-
Καλοτάξιδο και ωραίο πρώτο review !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
...
P.S' Στο vitaraclub.gr ακόμη περιμένω κάποιον admin να εγκρίνει την εγγραφή μου.Καλοτάξιδο!!
Όσο αφορά το VitarClub θα περιμένεις πολύ. Εγώ περίμενα 3 μήνες...
-
Gatoz εχω χασει τη μπαλα.. Απο το golf ,στη delta απο κει στο 508 και τωρα αλλαγη..σα τα πουκαμισα..
-
Έτσι πρέπει!!!
Καλοταξιδο και ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις -
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Ενδιαφέροντα όσα γράφεις στο post της προηγούμενης σελίδας, νομίζω πως τέτοιες δημοσιεύσεις βοηθούν κατόχους και υποψήφιους αγοραστές!
Ευχομαι πολλές κ καλές διαδρομές -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Gatoz εχω χασει τη μπαλα.. Απο το golf ,στη delta απο κει στο 508 και τωρα αλλαγη..σα τα πουκαμισα.....και ξέχασες civic μετά το golf αλλά και i116 ανάμεσα civic-delta...
-
Καλοτάξιδο φίλε fiverg.
Στο παρακάτω λινκ,το vitara τα πάει περίφημα και στην ασφάλεια με 89%.
Μπράβο Suzuki.
http://www.autoblog.gr/2016/01/15/euro- ... -toy-2015/
-
Πλαστικά ταμπλό, μαλακή λαμαρίνα και άλλα πολλά....
το αμάξι είναι πέτρα!
Προπάντων η ασφάλεια μάγκες, ειδικά αν κουβαλάμε μέσα στο αυτοκίνητο παιδιά.Μπράβο ξανά στη Suzuki.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Gatoz εχω χασει τη μπαλα.. Απο το golf ,στη delta απο κει στο 508 και τωρα αλλαγη..σα τα πουκαμισα..
...και ξέχασες civic μετά το golf αλλά και i116 ανάμεσα civic-delta...
Καλοταξιδο. Παντως δε το δινα το 508 για αυτο. Υποθετω θα θελες ντιζελ.
-
Αυτό με το 89% στο EuroNCAP το είχα δει πριν το πάρω. Μέγιστη δυνατή ασφάλεια στο μικρότερο δυνατό μήκος (αχρείαστο να είναι...). Ξέρει κανείς σε αμάξι εξοπλισμένο με το infotainment αν υπάρχει AUX port και που είναι αυτό;
-
gatoz πολυ ωραιες οι φωτογραφιες από τα Γερανεια!! Είναι ωραιο να βλέπεις SUV λασπωμένα..!!
-
για τα θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω:
- 'Φτηνά' πλαστικά δεν σημαίνει και φτηνή κατασκευή. ( για να το ξέρουν οι φίλοι , η συναρμολόγηση ενός αυτοκινήτου κοστίζει περισσότερο στις εταιρίες από τα υλικά). Προτιμότερο ένα αυτοκίνητο με καλή συναρμολόγηση και όχι τέλεια υλικά παρά το αντίθετο.
- Είναι κανόνας πια στις εταιρίες για λόγους παθητικής ασφάλειας και λιγότερου βάρους να έχουν τα αμάξια ελαφριά λαμαρίνα και
- Παλιά 4χ4 αμάξια έβγαζαν συγκεκριμένες εταιρίες. Απλώς η ο μόδα των suv και crossover είναι καθαρά marketing για αύξηση πελατών ( η ΑΙΣΘΗΣΗ ότι οδηγείς αμάξι 4χ4). Γι αυτό και θεωρώ πιο ΤΙΜΙΕΣ εταιρίες την SUZUKI που συνεχίζει να βγάζει αυτοκίνητα με τετρακίνηση με λογικές τιμές , χωρίς να χρειάζεται ο αγοραστής να πάει με το ζόρι στην τιμή των 26000-30000 ευρώ, όπως άλλες εταιρίες.
-
Ο χρήστης zer0c0de έγραψε:
για τα θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω:- 'Φτηνά' πλαστικά δεν σημαίνει και φτηνή κατασκευή. ( για να το ξέρουν οι φίλοι , η συναρμολόγηση ενός αυτοκινήτου κοστίζει περισσότερο στις εταιρίες από τα υλικά). Προτιμότερο ένα αυτοκίνητο με καλή συναρμολόγηση και όχι τέλεια υλικά παρά το αντίθετο.
- Είναι κανόνας πια στις εταιρίες για λόγους παθητικής ασφάλειας και λιγότερου βάρους να έχουν τα αμάξια ελαφριά λαμαρίνα και
- Παλιά 4χ4 αμάξια έβγαζαν συγκεκριμένες εταιρίες. Απλώς η ο μόδα των suv και crossover είναι καθαρά marketing για αύξηση πελατών ( η ΑΙΣΘΗΣΗ ότι οδηγείς αμάξι 4χ4). Γι αυτό και θεωρώ πιο ΤΙΜΙΕΣ εταιρίες την SUZUKI που συνεχίζει να βγάζει αυτοκίνητα με τετρακίνηση με λογικές τιμές , χωρίς να χρειάζεται ο αγοραστής να πάει με το ζόρι στην τιμή των 26000-30000 ευρώ, όπως άλλες εταιρίες.
Συμφωνω. Μεγαλη υποθεση η συναρμολογηση. Τι να τα κανω τα μαλακα και αφρωδη πλαστικα οταν λογω κακης συναρμολογησης τριζουν; Ενταξει το μαλακο πλαστικο σε εξασφαλιζει μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο, λιγοτερες πιθανοτητες να σκασει λογω μεγαλης ζεστης το καλοκαιρι ή εντονου κρυου τον χειμωνα. Ομως αν δεν τα δεσεις σωστα μεταξυ τους χανεις το παιχνιδι. Βεβαια σε ενα αμαξι που το πληρωνεις ακριβα οπως τα Golf δεν δικαιολογειται οι διακοπτες να ξεφλουδιζουν. Δεν ξερω αν σταματησε αυτο στα νεροτερα μοντελα.
-
Καλημερα!
Ψιλοδυσκολα θεσσαλονικη με το χιονι.
Περιφερειακος σε σημεια παγωμενος.
Ανεβασμα ασβεστοχωρι,ζορικο....το esp σε υπερωριες αλλα κραταμε γερα!
Αυτα αππ το μετωπο! -
Λάστιχα καλοκαιρινά;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Καλημερα!
Ψιλοδυσκολα θεσσαλονικη με το χιονι.
Περιφερειακος σε σημεια παγωμενος.
Ανεβασμα ασβεστοχωρι,ζορικο....το esp σε υπερωριες αλλα κραταμε γερα!
Αυτα αππ το μετωπο!Πολυ προσοχη, υπομονη και κουραγιο!
-
Ναι, τα καλοκαιρινά της μαμάς του.
Καλά τα πήγαμε. Προς το τέλος της διαδρομής, παρατήρησα 'κουράστηκαν' τα λάστιχα και άρχισαν να γλυστρούν πολύ.
Μάλλον πάγωσαν...
Εντάξει, και εκεί που έφτασαν όλα καλά.Ηρακλής.
-
Μια χαρα Ηρακλη. Εκει που θελει προσοχη για ολους μας, ειναι το βραδυ οπου πιανει υγρασια που γινεται παγος. Αυτο φοβαμαι. Αλλα και την ημερα, σε χαμηλες θερμοκρασιες οπου δεν χτυπαει την ασφαλτο ο ηλιος, προσεχω ακομη περισσοτερο γιατι αν εχει πιασει παγο λογω της υγρασιας, το πραμα μπορει να γινει ανεξελεγκτο.
-
Ακόμη ένα test δημοσιεύτηκε στο autobild, συγκριτικό ανάμεσα σε hrv-mokka-vitara s.
Και εκεί σε μετρήσεις, επιβεβαιώνεται ότι μάλλον αποδίδει καλύτερα στο 0-100 σε σχέση με τη τιμή κατασκευαστή (8.9), χωρίς βέβαια να σημαίνει και κάτι το ιδιαίτερο.
Συμβαίνει και το εξής παράδοξο: Στη γερμανική έκδοση 'νικητής' να είναι το vitara και στην φρικτή ελληνική μετάφραση, ο νικητής να είναι το hrv! (αν και διαβάζοντας φαίνεται να είναι λάθος της μτφ = οκ, δίνεις μασημένη μπουκιά, βάλε τουλάχιστον κάποιον να μεταφράζει που έχει έστω και ελάχιστη αίσθηση όρων αυτοκίνησης...)
Suzuki Vitara 2015