-
Αισθητά πιο όμορφο...
-
-
-
-
Μέσα είναι πολύ ωραίο αλλά εξωτερικα δεν ξέρω αλλά εμένα μου άρεσε το προηγούμενο μοντέλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια σας και από εμένα..σας παρακολουθώ καιρό και καθώς σκέφτομαι να φέρω από εξωτερικό ένα CRV 1,6 πετρέλαιο 120hp euro6 μέχρι 60000 χλμ, είστε οι καταλληλότεροι να με βοηθήσετε σε μερικές απορίες..αν το φέρω σε έκδοση comfort μετά τον εκτελωνισμό τι μπορώ να βάλω σαν extra; Λόγω τελωνείου....προορίζεται για οικογενειακό...τι να προσέξω στην αγορά; Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο γενική η ερώτηση αλλά κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη ( ΥΓ. Έχω ήδη ένα astra H που θα πουλήσω και ένα 500αρακι πετρέλαιο).Σας ευχαριστώ.... Ελπίζω να μην θεωρηθεί off topic....
-
Παιδια καλημερα. Ευτυχης (η οχι..θα δειξει) κατοχος προσφατα ενος 'καινουριου' (της προσφορας εννοω, ειναι του 2015..) τετρακινητου CRV. Εχω απειρες ερωτησεις, ελπιζω να μπορεσουν να απαντηθουν απο το 'βιβλιαρακι' του αυτοκινητου. Εκεινα που δεν μπορεσα να βρω ψαχνοντας ειναι 1) (μην γελατε..) πως κλεινει το γ@μ.. το ραδιοφωνο. Αναγκαζομαι να χαμηλωνω τελειως το volume για να μην ακουω μουσικη. Και 2) Δεν ειδα εκ πρωτης οψεως συνδεση USB για στικακι..Οποιος μπορει ας μου απαντησει.
Και μια γενικη ερωτηση, το αυτοκινητο δεν εχει navigation, υπαρχει τροπος να δω στην οθονη του τον navigator του Android μου?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Γιωργος, Καβαλα -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Παιδια καλημερα. Ευτυχης (η οχι..θα δειξει) κατοχος προσφατα ενος 'καινουριου' (της προσφορας εννοω, ειναι του 2015..) τετρακινητου CRV. Εχω απειρες ερωτησεις, ελπιζω να μπορεσουν να απαντηθουν απο το 'βιβλιαρακι' του αυτοκινητου. Εκεινα που δεν μπορεσα να βρω ψαχνοντας ειναι 1) (μην γελατε..) πως κλεινει το γ@μ.. το ραδιοφωνο. Αναγκαζομαι να χαμηλωνω τελειως το volume για να μην ακουω μουσικη. Και 2) Δεν ειδα εκ πρωτης οψεως συνδεση USB για στικακι..Οποιος μπορει ας μου απαντησει.
Και μια γενικη ερωτηση, το αυτοκινητο δεν εχει navigation, υπαρχει τροπος να δω στην οθονη του τον navigator του Android μου?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
Γιωργος, ΚαβαλαΕφόσον έχεις την elegance
1)Πάνω αριστερα κουμπι στην οθόνη του connect
2)Ανοίγεις το κεντρικό υποβραχιόνι και υπάρχουν δυο θύρες usb και μια hdmiΓια να δεις την οθόνη υπάρχουν δυο τρόποι
1)Με hdmi καλώδιο , mirrorlink
2)Δες στις προηγούμενες σελίδες πως τρέχεις application κατευθείαν στο honda connect και χρησιμοποιείς το κινητό σαν πάροχο internet. (έαν χρησιμοποιείς google maps μπορείς κατευθείαν μέσω του google service να έχεις όλα τα σημεία ενδιφέροντος). -
Ναι, εχω την elegance.
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα το 'σκαλισω' εμπεριστατωμενα..
(Ξεκινησα να διαβαζω το 'handbook', ελπιζω μεχρι να βγω στη συνταξη να το τελειωσω..) -
Παιδια, παρακαλω σταματηστε την πολυλογια. Διαβαζω ολο το νημα απο την αρχη και με ενοχλειτε..
-
Επειδη το καινουριο crv ειναι στα αυτοκινητα που βλεπω για αγορα, οταν με το καλο ερθει το αυτοκινητο ελλαδα, σε ποια αντιπροσωπεια να απευθυνθω; Μενω στην αθηνα.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Επειδη το καινουριο crv ειναι στα αυτοκινητα που βλεπω για αγορα, οταν με το καλο ερθει το αυτοκινητο ελλαδα, σε ποια αντιπροσωπεια να απευθυνθω; Μενω στην αθηνα.Εξαρταται που μένεις.
Καλά λόγια έχω ακούσει για την Βελμαρ.
Από την άλλη ο Σ, έαν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν επιχείρηση , έχει άτομα που μπορεί να σε φιάξουν και στην πώληση και στην συντήρηση στην συνέχεια.
αυτό που έχει παρατηρηθεί στα honda είναι το παρακάτω
στο λανσάρισμα η τιμή είναι καλή . Στην συνέχεια τα ακριβαίνουν παράλογα και στο τέλος της εμπορικής ζωής ξαναγυρίζουν στο σημείο εκκίνησης ίσως και χαμηλότερα.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Επειδη το καινουριο crv ειναι στα αυτοκινητα που βλεπω για αγορα, οταν με το καλο ερθει το αυτοκινητο ελλαδα, σε ποια αντιπροσωπεια να απευθυνθω; Μενω στην αθηνα.
Εξαρταται που μένεις.
Καλά λόγια έχω ακούσει για την Βελμαρ.
Από την άλλη ο Σ, έαν και δεν μου αρέσει καθόλου σαν επιχείρηση , έχει άτομα που μπορεί να σε φιάξουν και στην πώληση και στην συντήρηση στην συνέχεια.
αυτό που έχει παρατηρηθεί στα honda είναι το παρακάτω
στο λανσάρισμα η τιμή είναι καλή . Στην συνέχεια τα ακριβαίνουν παράλογα και στο τέλος της εμπορικής ζωής ξαναγυρίζουν στο σημείο εκκίνησης ίσως και χαμηλότερα.
Η βελμαρ μάλλον βολεύει και σαν τοποθεσία.
Αυτό που λες για την πορεία των τιμών είναι χρήσιμο και επίσης βολεύει μιας αν το αμάξι με βολεύει θα αγοραστεί κοντα στο λανσάρισμα. -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
-
Παιδια καλημερα. Στο προσφατα αγορασθεν CRV AWD της προσφορας απο τον Σ διαπιστωσα το εξης. Οταν εχω το τζαμι της πορτας μισοκατεβασμενο, παρατηρησα, οτι σπρωχνοντας το με το χερι κινειται μπρος πισω. Αυτο συμβαινει και στα τεσσερα τζαμια. Στα δικα σας CRV συμβαινει? Δειτε σας παρακαλω και πειτε μου, μηπως πρεπει να ανησυχησω..
Ευχαριστω -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Παιδια καλημερα. Στο προσφατα αγορασθεν CRV AWD της προσφορας απο τον Σ διαπιστωσα το εξης. Οταν εχω το τζαμι της πορτας μισοκατεβασμενο, παρατηρησα, οτι σπρωχνοντας το με το χερι κινειται μπρος πισω. Αυτο συμβαινει και στα τεσσερα τζαμια. Στα δικα σας CRV συμβαινει? Δειτε σας παρακαλω και πειτε μου, μηπως πρεπει να ανησυχησω..
ΕυχαριστωEπειδή είμαι ψυχάκιας με τα τζάμια ήταν το πρώτο τεστ που έκανα. (Ο ψυχοθεραπευτής είχε βρει την αιτία της ψυχασθένειας στους πλαστικούς γριλλους του golf IV)
Στο CRV δεν μπαλατζάρει αριστερά δεξία , ευτυχώς καθώς σε αντίθετη περίπτωση δ ο γρίλλος θα αποδημήσει με την πρώτη ευκαιρία.
Το μόνο που είχα παρατηρήσει είναι οτι τα πίσω τζάμια στο μισοκατεβασμένο έχουν κάποια ανοχή προς τα μπροστά. Μπορείς να τα ταλαντώσεις δείγμα μάλλον οτι δεν υπάρχει κάποιο στοπ . Από φίλους που έχουν το αυτοκίνητο περισσότερα χρόνια από εμένα δεν έχει τύχει να πέσει τζάμι ακόμη από αυτήν την μικροταλάντωση. -
Σ ευχαριστω για την απαντηση. Μου εκανε εντυπωση, γιατι στη ζωη μου ειχα αρκετα καινουρια αυτοκινητα στην κατοχη μου αλλα δεν το παρατηρησα σε κανενα. Παντως για την περιπτωση μου δεν θα ελεγα οτι προκειται για 'μικροταλαντωση' οταν μιλαμε για μπαλατζαρισμα μπρος πισω που φτανει τους δυο ποντους. Θα ρωτησω τον λαμαρινα μου και εαν δεν μου τα πει 'καλα' θα κινησω προς τον πωλητη..
-
Παιδια καλημερα και παλι. Εχει βαλει κανεις σας ζαντες 19' στο CRV? Αν ναι, θα ηθελα να μαθω με τι λαστιχα το συνδυασε. Ο λαστιχας για τις 19ρες συστησε 245/45 αλλα δεν μου καλοφαινεται επειδη 1. Το αμαξι θα χαμηλωσει 1cm, που σαν τζιπ ειναι ηδη χαμηλο και 2. Δεν θα 'βρονταει' αρκετα με προφιλ 1,5' χαμηλότερο? Ποια ειναι η γνωμη σας?
Ευχαριστω -
H γρήγορη (και σωστή) απάντηση είναι ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ...δεν θα έχεις κανένα όφελος, μόνο αρνητικά.
Εάν επιμένεις να αγνοήσεις όλες τις αρνητικές επιπτώσεις, μόνο και μόνο για την εμφάνιση τότε σαφώς και η διάσταση που πρότεινε ο λαστιχάς είναι λάθος και η πιο σωστές είναι: 225/55/19 ή 245/50/19, με αυτές τις 2 θα έχεις την χαμηλότερη διαφορά (+0.7% και -0.7%).
-
+1 στον fani75
Όσοι βάλανε το μετανιώσανε καθώς έγινε σκληρό στις αντιδράσεις του. (υπάρχουν αρκετά video στο δίκτυο πάνω στο θέμα αυτό)
Εως 18 πήγαινε οι 19 είναι υπερβολή.
Honda CR-V 2015