-
Οι απόψεις διίστανται. Ο καθένας έχει τα δικά του αισθητικά κριτήρια.
Η bmw είναι αξιόπιστη; το Tesla είναι!
-
μην συγκρινετε 2 αμαξια τελείως αλλων εποχών
Η BMW για την εποχή της είχε υπέροχο εσωτερικό οπως έχει και τωρα κάθε συχρονη BMW
Το Tesla είναι συχρονο αλλά minimal (για λόγο κόστους μονο τιμονι και οθόνη). Εμένα δεν μαρέσει, σε άλλους αρέσει. Πάντως σίγουρα το εσωτερικό ποιοτικό δεν είναι. Απλά για ότι πληρώνεις είναι παραπάνω από τιμιο. Ολα με βάση την τιμή πάνε τι να κάνουμε. Αν είχε 15-20Κ πανω θα έλεγα οτι είναι ελεινό και τρισαθλιο για τα χρήματα του και θα είχα δίκιο. Ομως με βαση τα χρήματα που κοστιζει και τι παίρνεις συνολικά είναι μια χαρά και παραπάνω
-
Είστε άλλης εποχής...
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δηλαδή με αποκαλείς εμμονικό επειδή βρίσκω την bmw σου παρωχημένη πια;
Ας κάνουμε λοιπόν ένα γκάλοπ να δούμε. Είναι έκτρωμα το εσωτερικό του model 3;
Μεταξύ των δύο αυτοκινήτων ποιο έχει το καλύτερο εσωτερικό;
Οχι, εμμονικος εισαι που δεν παραδεχεσαι οτι το τεσλα 3 εχει για εσωτερικο ενα τιποτα με ενα τιμονι και ενα ταμπλετ.
Και ναι κανε οσα γκαλοπς θες αν η Ε9Χ εχει καλυτερο εσωτερικο απ'το τεσλα 3. Παιζει ουτε οι κατοχοι του τεσλα να μην θεωρουν το εσωτερικο του πιο ομορφο και ποιοτικο. Γιατι ΔΕΝ ειναι. Και μιλαμε για αμαξι 15 ετων κατι που σκοπιμα παραλειπεις. Γιατι δεν το συγκρινεις με την τωρινη 3αρα? Αν και παλι και με την Ε9Χ η συγκριση ειναι χαοτικα υπερ της bmw. Γιατι ξαναγραφω οτι το τεσλα 3 εχει για εσωτερικο το απολυτο τιποτα. -
Αφού δεν μου αρέσει. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Σιγά την εσωτερική σχεδίαση.
Δεν είμαι εμμονικος.
Απλώς έδωσες τα λεφτά σου σε αυτήν και την έχεις θεοποιήσει.
Κατά γενική ομολογία είχε το χειρότερο εσωτερικό σε bmw. Η προηγούμενη γενιά είχε καλύτερο.
-
Μινιμαλ, απέριττο, άνετο και πλέον το fl έχει πολύ καλή συναρμογή κάτι που οντως έπασχε το προηγούμενο
Δεν έχει ούτε φουσκώματα, ούτε κουτάκια, ούτε τίποτα.
Ένα τιμόνι και μια οθόνη για να ελέγχει όλο το διαστημόπλοιο. Ότι χρειάζεται ένας οδηγός.
-
Αφού δεν μου αρέσει. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Σιγά την εσωτερική σχεδίαση.
Δεν είμαι εμμονικος.
Απλώς έδωσες τα λεφτά σου σε αυτήν και την έχεις θεοποιήσει.
Κατά γενική ομολογία είχε το χειρότερο εσωτερικό σε bmw. Η προηγούμενη γενιά είχε καλύτερο.
Δεν εχω θεοποιησει κατι, οτι ειναι παντου καλυτερο απο τεσλα ειπα σαν κεντρικη κονσολα και πιο ποιοτικο.
Αντε βαλε καμια 50αρια ακομα φορες την ιδια φωτογραφια με το τιμονι και το ταμπετ, λες κι αλλαζει κατι σε καθε ληψη, για να μας πεις ποσο προχωρημενο ειναι το απολυτο τιποτα ενω βλεπεις οτι δεν αρεσει ουτε σ'εναν προς το παρον.
Αλλα εδω μας λες οτι μια οθονη κι ενα τιμονι αρκουν για να ελεγχεις το "διαστημοπλοιο" (που τα διαστημοπλοια κι οποιοδηποτε σοβαρο οχημα γενικα εχει 500 οθονες και διακοπτες) οποτε γενικα δωσε πονο. Στην τελικη και την οθονη τι τη θες ρε συ? Ενα τιμονι μονο να στριβεις και εισαι κομπλε, θα'ναι και πιο μινιμαλ ετσι.
Αλλωστε οπαδος της μηλοεταιρειας εισαι, εχεις συνηθισει να αποθεωνεις το τιποτα.Ρε τι αλλο θα διαβασουμε απο χιπστεραδες δηθεναδες που μας εβγαλαν και το εσωτερικο του τεσλα σαν ωραιο και πληρες!
-
Δηλαδή όσοι το αγόρασαν είναι δηθεναδες ενώ εσυ δεν είσαι και μπορείς να τους κρίνεις;
Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Ερώτηση, έχεις μπει σε tesla?????
-
Δηλαδή όσοι το αγόρασαν είναι δηθεναδες ενώ εσυ δεν είσαι και μπορείς να τους κρίνεις;
Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι.
Ερώτηση, έχεις μπει σε tesla?????
Oσοι αγοραζουν τεσλα ή iphone? Oσοι αγοραζουν το δευτερο ειναι σιγουρα ασχετοι. Οσοι αγοραζουν τα πρωτα και το κανουν ενσυνειδητα επειδη θελουν να γλιτωνουν χρηματα απο βενζινες, καλα κανουν. Οσοι τα αγορασαν γιατι θα παρουν ενα "διαστημοπλοιο" του μελλοντος ή για να σωσουν δηθεν το περιβαλλον ή γιατι ειναι της μοδας, ασχετοι ειναι κι αυτοι.
Εχω μπει ναι σαν συνοδηγος. Εσυ σε Ε9Χ με σπορ σαλονι εχεις μπει?
-
Φυσικά, και ο ιδιοκτήτης κολλητός φίλος, την αγόρασε διότι ήθελε bmw αλλά ο άνθρωπος αναγνώριζε πωςείχε άθλιο εσωτερικό και το ανέφερε σε κάθε περίπτωση. Μάλιστα έλεγε πως η τότε νέα σχεδιαστική γραμμή των bmw είναι απλά άθλια, κάτι που με βρίσκει συμφωνο.
Ευχαριστήθηκε πίσω κίνηση, μαζί του και εγώ και μετά την πούλησε ακριβά σε ένα ψώνιο που νόμιζε ότι είδε μπροστά του το υπέρτατο αυτοκίνητο. Ήταν και καλή έκδοση με πολλά έξτρα. Από ηλίθιους καλά πάει η χώρα -
Μινιμαλ, απέριττο, άνετο και πλέον το fl έχει πολύ καλή συναρμογή κάτι που οντως έπασχε το προηγούμενο
Δεν έχει ούτε φουσκώματα, ούτε κουτάκια, ούτε τίποτα.
Ένα τιμόνι και μια οθόνη για να ελέγχει όλο το διαστημόπλοιο. Ότι χρειάζεται ένας οδηγός.
Βελτιώθηκε η συναρμογή όπως και η ηχομόνωση και η αεροδυναμική!! Εξαιρετική δουλειά εκαναν στο facelift
Αλλά αυτό που τα flash είναι κουμπάκια στο τιμόνι (όχι μοχλός στα πλάγια) για να αφαιρέσουν και αλλα (λες και είχε πολλους διακόπτες) και ολα ακόμα και ο κλιματισμός είναι στην οθόνη μου κάθεται στον λαιμό ρε γαμώτο. Δεν είναι του γούστου μου
Θα το έπαιρνα σίγουρα και αυτό ακόμα και το προηγούμενο λόγω τιμής γιατι σου δίνει πάρα πολλά για τα χρήματα αλλά δεν σημαίνει ότι μου αρέσει και αυτό το υπερβολικό μίνιμαλ
-
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αλλά αυτό που τα flash είναι κουμπάκια στο τιμόνι (όχι μοχλός στα πλάγια) για να αφαιρέσουν και αλλα (λες και είχε πολλους διακόπτες) και ολα ακόμα και ο κλιματισμός είναι στην οθόνη μου κάθεται στον λαιμό ρε γαμώτο. Δεν είναι του γούστου μου
Θα το έπαιρνα σίγουρα και αυτό ακόμα και το προηγούμενο λόγω τιμής γιατι σου δίνει πάρα πολλά για τα χρήματα αλλά δεν σημαίνει ότι μου αρέσει και αυτό το υπερβολικό μίνιμαλ
Αυτο με τα φλας πανω στο τιμονι δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα. Δεν μπορω να φανταστω κανενα σεναριο στο οποιο ειναι πιο βολικο αυτο απο τον μοχλο. Τις ταχυτητες πανω στην οθονη, ΟΡΙΑΚΑ τις κατανοοω, ειδικα αφου υ παρχουν και κουμπακια αν θελεις να χρησιμοποιησεις.
Παντως μετα τη συμβιωση μαζι του, εχω δει οτι πολλες λειτουργιες, που αρχικα ξενιζει η ελλειψη διακοπτων, γινονται με φωνητικες εντολες και μαλιστα βολευει περισσοτερο. πχ ανοιγοκλεινω καθρεφτες λεγοντας "fold/unfold mirrors" και δεν χρειαζεται να παρω τα χερια μου απο το τιμονι, κατι που ειναι σημαντικο ειδικα οταν περνας απο στενα σημεια.
Το ιδιο ακριβως πραγμα και με τον κλιματισμο, που ειναι το αλλο σημειο που υπηρχαν γκρινιες για την ελλειψη φυσικων διακοπτων. -
@dettol said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αυτο με τα φλας πανω στο τιμονι δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα. Δεν μπορω να φανταστω κανενα σεναριο στο οποιο ειναι πιο βολικο αυτο απο τον μοχλο. Τις ταχυτητες πανω στην οθονη, ΟΡΙΑΚΑ τις κατανοοω, ειδικα αφου υ παρχουν και κουμπακια αν θελεις να χρησιμοποιησεις.
Παντως μετα τη συμβιωση μαζι του, εχω δει οτι πολλες λειτουργιες, που αρχικα ξενιζει η ελλειψη διακοπτων, γινονται με φωνητικες εντολες και μαλιστα βολευει περισσοτερο. πχ ανοιγοκλεινω καθρεφτες λεγοντας "fold/unfold mirrors" και δεν χρειαζεται να παρω τα χερια μου απο το τιμονι, κατι που ειναι σημαντικο ειδικα οταν περνας απο στενα σημεια.
Το ιδιο ακριβως πραγμα και με τον κλιματισμο, που ειναι το αλλο σημειο που υπηρχαν γκρινιες για την ελλειψη φυσικων διακοπτων.Είναι μέρες που δεν θέλω να μιλήσω ούτε με την γυναίκα μου. θα μιλάω με το αυτοκίνητο για να βγάλει φλας και να κλείσει καθρέφτες??? θα το παρακαλάω και αυτό?
Το επόμενο βήμα πιο είναι? να βάλει AI να μου γκρινιάζει και αυτό?????
Και αν το στείλω στο διάολο τι θα κάνει? θα μας πετάξει σε κανα γκρεμό? Γιατί η γυναίκα μου αυτό θα έκανε.
Θα ισχυριστεί και αυτό πονοκέφαλό όταν πάω να αγγιξω τίποτα και θα μου λέει πρέπει να μιλήσουμε για την σχέση μας????
-
@dettol said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το ιδιο ακριβως πραγμα και με τον κλιματισμο, που ειναι το αλλο σημειο που υπηρχαν γκρινιες για την ελλειψη φυσικων διακοπτων.Είναι μέρες που δεν θέλω να μιλήσω ούτε με την γυναίκα μου. θα μιλάω με το αυτοκίνητο για να βγάλει φλας και να κλείσει καθρέφτες???
Το επόμενο βήμα πιο είναι? να βάλει AI να μου γκρινιάζει και αυτό?????
Και αν το στείλω στο διάολο τι θα κάνει? θα μας πετάξει σε κανα γκρεμό? Γιατί η γυναίκα μου αυτό θα έκανε.
Θα ισχυριστεί και αυτό πονοκέφαλό όταν πάω να αγγιξω τίποτα και θα μου λέει πρέπει να μιλήσουμε για την σχέση μας????
Tesla… προάγει την επικοινωνία και σύσφιξη των ανθρωπίνων σχέσεων
-
Να μην αναφερθώ καν στο ότι σου στέλνει και μηνύματα-notifications…”ποια σου στέλνει μηνύματα στις 3 το πρωί;!;;;;;!!!»
-
Ασχετως της πλάκας αυτό με τα κουμπάκια στο τιμόνι με το φλας είναι ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεία που εκαναν. Εκτός ότι δεν είναι βολικο οταν έχεις στριψει ήδη το τιμόνι και θες να βγάλεις φλας από την άλλη μερια γιατι η επόμενη στροφη είναι καπάκια από την άλλη τι κάνεις?
ψάχνεις να βρεις το κουμπάκι ενώ έχεις υπο κλίση το τιμόνι ακόμα από την προηγουμενη στροφή??
Εκτός από χαζομάρα και ότι δεν βολευει είναι και επικύνδινο.
Να μου πεις εδώ στην ελλάδα ενα 50% (μπορεί να λέω και λίγο) δεν χρησιμοποιεί καν φλας όταν αλλάζει κατεύθυνση αυτό σε πείραξε? Ναι οκ, σε αυτό δεν εχω απάντηση
αντε για τα αλλα υπάρχει αντιλογος αυτό για μένα είναι πολύ μεγάλη μ@λ@κία που έκανε η τέσλα
-
Να μου πεις εδώ στην ελλάδα ενα 50% (μπορεί να λέω και λίγο) δεν χρησιμοποιεί καν φλας όταν αλλάζει κατεύθυνση αυτό σε πείραξε?
Θα σπάσει ταμεία το fl στην Ελλάδα!!!
-
Ασχετως της πλάκας αυτό με τα κουμπάκια στο τιμόνι με το φλας είναι ΜΕΓΙΣΤΗ βλακεία που εκαναν. Εκτός ότι δεν είναι βολικο οταν έχεις στριψει ήδη το τιμόνι και θες να βγάλεις φλας από την άλλη μερια γιατι η επόμενη στροφη είναι καπάκια από την άλλη τι κάνεις?
ψάχνεις να βρεις το κουμπάκι ενώ έχεις υπο κλίση το τιμόνι ακόμα από την προηγουμενη στροφή??
Εκτός από χαζομάρα και ότι δεν βολευει είναι και επικύνδινο.
Να μου πεις εδώ στην ελλάδα ενα 50% (μπορεί να λέω και λίγο) δεν χρησιμοποιεί καν φλας όταν αλλάζει κατεύθυνση αυτό σε πείραξε? Ναι οκ, σε αυτό δεν εχω απάντηση
αντε για τα αλλα υπάρχει αντιλογος αυτό για μένα είναι πολύ μεγάλη μ@λ@κία που έκανε η τέσλα
δεν υπαρχει κανενας αντιλογος. Ειναι τεραστια χαζομαρα, ειδικα σε κυκλικες πλατειες ή οπουδηποτε θες να βγαλεις φλας οταν το τιμονι εχει περιστραφει κατα περισσοτερο απο 90 μοιρες. Ωραιος ο μινιμαλισμος, αρκει ομως να μην χανεται η λειτουργικοτητα ή εστω να προσφερεται με καποιον διαφορετικο τροπο (πχ με τις φωνητικες εντολες που ανεφερα ή με αυτοματισμους).
Οπως τεραστια χαζομαρα ηταν η καταργηση των αισθητηρων παρκαρισματος. -
Να μου πεις εδώ στην ελλάδα ενα 50% (μπορεί να λέω και λίγο) δεν χρησιμοποιεί καν φλας όταν αλλάζει κατεύθυνση αυτό σε πείραξε?
Θα σπάσει ταμεία το fl στην Ελλάδα!!!
μπορει ναι μπορεί οχι. Αδιαφορο δεν εχω μετοχές
το θέμα είναι ότι είναι μεγάλο ατοπημα αυτό με το φλας αντικειμενικά και ασχετως προτιμήσεων
-
Δεν είναι το μόνο εργονομικό φάουλ, έχει πολλά πχ. απουσία πίνακα οργάνων, έστω και αν στα ηλεκτρικά δε χρειάζεται να δείχνει στροφές κτλ. Ιδανικά θες τα χιλιόμετρα πχ. ή την αυτονομία ή το GPS αν έχεις κάπως σε στυλ virtual cockpit της Audi, directly in the line of sight και όχι στο πλάι. Τουλάχιστον τα πιο ακριβά όπως το Model S το έχουν δει πιο σοβαρά το πράγμα.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά