-
Επειδη ημουν ενα κλικ για αγορα και ακομα ειμαι σε αυτα τα λεφτα αν υπαρχει κατι αλλο να προτεινεται;; Απλως εχω κολησει σε αυτο και για το υγραεριο αλλα και στην τιμη για suv.
Αν εννοείς το 4x2 υγραέριο έχει ακόμα λογική τιμή και ας πήρε τόσο επάνω. Εγώ δε θα τους τα έδινα αν δε χρειαζόμουν οπωσδήποτε την επιπλέον απόσταση απο το έδαφος σε σχέση με το Captur που θα το προτιμούσα.
Αν εννοείς 4x4 diesel δες και σε σουζούκι μεριά Vitara και s-Cross
Τέλος αν δεν σε ενθουσιάζει τίποτα απο τα παραπάνω και άν έχεις cash ψάχνεις σε αγγελίες για μεταχειρισμένα ότι σου γυαλίσει στα λεφτά που θές να δώσεις..
-
Ναι για το υγραεριο μιλαω .Αλλα προτιμω καινουργιο για καποιους λογους + οτι δεν πληρωνω τα τελη ταξινομησης
-
'Πλέον έχει γίνει αρκετά περίπλοκη η τιμολόγηση, γιατί υπάρχει πρόστιμο και ανά χώρα της Ε.Ε (για αυτό και διάφορες 'κουλές' επιλογές από την FMH).'
Κλέβω την παραπάνω απάντηση του Φάνη από το θέμα του focus σχετικά με τους στόχους και τα πρόστιμα γύρω από τα νέα στάνταρντ στις εκπομπές CO2 ως μια πιθανή εξήγηση της τρελής τιμολόγησης του Duster στην Ελλάδα αλλά και στα clio που επίσης είδαμε.
Προφανώς στην Ελλάδα αποφάσισαν πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου προς το παρόν το Duster και αποφάσισαν να ρίξουν πάνω του όλα τα βάρη για να δώσουν ίσως χώρο στο νέο sandero που μοιάζει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση αυτή την στιγμή για την ελληνική αγορά.
Από την άλλη στην Renault έχουν και πιο πολλά μοντέλα και εκδόσεις τους για να απλώσουν τις επιβαρύνσεις χωρίς να χαντακωσουν τελείως τις εμπορικές εκδόσεις με τον 100 αρι τούρμπο , σπρώχνοντας και αλλο το υγραέριο που τους βοηθά να ρίξουν τον μ.ο εκπομπών .
-
Μακαρι να φερουν σε αναλογες τιμες με το εξωτερικο το sandero. Τους φοβαμαι λιγουλακι...
-
Στο υγραέριο δεν άλλαξαν οι τιμές. Ο μόνος κινητήρας αν δεν κάνω λάθος. Ο απλός βενζίνη και ο diesel 115 απογειώθηκαν.
-
Στο υγραέριο δεν άλλαξαν οι τιμές. Ο μόνος κινητήρας αν δεν κάνω λάθος. Ο απλός βενζίνη και ο diesel 115 απογειώθηκαν.
Δίκιο έχεις. Γράψε λάθος απο μεριάς μου
-
Πάντως χθες που παρέλαβα το duster 1.0 tce 100hp, έκανα 80χλμ πόλη και λίγο περιφερικους δρόμους.Καταρχας καταλαβαίνεις ότι το αμάξι πατάει καλά στο έδαφος, ανετο στον δρόμο χωρίς να τρίζει κατι, με τις αναρτήσεις να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο κινητήρας το τραβάει με περίσσια ευκολία (2 άτομα των90κιλων και φουλ δεξαμενή) προσπεράσεις, ανηφόρες κανένα απολύτως πρόβλημα και απο μεση κατανάλωση 7.2 χωρίς eco mode και start/stop. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Eco αισθάνεσαι αμεσως ότι πέφτει η απόδοση οταν πατάς το πενταλ αλλά είναι ιδανική για πόλη όπου δεν χρειάζεσαι απότομη επιτάχυνση ουτε υψηλές ταχύτητες .Με Eco σε συνεργασία με start/stop άνετα πιανεις και 6-6.5 φαντάζομαι. Αν το κοιτάς για υγραεριο απο εμένα παρτο
-
Πάντως χθες που παρέλαβα το duster 1.0 tce 100hp, έκανα 80χλμ πόλη και λίγο περιφερικους δρόμους.Καταρχας καταλαβαίνεις ότι το αμάξι πατάει καλά στο έδαφος, ανετο στον δρόμο χωρίς να τρίζει κατι, με τις αναρτήσεις να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο κινητήρας το τραβάει με περίσσια ευκολία (2 άτομα των90κιλων και φουλ δεξαμενή) προσπεράσεις, ανηφόρες κανένα απολύτως πρόβλημα και απο μεση κατανάλωση 7.2 χωρίς eco mode και start/stop. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Eco αισθάνεσαι αμεσως ότι πέφτει η απόδοση οταν πατάς το πενταλ αλλά είναι ιδανική για πόλη όπου δεν χρειάζεσαι απότομη επιτάχυνση ουτε υψηλές ταχύτητες .Με Eco σε συνεργασία με start/stop άνετα πιανεις και 6-6.5 φαντάζομαι. Αν το κοιτάς για υγραεριο απο εμένα παρτο
το ότι κουβαλάει 2 άτομα δεν είναι κανένα σοβαρό επιχείρημα, και ένα παπί 125 κυβικά κουβαλάει 2 άτομα, το θέμα είναι αν το παίρνει ο άλλος για οικογένεια και αν θα του τραβάει τότε (4 άτομα + πράγματα).
Πάντως συμφωνώ ότι είναι γενικά μία εξαιρετική λύση, πάντα ζαχάρωνα ένα 4Χ4 Duster diesel και εκτός από τριγμούς και τέτοια που θα βγάλει αργότερα κάνει όλα τα βασικά αρκετά καλά και μοιάζει με καθαρό SUV/
Καλοτάξιδο, να σου βγάλει άπειρα χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα, το πήρες με τις παλιές τιμές ή τις καινούργιες;
-
Ενδεικτικά ανέφερα τα άτομα και τα βάρη. Σ ευχαριστώ πολύ, με παλιές τιμές ίσα που το πρόλαβα απ το τελωνείο τον Οκτώβριο γιατί και ο πωλητής μ ειχε ανεφερει ότι θα ανέβουν οι τιμές. Πάντως πιστεύω θα ξαναπέσει ελαφρώς η τιμή απ του χρόνου γιατί και οι πωλήσεις θα πέσουν.
-
Ενδεικτικά ανέφερα τα άτομα και τα βάρη. Σ ευχαριστώ πολύ, με παλιές τιμές ίσα που το πρόλαβα απ το τελωνείο τον Οκτώβριο γιατί και ο πωλητής μ ειχε ανεφερει ότι θα ανέβουν οι τιμές. Πάντως πιστεύω θα ξαναπέσει ελαφρώς η τιμή απ του χρόνου γιατί και οι πωλήσεις θα πέσουν.
Είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο (σοβαρά το λέω), και ήταν επίσης τρομερό value for money, και εγώ το είχα σκεφτεί για πρώτο αλλά πήγαμε σε άλλη κατεύθυνση τελικά.
Πιστεύω και εγώ θα πέσει από το 21, αν χάσει το value for money θα χάσει πολύ σε πωλήσεις, θα έρθει και το Stepway που είναι μία γενιά πάνω σε εσωτερικό και θα χάσει και από εκεί πωλήσεις, επίσης θα έρθουν και όλα τα καινούργια C- suv και θα δίνουν τα παλιά τσάμπα (QQ, Kadjar, Κορεάτικα, ακόμη και το 3008 το είδαμε σε τρελές τιμές πρόσφατα).
Οπότε το ήξεραν ότι θα ανέβουν οι τιμές, ενδιαφέρον αυτό. Σου είπαν γιατί;
Να το χαρείς το αυτοκίνητό σου με υγεία, ειδικά εξωτερικά είναι πραγματικά πανέμορφο και μέσα πολύ βολικό και με χώρους. Τι χρώμα αν επιτρέπεται;
-
Σ ευχαριστώ πολύ, Grey comet, ναι είναι πολύ άνετο και πιστεύω ακόμα και απο το καινούργιο sandero stepway που είναι πολύ όμορφο πολλοί θα προτιμούσαν duster λόγο διαστάσεων. Κακά τα ψέμματα τα πλεονεκτήματα των οικογενειακων-suv αυτοκινητων δύσκολα παραμεριζονται. Αν είχα τα χρήματα θα πήγαινα σε ακόμα βαρύτερο/μεγαλύτερο αυτοκίνητο αλλά είμαι αρκετα ευχαριστημένος με το duster
-
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα , τι χρώμα ? ποια έκδοση?
-
Αναμένουμε σύντομα και την ανανέωση του Duster... Λογικά θα πάρει αρκετά στοιχεία από το νέο Sandero.
-
Καλοτάξιδο και καλά χιλιόμετρα , τι χρώμα ? ποια έκδοση?
Grey comet, Prestige με καρτα
-
Αναμένουμε σύντομα και την ανανέωση του Duster... Λογικά θα πάρει αρκετά στοιχεία από το νέο Sandero.
Εχεις ακουσει κατι επίσημα ?
-
Προς το παρόν φήμες μόνο. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις διάφορες πηγες. Το μοντέλο φτάνει το μέσο της ζωής του και είναι επόμενο ένα facelift. Λογικά με την νέα χρονιά θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Προς το παρόν φήμες μόνο. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις διάφορες πηγες. Το μοντέλο φτάνει το μέσο της ζωής του και είναι επόμενο ένα facelift. Λογικά με την νέα χρονιά θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Κι εγώ έχω διαβάσει ότι έρχεται fl μέσα στο 21' ,αλλά έχει γίνει ήδη το 1ο fl (το υπάρχων που κυκλοφορεί) σε σχέση με το αρχικό.
-
dimitriscsd wrote:
Κι εγώ έχω διαβάσει ότι έρχεται fl μέσα στο 21' ,αλλά έχει γίνει ήδη το 1ο fl (το υπάρχων που κυκλοφορεί) σε σχέση με το αρχικό.
Ε???!!! Δεν έχει γίνει face lift.
Ποιο αρχικό; Το προηγούμενο μοντέλο εννοείς;
Το 21 ακούγεται και κάτι σκόρπια λόγια για το επόμενο που μάλλον δεν θα είναι 4Χ4
-
Ε;;;;; Δεν θα ναι 4χ4;;;;
Πηγη;
-
Ε???!!! Δεν έχει γίνει face lift.
Ποιο αρχικό; Το προηγούμενο μοντέλο εννοείς;
Το 21 ακούγεται και κάτι σκόρπια λόγια για το επόμενο που μάλλον δεν θα είναι 4Χ4
Το μοντ. του 2014-15 (αν θυμάμαι καλά) δεν ήταν το αρχικό με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα και μετά το 2018-2019 (το υπάρχων) δεν έγινε πάνω σ'αυτό fl εξωτ.-εσωτ.;
Dacia Duster II