-
Καλησπέρα σε όλους, Βλέπω ότι έχει αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά το φόρουμ σε γενικές γραμμές κάνει πολύ ώρα να φορτώσει τις σελίδες. Μιλάμε για χρόνο μεγαλύτερο των 10 δευτερολέπτων για κάθε σελίδα. Η αρχική του σάιτ πάει σφαίρα. Κάποιες φορές μου φορτώνει πολύ γρήγορα τις σελίδες (στον κανονικό χρόνο που θα έπρεπε), αλλά αυτό αποτελεί την εξαίρεση.
όσο και να κάνει ΔΕΝ συγκινείται κανένας φίλε, δεν τρέχει κάστανο, το καλό πράγμα αργεί...
-
στο chat γινεται αγρα πελατειας απο καποιον παροχο ενεργειας. φιλε takisparas θα ξεκουραστεις προβλεπω αρκετα ωστε να σκεφτεις καποια καλυτερη προσεγγιση.
-
Τι εννοείς? Δεν τον βρήκα στο τσατ!
-
Τι εννοείς? Δεν τον βρήκα στο τσατ!
στο τσατ μου, οχι στο παμπλικ, ερωτηθην αν θελω να πληρωνω φθηνοτερο ρευμα! η γνωστη φισινγκ ερωτησις.
-
Εμενα που μου κάνουν ευχές αλλά και με βρίζουν γιατί δεν εμφανίζεται ποτέ τίποτα. Ακόμα περιμένω ευχές από την Ανάσταση. Δεν ήρθαν στο chat.
-
Έχει τα chat το forum? xaxaxaaxxax
-
Έχω επισημάνει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν λειτουργεί η 'αναφορά σχολίου'.
Υπάρχει ενδεχόμενο να επιλυθεί το πρόβλημα;
Συνέχεια λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα σε ότι και αν γράψω στο πεδίο της αναφοράς.
Το πρόβλημα εμφανίζεται σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές με FIREFOX 89.0 (64bit)
-
Φόρτωσα chrome και παίζει. Έκανα δοκιμαστική 'αναφορά' στο δικό σου σχόλιο. Ελπίζω να μην σε αποβάλλουν!! χε!χε! αστειεύομαι!!
Κάτι τρέχει με τον firefox. Νόμιζα ότι οι αναβαθμίσεις του firefox θα είχαν επιλύσει το πρόβλημα. Κάτι άλλο είναι. Δεν ξέρω.
-
Φόρτωσα chrome και παίζει. Έκανα δοκιμαστική 'αναφορά' στο δικό σου σχόλιο. Ελπίζω να μην σε αποβάλλουν!! χε!χε! αστειεύομαι!!
Κάτι τρέχει με τον firefox. Νόμιζα ότι οι αναβαθμίσεις του firefox θα είχαν επιλύσει το πρόβλημα. Κάτι άλλο είναι. Δεν ξέρω.
Αναφορά σχολίου!?!? ΒΑΝ ο Αλέξανδρος....αχαχα!!
Firefox, ΠΟΤΕ δεν τον χώνεψα και ποτέ δεν τον χρησιμοποίησα...χάλια, απορώ γιατί έπιασε τόσο!
-
Πλακα πλακα, το ποστ μου το σβησανε
-
Πλακα πλακα, το ποστ μου το σβησανε
Mάλλον εγώ το έκανα...κατά λάθος! Έσβησα το 'report post' και μάλλον το σύστημα σβήνει και το ποστ.
-
Νο prob
-
Παντως καιρό έχει να αποβληθεί κάποιος. Όλοι μες στην ευγένεια είναι. Ανησυχώ λιγάκι.
-
...
Firefox, ΠΟΤΕ δεν τον χώνεψα και ποτέ δεν τον χρησιμοποίησα...χάλια, απορώ γιατί έπιασε τόσο!
Εγώ αντίθετα αποφεύγω ότι αφορά 'google' γιατί μαζεύουν πολλά προσωπικά στοιχεία. Ο chrome είναι ιδιαίτερα πονηρός web browser. Άλλωστε για αυτό το λόγο τον δημιούργησε η Google.
Από την άλλη ο Firefox έχει (τουλάχιστον) ακόμη την μορφή των παλιών κλασσικών web browser. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα χαρακτηριστικά του χρήστη.
Προτείνω και τον Waterfox Classic 64bit [https://www.waterfox.net] ο οποίος είναι κλώνος του Firefox και συμβατός με τα 'παλιά' addons. O Waterfox έχει αναπτυχθεί από Έλληνα.
-
Παντως καιρό έχει να αποβληθεί κάποιος. Όλοι μες στην ευγένεια είναι. Ανησυχώ λιγάκι.
Αυτό που πραγματικά μου λείπει από την παλιά πλατφόρμα είναι η δυνατότητα δημιουργίας λίστας 'φίλων/εχθρών'.
Έβαζα στη λίστα 'εχθρών' όποια μέλη δεν ήθελα να διαβάζω τις δημοσιεύσεις τους και μια χαρά όλα. Ούτε παρεξηγήσεις, ούτε αψιμαχίες, ούτε να διαβάζω διαρκώς τα ίδια και τα ίδια.
Ειδικά όταν δεν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ αυτή η δυνατότητα θα έπρεπε να υπήρχε.
Τώρα θα πρέπει κάποιος να κάνει 'αναφορά' και να εξηγήσει 'τι και γιατί' και προφανώς χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
-
Προτείνω και τον Waterfox Classic 64bit [https://www.waterfox.net] ο οποίος είναι κλώνος του Firefox και συμβατός με τα 'παλιά' addons. O Waterfox έχει αναπτυχθεί από Έλληνα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω, το laptop είναι εταιρικό και χρησιμοποιούμε μόνο Chrome, γιατί σε Chrome δουλεύει σωστά το software μας.
Ειδικά όταν δεν τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ αυτή η δυνατότητα θα έπρεπε να υπήρχε.
Τώρα θα πρέπει κάποιος να κάνει 'αναφορά' και να εξηγήσει 'τι και γιατί' και προφανώς χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Δεν θα συμφωνήσω. Άνθρωποι είμαστε (με κανονική δουλειά, οπότε το φόρουμ είναι χόμπι) και εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να είμαστε 24/7 και να τα βλέπουμε όλα (εγώ πολλά νήματα που δεν με ενδιαφέρουν δεν τα διαβάζω καθόλου). Οπότε με μια αναφορά ποστ το βλέπει κάποιος από την ομάδα και αποφασίζει.
-
Δεν ζήτησα από κανέναν διαχειριστή να κάθεται 24ώρες το 24ωρο μέσα στο φόρουμ να το ελέγχει. Αναφέρθηκα στην απουσία της δυνατότητας λίστας 'φίλων/εχθρών' ώστε να μην βάζω σε διαδικασία τους διαχειριστές να ασχολούνται με αναφορές που αξιολογούνται, όπως αξιολογούνται.
24ώρες το 24ωρο ούτε εγώ είμαι εδώ μέσα. Ούτε καν για δύο ώρες επί καθημερινής βάσεως. Άλλοι όμως είναι.
Τέλος πάντων. Είχα περιορίσει που είχα περιορίσει τις εμφανίσεις μου, θα τις περιορίσω περισσότερο.
-
Η απάντησή μου ήταν στο ότι 'δεν τηρούνται οι κανόνες' και στην 'αναφορά ποστ χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα'. Και λέω ότι εαν δούμε κάτι ή εαν γίνει αναφορά, και οι κανόνες τηρούνται και αποτέλεσμα υπάρχει.
Τα άλλα που λές, τα σέβομαι αλλά δεν τα καταλαβαίνω...σε πείραξε κάποιος και σε 'ανάγκασε' να περιορίσεις τις ώρες σου στο φόρουμ?
-
Καλά φοβερό , ταχύ και μοντέρνο! Μέχρι και ιστορικό έχει για τα ποστ που έχω κάνει .
-
Tα νεα posts πως τα βλεπουμε;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]