-
Σήμερα ενημερώθηκα ότι για όσους παρήγγειλαν prestige, η έως τώρα πληροφόρηση από την εισαγωγική είναι ότι 'άλλαξαν τα χαρακτηριστικά της έκδοσης και θα δίνεται με την 16' άρα ζάντα'. Έτσι απλά...
-
Επρεπε να το τσαλκωσουν γιατι απο καποια ρενο ηταν πιο ομορφο
-
12 points to Dacia from Romania.
-
Πάντως είναι εντελώς ερασιτεχνική αντιμετώπιση κυρίως για εμάς που έχουμε δώσει προκαταβολή πριν μάθουμε αυτήν την τροποποίηση.
Να πεις ότι βγαίνει νέο έντυπο και όσοι παραγγέλνουν μετά από τα νέα δεδομένα θα ξέρουν ότι εις γνώση τους αγοράζουν αυτό, να το δεχτώ.
Αλλά να έχω παραγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα, να έχω καταθέσει προκαταβολή και να μου λένε έτσι απλά ότι ο εξοπλισμός τροποποιήθηκε, ε αυτό είναι εντελώς αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση. -
Σε πήραν τηλέφωνο να σε ενημερώσουν?? Καμιά έκπτωση δεν θα σας κάνουν?
-
Το έμαθα μετά από τηλεφώνημά μου για να δω εάν έχει καταχωρηθεί στο κεντρικό σύστημα η παραγγελία μου. Καμιά ενημέρωση για έκπτωση ή τυχόν αντικατάσταση ζάντας όταν και εάν έρθουν οι 17'.
-
Τηλεφωνο στον πωλητη:
'Αρχιζω και σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελεια γιατι ενιωσα κατα καποιο τροπο ξεκρεμαστος, εσυ μιας και σε εμπιστευομαι τι μπορεις να κανονισεις για να ξεχαστει αυτο το θεμα;'Αν του δωσεις να καταλαβει του πωλητη οτι δουλευει περισσοτερο για εσενα παρα για την εταιρεια του, υποσυνηδητα θα αποδωσει και θα ενδιαφερθει καλυτερα και ετσι ισως πετυχεις κατι!
-
Απλώς απαράδεκτη συμπεριφορά!
-
Έχει παραγγείλει κανείς άλλος από εμάς prestige; Τι σκέφτεστε; Εγώ πάγωσα την παραγγελία μόλις το έμαθα και πλέον σκέφτομαι να την αναβάλλω και να πάρω την προκαταβολή πίσω.
-
Πολύ κακή αντιμετώπιση αν όντως ισχύει.
Δηλαδή μέχρι την παραλαβή μπορεί να κόψουν και τίποτα άλλο? -
Όντως πολύ άσχημη συμπεριφορά,αλλά για το συγκεκριμένο αξεσουάρ -αφαιρώντας το αισθητικό ζήτημα- μου φαίνονται πιο χρήσιμες οι 16άρες από τις 17άρες έχοντας στο νου την περισσότερο offroad χρήση του συγκεκριμένου μοντέλου.
-
Μπορεί 'χρηστικά' να είναι όπως το λες αλλά εάν έχεις καταλήξει να προκαταβάλεις για κάτι άλλο, έστω και αισθητικά, σε σχέση με αυτό που τελικά λένε ότι θα σου παραδώσουν, είναι ανεπίτρεπτο.
Με απλά λόγια, άλλο είδα στον κατάλογο και παρήγγειλα και άλλο θέλουν να παραδώσουν. -
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο τραγικό να έρθει με άλλες ζάντες. Απαράδεκτο θα είναι αν δεν σε εξυπηρετήσουν σωστά. Αν σου πούνε ότι μπορούν να σου φέρουν τις ζάντες μετά ή να σου κάνουν μια έξτρα έκπτωση ή να ακυρώσεις δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
Μάλλον είχαν θέμα με τον προμηθευτή. Και σου λέει απ το να ξεκινήσει η παραγωγή σε 3 μήνες ας το δώσουμε με 16αρες. -
1000 ευρώ δλδ μόνο για τις περιφερειακές κάμερες..
-
Πολυ κακη αντιμετωπιση και συμπεριφορα απο μερους τους. Επρεπε πρωτα να ενημερωσουν για την αλλαγη αυτη τους υποψηφιους αγοραστες και απο εκει και μετα να ισχυσουν. Εννοειται οτι οι παραγγελιες που εχουν γινει πριν τις αλλαγες πρεπει να εκτελεστουν κανονικα και να παραδωσουν αυτο ακριβως που παραγγειλε ο πελατης.
Εγω προσωπικα θα ζητουσα παραπανω εκπτωση η θα ακυρωνα την παραγγελια. -
Πολυ κακη αντιμετωπιση και συμπεριφορα απο μερους τους. Επρεπε πρωτα να ενημερωσουν για την αλλαγη αυτη τους υποψηφιους αγοραστες και απο εκει και μετα να ισχυσουν. Εννοειται οτι οι παραγγελιες που εχουν γινει πριν τις αλλαγες πρεπει να εκτελεστουν κανονικα και να παραδωσουν αυτο ακριβως που παραγγειλε ο πελατης.
Εγω προσωπικα θα ζητουσα παραπανω εκπτωση η θα ακυρωνα την παραγγελια. -
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο τραγικό να έρθει με άλλες ζάντες. Απαράδεκτο θα είναι αν δεν σε εξυπηρετήσουν σωστά. Αν σου πούνε ότι μπορούν να σου φέρουν τις ζάντες μετά ή να σου κάνουν μια έξτρα έκπτωση ή να ακυρώσεις δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.
Μάλλον είχαν θέμα με τον προμηθευτή. Και σου λέει απ το να ξεκινήσει η παραγωγή σε 3 μήνες ας το δώσουμε με 16αρες.Έτσι ακριβώς. Δεδομένου ότι υπάρχει πρόβλημα με τον προμηθευτή προφανώς δε γίνεται να δώσουν τις 17άρες επί του παρόντος. Ας πούμε ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς για την ώρα (αν και αυτά θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί!). Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έπρεπε να κάνουν μια απλή αναγγελία σ' αυτούς που το έχουν παραγγείλει λες και δε συμβαίνει τίποτα.
Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να δώσουν κάποιες επιλογές (ζητώντας παράλληλα συγγνώμη) π.χ.:
- Παραλαβή τη συμφωνημένη ημερομηνία με 16αρες ζάντες + κάποιο extra λόγω αλλαγής specs.
- Ακύρωση παραγγελίας (εννοείται άμεση επιστροφή όλης της προκαταβολής).
- Αναμονή μέχρι να είναι διαθέσιμες οι 17αρες + κάποιο extra λόγω αναμονής.
Φαντάζομαι ακύρωση γίνεται και τώρα βέβαια. Πάντως αν έδιναν τις παραπάνω επιλογές νομίζω θα είχαν πιο θετική αντιμετώπιση.
Βέβαια το καλύτερο που θα είχαν (και έπρεπε) να κάνουν κατά την γνώμη μου είναι να παραδώσουν το αυτοκίνητο στην ώρα του με τις 16άρες σε όσους το έχουν παραγγείλει ήδη και να τους δώσουν δωρεάν τις 17άρες (μαζί με τα ελαστικά εννοείται) όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες. Δε νομίζω να είχαν καμιά φοβερή χασούρα (πόσοι έχουν προλάβει να παραγγείλουν Prestige πια;) και όλοι θα τους έλεγαν μπράβο.
Για καινούριες παραγγελίες απλά ενημερώνεις ότι δεν υπάρχουν 17άρες για την ώρα οπότε είτε το παραγγέλνεις με 16άρες και κάποιο επιπλέον δωράκι είτε περιμένεις ποτέ θα είναι ξανά διαθέσιμες.
-
-
Όπως και σε κάθε προηγούμενο duster έτσι και σε αυτό δίνεις λίγα και παίρνεις πολλά. Υπάρχουν 'ανταγωνιστές' του στην κατηγορία που ψάχνεις να βρεις offroad βίντεο τους με το κιάλι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όπως και σε κάθε προηγούμενο duster έτσι και σε αυτό δίνεις λίγα και παίρνεις πολλά. Υπάρχουν 'ανταγωνιστές' του στην κατηγορία που ψάχνεις να βρεις offroad βίντεο τους με το κιάλι.Ναι ρε Σπυρο
Dacia Duster II