-
Καλησπέρα ψάχνω για καινούριο αυτοκίνητο και μετά από πολύωρο εσωτερικό συλλογισμό έχω καταλήξει ανάμεσα στο opel astra 1.6D και στο nissan pulsan 1,5D. Θέλω να ακούσω απόψεις
-
Καλησπέρα ψάχνω για καινούριο αυτοκίνητο και μετά από πολύωρο εσωτερικό συλλογισμό έχω καταλήξει ανάμεσα στο opel astra 1.6D και στο nissan pulsan 1,5D. Θέλω να ακούσω απόψεις
-
-
Ο 1,5d είναι ένα πολύ σημαντικό υπέρ του Pulsar. Αξιόπιστος, αξιόπιστος και αξιόπιστος.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Έχε υπόψιν σου οτι το φθινόπωρο θα παρουσιαστει νεο opel astra
-
Τα δυο αυτοκίνητα είναι κοντά. Ναι μεν η opel είναι Γερμανική αλλά για μένα δεν είναι επιπέδου VW, bmw κτλ. Από την άλλη έχεις τον Ιάπωνα που μηχανικά είναι εγγύηση και αν σ ενδιαφέρει κι ο εξοπλισμός νομίζω πως με τα ίδια λεφτά θα βρεις πολύ πιο πλούσιο στο pulsar
-
Πάρε pulsar να γουστάρεις.
Έτη φωτός μπροστά σ εσχέση με το OPEL. -
Και τα δύο πολύ καλά αμάξια είναι αν και δεν έχω οδηγήσει κανένα. Η εμπειρία που έχω μέχρι τώρα από Nissan είναι πολύ καλή (κάτοχος Qashqai). Σίγουρα από μοντέλο σε μοντέλο τα πράγματα αλλάζουν αλλά η ποιότητα και η αξιοπιστία ειδικά σε θέματα κινητήρα πιστεύω πως παραμένει. Παρόλα αυτά αν δεν το βιάζεσαι γιατί δεν περιμένεις να δεις και το νέο astra πριν καταλήξεις;
-
Πάλσαρ, κροταλίζει λιγότερο από το άλλο.
-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
Και τα δύο πολύ καλά αμάξια είναι αν και δεν έχω οδηγήσει κανένα. Η εμπειρία που έχω μέχρι τώρα από Nissan είναι πολύ καλή (κάτοχος Qashqai). Σίγουρα από μοντέλο σε μοντέλο τα πράγματα αλλάζουν αλλά η ποιότητα και η αξιοπιστία ειδικά σε θέματα κινητήρα πιστεύω πως παραμένει. Παρόλα αυτά αν δεν το βιάζεσαι γιατί δεν περιμένεις να δεις και το νέο astra πριν καταλήξεις;Αδερφέ,είσαι πολύ μακριά.....μια κατηγορία μόνος σου!!!!!!Τί να λέμε τώρα......
-
Βασικά επειδή το αμάξι μου χρειάζεται άμεσα θα προτιμούσα να μην περιμένω οπότε μιλάμε με τις τωρινές διαθέσιμες επιλογές. Κι απ ότι βλέπω τείνετε όλοι προς το pulsar που ήταν και η δική μου βασική σκέψη.
-
Με τα τωρινά δεδομένα κι εγώ προτείνω το pulsar. Έχεις υπόψιν σου εκδόσεις και εξοπλισμό;
-
Pulsar +1
Αξιοπιστία, φρεσκάδα, χώροι και 1.5D κινητήρας νομίζω είναι αρκετά υπέρ
-
Ο χρήστης tka έγραψε:
Pulsar +1Αξιοπιστία, φρεσκάδα, χώροι και 1.5D κινητήρας νομίζω είναι αρκετά υπέρ
+100 για pulsar!
-
Απο περιέργεια ποιες ήταν οι βασικές πτυχές του συλλογισμου που σε οδήγησαν αποκλειστικά σε αυτά τα δυο μοντέλα;
-
Pulsar και από εμένα. Μεγάλο του πλεονέκτημα το μεγάλο μεταξόνιο ( 2.7 μέτρα ) και κατ'επέκταση οι χώροι για τους πίσω επιβάτες.
-
Κι από μένα +1 στο pulsar. Όπως σωστά ειπώθηκε το μεγάλο μεταξόνιο, η πολύ καλή οδική συμπεριφορά και χαμηλή κατανάλωση (ειδικά στο πετρέλαιο) κάνουν τη διαφορά πιστεύω.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Απο περιέργεια ποιες ήταν οι βασικές πτυχές του συλλογισμου που σε οδήγησαν αποκλειστικά σε αυτά τα δυο μοντέλα;Μου έχουν κάτσει από την αρχή αυτά τα 2. Έψαξα και για άλλα μοντέλα όπως i30 και Ceed αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα αυτά.
-
Ο χρήστης Jack-io έγραψε:
Με τα τωρινά δεδομένα κι εγώ προτείνω το pulsar. Έχεις υπόψιν σου εκδόσεις και εξοπλισμό;Δεν το έχω ψάξει ακόμα είναι η αλήθεια γιατί δεν έχω καταλήξει στο μοντέλο 100%. Να καταλάβεις ακόμα παίζω ανάμεσα σε βενζίνη και πετρέλαιο.
-
Εγω λεω να πας να οδηγησεις και τα 2 και να αποφασισεις μονος σου. Δεν θα ακουγα κατοχους Nissan αλλα ουτε και κατοχους Opel. Ο καλυτερος κριτης εισαι εσυ ο ιδιος παντα.
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra