-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κάθε κατηγορία αυτοκινήτων έχει ορισθεί ώστε να εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες. Τα crossovers έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της πίτας καθώς μπορούν να πάνε μακρύτερα από οχήματα άλλων κατηγοριών. Ισως όχι τόσο σβέλτα σε σχέση με τα σενταν ή τα roadster εντούτοις για πολλούς είναι όμορφα, άνετα, πολυχρηστικά και με αξιοπρεπέστατη οδική συμπεριφορά. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια ανεξάρτητα αν αυτό αρέσει ή όχι σε άλλους. Εάν παρέθετα ένα μικρό κομμάτι της διαδρομής που ακολουθω καθημερινά μέχρι να μπω στην ΑΟ ώστε να πάω στην δουλειά μου νομίζω πως κανείς δεν θα μου πρότεινε οτιδήποτε άλλο από ένα crossover. Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψα μια alfa romeo και ότι αυτή ειχε να μου προσφέρει και οδηγήθηκα σε κάτι ψηλότερο και πιο σκληροτράχηλο. Οι διακοπές μου ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα αντισυμβατικές όμως ούτε και συμβατικές ήταν... Μόλις χθες γύρισα από μια παραλία στο Αιγαίο που μόνο με suv μπορούσα να πάω. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Αν είχα σεντάν απλά δεν θα πήγαινα εκεί.Εγω τωρα τι να συμπληρωσω! Απλα να πω πως η επιτυχια τους (suv-crossover) εγκειται στο γεγονος πως στη κριση που ζουμε οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο κοιτας να συνδυασεις οσο περισσοτερα μπορεις. Μακαρι να ειχαμε ενα διαφορετικο αμαξι για καθε περισταση. Εγω ακομα και αν εχω ανησυχιες οδηγικες τις βαζω τελευταιες και βαζω αλλες υποχρεωσεις πρωτες. Αλλος εχει αλλη γνωμη. Καλο ειναι αυτο να μη μοιαζουμε ολοι
Στάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ενώ τα σύγχρονα Golf, Focus, 308, c4, 1 κλπ σου δίνουν πολύ ευχαρίστηση και συμμετοχή....
Αφού περιορίζονται τελείως από τα ηλεκτρονικά.
Εκτός αν μιλάς για κανένα 106 rallye!!Ασε που η πραγματική σύγκριση δεν ειναι με golf,308 κτλ αλλα με κάτι μαουνες στυλ passat.mondeo κτλ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ημαρτον ρε φιλε?
Υπαρχουμε κι εμεις που γουσταρουμε την οδηγηση και οχι τη μετακινηση. Απλα πραγματα. Και κανενα suv-crossover της σειρας δε θα μας δωσει ευχαριστηση, αισθηση και συμμετοχη.[/quote]Καμία απόλυτη θέση δεν ισχύει 100%...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κάθε κατηγορία αυτοκινήτων έχει ορισθεί ώστε να εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες. Τα crossovers έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος της πίτας καθώς μπορούν να πάνε μακρύτερα από οχήματα άλλων κατηγοριών. Ισως όχι τόσο σβέλτα σε σχέση με τα σενταν ή τα roadster εντούτοις για πολλούς είναι όμορφα, άνετα, πολυχρηστικά και με αξιοπρεπέστατη οδική συμπεριφορά. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια ανεξάρτητα αν αυτό αρέσει ή όχι σε άλλους. Εάν παρέθετα ένα μικρό κομμάτι της διαδρομής που ακολουθω καθημερινά μέχρι να μπω στην ΑΟ ώστε να πάω στην δουλειά μου νομίζω πως κανείς δεν θα μου πρότεινε οτιδήποτε άλλο από ένα crossover. Αυτός είναι ο λόγος που εγκατέλειψα μια alfa romeo και ότι αυτή ειχε να μου προσφέρει και οδηγήθηκα σε κάτι ψηλότερο και πιο σκληροτράχηλο. Οι διακοπές μου ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα αντισυμβατικές όμως ούτε και συμβατικές ήταν... Μόλις χθες γύρισα από μια παραλία στο Αιγαίο που μόνο με suv μπορούσα να πάω. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Αν είχα σεντάν απλά δεν θα πήγαινα εκεί.
Εγω τωρα τι να συμπληρωσω! Απλα να πω πως η επιτυχια τους (suv-crossover) εγκειται στο γεγονος πως στη κριση που ζουμε οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο κοιτας να συνδυασεις οσο περισσοτερα μπορεις. Μακαρι να ειχαμε ενα διαφορετικο αμαξι για καθε περισταση. Εγω ακομα και αν εχω ανησυχιες οδηγικες τις βαζω τελευταιες και βαζω αλλες υποχρεωσεις πρωτες. Αλλος εχει αλλη γνωμη. Καλο ειναι αυτο να μη μοιαζουμε ολοι
Στάλθηκε με tapa
Τα ειπατε ολα!! +1
-
και εγώ θα συμφωνήσω με τη σειρά μου...προσθέτοντας στο σχόλιο του Νίκου πως το να μην μοιάζουμε όλοι είναι όχι μόνο καλό αλλά και εντελώς...φυσιολογικό! Ασφαλώς ο καθένας έχει τη δική του οπτική γωνία, αλλά είναι λάθος να θεωρούμε ότι και οι άλλοι πρέπει να έχουν την ίδια οπτική γωνία με εμάς, ακριβώς επειδή είμαστε όλοι διαφορετικοί!
-
Να το θεσω διαφορετικα·
Πριν 50+ χρόνια το αυτοκίνητο που αντιλαμβάνονταν ο μέσος νους
ήταν το Mini Cooper λχ
με τους λιλιπούτειους τροχούς, τις ροδίτσες του, τα μπλιμπλίκια του και δε συμμαζεύεται.Σήμερα τα αυτοκίνητα είναι μεγαλύτερα και ανταποκρίνονται σε άλλες απαιτήσεις.
By the way
ελπίζω κάποια στιγμη να τελειώνουμε με τη λογική petrolhead που είναι της τελευταίας λεξης της μόδας.Η αυτοκίνηση δε σημαίνει αγώνες δρόμου και boy racers για macho καταστασεις.
Σημαίνει πολύ περισσοτερο μετακίνηση με κριτήρια ποιότητας.
Σε ένα μεγαλό βαθμό αρκετά SUV δίνουν στοιχεία ποιοτικης μετακίνησης στην ανθρωπομεταφορά.
Και για αυτό εύγε. -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Αλήθεια έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για οικογενειακά οχηματα;
Δηλαδή εσείς με τα συμβατικά οικογενειακά sedan και όχι τα crossover ( που δεν είναι suv ), με πόσα μπαίνετε δηλαδή στις στροφές και έχετε τόσο ανάγκη την παραπάνω πρόσφυση των sedan.
Ήμαρτον ρε παίδες, ήμαρτον
Άλλωστε τα crossover το λέει και η λέξη, συνδιαζουνε 2 διαφορετικά πράγματα...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ημαρτον ρε φιλε?
Υπαρχουμε κι εμεις που γουσταρουμε την οδηγηση και οχι τη μετακινηση. Απλα πραγματα. Και κανενα suv-crossover της σειρας δε θα μας δωσει ευχαριστηση, αισθηση και συμμετοχη.Αν εσύ την έχεις δει vatanen στους ελληνικούς δρόμους, πάω πάσο...
Μη μου απαντας ηλιθιωδως... Λες και πρεπει να το σπας για να ευχαριστηθεις ή ν αντιληφθεις 5 πραγματα...
Η απαντηση σου εχει οση αξια αν σου εγραφα 'μαλλον εσυ εισαι κουλος και σου φτανει ενα crossover''... Χαζη απαντηση δεν ειναι? -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
By the way
ελπίζω κάποια στιγμη να τελειώνουμε με τη λογική petrolhead που είναι της τελευταίας λεξης της μόδας.Η αυτοκίνηση δε σημαίνει αγώνες δρόμου και boy racers για macho καταστασεις.
Σε ένα μεγαλό βαθμό αρκετά SUV δίνουν στοιχεία ποιοτικης μετακίνησης στην ανθρωπομεταφορά.
Και για αυτό εύγε.Το προβλημα ειναι οτι μεγαλη μεριδα δω μεσα νομιζει οτι υπαρχουν 2 καταστασεις και οχι ενα καρο ενδιαμεσες... Ειναι παντελως αστειο να ισχυριζεσαι οτι αυτοκινηση ειναι μετακινηση με κριτηρια ποιοτητας... Κατσε στο δερματινο καναπε του σαλονιου σου και κανε μπρος-πισω, Ειναι ο ορισμος της μετακινησης με κριτηρια ποιοτητας Οπως και ειναι αστειο να νομιζεις οτι αυτοκινηση σημαινει κοντρες... Μιλαμε για 2 στρεβλες καταστασεις.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ενώ τα σύγχρονα Golf, Focus, 308, c4, 1 κλπ σου δίνουν πολύ ευχαρίστηση και συμμετοχή....
Εκτός αν μιλάς για κανένα 106 rallye!!To θεμα ειναι οτι ολα εχουν ηλεκτρονικα αλλα τι γινεται μεχρι να μπουν αυτα σε λειτουργια.. Συγκριση δε θα κανω με παλιοτερα ή ειδικα αυτοκινητα καθως δεν εχει νοημα και ουτε υπαρχει αμεση συγκριση. Αλλα αν υπονοεις οτι μια 1, Gιulietta ,golf δεν ειναι αυτοκινητα τα οποια τα ευχαριστιεσαι περισσοτερο να τα οδηγεις απο αντιστοιχα crossover σε προκαλω να πα να κανεις κανα test drive....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εκτός αν μιλάς για κανένα 106 rallye!!To θεμα ειναι οτι ολα εχουν ηλεκτρονικα αλλα τι γινεται μεχρι να μπουν αυτα σε λειτουργια.. Συγκριση δε θα κανω με παλιοτερα ή ειδικα αυτοκινητα καθως δεν εχει νοημα και ουτε υπαρχει αμεση συγκριση. Αλλα αν υπονοεις οτι μια 1, Gιulietta ,golf δεν ειναι αυτοκινητα τα οποια τα ευχαριστιεσαι περισσοτερο να τα οδηγεις απο αντιστοιχα crossover σε προκαλω να πα να κανεις κανα test drive....
Ρε νονε θα μας τρελάνεις ολους;
Ειλικρινά πιστεύεις ότι κάνοντας ένα απλό td θα φανεί η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια 1 και σε μια ας πούμε Χ1;
Οκ, τι να πω....
Για τα περί ηλιθιων απαντήσεων κλπ δεν θα ασχοληθώ καν....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα τυγχάνει να έχω οδηγήσει και τις δύο κατηγορίες για πολλά χιλιόμετρα δε χρειάζεται να κάνω test drive για να διαμορφώσω άποψη.
Αντίθετα δεν ξέρω αν εσύ έχεις εμπεριστατωμένη άποψη για suv / crossover ή απλά βασίζεσαι σε στερεότυπα [SMIRKING FACE]
Την οδηγική ευχαρίστηση δεν την έχουν όλοι όπως εσύ στο μυαλό σου....
Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. -
Μιας και μιλάμε για οδηγική ευχαρίστηση... Το πρώτο QQ μας έδειξε ότι θα μπορούσε να βρεθεί μια χρηση τομή ανάμεσα στην εκτός δρόμου οδήγηση και την σπορ συμπεριφορά. Ο άλλος είχε βαρεθεί να παίρνει το τεμπέλικο πατζέρο που έκαιγε τη μάνα και τον πατέρα του για να πάει για ένα κυνήγι στη Γκιώνα. Στο δρόμο τα μόνα οχήματα με χειρότερη οδική συμπεριφορά ήταν τα τριαξονικά... Με τα crossover τα πράγματα άλλαξαν. Ενα όχημα του είδους έχει αξιοπρεπέστατη οδική συμπεριφορά ενώ δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να πάει και λίγο πιο πέρα. Για το λόγο αυτό η πετυχημένη συνταγή του qq οδήγησε στο Kadjar στου οποίου το νήμα βρισκόμαστε. Τι έχει λοιπόν αυτό να παρουσιάσει; Ταξιδιάρικο χαρακτηρα χαρακτηριστικό της Γαλλικής σχολής και αυξημένες δυνατότητες offroad. Επίσης φορτωμένο με ηλεκτρονικά όπως άλλωστε όλοι οι ανταγωνιστές του μπορεί να εξασφαλίσει στον οδηγό τη χαρά να θαυμάζει τα τοπία που κινείται ενώ αυτό φροντίζει για την ασφάλεια του. Ποιο το πρόβλημα εάν αυτά τα καλούδια, τόσο στο Kadjar όσο και στα άλλα της κατηγορίας μπορεί να χρησιμοποιηθούν πιο γρήγορα από ότι σε ένα focus ή μια Giulietta; Προσωπικά μετά από 62000 χλμ το abs το χρειάστηκα μια μόνο φορά, το esc δυο τρεις και το hill assist περίπου δεκα φορές. Πιστεύω πως κάπως έτσι συμβαίνει με τους περισσότερους οδηγούς κατόχους suv. Να τα λέμε κι αυτά νονέ...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τι έχει λοιπόν αυτό να παρουσιάσει; Ταξιδιάρικο χαρακτηρα χαρακτηριστικό της Γαλλικής σχολής και αυξημένες δυνατότητες offroad.Το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Στις διακοπές έβαλα το QQ σε κάποιους χωματόδρομους. ΟΚ, μπορούσα να κινηθώ πιο άνετα και χωρίς έντονο φόβο μη βρει πουθενά από κάτω, αλλά δεν μου έδωσε και την σιγουριά για κάτι παραπάνω. Ένιωθες τραντάγματα στο τιμόνι, την ανάρτηση σχετικά σφιχτή για χρήση εκτός δρόμου, ενώ τα φουλ ασφάλτινα ελαστικά που φοράνε όλα τα SUV, να μην τα αναφέρω καν καλύτερα.
Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός πως δεν έχω καμιά απολύτως εμπειρία από off roading, για αυτό και να μου έκαναν εντύπωση όλα τα παραπάνω. Για να καταλάβετε, εγώ νόμιζα ότι ήταν πολύ δύσκολη η διαδρομή και στο τέλος του δρόμου συνάντησα Almera και A3
Θα ήθελα πάντως να μπω και σε κανένα Duster (πέρα από το test drive που του είχα κάνει σε άσφαλτο), για να δω πως κινείται αυτό εκτός δρόμου.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τι έχει λοιπόν αυτό να παρουσιάσει; Ταξιδιάρικο χαρακτηρα χαρακτηριστικό της Γαλλικής σχολής και αυξημένες δυνατότητες offroad.
Το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Στις διακοπές έβαλα το QQ σε κάποιους χωματόδρομους. ΟΚ, μπορούσα να κινηθώ πιο άνετα και χωρίς έντονο φόβο μη βρει πουθενά από κάτω, αλλά δεν μου έδωσε και την σιγουριά για κάτι παραπάνω. Ένιωθες τραντάγματα στο τιμόνι, την ανάρτηση σχετικά σφιχτή για χρήση εκτός δρόμου, ενώ τα φουλ ασφάλτινα ελαστικά που φοράνε όλα τα SUV, να μην τα αναφέρω καν καλύτερα.
Ίσως βέβαια να φταίει και το γεγονός πως δεν έχω καμιά απολύτως εμπειρία από off roading, για αυτό και να μου έκαναν εντύπωση όλα τα παραπάνω. Για να καταλάβετε, εγώ νόμιζα ότι ήταν πολύ δύσκολη η διαδρομή και στο τέλος του δρόμου συνάντησα Almera και A3 [emoji38]
Θα ήθελα πάντως να μπω και σε κανένα Duster (πέρα από το test drive που του είχα κάνει σε άσφαλτο), για να δω πως κινείται αυτό εκτός δρόμου.
Νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία.
Εξηγώ.
Τις μέρες που έκατσα στο χωριό της συζύγου στα ορεινά της Άρτας πήρα ένα καλό μαθηματακι.
Η γυναίκα μου με είχε πρήξει να πάμε σε ένα σημείο πάνω στο βουνό που πήγαιναν πιτσιρίκια και είχε ο παππούς της κάτι μελισια κλπ.
Αντέ λέω να πάμε. Πατημένος χωματόδρομος και ολα καλά όλα ωραία. Κάποια στιγμή φτάνουμε σε έναν κατσικοδρομο και μου λέει από εδώ πάμε.
Τις λέω τι λες παιδί μου, δεν περνάμε από δω θα το σπάσουμε το αμάξι. Καλά μου λέει πήραμε τέτοιο αμάξι και δεν πάει σε αυτό το δρομο;
Δεν σχολίασα... ξεκίνησα να τον ανεβαίνω. ..
Στην μέση περίπου και αφού είδα κάτι κοτρονες και κατι λασπες μπροστά, τις λέω έως εδώ και γυρίσαμε πισω...
Το ίδιο βράδυ στην καθιερωμένη μάζωξη στο καφενείο του χωριού, μοιραστηκαμε την εμπειρία μας.
Α μου λέει ένα ξάδερφος θα πάμε αύριο παρέα με το navara. Βρε όχι δεν είναι αναγκη, όχι θα πάμε.
Ξεκινάμε το πρωί να πάμε και βλέπω ένα κτήνος navara με κάτι θηρία λάστιχα, γρυλους κλπ.
Και κάπου εκεί με πιάνει η μαλάκια μου και λέω, θα έρθω με το δικό μου. Μα μου λέει η σύζυγός, όχι της λέω θα έρθω με το δικό μου ( σκεπτόμενος ότι και να κολλήσω, το navara θα με τραβήξει για πλάκα ).
Πήγα λοιπόν μέχρι την μέση και μετά σιγά σιγά και προσεκτικά μην φάω και καμιά ζάντα και κανά προφυλακτήρα τελικά ανέβηκα μέχρι πάνω.
Όταν κοίταζα τον δρόμο πραγματικά δεν το πίστευα.
Οκ προφανώς δεν είναι για γνήσιο off road το αυτοκίνητο, ίσως ούτε καν το 4x4.
Αλλά για να βγεις λίγο χαλαρά εκτός είναι μια χαρά.... και ίσως και λίγο παραπέρα αν ξεπεράσεις τους φόβους σου και νιώσεις λίγο πιο σίγουρος. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
By the way
Και για αυτό εύγε.Το προβλημα ειναι οτι μεγαλη μεριδα δω μεσα νομιζει οτι υπαρχουν 2 καταστασεις και οχι ενα καρο ενδιαμεσες... Ειναι παντελως αστειο να ισχυριζεσαι οτι αυτοκινηση ειναι μετακινηση με κριτηρια ποιοτητας... Κατσε στο δερματινο καναπε του σαλονιου σου και κανε μπρος-πισω, Ειναι ο ορισμος της μετακινησης με κριτηρια ποιοτητας Οπως και ειναι αστειο να νομιζεις οτι αυτοκινηση σημαινει κοντρες... Μιλαμε για 2 στρεβλες καταστασεις.
Για να σου απαντήσω λοιπόν,
δεν καταλαβες καθόλου αυτό που λέω.
(Ασφαλώς και τα πραγματα δεν είναι μαύρο και ασπρο μόνον, οπότε δε συγκαταλέγομαι στους 'μερικούς'.)Λέω ότι είναι όχι αστείο αλλα γελοίο
να εξετάζεται η αξία οχημάτων που προορίζονται για οικογενειακα
και να απορρίπτεται καποιο που συγκριτικά δεν προσφέρει καλύτερη οδηγική ευχαρίστηση.Πρωτον γιατί η απόλαυση στην οδήγηση είναι έννοια σχετική στις απαιτησεις του εκάστοτε οδηγου
και κανένας δε μπορεί να ξέρει καλύτερα πέραν του ιδίου.Και δευτερον γιατί η εννοια του οικογενειακού ανθρωπομεταφορέα προτάσσει την ποιοτική μετακίνηση ομάδας ανθρωπων
(ναι όμως, την ποιοτικη).
Και δεν υπάρχει πατερας ή μανα που θα προτιμήσει οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο με λιγότερη παθητικη ασφαλέια ή λιγότερη άνεση ή σαφεστερο κούμπωμα του λεβιε ή πιο σπορτίφ ντιζαινατο ταμπλό
από το πιο άγευστο μεν αλλά ταχύτερο όχημα ή το την ανετότερη ανάρτηση ή την ασφαλέστερη κατασκευή σε περίπτωση πρόσκρουσης ή το πιο λειτουργικό, ευχάριστο και ποιοτικό σαλόνι και το πιο ευρύχωρο εσωτερικό.Τα αυτοκίνητα δεν είναι τεχνουργήματα μόνο, εχουν και χρηστική αξία.
Tο οικογενειακό δίνει έμφαση στις ανάγκες της οικογένειας λοιπόν.Και με την ευκαιρία, ο οδηγός πατέρας που θελει να κανει ταρζανιές ή θέλει να αφιερωσει στιγμές στον εαυτό του
δεν λογαριάζει να τις κάνει σε πολύωρο ταξίδι με την οικογενεια μεσα,.
Έτσι ξερω εγω, είθε οι οικογενειαρχες να μην είναι εγωιστές αλλα να είναι δοτικοί την ώρα του ταξιδιού απέναντι στην οικογενεια, να προτάσσουν τις ανάγκες της οικογενειας.
Κι όσο για την ατομικη επιβεβαίωση, υπάρχουν κι άλλες στιγμές.Ο δε οικογενειάρχης πατέρας που έχει έστω ακόμα και απωθημένα
το φυσιολογικό είναι να εχει το οικογενειακό αυτοκίνητο που εξασφαλίζει την ευχαρίστηση της οικογενειας
και όχι του εαυτού του.
Το καρτ το αφήνει στην πίστα, εκεί όπου τα λάθη συγχωρούνται και δεν επιβαρύνουν κανέναν. -
Inertia +++ πάρα πολλά!
@plutare
Το off road είναι σίγουρα θέμα ψυχολογίας. Μαζί με παρέα μπορείς να πειραματιστεις αρκεί να μπορείς να αποδεχθείς το ενδεχόμενο να κάνεις ζημιά.
Εγώ δεν θα ήθελα να το γρατσουνισω, ούτε να κάνω άλλη ζημιά. -
Και κάπου εκεί με πιάνει η μαλάκια μου και λέω, θα έρθω με το δικό μου. Μα μου λέει η σύζυγός, όχι της λέω θα έρθω με το δικό μου ( σκεπτόμενος ότι και να κολλήσω, το navara θα με τραβήξει για πλάκα ).
Πήγα λοιπόν μέχρι την μέση και μετά σιγά σιγά και προσεκτικά μην φάω και καμιά ζάντα και κανά προφυλακτήρα τελικά ανέβηκα μέχρι πάνω.
Όταν κοίταζα τον δρόμο πραγματικά δεν το πίστευα.
Οκ προφανώς δεν είναι για γνήσιο off road το αυτοκίνητο, ίσως ούτε καν το 4x4.
Αλλά για να βγεις λίγο χαλαρά εκτός είναι μια χαρά.... και ίσως και λίγο παραπέρα αν ξεπεράσεις τους φόβους σου και νιώσεις λίγο πιο σίγουρος. ...Ωραία φάση να χαίρεσαι το αυτοκίνητο σου!
Νομίζω πως η χώρα μας είναι ιδανική για SUVs.
-
Εγώ θέλω να σταθώ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Πόσοι απο αυτούς που έχουν ενα καινούριο αυτοκίνητο θα θελήσουν να ρισκάρουν να το βάλουν σ έναν κατσικόδρομο; Είτε αυτο ειναι suv είτε όχι! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο άλλος που χει ρίξει 30-40-50Κ θα βάλει το αμάξι να περνάει πάνω απο πέτρες; Άντε να το βάλει σε κανα χωματόδρομο και στο τέλος να κατέβει να το κοιτάει εξονυχιστικά μπας έγινε καμία γρατζουνιά....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εγώ θέλω να σταθώ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Πόσοι απο αυτούς που έχουν ενα καινούριο αυτοκίνητο θα θελήσουν να ρισκάρουν να το βάλουν σ έναν κατσικόδρομο; Είτε αυτο ειναι suv είτε όχι! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο άλλος που χει ρίξει 30-40-50Κ θα βάλει το αμάξι να περνάει πάνω απο πέτρες; Άντε να το βάλει σε κανα χωματόδρομο και στο τέλος να κατέβει να το κοιτάει εξονυχιστικά μπας έγινε καμία γρατζουνιά....
Sent from my iPad using TapatalkΝα σου κάνω copy paste το κομμάτι που έγραψα για όταν δοκίμασα πριν μια βδομάδα την Χ1 πάνω σε 'αρμακά' για να δω πώς πάει;;
Για το 'αρμακάς' - που λένε στο χωριό μου - δες εδώ:
http://www.livepedia.gr/index.php/�%9 ... E%AC%CF%82 -
Ρε νονε θα μας τρελάνεις ολους;
Ειλικρινά πιστεύεις ότι κάνοντας ένα απλό td θα φανεί η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε μια 1 και σε μια ας πούμε Χ1;
Οκ, τι να πω....
Για τα περί ηλιθιων απαντήσεων κλπ δεν θα ασχοληθώ καν....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω για αυτον που εχω στο quote το γραψα το td. Ειναι το πιο απλο-το πρωτο βημα. Εγω γνωριζω.
Νταξ μην ασχοληθεις αφου δε σε παιρνει. Μαλλον θα καταλαβες πολυ καλα τι εννοω.
Renault Kadjar