη.... Απο που και ως που ένα υβρίδιο ντάτσουν - Ρενώ ειναι μακράν καλύτερο;
Είστε τα δύο άκρα. Καμία περίπτωση ακόμα και απλής συνεννόησης.
Στεφανε μη τσιμπας!Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Στην κατηγορία αυτή και με τα λεφτα αυτά το οκταβια ειναι ίσως η καλύτερη επιλογή και σε χώρους και σε εξοπλισμό και σε επιδόσεις, ενω πάει καλύτερα και σε αξιοπιστία και σε αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στην κατηγορία αυτή και με τα λεφτα αυτά το οκταβια ειναι ίσως η καλύτερη επιλογή και σε χώρους και σε εξοπλισμό και σε επιδόσεις, ενω πάει καλύτερα και σε αξιοπιστία και σε αντιπροσωπεία.Αν και γενικά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη skoda το octavia είναι όντως μια συμπαθητική επιλογή αλλά δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση την καλύτερη! Έχεις τόσα μοντέλα σ αυτή την κατηγορία που είναι σαφώς ανώτερα όπως civic, ceed, pulsar.
-
Τι ανώτερο έχει το Ceed και το Pulsar από το Octavia δηλαδή;
-
δεν νομιζω οτι η octavia συγκρινεται με τα κλασικα χατσμπακ, ειναι μια κατηγορια πανω σε εξωτερικες και εσωτερικες διαστασεις.
-
Γιατί να πάρεις ομως ένα υπερτιμημένο χάτςμπακ και όχι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο;
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra