-
Δεν ξέρω τι παίζει δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ. Έκανα και αυτό που είπες. Μπαίνω από browser αναγκαστικά.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Δεν ξέρω τι παίζει δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ. Έκανα και αυτό που είπες. Μπαίνω από browser αναγκαστικά.Από android η iOS έκδοση προσπαθείς να συνδεθεις;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
android
-
Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η έκδοση Tapatalk στο android
-
Πως μπορω να κανω edit σε post μου;
Δε βρίσκω το αντιστοιχο κουμπι. Δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα; -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
Πως μπορω να κανω edit σε post μου;
Δε βρίσκω το αντιστοιχο κουμπι. Δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα;Δυστυχώς δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας μέχρι να συμπληρώσετε έναν αριθμό δημοσιεύσεων. Πατήστε το κουμπί αναφοράς και γράψτε τις διορθώσεις για να το κάνει ένας διαχειριστής.
-
ok thanks
κατανοητο για την επεξεργασια.
avatar μπορω να βαλω; αν ναι πως; εως τωρα δεν το εχω καταφερει -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ok thanks
κατανοητο για την επεξεργασια.
avatar μπορω να βαλω; αν ναι πως; εως τωρα δεν το εχω καταφερειΚαι το avatar θα ξεκλειδώσει σε κάποιον αριθμό post.
-
καλως. δεν το ηξερα και πιστευα ειτε οτι δεν κανω κατι καλα ειτε οτι ειναι bug
-
Εφόσον για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να καταργήσω τον λογαριασμό μου, μπορώ τουλάχιστον να αποβληθώ μόνιμα από το forum;;
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εφόσον για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να καταργήσω τον λογαριασμό μου, μπορώ τουλάχιστον να αποβληθώ μόνιμα από το forum;;Καλησπέρα,
Τεχνικά δεν είναι εφικτή η κατάργηση λογαριασμών. Όσον αφορά την μόνιμη αποβολή σας θα προωθήσω το αίτημα σας στον admin.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ανδρέα τι συμβαίνει? [emoji57]
-
Ευχαριστώ.
Cosneo έχεις pm -
Ανδρέα, τώρα το είδα. Ελπίζω να είναι όλα καλά.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω βίντεο του youtube. Βάζω το url και την επισήμανση που γράφει youtube αλλά δεν το εμφανίζει ή λέει ότι δεν μπορεί να εμφανισθεί λόγω λάθους. Ναι όμως στο youtube το βιντεάκι που θέλω να βάλω στο site παίζει μια χαρά....Σε ένα άλλο φόρουμ παλιότερα μου είχαν πει ότι κάτι έπρεπε να αφαιρέσω ή να προσθέσω στο url του youtube για να ενσωματωθεί.
-
Αντιγράφεις μόνο το κομμάτι μετά από το 'v=' στο url του youtube, το κάνεις επικόλληση στο φόρουμ, το επιλέγεις ('μαυρίσμα') και μετά πατάς το κουμπάκι Youtube για να ενσωματωθεί. Γράφεις από πάνω ή από κάτω και ό,τι άλλο θέλεις και πατάς Υποβολή.
-
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε το δοκίμασα. Όλα κομπλέ
-
Άλλαξα το Username se SarantisM. Δεν εμφανίζονται το κουμπί Παράθεση. Γνωρίζει κανείς τον λόγο;
-
Ο χρήστης SarantasisM έγραψε:
Άλλαξα το Username se SarantisM. Δεν εμφανίζονται το κουμπί Παράθεση. Γνωρίζει κανείς τον λόγο;Μήπως έκανες νέο λογαριασμό;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Άλλαξα το Username se SarantisM. Δεν εμφανίζονται το κουμπί Παράθεση. Γνωρίζει κανείς τον λόγο;
Μήπως έκανες νέο λογαριασμό;
Ναι έκανα νέο λογαριασμό με νέο email κλπ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]