-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
και γω αναμεσα στα δυο ειμαι, αλλα γέρνω αρκετα περισσότερο προς το Vitara. Κυριώς για τα πολλα θεματα που ακουω για το QQ. και γω το ιδιο εκανα Test Drive και φυσαει. Το μονο που με χαλάει είναι το εσωτερικο του (πολύ λιτό & οχι τοσο μοντερνο, χωρίς όμως να του λειπει τίποτα απο καλουδια οπως BT, cruise control κλπ) και θα συμφωνήσω απόλυτα για τα πίσω φώτα που προσωπικά με αφηνουν παγερα αδιάφορο.
Σαν συνολο όμως εξωτερική εμφανιση θεωρω οτι ειναι πολύ πιο ωραίο απο το QQ.
Απλά τώρα έχει προστεθει στην λίστα και το 500X.Panos7, ποιο θα κανεις Test drive ακομα? γιατι τις φωτογραφίες σου δεν μπορω να τις δω
Το Vitara ειναι φανταστικο εμπρος και οκ μεσα δεν ειναι και Mercedes η Αudi ομως πολυ καλο για τα δεδομενα των ιαπωνικων αυτοκινητων.
Εκτος απο το QQ που μαλλον θα παω Σαββατο, ισως παω και για το CR-V αλλα εκει ξεφευγουμε απο τιμη και είναι και καπως τεραστιο για καθημερινη χρηση που το ηθελα επισης.
Εσυ ποια εκδοση του QQ σκεφτεσαι και με ποιο κινητηρα;
Οπτικα κυριως αλλα και σε εξοπλισμο μαρεσει η Techna σε 1.5 diesel αλλα σκεφτομαι οτι παει αρκετα ψηλα και οι 19αρες δεν θα εχουν και τοση ανεση.
Αντι αυτου σκεφτομαι το Acenta 1,6 4x2 για να εχω λιγη δυναμη παραπανω.
Πρεπει να τα οδηγησω ομως για να δω τι μου ταιριαζει.Για το 500χ δεν το ειχα υποψη μου αλλα το απορριπτω λογω Fiat.
Δεν την εχω σε εκτιμηση απο αξιοπιστια κλπ. -
Είναι σύμπτωση που οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές που κοιτάνε την κατηγορία suv/crossover δεν ασχολούνται με το Kia sportage;Είναι θέμα Δάβαρη,συμβαίνει κάτι με το συγκεκριμένο μοντέλο ή είναι απλά θέμα marketing;
Από προσωπική εμπειρία να αναφέρω ότι προ μηνών το είχα ζητήσει για test dive από την αντιπροσωπεία,όχι απλά δεν το είχε να το οδηγήσω αλλά ούτε καν υπήρχε στην έκθεση για να το δω...''έχει να έρθει κάτι χρόνια εδώ μου είχε πει'' -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Είναι σύμπτωση που οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές που κοιτάνε την κατηγορία suv/crossover δεν ασχολούνται με το Kia sportage;Είναι θέμα Δάβαρη,συμβαίνει κάτι με το συγκεκριμένο μοντέλο ή είναι απλά θέμα marketing;
Από προσωπική εμπειρία να αναφέρω ότι προ μηνών το είχα ζητήσει για test dive από την αντιπροσωπεία,όχι απλά δεν το είχε να το οδηγήσω αλλά ούτε καν υπήρχε στην έκθεση για να το δω...''έχει να έρθει κάτι χρόνια εδώ μου είχε πει''Αν ειναι να παει καποιος σε τετοια μοντελα καλυτερα να περιμενει το νεο Hyundai Tuscon.
To Sportage δε βλεπεται (υποκειμενικο αυτο). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κυριώς για τα πολλα θεματα που ακουω για το QQ. και γω το ιδιο εκανα Test Drive και φυσαει.
Ακούς για πολλά θέματα για το QQ που πουλάει εδώ και ένα+ χρόνο αλλά δεν ακούς τίποτα για το Vitara που μόλις παρουσιάστηκε. Το ίδιο ισχύει και για το 500Χ.
Θα ισχύει άραγε το ίδιο ένα χρόνο μετά κυκλοφορίας του Vitara ή του 500Χ?Μα εκει ειναι το κουλό με το qq. Ενω κυκλοφορεί τόσο καιρό και τα προβλήματα ξεκίνησαν να αναφέρονται απο την πρώτη στιγμή ακομα ομως και τώρα δεν φαίνεται να έχουν διορθωθεί.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κυριώς για τα πολλα θεματα που ακουω για το QQ. και γω το ιδιο εκανα Test Drive και φυσαει.
Ακούς για πολλά θέματα για το QQ που πουλάει εδώ και ένα+ χρόνο αλλά δεν ακούς τίποτα για το Vitara που μόλις παρουσιάστηκε. Το ίδιο ισχύει και για το 500Χ.
Θα ισχύει άραγε το ίδιο ένα χρόνο μετά κυκλοφορίας του Vitara ή του 500Χ?Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, αντιθετως ειναι πολυ λογικο.
Οταν ομως ακους τοσα για το QQ τότε οι πιθανοτητες ειναι (κατα την αποψη μου) με το vitara να εχει λιγοτερες παιδικες ασθενειες... -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
και γω αναμεσα στα δυο ειμαι, αλλα γέρνω αρκετα περισσότερο προς το Vitara. Κυριώς για τα πολλα θεματα που ακουω για το QQ. και γω το ιδιο εκανα Test Drive και φυσαει. Το μονο που με χαλάει είναι το εσωτερικο του (πολύ λιτό & οχι τοσο μοντερνο, χωρίς όμως να του λειπει τίποτα απο καλουδια οπως BT, cruise control κλπ) και θα συμφωνήσω απόλυτα για τα πίσω φώτα που προσωπικά με αφηνουν παγερα αδιάφορο.
Σαν συνολο όμως εξωτερική εμφανιση θεωρω οτι ειναι πολύ πιο ωραίο απο το QQ.
Απλά τώρα έχει προστεθει στην λίστα και το 500X.Panos7, ποιο θα κανεις Test drive ακομα? γιατι τις φωτογραφίες σου δεν μπορω να τις δω
Το Vitara ειναι φανταστικο εμπρος και οκ μεσα δεν ειναι και Mercedes η Αudi ομως πολυ καλο για τα δεδομενα των ιαπωνικων αυτοκινητων.
Εκτος απο το QQ που μαλλον θα παω Σαββατο, ισως παω και για το CR-V αλλα εκει ξεφευγουμε απο τιμη και είναι και καπως τεραστιο για καθημερινη χρηση που το ηθελα επισης.
Εσυ ποια εκδοση του QQ σκεφτεσαι και με ποιο κινητηρα;
Οπτικα κυριως αλλα και σε εξοπλισμο μαρεσει η Techna σε 1.5 diesel αλλα σκεφτομαι οτι παει αρκετα ψηλα και οι 19αρες δεν θα εχουν και τοση ανεση.
Αντι αυτου σκεφτομαι το Acenta 1,6 4x2 για να εχω λιγη δυναμη παραπανω.
Πρεπει να τα οδηγησω ομως για να δω τι μου ταιριαζει.Για το 500χ δεν το ειχα υποψη μου αλλα το απορριπτω λογω Fiat.
Δεν την εχω σε εκτιμηση απο αξιοπιστια κλπ.Κοιτα εμας οπως εχω ξαναπει το ταβανι του budget μας ειναι τα 22000€. Άρα δεν μπορω να παω στο CRV.
Αρα μεχρι στιγμής εχω τις παρακάτω επιλογές1.Vitara 1.6 4x2 GL+ @ 20600€ --> Αρκετά πλήρες πακέτο
2.Qashqai 1.2 Acenta Con @ 20800€ --> Επισης αρκετα πλήρες πακέτο, αλλά βενζίνη....
3.Qashqai 1.5D Energy @ 20210€ --> Δεν το χω κανει TD ακόμα και κρατάω τις επιφυλαξεις μου για τον 1.5D...Επιπλέον τελείως γυμνή έκδοση.
4.500X CROSS 1.6 Diesel 4x2 @ 21780€ -->Ωραίο εσωτερικά & εξωτερικά, καλό πακέτο
5.500X URBAN 1.6 Diesel 4x2 @ 22100€ (με πανοραμική) -->εξωτερικά όχι τοσο ωραιο οσο το cross, αλλά με πανοραμική, που την γουσταρω τρελά....Παρεπιπτόντως, η Techna στο QQ έχει τα πάντα... Πολύ δυνατή έκδοση...
-
Το 500X cross δεν το ειχα λαβει υποψη μου να πω την αληθεια λογω προκαταληψης με τη Fiat
Μου αρεσει ο κινητηρας που εχει αλλα εξωτερικα καθολου (δεν το εχω δει απο κοντα βεβαια)
Διαβασα και το παρακατωhttp://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 124347.asp
Και βλεπω καπως αυξημενη καταναλωση σε σχεση με τα υπολοιπα.
Αν παρεις το QQ για μενα δωσε κατι παραπανω και παρε το acenta
Το energy μου μοιαζει πολυ γυμνοΘα επανελθω με περισσοτερα σχολια μετα το Test Drive για αυτο
-
Από προσωπική εμπειρία να αναφέρω ότι προ μηνών το είχα ζητήσει για test dive από την αντιπροσωπεία,όχι απλά δεν το είχε να το οδηγήσω αλλά ούτε καν υπήρχε στην έκθεση για να το δω...''έχει να έρθει κάτι χρόνια εδώ μου είχε πει''Αξιόλογο αυτοκίνητο που προσωπικά μου αρέσει και η σχεδίαση του.
Το έχω δει σε έκθεση και στο δρόμο και μου φάνηκε ιδιαίτερα δυναμικό και επιθετικό.
Οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης πολύ καλές (από 17900e) και δίνουν πολύ καλό εξοπλισμό.Προσωπικά αν είχα την δυνατότητα να έχω αυτοκίνητο αυτού του όγκου, θα το προτιμούσα σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται.
-
Όσον αφορά το Kia sportage πιστεύω πως είναι πολύ αυτοκίνητο για τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του. Προσεγμένη ανάρτηση (πίσω πολλαπλών συνδέσμων), καλή ποιότητα κατασκευής, όμορφη σύγχρονη σχεδιαση μέσα και ειδικά έξω ενώ σε σχετικά εύκολες χωμάτινες διαδρομές μια χαρά θα τα πάει.
-
Κάτι τέτοια επιδοκιμαστικά σχόλια ακούω και εγώ από παρέες/γνωστούς για το sportage γι'αυτό και αναρωτήθηκα γιατί δεν πουλάει,γιατί δεν το βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο,οεο;
Η τιμή κ η εμφάνιση είναι αξιοπρεπής,η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ανερχόμενη και έχει ζήτηση,oι κινητήρες πλέον είναι κάτω από 2 λίτρα σε βενζίνη-πετρέλαιο επομένως κάτι άλλο φταίει αλλά τι...ίσως το marketing,το δίκτυο ή κάτι άλλο. -
φταει το marketing, το δικτυο και το κεφαλι μας που γενικά απαξιώνει μάρκες όπως η ΚΙΑ η Huyndai κλπ....
-
θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Οι περισσότεροι καταναλωτές βρίσκουν τρόπους να δικαιολογούν τις επιλογές τους που συνήθως κινούνται σε ρηχά νερά. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί εύκολα να αγοράσει έναν ενισχυτή λυχνίας τάξης Α με πολλές χιλιάδες ευρώ προερχόμενο από την Δανία, δίχως να γνωρίζει πως στον τομέα αυτό οι Σέρβοι είναι απλά άριστοι και μπορούν να προσφέρουν ίδιο και καλύτερο ήχο. Πόσοι θυμούνται άραγε πως οι Ρώσοι στα οπτικά απλά δεν παίζονται. Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν πως ένα οποιοδήποτε Ιταλικό αυτοκίνητο για να κάνει υποστροφή θα πρέπει ο οδηγός του να έχει μαλώσει με τους νόμους της φυσικής; Το marketing είναι πολύ σημαντικό δυστυχώς γιατί οι περισσότεροι καταναλωτες έχουν επιδερμικές προσεγγίσεις στα αγαθά που αγοράζουν. Η ΚΙΑ έχει κάνει άλματα στα προϊόντα της ενώ λίγοι φυσικά γνωρίζουν πως το ceed, αλλά και το sportage έχουν σχεδιαστεί σε Ευρωπαϊκό έδαφος (Γερμανία) και πως μόνο τυχαία δεν είναι η καλαίσθητη σχεδίαση των τελευταίων μοντέλων της αλλά και συμβατή με τις αισθητικές απαιτήσεις των Ευρωπαίων. Για το λόγο αυτό το sportage δίχως να είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του εντούτοις δεν θα διχάσει το ευρύ κοινό όταν γίνει αντιληπτό στο δρόμο. Άριστη ποιότητα κύλισης, Ανεση και ασφάλεια και όλα αυτά σε τιμή ΚΙΑ.
-
Δε νομίζω ρε συ,βλέπω γύρω μου ανθρώπους που δεν κολλάνε να δώσουν 13,15 ή και περισσότερα χιλιάρικα για να αγοράσουν ceed,Rio,i30,i20 ή ό,τι άλλο...έχω την αίσθηση ότι πολύς κόσμος πλέον ενημερώνεται και δεν έχει πλέον κανένα θέμα με την αξιοπιστία των κορεάτικων μοντέλων ή με το όνομα μιας φίρμας.Κλασικό παράδειγμα το Duster το οποίο μια χαρά πουλάει...ασχέτως αν ανήκει στη Renault,δεν παύει να ονομάζεται Dacia!Το ίδιο και το ceed.
Μάλλον είναι θέμα του συγκεκριμένου μοντέλου,δεν ξέρω.
ΥΓ:Αν είναι (πολύ) off topic όσα γράφουμε για το sportage,ας μεταφερθούν στο ''Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover'' -
Κάτι τέτοια επιδοκιμαστικά σχόλια ακούω και εγώ από παρέες/γνωστούς για το sportage γι'αυτό και αναρωτήθηκα γιατί δεν πουλάει,γιατί δεν το βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο,οεο;
Η τιμή κ η εμφάνιση είναι αξιοπρεπής,η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ανερχόμενη και έχει ζήτηση,oι κινητήρες πλέον είναι κάτω από 2 λίτρα σε βενζίνη-πετρέλαιο επομένως κάτι άλλο φταίει αλλά τι...ίσως το marketing,το δίκτυο ή κάτι άλλο.Το όνομα σίγουρα παίζει το ρόλο του, αλλά και οι κινητήρες στα κορεάτικα είναι ένα κλικ κάτω από τον ανταγωνισμό και σε επιδόσεις και σε κατανάλωση...Συνεπώς, νομίζω ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένους οδηγούς που μπορεί να μην έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα παραπάνω ή δε θέλουν και και δε μπορούν να αναλάβουν το κόστος των ακριβότερων μοντέλων άλλων εταιριών...
Το νέο Tucson είναι πολύ ενδιαφέρον από εμφάνιση όπως και το ix35 μια χαρά εμφάνιση έχει, αλλά υστερεί σε κινητήρες και κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το ίδιο και το ΚΙΑ...και για να μπω on topic, από όσα έχω διαβάσει...το Vitara δεν το λες και αμάξι με τρελές επιδόσεις...έτσι δεν είναι;
-
... γι'αυτό και αναρωτήθηκα γιατί δεν πουλάει,γιατί δεν το βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο,οεο; ...Και ούτε πρόκειται να τα δεις (αυτό και το ix35) να κυκλοφορούν πολύ. Το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται αποκλείεται να αγοράσουν Κορεάτικο.
Έχω πολλούς γνωστούς (βολεμένους) που προτίμησαν Qashqai μόνο και μόνο επειδή ήταν Nissan και αηδίαζαν (και αηδιάζουν) στην σκέψη να λένε ότι έχουν 'κορεάτικο αμάξι'. Με τι πρόσωπο θα βγουν στην κοινωνία να κυκλοφορήσουν;;;; Φτωχομπινεδιάρικα αυτοκίνητα!Αν τα δύο κορεάτικα ήταν σε τιμές DACIA τότε θα πουλούσαν πολύ γιατί θα το προτιμούσαν αγοραστές με πραγματικά μικρό πορτοφόλι και ίσως με ποιο συνετή σκέψη.
-
Λεωνίδα έχεις δίκιο. Μάλλον ξεφύγαμε λίγο. Για να επιστρέψω όμως στο Vitara και έχοντας στο μυαλό τα προηγούμενα... σου φέρνω ένα μικρό παράδειγμα. Ένας καλός μου γείτονας με μεγάλη αγάπη στο κυνήγι, έχει ένα grand vitara του 2004, 1.6 τρίπορτο. Το συγκεκριμένο διαφημίζονταν ως off road animal και την επιγραφή αυτή φέρει στο παμπριζ όπως όλα εκείνης της εποχής. Ενας καλός φίλος βλέποντας αυτό πήγε και αγόρασε ένα του 2009 1.6 τρίπορτο και με κλειστά τα μάτια. Για να πάμε πρώτα στα θετικά. Πολύ καλό μοτερ αυτό του 2010 όπως και εκείνου του 2004. Καλή off road συμπεριφορά και ελαφρώς μετρια σε σχέση με του 2004. Το μειονέκτημα του το βασικό όμως ήταν πως ενώ το παλιό είχε αργο - γρήγορο, το άλλο προφανώς για μείωση κόστους (ουπς!!!). Η ποιότητα των υλικών στην καμπίνα του παλιού (πλαστικά του ταμπλό και στις πόρτες πχ ήταν στο απόγειο της. Το νεώτερο είχε πιο σκληρά πλαστικά στο ταμπλό (δευτερο ουπς!!!!). Το τελευταίο vitara είναι ένα αυτοκίνητο πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως από μοτέρ και αξιοπιστία θα τα πάει μια χαρά. Όσον αφορά όμως τους υποψήφιους αγοραστές πιστεύω πως θα εκπλαγούν αρνητικά εάν το πάρουν με την λογική ενός σκληροτράχειλου αλλά συνάμα φινετσάτου crossover.
Τώρα αν το ceed πουλά περισσότερο πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με την κατηγορία τιμής. Το ceed πιστεύω πως προσφέρει δίχως να το γνωρίζω, πακέτα της τάξεως των 15000 ευρώ όταν το άλλο θα εκεινεί κάπου από τα 18000. Δεν είναι λίγο στις μέρες μας. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... γι'αυτό και αναρωτήθηκα γιατί δεν πουλάει,γιατί δεν το βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο,οεο; ...
Και ούτε πρόκειται να τα δεις (αυτό και το ix35) να κυκλοφορούν πολύ. Το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται αποκλείεται να αγοράσουν Κορεάτικο.
Έχω πολλούς γνωστούς (βολεμένους) που προτίμησαν Qashqai μόνο και μόνο επειδή ήταν Nissan και αηδίαζαν (και αηδιάζουν) στην σκέψη να λένε ότι έχουν 'κορεάτικο αμάξι'. Με τι πρόσωπο θα βγουν στην κοινωνία να κυκλοφορήσουν;;;; Φτωχομπινεδιάρικα αυτοκίνητα!Το Sportage στα ίδια λεφτά με το QQ (λίγο πάνω από 21.000), δεν έχει ούτε καν ρυθμιζόμενο τιμόνι, ούτε φώτα led. Ακόμη και για αυτά πρέπει να πας σε επόμενη έκδοση. Που ακριβώς βασίζεται η Kia ότι θα πουλήσει το Sportage; Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα συναρμογής που προέκυψαν στο QQ (και τα οποία οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δεν γνωρίζουν), το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Αλλά ακόμη και το QQ να μην θέλεις, πάλι θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, πολύ καλύτερα εξοπλισμένες από το Sportage (Vitara, 500X). Για το image που αναφέρθηκε και την μεταπωλητική του αξία δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα νομίζω...
ΥΓ. Το Hyundai ix35 καταργήθηκε; Γιατί δεν το βλέπω καθόλου στην σελίδα της Hyundai
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
... γι'αυτό και αναρωτήθηκα γιατί δεν πουλάει,γιατί δεν το βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο,οεο; ...
Και ούτε πρόκειται να τα δεις (αυτό και το ix35) να κυκλοφορούν πολύ. Το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνονται αποκλείεται να αγοράσουν Κορεάτικο.
Έχω πολλούς γνωστούς (βολεμένους) που προτίμησαν Qashqai μόνο και μόνο επειδή ήταν Nissan και αηδίαζαν (και αηδιάζουν) στην σκέψη να λένε ότι έχουν 'κορεάτικο αμάξι'. Με τι πρόσωπο θα βγουν στην κοινωνία να κυκλοφορήσουν;;;; Φτωχομπινεδιάρικα αυτοκίνητα!Το Sportage στα ίδια λεφτά με το QQ (λίγο πάνω από 21.000), δεν έχει ούτε καν ρυθμιζόμενο τιμόνι, ούτε φώτα led. Ακόμη και για αυτά πρέπει να πας σε επόμενη έκδοση. Που ακριβώς βασίζεται η Kia ότι θα πουλήσει το Sportage; Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα συναρμογής που προέκυψαν στο QQ (και τα οποία οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές δεν γνωρίζουν), το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Αλλά ακόμη και το QQ να μην θέλεις, πάλι θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, πολύ καλύτερα εξοπλισμένες από το Sportage (Vitara, 500X). Για το image που αναφέρθηκε και την μεταπωλητική του αξία δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα νομίζω...
ΥΓ. Το Hyundai ix35 καταργήθηκε; Γιατί δεν το βλέπω καθόλου στην σελίδα της Hyundai
αντικαθίσταται από το νέο tucson
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η τιμή κ η εμφάνιση είναι αξιοπρεπής,η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ανερχόμενη και έχει ζήτηση,oι κινητήρες πλέον είναι κάτω από 2 λίτρα σε βενζίνη-πετρέλαιο επομένως κάτι άλλο φταίει αλλά τι...ίσως το marketing,το δίκτυο ή κάτι άλλο.Το όνομα σίγουρα παίζει το ρόλο του, αλλά και οι κινητήρες στα κορεάτικα είναι ένα κλικ κάτω από τον ανταγωνισμό και σε επιδόσεις και σε κατανάλωση...Συνεπώς, νομίζω ότι απευθύνονται σε συγκεκριμένους οδηγούς που μπορεί να μην έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα παραπάνω ή δε θέλουν και και δε μπορούν να αναλάβουν το κόστος των ακριβότερων μοντέλων άλλων εταιριών...
Το νέο Tucson είναι πολύ ενδιαφέρον από εμφάνιση όπως και το ix35 μια χαρά εμφάνιση έχει, αλλά υστερεί σε κινητήρες και κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το ίδιο και το ΚΙΑ...και για να μπω on topic, από όσα έχω διαβάσει...το Vitara δεν το λες και αμάξι με τρελές επιδόσεις...έτσι δεν είναι;
Θα ψιλοδιαφωνησω για τις επιδοσεις του Vitrara! 2 φορές που το εχω κανει Test drive η επίδοση του κινητήρα μου φαίνεται αρκετά δυνατη (για τα δεδομενα της κατηγορίας πάντα) και σκέψου ότι ήταν το 4x4 που θεωρητικά υστερεί σε σχεση με το 4χ2....
-
Εμένα αντιθέτως μου έδινε μια βαριά αίσθηση το Vitara, ότι σαν κάτι να το κρατούσε. Θα το έβαζα στο ίδιο group με το Duster και σίγουρα πιο πίσω από QQ 1.5, 1.6 και 500Χ. Αυτό βέβαια σαν αίσθηση, γιατί σαν επιδόσεις δε νομίζω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Suzuki Vitara 2015