-
To είδε κανείς Αυτοκίνηση να μας πει εντυπώσεις;
Το έχουν test drive?
Δεν έχω προλάβει να κατέβω. -
Οχι δεν υπαρχει test drive.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρώτη γνωριμία στην Πορτογαλία από ελληνικό Μέσο για τα 1600άρια βενζίνης(205ps) και πετρελαίου (130 ps).
'Παράπονα' για θόρυβο στην καμπίνα από τα >100χλμ/ώρα και για κάπως σφιχτές(κυρίως για τους ελληνικούς δρόμους)αναρτήσεις.
Σύντομα αναμένεται η τιμολόγησή του. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το έχουν test drive?
Δεν έχω προλάβει να κατέβω.Το είδα εγώ. Με τις 17άρες στην έκδοση Dynamique μου άρεσε αρκετά. Μέσα είναι καλό και σε χώρους και σε ποιότητα αλλά όχι κάτι το φοβερό. Test drive δεν υπήρχε.
Γενικά οι δοκιμές που διαβάζω σε ξένα περιοδικά δεν το κακοχαρακτηρίζουν αλλά δεν το κολακεύουν κιόλας. Σαν να λέμε ένα καλούτσικο αυτοκίνητο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Αυτά ως προς τις νορμάλ εκδόσεις γιατί την GT την ψιλοθάβουν...
H Renault ήλπιζε να επαναλάβει την εμπορική επιτυχία του νέου 308 αλλά όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα μάλλον δεν πρόκειται να τα καταφέρει. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το έχουν test drive?
Δεν έχω προλάβει να κατέβω.Τώρα το είδα αυτό
Με καθυστέρηση λοιπόν:
Το είδα στην έκθεση και είναι εκπληκτικό.
Από ομορφιά, ειδικά η έκδοση GT είναι όνειρο.
Ποιότητα εσωτερικού φαίνεται άριστη. Ειδικά η σε στυλ tablet οθόνη που έχει στο κέντρο είναι απίστευτη. Μπορείς να ρυθμίσεις σχεδόν τα πάντα. -
Κι εμένα μου άρεσε. Ελπιζω να αποδειχθεί κ αξιόπιστο. Ποτε θε ξεκινήσουν οι πωλήσεις του στην Ελλάδα; Απο τιμες τι πληροφορίες υπάρχουν ;
-
Μέσα στο μήνα θα γεμίσουν εκθέσεις και θα δώσουν τιμές. Clio IV Facelift αρχίσανε ήδη να μοιράζουν και δώσανε τιμές.
-
Για το Clio έδιναν και στην έκθεση τιμές.
Και έλεγαν ότι από 1/11 θα είναι και στις εκθέσεις. -
Καλη εξωτερικη εμφανιση χαλια εσωτερικο. Χαλια πλαστικα και η καθετη οθονη δεν μου αρεσε. Τιμη για το 1.6;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Καλη εξωτερικη εμφανιση χαλια εσωτερικο. Χαλια πλαστικα και η καθετη οθονη δεν μου αρεσε.Πιο πολυ δε γινεται να συμφωνησω. Παραδοση πλεον στο megane το εσωτερικο... Εξωτερικα παντως ειναι αρκετα καλο. Επισης εχει κακη ορατητα πισω.
-
Χάλια πλαστικά όμως??
Ούτε καν μέτρια??
Εντάξει η εμφάνιση είναι υποκειμενική αλλά αυτό μου κάνει εντύπωση!!
Βέβαια απόψεις είναι αυτές, σεβαστές[emoji4] [emoji4] -
Δεν ειναι χαλια ποιοτικα, ειναι στο ματι, μαζι με την εμμονη της renault στις συγκεκριμενες αποχρωσεις του γκρι. Βγαζει μια 'ψοφια' υποτονικη αισθηση. Επισης σχεδιαστικα δε λεει τιποτα για μενα και η οθοναρα παροτι λειτουργικοτατη δε μ αρεσει μες τη μεση. Αυτο επισης για μενα συμβαινει επειδη δε την 'εδεσαν' αρμονικα με την υπολοιπη κονσολα και ιδιως το γκρι περιγραμμα της χτυπαει ασχημα στο ματι. Οπως και ποτε δε χωνεψα το εσωτερικο του clio που για μενα ειναι οτι πιο κιτς.
-
Αυτή η κάθετη οθόνη δε βλέπεται με τίποτα.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αυτή η κάθετη οθόνη δε βλέπεται με τίποτα.Να βαλετε aftermarket κυριε αν σας ενοχλει η μαμα οθονη και ας την πληρωσετε.Καλυτερα να ειχε το παλιο με την μικρη tft οθονη.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Αυτή η κάθετη οθόνη δε βλέπεται με τίποτα.Εμένα μου αρεσει
Δεν μου αρέσουν οι οριζόντιες που βγαίνουν σαν καιρουμπαλα στο πάνω μέρος του ταμπλό ακόμα και premium κατασκευαστών τύπου merc -
Μικρη (σχετικα) και στη μεση του ταμπλω για μενα η καλυτερη λυση. Διακριτικη, λειτουργικη και μη κραυγαλεα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αυτή η κάθετη οθόνη δε βλέπεται με τίποτα.
Να βαλετε aftermarket κυριε αν σας ενοχλει η μαμα οθονη και ας την πληρωσετε.Καλυτερα να ειχε το παλιο με την μικρη tft οθονη. [emoji38]
Χεχε ξέρεις δεν είναι ανάγκη να διαλέξεις μεταξύ δυο κακών επιλογών. Θα μπορούσαν να έβαζαν μια μεγάλη οριζόντια οθόνη όπως και άλλοι κατασκευαστές. Για κάποιο λόγο τις βάζουν έτσι οι περισσότεροι. Καλή η πρωτοτυπία αλλά όταν γίνεται μόνο χάριν πρωτοτυπίας κάπου χαλάει το πράγμα. Σε κάθε περίπτωση καθαρά προσωπική γνώμη εκφράζω. Για μένα είναι χάλια, για άλλον μπορεί ν' αποτελεί την επιτομή της ομορφιάς. Περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εμένα μου αρεσει
Δεν μου αρέσουν οι οριζόντιες που βγαίνουν σαν καιρουμπαλα στο πάνω μέρος του ταμπλό ακόμα και premium κατασκευαστών τύπου mercΣυμφωνώ!! Και εμένα μου φαίνεται ωραία.
Αυτές που βγαίνουν πάνω απο το ταμπλό είναι παράταιρες -
Η Renault τοποθετεί τους ισχυρούς ντίζελ κινητήρες dci 1.6-λίτρων και απόδοσης 165 ίππων που χρησιμοποιούνται από τα Espace και Talisman στα νέα Megane GT και Megane Estate GT αποδίδοντας λίγο παραπάνω, δηλαδή 165 άλογα και 380 Nm ροπής, με την εταιρία να μην έχει κοινοποιήσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από τις μικτές καταναλώσεις που υπολογίζεται πως θα είναι στα 4,6 και 4,7 λίτρα αντίστοιχα.(δε σχολιάζω )
*Το Megane GT, φέρει το σασί 4Control με την τετραδιεύθυνση που συναντάμε στην έκδοση TCe 205 και έχει δεχθεί στο σύστημα της ανάρτησης του, την περιποίηση της Renaultsport.Η κορυφαία βερσιόν του μοντέλου, το Megane RS, υπολογίζεται να κάνει το ντεμπούτο του πιθανότατα μέσα στο νέο έτος. Οι υποψήφιοι αγοραστές των δύο αυτών μοντέλων, εκτός απ’την επιλογή των εκδόσεων Zen και Intense, θα μπορούν να επιλέξουν διάφορα άλλα αξεσουάρ για το εξωτερικό του αυτοκινήτου τους με το πακέτο GT-Line, που θα προσδίδουν διαφορετικό αέρα στο όχημα τους όπως πιο σπορ εμπρός προφυλακτήρα με ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, εμπρός κυψελωτή γρίλια, σκούρο μεταλλικό διαχύτη, αρκετά πιο σκουρόχρωμο πίσω τζάμι, χρωμιωμένα τελικά εξατμίσεων και νέες ζάντες ελαφρού κράματος. Μικροδιαφορές θα υπάρχουν στην Intense με το GT-Line Full Exterior Pack καθώς δίνονται επιπλέον σπορ καθίσματα με έξτρα στήριξη και ενσωματωμένα προσκέφαλα, σκούρα ανθρακί ταπετσαρία στην καμπίνα και ένα δερμάτινο διάτρητο τιμόνι με μεγαλύτερη στήριξη για τον αντίχειρα.
Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στη Γαλλία με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν στην συνέχεια αφότου πρώτα παρουσιαστεί στις εκθέσεις των κατά τόπους αντιπροσώπων μέσα στον Ιανουάριο. Οι τιμές για το GT και το Estate GT θα είναι 34.300 ευρώ και 35.200 ευρώ αντιστοίχως.*
-
Δεδομένου οτι στην ελλαδα θα ειναι ακόμη ακριβότερη,αυτή η έκδοση θα κανει λιγότερες πωλησεις απο ferrari
Renault Megane IV