-
Εμενα μου βγαλανε μια τιμη για το μαυρο, που αν του προσθεσεις το look pack ανεβαινεις περιπου 800ε πανω.
Αντιστοιχα στο λευκο μαζι με look pack η τιμη ειναι ιδια οσο ητανε η τιμη του μαυρου χωρις look pack. Ολα αυτα με το κλειδι στο χερι. -
Τιμες λιανικης λευκο 180, look pack 200, μεταλλικο 380 για την 4x4 sportive. Σε αλλες εκδοσεις εχει 480 το μεταλλικο. Συμφωνα με τον καταλογο τηςdacia. Εκει μπορει να μπερδευτηκε ο πωλητης γιατι ξαναλεω το περιθωριο ειναι 626 ευρω εξτρα λιανικης
-
Έχει κανείς τον αρχικό τιμοκατάλογο με τις τιμές των έξτρα?? Ένα upload μπορεί να κάνει??
-
Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση.
Αντί για Ghostbusters, Go Duster!!!!
Γ@μάτηSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το sportive 1.5 dci 4x2 έχει ΛΤΠΦ 12600. Άρα έχει περιθώριο για έξτρα 1400. Εδω συμφέρει να το πάρεις αντί για το prestige. Για το 4χ4 δεν ισχύει, γι' αυτό το έγραψα με επιφύλαξη...
-
Το ντάστερ ήταν από αποδεκτό έως όμορφο και στην πρώτη γενιά και τώρα έγινε καλύτερο . Το συγκρίνετε με το τωρινό σπόρτατζ που η μούρη του είναι η ασχημότερη της αγοράς . Πραγματικά θλίβομαι με όποιον αγοράζει αυτή την μούρη . Εννοείται δε ότι θα το παντρευτεί αφού σαν μτχ θα γελάνε όλοι .
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κράζουμε τις μλκ που βγάζουν . Το χειρότερο είναι ότι σε λίγα χρόνια θα κάνουν ένα φέις λιφτ και θα φτιάξουν την μάσκα και θα βρεθούν με τον μουτζούρη στο χέρι όσοι τα αγόρασαν .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το ντάστερ ήταν από αποδεκτό έως όμορφο και στην πρώτη γενιά και τώρα έγινε καλύτερο . Το συγκρίνετε με το τωρινό σπόρτατζ που η μούρη του είναι η ασχημότερη της αγοράς . Πραγματικά θλίβομαι με όποιον αγοράζει αυτή την μούρη . Εννοείται δε ότι θα το παντρευτεί αφού σαν μτχ θα γελάνε όλοι .Κάποια στιγμή θα πρέπει να κράζουμε τις μλκ που βγάζουν . Το χειρότερο είναι ότι σε λίγα χρόνια θα κάνουν ένα φέις λιφτ και θα φτιάξουν την μάσκα και θα βρεθούν με τον μουτζούρη στο χέρι όσοι τα αγόρασαν .
Μονίμως βλέπεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει. Ενώ το εντελώς ατσουμπαλο στραβοχυμένο aircross σου θεωρείς ότι είναι πιο όμορφο από το sportage; Μάλλον πολύ χειρότερο είναι!
Στον οφθαλμίατρο αμέσως... -
Πρεσβυωπία έχω λόγω ηλικίας . Μακρυά βλέπω άριστα....
Θα μου πεις εσένα σου αρέσει το Χ1 που στο προηγούμενο του έλειπε μόνο η φούντα στο καπό . Το τωρινό είναι πιο κυριλέ . Από τσαρούχι έγινε λουστρίνι....
Ιδιαίτερα σε μαύρο....
-
Πρεσβυωπία έχω λόγω ηλικίας . Μακρυά βλέπω άριστα....Θα μου πεις εσένα σου αρέσει το Χ1 που στο προηγούμενο του έλειπε μόνο η φούντα στο καπό . Το τωρινό είναι πιο κυριλέ . Από τσαρούχι έγινε λουστρίνι....
Ιδιαίτερα σε μαύρο....
Δεν είπα ποτέ ότι μου άρεσε το προηγούμενο και γι αυτο δεν το πηρα ενω μου το εδιναν και με εκπτωση κοντα στα 10 χιλιαρικα. Μην προσπαθεις να παραπληροφορησεις.
Για το καινουριο πάντως πόσοι από αυτούς που τους αρέσουν τα SUV πιστευεις ότι το βρισκουν ασχημο; Η απλά μετριο εμφανισιακά. Η συντριπτική πλειοψηφία το θεωρεί από τα ομορφότερα της κατηγορίας του... -
Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο . Απλά εμένα δεν μου αρέσει το γεγονός ότι η μπεμβε έχει αυτό το κόλλημα με το να μην αλλάζει σχήμα στα μοντέλα της . Είναι πίσω ακόμα και από την άουντι σε θέματα αισθητικής πόσο μάλλον από την μέρκ .
Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα η δική μου ML που βγήκε το 2004 παραμένει απόλυτα αποδεκτή . Αλλά και οι νεώτερες είναι διαφορετικές .
Κοίτα τις Ε και τις 5άρες . Πόσο έχουν εξελιχθεί όλα τα χρόνια . Ακόμα και την θεά 6άρα της περασμένης δεκαετίας την έκαναν συμβατική .
Στις 3άρες το ίδιο σε σχέση με την C class . Στις coupe χαώδης η διαφορά .
-
Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο . Απλά εμένα δεν μου αρέσει το γεγονός ότι η μπεμβε έχει αυτό το κόλλημα με το να μην αλλάζει σχήμα στα μοντέλα της . Είναι πίσω ακόμα και από την άουντι σε θέματα αισθητικής πόσο μάλλον από την μέρκ .Σκέψου ότι ακόμα και σήμερα η δική μου ML που βγήκε το 2004 παραμένει απόλυτα αποδεκτή . Αλλά και οι νεώτερες είναι διαφορετικές .
Κοίτα τις Ε και τις 5άρες . Πόσο έχουν εξελιχθεί όλα τα χρόνια . Ακόμα και την θεά 6άρα της περασμένης δεκαετίας την έκαναν συμβατική .
Στις 3άρες το ίδιο σε σχέση με την C class . Στις coupe χαώδης η διαφορά .
Διαφωνώ κάθετα με την οπτικη σου. Θεωρώ πιο ομορφες τις BMW, αλλά αυτό είναι καθαρα θεμα γουστου και δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να αλλάξεις γνώμη σε καποιον για το τι θα του αρέσει...
-
Προφανώς . Εμένα μου αρέσει η εξέλιξη .
Ξέρεις στον δικό μου χώρο κάποιοι εργολάβοι κατασκευαστές , μάλιστα κάποιοι το κάνουν παρότι τα παιδιά τους είναι μηχανικοί , φτιάχνουν την ίδια όψη από την δεκαετία του 80 . Γιατί λένε είναι η υπογραφή τους ...
Εμένα με ενοχλεί και το θεωρώ αδιανόητο , σε πολλούς όμως δεν τους πειράζει και έτσι αγοράζουν .
-
Καλημέρα και καλή σαρακοστή!
Μόνο στον φίλο που αγόρασε το sportage και γράφει στο σχετικό νήμα, και σε εμένα αρέσει το αμάξι;
Επίσης το aircross το θεωρώ αίσχος. Βέβαια εγώ αγόρασα stepway επειδή μου άρεσε και οι περισσότεροι ξυνίζουν οπότε έχω εκλεπτυσμένο γούστο ή περίεργο
-
Προφανώς . Εμένα μου αρέσει η εξέλιξη .Ξέρεις στον δικό μου χώρο κάποιοι εργολάβοι κατασκευαστές , μάλιστα κάποιοι το κάνουν παρότι τα παιδιά τους είναι μηχανικοί , φτιάχνουν την ίδια όψη από την δεκαετία του 80 . Γιατί λένε είναι η υπογραφή τους ...
Εμένα με ενοχλεί και το θεωρώ αδιανόητο , σε πολλούς όμως δεν τους πειράζει και έτσι αγοράζουν .
Λες για εξελιξη και πριν οτι προτιμας Audi...!
Ασυμβατες εννοιες!! -
Ο χρήστης Kger έγραψε:
:lol: Καλημέρα και καλή σαρακοστή!Μόνο στον φίλο που αγόρασε το sportage και γράφει στο σχετικό νήμα, και σε εμένα αρέσει το αμάξι;
Επίσης το aircross το θεωρώ αίσχος. Βέβαια εγώ αγόρασα stepway επειδή μου άρεσε και οι περισσότεροι ξυνίζουν οπότε έχω εκλεπτυσμένο γούστο ή περίεργο
Το sportage ούτε εμένα δεν με χαλαει. Μόνο η μασκα του δεν μου αρέσει, χωρίς να τη θεωρώ όμως ασχημη οπως π.χ. του sx4
Το υπόλοιπο μια χαρά αμάξι είναι... -
Ο χρήστης Kger έγραψε:
:lol: Καλημέρα και καλή σαρακοστή!Μόνο στον φίλο που αγόρασε το sportage και γράφει στο σχετικό νήμα, και σε εμένα αρέσει το αμάξι;
Του aircross είναι από περίεργη έως άποψη . Του sportage και του s-cross είναι άσχημη και είναι κακός σχεδιασμός γιατί υπάρχουν τα stonic και βιτάρα με πολύ καλύτερη όψη .
Προφανώς . Εμένα μου αρέσει η εξέλιξη .
Ξέρεις στον δικό μου χώρο κάποιοι εργολάβοι κατασκευαστές , μάλιστα κάποιοι το κάνουν παρότι τα παιδιά τους είναι μηχανικοί , φτιάχνουν την ίδια όψη από την δεκαετία του 80 . Γιατί λένε είναι η υπογραφή τους ...
Λες για εξελιξη και πριν οτι προτιμας Audi...!
Ασυμβατες εννοιες!!Είπα τα άουντι σε σχέση με τις προπέλες κυρίως γιατί προσπαθεί . Ακόμα και το Α4 το προσπαθεί , αλλά βγάζει και το Α5 . Εκεί όμως στην άουντι έχουμε θέμα με το εσωτερικό .
-
Μα τα Audi είναι πανομοιοτυπα! Αλλαζει το μοντέλο και μοιαζει το νέο τόσο πολύ που δεν σου κάνει ούτε για facelift! Η BMW που ούτε αυτή είναι από τις πλεον τολμηρες γενικά παρουσιαζει μεγαλύτερη εξελιξη σχεδιαστικά απο την Audi...H νέα και η παλια Χ1 για παραδειγμα είναι εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα... Και τολμα και πρωτοπορεί με τα ηλεκτρικά. Στα υπόλοιπα μοντέλα η σχεδιαστική εξελιξη είναι μικρή, αλλά κάτι γίνεται πάλι. Ενώ η Audi...τίποτα...
-
Να πω την αλήθεια τα τελευταία 5 χρόνια δεν την πολυπαρακολουθώ την άουντι . Παλιά μου άρεσε μόνο το Α6 . Διαχρονικά . Αλλά όταν μπορούσα να το πάρω , τότε μπορούσα και ακριβότερα και έτσι δεν συναντηθήκαμε ποτέ .
-
Έχω την εντύπωση πως σε βάθος χρόνου η BMW έχουν αλλάξει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα Audi. Και μόνο που πέρασε ο Bangle από την BMW (όχι ότι μου άρεσε), αρκεί. Με τα Audi νιώθω ότι παίζω το 'βρες τις 10 διαφορές'. Και χάνω κιόλας!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως σε βάθος χρόνου η BMW έχουν αλλάξει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα Audi. Και μόνο που πέρασε ο Bangle από την BMW (όχι ότι μου άρεσε), αρκεί. Με τα Audi νιώθω ότι παίζω το 'βρες τις 10 διαφορές'. Και χάνω κιόλας!Έτσι ακριβώς!
Τα μεγάλα Audi (A5, A6, Q5 και φυσικά το R8) αρέσουν και σε μένα
Dacia Duster II