-
Επειδή μυρίζει μπαρούτι για τους diesel, με βλέπω σε 1-2 χρόνια να γυρίζω σε hybrid
Made in Japan και menu να θυμίζουν Ιαπωνία. refreshing όπως τα αρώματα της Γιαπωνέζικης τουαλέτας.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Επειδή μυρίζει μπαρούτι για τους diesel, με βλέπω σε 1-2 χρόνια να γυρίζω σε hybridMade in Japan και menu να θυμίζουν Ιαπωνία. refreshing όπως τα αρώματα της Γιαπωνέζικης τουαλέτας.
Μην ανησυχεις, δεν ξερω για την υπολοιπη ευρωπη αλλα τουλαχιστον στο ελλαδισταν μην περιμενεις να δεις περιορισμους στην κυκλοφορια των euro6 ντιζελ πριν το 2030. Το πολυ να μας βαλουν κανενα 50αρικο το χρονο περιβαλλοντικο τελος. Αντε και να εξισωσουν προς τα πανω την τιμη βενζινης - ντιζελ κινησης αλλα και παλι με 5 λτ/100χλμ παλι κερδισμενοι ειμαστε.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Επειδή μυρίζει μπαρούτι για τους diesel, με βλέπω σε 1-2 χρόνια να γυρίζω σε hybrid
Made in Japan και menu να θυμίζουν Ιαπωνία. refreshing όπως τα αρώματα της Γιαπωνέζικης τουαλέτας.
Μην ανησυχεις, δεν ξερω για την υπολοιπη ευρωπη αλλα τουλαχιστον στο ελλαδισταν μην περιμενεις να δεις περιορισμους στην κυκλοφορια των euro6 ντιζελ πριν το 2030. Το πολυ να μας βαλουν κανενα 50αρικο το χρονο περιβαλλοντικο τελος. Αντε και να εξισωσουν προς τα πανω την τιμη βενζινης - ντιζελ κινησης αλλα και παλι με 5 λτ/100χλμ παλι κερδισμενοι ειμαστε.
+100000
-
Κι εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο πιθανό. Δείτε τι έγινε με τα μη καταλυτικά αυτοκίνητα π.χ. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να επιβληθεί κάτι από ΕΕ αλλά και πάλι θα το υιοθετήσουμε τελευταίοι
-
+1 στους τελευταιους
-
Ερωτηση αποο εναν φιλο που ψηνεται για το CRV 15 ή 16:
Περα απο τις ζαντεςπου ειναι μαυρες, τις μπαρες οροφης υπάρχει κατι άλλο που διαφερει?
Επίσης πως κανεις mirror navigation και spotify? CarplayAndroid Auto? Αν οχι παιζει aftermarket ή αναβαθμιση?Ουφ σας κουρασα....
-
Εκτός από ζάντες , μπάρες είναι και τα πίσω παράθυρα φιμέ.
Για navi υπάρχει η επιλογή mirror με hdmi αλλά εμένα με έχει βολέψει να τρέχω κατευθείαν το google maps στο android του honda connect. Το ίδιο και το spotify μπορείς είτε να το τρέξεις στο android, είτε μέσω το κινητού.
Δεν έχει carplay/android auto , αυτα παίζουν στο 2018.
-
σε ευχαριστω πολυ Γιωργο! Δεν καταλαβα καλα... συστημα ειναι android και κανεις εγκατασταση κατευθειαν maps και spotify? συνδεση πως γινεται στο internet? Η αποδοση μουσικης στο αυτοκινητο ειναι καλη? Εσυ το 15 εχεις? Ο φιλος σκεφτετε το 15 χωρις navi αν γινεται να εχεις maps και οι αλλαγες δεν ειναι ουσιαστικες...
-
επισης το 4*4 ειναι αξιολογο? Καταναλωση? Εσυ θα επαιρνες το 15 ή το 16 ?
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ Γιωργο! Δεν καταλαβα καλα... συστημα ειναι android και κανεις εγκατασταση κατευθειαν maps και spotify? συνδεση πως γινεται στο internet? Η αποδοση μουσικης στο αυτοκινητο ειναι καλη? Εσυ το 15 εχεις? Ο φιλος σκεφτετε το 15 χωρις navi αν γινεται να εχεις maps και οι αλλαγες δεν ειναι ουσιαστικες...Tethering με το κινητό σου (wifi access point το κινητό).
Καλά τα ηχεία και για καλύτερη απόδοση μπορει να πας στο 3D honda.
To 2016 είναι καλύτερο και λιγότερο καιρό στοκαρισμένο στο Σ. Όμως δεν αξίζει τα 2.000.
Για τις εφαρμογές μπορεί να τρέξει τα πάντα με το παρακάτω.
'ΟΜΩΣ το HONDA CONNECT είναι ένα κανονικό android με application whitelisting. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκεί να τα κάνεις whitelist.'
Πάμε στο απαραίτητο Google Maps
a)Kανουμε reset το Honda connect
b)Κατεβάζουμε (αφου εχουμε ρυθμίσει το security να δέχετε third party downloads) το permission application από το http://www.cmdroid.com/
c) Ρυθμίζουμε τα processes ώστε να παίζει το google maps
com.google.android.apps.maps
com.google.android.apps.maps
Third party
Navi
SoundInterrupt
SoundInterruptMute
LastMode
d)Αφού σβήσουμε από τα downloads το permission. Κατεβάζουμε το google maps 8.4 από την λιστα του www.cmdroid.com
e)Το κάνουμε install (προσοχή πάντα τα apk , πρέπει να έχουν την ονομασία HondaAppCenter_A1.apk. -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
επισης το 4*4 ειναι αξιολογο? Καταναλωση? Εσυ θα επαιρνες το 15 ή το 16 ?Η τετρακίνηση είναι μέτρια. Καλή για χιόνι και ανηφόρες με χωματόδρομο αλλά όχι για αμιγώς εκτός δρόμου. Είναι και χαμηλό 17. Θα σε βολέψει και το δικίνητο με τα M+S (είναι βασικός εξοπλισμός τα Μ+Σ) έαν είσαι ασφάλτινος και απλός κυνηγός του χιονιού.
Το 2016 είναι καλύτερο αλλά όχι για 2000 ευρώ. εως 1000 επιπλέον θα τα έδινα.
Κατανάλωση
δικίνητο 5,3-5,6 ανάλογα την χρηση (εγώ μέχρι να παραδοθεί η Ιονια ήμουν 5,3 , τώρα είμαι στα 5,6 με χρήση 95% εθνική οδό 5% πολή)
τετρακίνητο 6,4-67 αναλογα την χρήση. -
Wow!!! Γιωργο σε ευχαριστουμε πολυ! Οταν με το καλο το παρει ισως χρειαστει να μας εμβαθυνεις στην εγκατασταση... Respect!
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Μια έλλειψη που υπήρχε στο infotainment της Honda όταν έτρεχες το google maps ήταν να έχειw ενεργοποιημένα τα προσωπικά google services ώστε να έχεις έτοιμα περασμένα τα σημεία ενδιαφέροντος σου που είχες δει από το κινητό ή από τον προσωπικό σου υπολογιστή. Πλεον είναι λυμένο
Χρείαζεται να εγκατασταθούν κατά την γνώστη διαδικασία τα παρακάτω
google account manager
google play store
google play servicesΤα ονομάζουμε κατα τα γνωστά
HondaAppCenter_A1.apk στο root usb και τα κάνουμε install στο android του Honda ConnectGoogle Account Manager 4.0.3-239410.apk - Link Here
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... -download/Google Play services 9.4.52 (010-127739847).apk - Link Here
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... -download/Google Play Store 6.8.24.F-all [0] 3085398 (nodpi) (Android 4.0+).apk - Link Here
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc ... -download/Στην συνέχεια πάμε στο Honda permissions
Google Account Manager
com.google.android.gsf.login
com.google.android.gsf.login
Third Party
Other
Video : Off
SoundOut. Blank
SoundInterrupt. Blank
SoundInterruptMute. Blank
LastMode. Blank
OomSetPerm. Blank
ProcessKillTarget. BlankGoogle Play Services
com.google.android.gms
com.google.android.gms
Third Party
Other
SoundOut. Blank
SoundInterrupt. Blank
LastMode. Blank
OomSetPerm. Blank
ProcessKillTarget. BlankGoogle Play store
com.android.vending
com.android.vending
Third Party
Other
SoundOut. Blank
SoundInterrupt. Blank
LastMode. Blank
OomSetPerm. Blank
ProcessKillTarget. Blank -
George, εισαι αστέρι.Το infotainment, ζωντανεψε
-
Πολύ καλές οι παραπάνω πληροφορίες thanks.
Εμένα μου άναψε σήμερα το **DPF **λαμπάκι μαζί με το θαυμαστικό! Το απλό (δίχως θαυμαστικό) δεν άναψε ποτέ. OK κινούμε κάθε μέρα στην πόλη 1,5-2 ώρες και σε 2,5 χρόνια έχω 37000 χλμ πάντα με v-power. Στο εξουσιοδοτημένο μου’ παν να μπει το tester πάνω και να γράψει χλμ το αμάξι σε ανοιχτό δρόμο να καθαρίσει. Τι χαζομάρα που δεν με προειδοποίησαν τα ηλεκτρονικά του; Κάπου είδα ότι η απλή ένδειξη έχει απενεργοποιηθεί από την Honda με software update διότι κάνει ούτος ή άλλος μόνο του αναγέννηση. Κακός! Περιττό να πω ότι το αυτοκίνητο έχει μπει σε emergency mode o κινητήρας και δεν τραβάει.
Η φωτογραφία δεν ειναι απο μένα και την βάζω για να δείτε την ένδειξη:
-
Ο χρήστης A4Antonis έγραψε:
Πολύ καλές οι παραπάνω πληροφορίες thanks.Εμένα μου άναψε σήμερα το **DPF **λαμπάκι μαζί με το θαυμαστικό! Το απλό (δίχως θαυμαστικό) δεν άναψε ποτέ. OK κινούμε κάθε μέρα στην πόλη 1,5-2 ώρες και σε 2,5 χρόνια έχω 37000 χλμ πάντα με v-power. Στο εξουσιοδοτημένο μου’ παν να μπει το tester πάνω και να γράψει χλμ το αμάξι σε ανοιχτό δρόμο να καθαρίσει. Τι χαζομάρα που δεν με προειδοποίησαν τα ηλεκτρονικά του; Κάπου είδα ότι η απλή ένδειξη έχει απενεργοποιηθεί από την Honda με software update διότι κάνει ούτος ή άλλος μόνο του αναγέννηση. Κακός! Περιττό να πω ότι το αυτοκίνητο έχει μπει σε emergency mode o κινητήρας και δεν τραβάει.
Η φωτογραφία δεν ειναι απο μένα και την βάζω για να δείτε την ένδειξη:
Στην αγραφή βίβλο του CRV, δεν κάνουμε ποτέ update εαν δεν έχουμε με λεπτομέρια του change log. Τα περισσότερα update δημιουργούν ιστορίες (πχ δεν λειτουργεί το back door access).
Με ένα factory reset γυρίζεις στην κανονική έκδοση στην όποια έαν είσαι τυχερός θα βλέπεις την εξαναγκασμένη αναγέννηση.ο 160 θέλει δυο φορές το μήνα να τον ανοίγει διαφορετικά μπαίνεις στην λίστα για dpf.
-
Δυο φορές το μήνα; Θα το πω στην γυναίκα ότι κάθε 15 θα πηγαίνω μια μονοήμερη μέχρι το Λουτράκι
Μα καλά τα ΤΑΧΙ πως την παλεύουν; Έπρεπε αν είναι κάθε δύο μέρες στο συνεργείο.ΥΓ Δεν έχω πειράξει τίποτα στο software πέρα από ότι έχει κάνει ο Σαρακάκης στο τελευταίο service.
-
Σιγά το πράγμα. Κάνε 50χλμ στην ΑΟ 2 φορές το μήνα και ξεμπέρδεψες. Καθημερινά ένα τέτοιο αυτοκίνητο ώρες ατελείωτες μέσα στην πόλη; Αμαρτία.
-
Αμαρτία ή όχι αυτό πήρα για βέλτιστο οικογενειακό αυτοκίνητο και αυτό χρησιμοποιώ. Το μόνο κανό σε όλη την υπόθεση, είναι ότι ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ η απλή DPF ένδειξη (δίχως το θαυμαστικό) έτσι ώστε αν λάβω και εγώ τα μέτρα μου.
Όσο για τα ΤΑΧΙ κλπ που αναρωτιόμουν παραπάνω, έλαβα μερικώς την απάντησή μου: Μάστιγα η αφαίρεση των φίλτρων DPF (https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Anoigei-o-askos-toy-aioloy-gia-ta-filtra-DPF_161187.asp)
-
Καταναλώσεις
Α.Ο-μέχρι Κυλλήνη, ταχύτητες έως 140, 5,6 λτ/100. Στο τρελό αλλά όμορφο νησί (έρωτας), με αναγκαστικά μικρότερες ταχύτητες, 4,8!!
Στην επιστροφή με ταχύτητες αυτοφώρου, όπου ήταν δυνατό- Ε.Ο ήταν χωρίς κίνηση, 6,8λτ/100. Από προβλήματα-τριξίματα,τίποτα. Καύσιμο, EKO AVIO.
Honda CR-V 2015