-
Υπάρχουν στην παρέα ιδιοκτήτες duster 2 για να επιβεβαιώσουν τα παρακάτω;
Υπάρχει κατασκευστικό πρόβλημα πιθανώς στο σασμάν με αποτέλεσμα να ακούγεται ήχος- σφύριγμα μεταξύ 90-130 km/hr χωρίς να έχει ακόμα ενδιαφερθεί η dacia.
Το πρόβλημα το αναφέρουν και σε sites και forums του εξωτερικού, όπου οι εκεί αντιπροσωπείες τους λένε ότι αναμένεται διόρθωση (αλλά χωρίς πρόοδο από πέρυσι).
Σε ελληνικό forum των duster αναφέρεται το ίδιο, με αποτέλεσμα ήδη κάποιοι να έχουν ακυρώσει τις παραγγελίες που είχαν κάνει.
-
Πρωτο suv σε πωλήσεις στην Ευρώπη το duster τον Αύγουστο! Στο 9μηνο παίζεται η πρωτιά μαζι με qashqai, t roc, tiguan, captur!!! Απίστευτο!
-
Ναυπακτία 1760μ υψόμετρο
-
Το 1ο τρίμηνο του 20 θα εισαχθεί μάλλον και εργοστασιακή έκδοση με αέριο.
-
Νέοι κινητήρες για το Duster II:
-
Βενζίνη 1.0 TCe 100 hp
-
Βενζίνη με εργοστασιακό υγραέριο 1.0 TCe 100 hp GPL
-
Βενζίνη με εργοστασιακό υγραέριο 1.6 SCe 115 GPL
Οι τιμές των νέων εκδόσεων:
1.0 TCe 100 hp 4x2 Ambiance: 13.580
1.0 TCe 100 hp 4x2 Sportive: 15.050
1.0 TCe 100 hp 4x2 Prestige: 15.850
1.0 TCe 100 hp GPL 4x2 Ambiance: 14.180
1.0 TCe 100 hp GPL 4x2 Sportive: 15.650
1.0 TCe 100 hp GPL 4x2 Prestige: 16.450
1.6 SCe 115 hp GPL 4x2 Ambiance: 14.480
1.6 SCe 115 hp GPL 4x2 Sportive: 15.950
1.6 SCe 115 hp GPL 4x2 Prestige: 16.750
Παράλληλα παραμένουν:
1.3 TCe 130 hp 4x2 Sportive: 16.300
1.3 TCe 130 hp 4x2 Prestige: 17.100
1.3 TCe 130 hp 4x4 Sportive: 17.340
1.3 TCe 130 hp 4x4 Prestige: 19.640
1.3 TCe 150 hp 4x2 Sportive: 16.990
1.3 TCe 150 hp 4x2 Prestige: 18.490
1.3 TCe 150 hp 4x4 Prestige: 20.440
1.5 DCi 115 hp 4x2 Sportive: 17.330
1.5 DCi 115 hp 4x2 Prestige: 19.280
1.5 DCi 115 hp 4x4 Ambiance: 17.490
1.5 DCi 115 hp 4x4 Sportive: 19.780
1.5 DCi 115 hp 4x4 Prestige: 20.580
-
-
Η εκδοση prestige με το υγραρειο στα περιπου 17.000 ευρω πιστεύω είναι ολοκληρωμενη προταση για ενα μεταφορικο μεσο που πηγαινει την οικογενεια απο το Α στο Β σημείο.
-
Η εκδοση prestige με το υγραρειο στα περιπου 17.000 ευρω πιστεύω είναι ολοκληρωμενη προταση για ενα μεταφορικο μεσο που πηγαινει την οικογενεια απο το Α στο Β σημείο.
Ρε λες; και η μεσαία έκδοση, λείπουν πολλά; κανά χιλιάρικο παραπάνω από panda cng κοστίζει!
Που μπορούμε να βρούμε καμιά δοκιμή με αυτό τον κινητήρα; (ψάχνω youtube κι αν βρω κάτι καλό θα το αναρτήσω)
Ερώτηση: γίνεται να μπουν όλα τα πλαστικά γύρω γύρω, θόλους τροχών κλπ. σε οποιοδήποτε Duster, ή τουλάχιστον σε καινούριο?
-
τι ακουγεται ετσι στο πρωτο βιντεο;;
-
τι ακουγεται ετσι στο πρωτο βιντεο;;
Τα μπεκ του υγραερίου εννοείς που κάνουν σαν γαζωτική μηχανή.
-
Ερώτηση: γίνεται να μπουν όλα τα πλαστικά γύρω γύρω, θόλους τροχών κλπ. σε οποιοδήποτε Duster, ή τουλάχιστον σε καινούριο?
Ναι μπαίνουν.
-
Εξαιρετικό vfm το αυτοκίνητο με τον κινητήρα του αερίου!
Θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά, αλλά έχοντας οικογένεια τα 3 αστέρια σε ασφάλεια είναι deal breaker..!!!
Όποιος οδηγήσει το μικρό κινητήρα του αερίου πάντως ας γράψει ένα review
-
Εξαιρετικό vfm το αυτοκίνητο με τον κινητήρα του αερίου!
Θα το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά, αλλά έχοντας οικογένεια τα 3 αστέρια σε ασφάλεια είναι deal breaker..!!!
Όποιος οδηγήσει το μικρό κινητήρα του αερίου πάντως ας γράψει ένα review
ναι ρε γμτ αυτά τα 3 αστέρια θα με κρατούσαν και εμένα (και τα ταμπούρα πίσω, @@ της Ρενώ). Κατά τα άλλα το ιδανικό vfm όχημα για την Ελλάδα! Πιστεύω όμως ότι θα πουλήσει καλά σε αυτήν την έκδοση.
-
piliourits wrote:
Ναι μπαίνουν.
Πώς μπαίνουν φίλε μου τα πλαστικά, κατά την παραγγελία καινούριου στο εργοστάσιο; Γνωρίζεις το κόστος;
Μπαίνουν από την Dacial/Renault σαν after market, π.χ. σε ένα μεταχειρισμένο που δεν έχει;
Ή σαν αυτοκόλλητα από ανεξάρτητες εταιρίες αξεσουάρ?
Στην τιμή του πάντως μπαίνει σοβαρά υποψήφιο, καθώς σαν επιδόσεις και κόστος βρίσκεται κοντά στις εναλλακτικές με αέριο, λίγο ακριβότερο το γκάζι αλλά διαθέσιμο παντού σε αντίθεση με το φυσικό αέριο, και υποτίθεται έχει πειρορίσει και το όποιο ρίσκο ασφαλείας του LNG με τη σχεδίασή του.
-
https://www.euroncap.com/en/results/dacia/duster/29898
Δυστυχως απο οτι φαίνεται υπάρχουν καποια δομικά θεματα ασφαλειας με το Duster, αλλα χανει και πολλούς πόντους απο την σχεδον παντελή απουσία οποιουδήποτε ηλεκτρονικού βοηθήματος (εχει μονο ειδοποίηση ζωνων ασφαλειας και περιοριστη ταχύτητας νομίζω).
Επισης νομιζω οτι ειναι με παλιοτερη νορμα του NCAP, αλλα και να μην ειναι, σύντομα θα παιζουν πολυ περισσότερο ρολο τα ηλεκτρονικά βοηθήματα.
https://www.drive.gr/news/asfaleia/euro-ncap-tria-asteria-gia-neo-dacia-duster-video
'Το νέο Duster είναι βασισμένο σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας του προηγούμενου, και φαίνεται πως εκεί βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος.'
Αυτα που λεω για τις πλατφόρμες. Κατα 100% ειναι προτιμότερη μια καινούργια εναντι της παλιάς. Συνηθως ειναι σημαντικότερο ακομη και απο τον κινητηρα που θα επιλέξετε.
Αν με ενδιέφερε το 4Χ4 και η ανάλογη χρηση, π.χ εμενα σε χωριό, βουνό, αγρότης με περιορισμένη κίνηση σε εθνική ή μεγαλες πόλεις, σίγουρα θα ηταν απο τις πρώτες μου επιλογές, ισως η πρώτη.
-
Πώς μπαίνουν φίλε μου τα πλαστικά, κατά την παραγγελία καινούριου στο εργοστάσιο; Γνωρίζεις το κόστος;
Μπαίνουν από την Dacial/Renault σαν after market, π.χ. σε ένα μεταχειρισμένο που δεν έχει;
Γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται Ελλάδα. Αν τα επιλέξεις με την παραγγελία κάνουν καλύτερη τιμή.
Δεν μπαίνουν στην αξία του αυτοκινήτου (τιμολόγιο αγοράς). Χρεώνονται σε ξεχωριστή απόδειξη.
https://www.dacia.gr/CountriesData/Greece/images/PDF/Dacia_Duster_Accessories.pdf
-
Στην πένα είδα τα δύο Dacia Duster της πολιτικής προστασίας στην συνέντευξη του Χαρδαλιά στον Σρόιτερ στον Υμηττό. Πλυμένα, γυαλισμένα, σε μπλε χρώμα και με δύο διαφορετικές ζάντες (μαργαρίτα και τις κλασικές αλουμινίου που μου αρέσουν και περισσότερο). Έπρεπε να τα πάνε και μια βόλτα από την παλιά ειδική στην κορυφογραμμή του βουνού να μας πουν εντυπώσεις για την ανάρτηση.
-
'Ο Κυριοc μετά suv'
...'κατάντησα' το Σ/Κ αφού μετά το qashqai 1,5D (βασικά πριν, αλλά το οδήγησα λιγότερο) επεσε στα χέρια μου αυτό:
1,3 Tce 130, 2κινητο και φουλ εξοπλισμενο (εκδοση prestige). Βλέπω τιμή 17100€ και σε αυτά τα λεφτά και συγκρινόμενο με το qashqai θα επαιρνα αυτο. Πιο στενό και μακρυ εσωτερικα, αλλά ήταν ιδεα μου αφού βλεπω σχεδόν ίδιες διαστάσεις μεταξύ τους.
Όπως και να έχει μιλάμε για ένα 'ψυχωμένο' αυτοκίνητο που και αυτό με εξέπληξε ευχάριστα με τη συμπεριφορά του και παρόλα τα ταμπούρα πισω γενικά μου έσβησε κάθε προκατάληψη.
Η οθόνη στο κέντρο σίγουρα 'λίγη' αλλά γενικά οι παραχωρήσεις σε φινίρισμα και 'αίσθηση ποιότητας' λιγότερες απ'οσο νομίζει κανείς σε σχέση με την τιμή και τις επιδόσεις του οι οποίες ήταν εξαιρετικές για το στυλ του. Αρωγός στην καλή του συμπεριφορά και τα λάστιχα του (continental). Απόσταση από το έδαφος 21εκ, (18 το qashqai) και γι'αυτό μου έβγαζε περισσότερη 'τζιποσυνη'.
Σε θέματα κατανάλωσης ουδεμία σχέση με το qashqai,που ήταν diesel αλλωστε αλλά μου φάνηκε οικονομικό για το χαρακτήρα και τις επιδόσεις του. Άλλος ένας all-rounder με τιμή που σκοτώνει.
-
Και με εργοστασιακό σύστημα ασφαλείας ξύλινο σκαλιστό σταυρό και μια εικονίτσα του Αγίου Παντελεήμονα να συμπληρώσω εγώ..
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για το Dacia duster υγραέριο. Τι γνώμη έχετε αρχικά για την αξιοπιστία της Dacia; Και επίσης πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα με τα αυτοκίνητα με υγραέριο στο μέλλον; Γιατί οι περισσότερες εταιρείες δεν βγάζουν τέτοιους κινητήρες
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για το Dacia duster υγραέριο. Τι γνώμη έχετε αρχικά για την αξιοπιστία της Dacia; Και επίσης πιστεύετε ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα με τα αυτοκίνητα με υγραέριο στο μέλλον; Γιατί οι περισσότερες εταιρείες δεν βγάζουν τέτοιους κινητήρες
Ευχαριστώ
Μην φοβάσαι από αξιοπιστία είναι πάνω από το μέσο όρο. Θέμα με το υγραέριο δεν θα υπάρξει κατά 95% (κρατάμε μια μικρή καβάτσα για τυπικούς λόγους). Αρκετές βγάζουν κινητήρες με υγραέριο, απλά δεν έρχονται στην Ελλάδα.
Dacia Duster II