-
Πήρα προσφορά....δεν μου βγαίνει!! Το όφελος που διαφημίζουν είναι ελάχιστον (€360 έκπτωση) και το επιτόκιο στα γνωστά επίπεδα...οπότε αν και το έβαλα - πρόσκαιρα - στο τοπ της λίστας μου, απορρήφθηκε σήμερα που έλαβον τις προσφορές.
-
και γιατι οχι το τζι ελ πλους το τετρα?
-
και γιατι οχι το τζι ελ πλους το τετρα?
Αυτό κοιτάω, αλλά αυτόματο πάντα! Μόνο υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες θα πάρω ξανά χειροκίνητο (π.χ. Fiesta ST). Δεν αγοράζω χειροκίνητο Βιτ...να δώσω τόσα λεφτά και να μην έχω και αυτό που θέλω...δεν μου πάει!
-
Χαχα ίδιο τρόπο σκέψης έχουμε Φανημ!
-
Χαχα ίδιο τρόπο σκέψης έχουμε Φανημ!
Για αυτό μόλις βρεις, θα σε απαλλάξω από το ST να μην σου πιάνει χώρο!!
-
Για πείτε επιτόκιο για να πάρουμε μια ιδέα...
Αν θέλεις ανέβασε και την προσφορά, με ενδιαφέρει κι εμένα gl+ 4wd manual και auto.
-
Για πείτε επιτόκιο για να πάρουμε μια ιδέα...
Αν θέλεις ανέβασε και την προσφορά, με ενδιαφέρει κι εμένα gl+ 4wd manual και auto.
Δεν μου είπαν το επιτόκιο, είναι 'μυστικό'. Μου έδωσαν όμως τα παρακάτω νούμερα (όπου βγείναι πάνω από €4.000 ο τόκος!), αμφότερα αυτόματα:
τιμολόγιο για VITARA 2WD GL+ AT SUPERIOR WHITE= 21.878€ πλέον εξόδων τραπέζης 280€, τελών & πινακίδων 180€, οπότε με προκαταβολή 50% για 84 μήνες (που είναι το μέγιστο) η δόση είναι 182,17€ (το όφελος που σας
έχει δοθεί είναι 362€).Όσο αφορά το 4WD το όφελος είναι 589€, οπότε το τιμολόγιο με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το 2WD είναι 24.051€ & η δόση 200,22€.
-
Τέλος του 22 το έχω υπολογίσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις lol.
Άντε με το καλό να πάμε καμιά βόλτα με την πρώτη ευκαιρία να το οδηγήσεις με τον ιο που μπλέξαμε..
-
Fanis75 σε ευχαριστώ.
-
Τέλος του 22 το έχω υπολογίσει αλλά ποτέ δεν ξέρεις lol.
Άντε με το καλό να πάμε καμιά βόλτα με την πρώτη ευκαιρία να το οδηγήσεις με τον ιο που μπλέξαμε..
Ποιό 22? Δεν μπορώ να περιμένω τόσο...την βαρέθηκα την ΜίΤο!
Ναι ναι να πάμε βόλτα....σύντομα!!
Fanis75 σε ευχαριστώ.
Anytime (οχι η ασφαλιστική).
-
Καλές τιμές! Φαίνεται το αμάξι είναι απ' τα λίγα που ωφελήθηκε απ τα νέα τέλη κυκλοφορίας και δεν καβάτζωσε τη διαφορά ο εισαγωγέας με ανατιμησεις...
-
ρε συ φαν τι αλλο παιρνεις σε τοσα γιουρα που να κανει και κολπα στα τεσσερο? χρηματοδοτηση το ξερεις οτι παιζουν πολλα κολπα και ισως μπορεις και πολυ χαμηλοτερα.
-
ρε συ φαν τι αλλο παιρνεις σε τοσα γιουρα που να κανει και κολπα στα τεσσερο? χρηματοδοτηση το ξερεις οτι παιζουν πολλα κολπα και ισως μπορεις και πολυ χαμηλοτερα.
Τίποτε άλλο! Αλλά 25Κ δεν έχω, τα οποία γίνονται 31Κ με την χρηματοδότηση. Τα άλλα κόλπα, να μου τα πείς με τον καφέ μας (που τον έχουμε καθηστερήσει πάρα πολύ!!!), γιατί δεν τα γνωρίζω! Κάποτε, ώς τραπεζοκόμος είχα χαμλό επιτόκιο, πλέον ουχί! Δεν ξέρω μήπως σε σφακ ληζινγκ συμφέρει, αφού Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
-
Καλησπέρα παρέα, μπαίνω και εγώ στο club του Virata.
Ξεκίνησα για Kona πήγα σήμερα να το δω απο κοντά και να πάρω τελική τιμή αλλά μόλις τους είπα ότι θέλω το 1.6 Αυτομ. 4Χ4 στην φουλ έκδωση + αρκετά εξρεά μου είπαν για πάνω απο 5+ μήνες και πώς αυτό είναι ασυνήθιστο τέτοιες επιλογή εξοπλησμου (σιγά τον νέο σας κηνητίρα ζήτησα).
Υπήρχε και το Vitara στην επιλογή μου οπότε βουρ και απο Suzuki, άριστη εξυπηρέτηση, άρεσε και πιο πολύ στην σύζυγο και χωράει και πιο άνετα το 'σκυλάκι' , οπότε περιμένω αύριο ενημέρωση αν υπάρχει και σε γκρί με μαύρο αλλά κλείσαμε και το ice grayish blue metallic στην έκδωση 4Χ4 Αυτομ. GLX και παράδωση Μαρτ-Απριλ.
-
Σε τι τιμή?
-
27.800 περίπου κομπλέ
Αυριο θα έχω ακριβός ποσό που θα πέσει και η προκαταβολή (10%)
-
Ακριβό μεν, καλορίζικο δε. Να το χαρείς
-
Σε Ευχαριστώ
(το Kona 32 πήγε όπως το ήθελα)
Σίγουρα στο ποσό αυτό θα έχει και άλλες επιλογες αλλά δεν με παίρνει κάτι σε πιο μαγάλο μήκος και που να μου έκανε κλικ στην εμφάνηση.
-
Καλοτάξιδο, έκανες τη σωστή επιλογή και μη ξεχνάς ότι αν έχεις σκοπό να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του έχεις σύμμαχο το κατάλληλο αυτόματο κιβώτιο. Σούπερ!
-
Σε ευχαριστώ,
είναι το 1ο Αυτόματο, μέχρι τώρα είμαι με ένα Opel Astra που μου κράτησε χωρίς κανένα πρόβλημα για σχεδόν 20 χρόνια (μέχρι πέρυση που άρχησε το τέλος του )
Suzuki Vitara 2015