-
Τετραδιεύθυνση, η οποία είναι προνόμιο του GT με το 205 άλογα.
Εγώ έχω μία άλλη απορία, είναι τεχνικά εφικτή η τετραδιεύθυνση με ημιάκαμπτο; -
Ενεργητική τετραδιευθυνση όπως στην coupe Laguna ...
ελπίζω η Citroen να βλέπει τι κάνει η Renault και να μην αποφάσισει τελικά όπως λένε να κόψει την καλύτερη ανάρτηση όλων των εποχών
-
Το 'καλύτερη' εξαρτάται από το τι θες να πετύχεις. Για άνεση όντως κορυφαία η υδροπνευματική, για σπορ οδήγηση όχι. Αλλά είπαν ότι πλέον παρόμοια άνεση μπορούν να πετύχουν με τα ενεργά αμορτισέρ και δεν χρειάζεται το βάρος και η πολυπλοκότητα της υδρο. Κι εγώ θα προτιμούσα να εξακολουθήσει να υπάρχει γιατί είναι κάτι το ξεχωριστό, αλλά αν δεν την προτιμάει ο κόσμος τι να σου κάνει και η Citroen?
-
Δεν είναι μόνο άνεση η υδροπνευματική,
είναι πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση 4 τροχών με ασφάλεια στο κλατάρισμα
είναι και πρακτικότητα στο χαμήλωμα για φόρτωμα-ξεφόρτωμα αποσκευών
και πρακτικότητα στο ανέβασμα ύψους για προσπέρασμα εμποδίων
και αυτόματη ανάκτηση απόστασης από το έδαφος, ανεξαρτήτως του έρματος
και ρυθμιζόμενη απόσβεση-κράτημα κατά επίπεδα και με ηλεκτρονικό τρόπο
και άλλα πολλά ακόμη.
Για την κλασική έννοια της αυτοκίνησης ως μετακίνηση
η υδροπνευματική ίσως είναι η απόλυτη λύση.
Για εξειδικευμένες χρήσεις, όπως η οδηγική αίσθηση
μάλλον υπάρχουν και άλλες επιλογές.(δε βάζω τη θεωρητική μηδενική συντήρηση, μάλλον γιατί δεν υφίσταται)
-
Νταξ το Δια απλα δε τον εχω παει αυτοκτονικη βολτα γι αυτο συνεχιζει να γραφει καποια πραγματα με τα υδρο..
Το τι γραφουν και ισχυριζονται οι χαρτογιακαδες της citroen μ αφηνει απο αδιαφορο εως περιλυπο... παρτε κανα c5 υδρο απο τα τελευταια γιατι θα γινουν συλλεκτικα.. -
Το εσωτερικο στις απλες εκδοσεις δεν φαινεται οπτικα και πολυ ποιοτικο.Ετσι δείχνει τουλάχιστον
-
Πως καταλαβαίνει κάποιος την ποιότητα από μια φωτό;
Ωραία η οθονάρα πάντως, αλλά δεν ξέρω πόσο λειτουργική είναι.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Το εσωτερικο στις απλες εκδοσεις δεν φαινεται οπτικα και πολυ ποιοτικο.Ετσι δείχνει τουλάχιστον
Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ. Ειδικά το πλαστικό γύρω από την οθόνη με τις δακτυλιές (χωρίς μάλιστα να είναι κάτι σε piano black) μου φαίνεται φθηνό.
-
Προφανως εχουν επιλεξει να κοψουν απο την αισθηση ποιοτητας στο εσωτερικο για καπου αλλου,δεν ενθουσιαζει το εσωτερικο παρα την εντυπωσιακη οθονη αφης.
-
Ελπιζω παντως αυτα να μην εχουν τα τωρινα κουσουρια. Μολις ζεσταθουν τα πλαστικα απο τον ηλιο, αρχιζουν να τριζουν ζωνες, χερουλια κτλ
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
Μερικές νέες:
-
Ισχύουν άραγε ακόμα οι παλιότερες πληροφορίες στο νετ ότι δεν θα υπάρξει 3θυρο?!
Δεν βρίσκω κανέναν αισθητικό λόγο να το προτιμήσει κάποιος από το νέο Asrra ή το Focus ή το Pulsar...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχύουν.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ισχύουν.Απο θέμα ανάρτησης παραμένει ο ημιάκαμπτος;
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ισχύουν.
Απο θέμα ανάρτησης παραμένει ο ημιάκαμπτος;
Άσχετο-σχετικό: Μόλις ενημερώθηκα για την πίσω ανάρτηση του Talisman. Παντού ημιάκαμπτος! Αυτομάτως το Talisman γίνεται το μοναδικό αυτοκίνητο του D-segmant που δεν έχει σε καμία έκδοση ανεξάρτητη πίσω, όπως και η Laguna αν θυμάμαι καλά.
Επομένως είναι δεδομένο ότι το Megane δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη.
-
Η laguna εβγαζε και μια GT που εσπερνε...παντως.
-
Δεν ξέρω αν έσπερνε, πάντως ήταν πανέμορφη! Δυστυχώς την έχω δει μόνο εκτός Ελλάδος.
-
Από τη πανευρωπαική παρουσίαση του νέου Megane GT πρώτες εντυπώσεις:
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7475617
-
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο! Diesel με 165hp θα είναι καταπληκτικό!
-
λένε ότι θα βγάλουν και υβριδικό diesel με το 110dci
Renault Megane IV