-
Τι θέμα τιμολόγησης? Μπορείς να μας πεις αναλυτικά ή υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι θα απευθυνθείς στον συνήγορο?
-
Μα εννοείτε ότι θα απευθυνθώ...δεν έχω πρόβλημα να το πώ..
Στην τιμολόγηση τους δεν αναφέρουν πουθενά στον προαιρετικό εξοπλισμό ότι το pack easy break , που έχει τιμή 335,00 ευρώ, συνοδεύεται και από άλλου τύπου επένδυση καθισμάτων με χρέωση 750,00 περίπου ευρώ... με είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά μέν αλλά με τα μεταγενέστερα προβλήματα που προέκυψαν και την μη αντιμετώπιση τους , θα κοιτάξω να τους πάω ....
-
Easy break και επένδυση καθισμάτων τι σχέση εχουν;
Μάλλον θα βελτιώνεται τοςο πολυ το φρενάρισμα που τα καθίσματα θέλουν έξτρα ενίσχυση για να σε κρατησουν -
-
Πάντως απορώ με τις σχεδόν ανύπαρκτες πωλήσεις! Το 1.5 ντίζελ έχει και επαρκή δύναμη και καλύτερους χώρους από το qq και τουλάχιστον ισάξια εμφάνιση έξω και πιο φρέσκο μέσα είναι και όμως δεν κουνιέται καθόλου. Οκ κοστίζει
1000 ευρώ παραπάνω αλλά νομίζω τα δικαιολογεί. Εντάξει η τιμολόγηση του 1.6 είναι τελείως fail. Δεν μπορεί η πιο γυμνή έκδοση να ξεκινά από 29.5 όταν η αντίστοιχη του qq κάτω από 25! Δεν έχει καμία τύχη. Αλλά το 1.5 δείχνει πολύ καλό vfmSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μάλλον δεν τα είδα καλά 25.5 βλέπω τελικά έχει η πρώτη έκδοση του 1.5! Εντάξει αν και είναι αρκετά πάνω από την βασική του qq κοστίζει και 4000 τελικά παραπάνω . Υπάρχει διαφορά. Νομίζω αν αντί για 25.5 είχε 22.5 θα πούλαγε καλά.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Είναι καθαρά θέμα τιμολόγησης! Επίσης το QQ έχει χτίσει όνομα (δίκαια ή όχι είναι άλλη κουβέντα), ενώ το Kadjar τώρα προσπαθεί να εδραιωθεί, άρα θα έπρεπε στην χειρότερη περίπτωση να έχει ίδια τιμή με το QQ. Επίσης, στην Αγγλία για παράδειγμα, το Kadjar είναι φτηνότερο από το QQ!
-
Το να είναι φτηνότερο μου φαίνεται κάπως υπερβολικό μιας το αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο από το QQ, έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων κλπ. Από την άλλη η διαφορά τιμής είναι δυσανάλογα μεγάλη, οπότε ο κόσμος επιλέγει είτε το πιο φτηνό QQ, είτε άλλες προτάσεις όπως το Kuga και το Tiquan που ανάλογα με την έκδοση, φαίνονται να είναι πολύ περισσότερο VfM.
-
Καταρχάς υπάρχουν διαφορές με το QQ...και τους χώρους και στον κινητήρα του 1.2 (τα 15 άλογα είναι διαφορά)..
Κατόπιν το νέο QQ έχει και άλλη τιμολογιακή πολιτική πλέον...ενώ σου έδινε σε βενζίνη 1.2 , στην έκδοση acenta con , multimedia με πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας στα 22.500 με το μεταλλικό χρώμα μέσα(αυτή την προσφορά είχα το καλοκαίρι απο Nissan), τώρα για να έχεις multimedia πρέπει να πληρώσεις πάνω απο 25.000 στο qq...
Στην παρούσα φάση η καλύτερη πρόταση θεωρώ ότι είναι το Suzuki SXCross το οποίο είναι 1.4 , 4χ4 και full σε εξοπλισμό (multimedia, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα κλπ) στα 25.340...και το Kuga νομίζω είναι στα ίδια χρήματα αλλά χωρίς καθίσματα και 1.5 λίτρα...
-
Ενταξει φθηνοτερο δεν θα μπορουσε να ηταν γιατι δεν χανει πουθενα στην πραξη απο το qq εκτος απο το ονομα ενω εχει και καλυτερους χωρους πισω και μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ και καλυτερα εξοπλισμενη νομιζω ειναι η βασικη του εκδοση. Απλα αν ηθελαν να πουλησουν θα επρεπε για ενα χρονο να το εχουν στην ιδια τιμη με το qq και οχι 4000 πανω! Και μολις θα τσιμπαγαν πελατες να το εκαναν 2000 ακριβοτερο.
Οχι με το που μπαινεις στην αγορα με την ιδια πλατφορμα με το qq να ζητας 4000 +.
Η αντιπροσωποι μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι αυτη ειναι η πιο ανταγωνιστικη κατηγορια.
Για να ευλωγισω και τα γενια μου κανεις μια μικρη παραχωρηση σε χωρους και μια λιγο μεγαλυτερη σε εμφανιση και παίρνεις το gl+ 4X2 scross με αισθητα δυνατοτερο κινητηρα 1.6 ομοίως οικονομικο και με 5.000 χιλιαρικα να σου μενουν στην τσεπη!!! Ειναι δυσκολες οι εποχες και καποιοι θα πρεπει να προσγειωθουν αλλοιως θα πουλανε 5-10 αμαξια το μηνα... -
Ο χρήστης patriot75 έγραψε:
Στην παρούσα φάση η καλύτερη πρόταση θεωρώ ότι είναι το Suzuki SXCross το οποίο είναι 1.4 , 4χ4 και full σε εξοπλισμό (multimedia, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα κλπ) στα 25.340...και το Kuga νομίζω είναι στα ίδια χρήματα αλλά χωρίς καθίσματα και 1.5 λίτρα...
Το Kuga είναι στα €22.095 (βενζίνη 1.5) και είναι πολύ καλό vfm (για αυτό το πήρα...έχει όσο έχει το QQ και €3.000 φτηνότερο από το Kadjar με παρόμοιο εξοπλισμό).
Η αντιπροσωποι μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι αυτη ειναι η πιο ανταγωνιστικη κατηγορια.
Ίσως ο λόγος να είναι ακριβώς αυτό...ότι Nissan & Renault είναι ουσιαστικά ο ίδιος αντιπρόσωπος!
Πάντως τον Δεκέμβριο που έψαχνα, η διαφορά QQ-Kadjar στην έκδοση βενζίνης ήταν €3.500 στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού ήταν €3.258 (ενώ στις πιο απλές εκδόσεις - όχι energy όμως - ήταν μόνο €300).
-
Ναί έχεις δίκιο για το Kuga , έχει πολύ ικανοποιητικό εξοπλισμό για 22095....
για μέχρι 25.500 το Kuga και το SxCross θεωρώ τις καλύτερες προτάσεις...
-
Καλησπέρα,
Διακρίνω μια μείωση τιμής ή ιδέα μου είναι;
1.2 TCe 130 Dynamic 22.320
1.5 dCi 110 Dynamic 25.140 -
Ο χρήστης johnkaran έγραψε:
Καλησπέρα,Διακρίνω μια μείωση τιμής ή ιδέα μου είναι;
1.5 dCi 110 Dynamic 25.140Όντως...επιτέλους μειώθηκε η τιμή!! Προφανώς κατάλαβαν (μετά από 1 χρόνο!! ) ότι έφταιγε η τιμή του που δεν πούλαγε. Το Dynamic επιτέλους έπεσε στις €22.000 και πλέον έγινε ανταγωνιστικό...τώρα αποτελεί μια καλή, ανταγωνιστική πρόταση.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα,
Διακρίνω μια μείωση τιμής ή ιδέα μου είναι;
1.5 dCi 110 Dynamic 25.140Όντως...επιτέλους μειώθηκε η τιμή!! Προφανώς κατάλαβαν (μετά από 1 χρόνο!! ) ότι έφταιγε η τιμή του που δεν πούλαγε. Το Dynamic επιτέλους έπεσε στις €22.000 και πλέον έγινε ανταγωνιστικό...τώρα αποτελεί μια καλή, ανταγωνιστική πρόταση.
Απλά πάλι ανταγωνίζεται το ομοσταβλο QQ, το οποίο έχοντας πλεόν το φρεσκάρισμα του facelift δεν χρειάζεται τόσο πουσάρισμα πια και έτσι αφέθηκε να αναπνέυσει το kadjar
-
Νομίζω οτι Nissan και Renault είναι διαφορετικές αντιπροσωπείες.
-
Συγγενικές μεν αλλά μην ξεχνάς ότι διεθνώς είναι ένα γκρουπ
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Νομίζω οτι Nissan και Renault είναι διαφορετικές αντιπροσωπείες.Γιατί, ο Θεοχαράκης δεν έχει και τις δύο;
Kι όπως λέει κι ο iceman, είναι ίδιο group. -
Στο ίδιο γκρούπ και οι δυο μάρκες,αλλά έχω την εντύπωση οτι τις έχουν δυο ξαδέλφια Θεοχαράκηδες.Ο ενας την μια ο άλλος την άλλη.
-
Αδέρφια ειναι. Ο Θεοχαράκης που είχε την Πεζό τώρα πήρε την Ρενώ.
Renault Kadjar