-
Πάλι καλά είναι.
-
Όντως καλες είναι .
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στριφτερό θα είναι σίγουρα. Όποιος δεν το πιστεύει ας κάνει μια βόλτα με τον γάτο... Αυτός ξέρει!+1
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οι τιμές στο Vitara GL+ σε λευκό χρώμα είναι περίπου 18000 για το 1,0 και περίπου 20000 για το 1,4 πάντα δικίνητο . Τουλάχιστον αυτές μου έδωσαν την περασμένη εβδομάδα που έκανα βόλτα στα μαγαζιά...Πήρε προσφορά ο μπατζανακης μου, καθώς θέλει να διώξει την 147,για την 2wd 1.0 σε λευκό χρώμα. 17700€ με το κλειδί στο χέρι η full έκδοση!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πήρε προσφορά ο μπατζανακης μου, καθώς θέλει να διώξει την 147,για την 2wd 1.0 σε λευκό χρώμα. 17700€ με το κλειδί στο χέρι η full έκδοση!
Η full έκδοση μάλλον εννοείς του 1.000ριου, γιατί η GLX που είναι η full έκδοση δεν βγαίνει σε 1000αρη.
-
Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ και η φούλ έκδοση του 1000 είναι η μεσαία .
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πήρε προσφορά ο μπατζανακης μου, καθώς θέλει να διώξει την 147,για την 2wd 1.0 σε λευκό χρώμα. 17700€ με το κλειδί στο χέρι η full έκδοση!
Η full έκδοση μάλλον εννοείς του 1.000ριου, γιατί η GLX που είναι η full έκδοση δεν βγαίνει σε 1000αρη.
Ναι αυτό λέω,την φουλ του 1.0,η οποία είναι σχεδόν πλήρης.
-
Από κατανάλωση το 1.0 σε πραγματικές συνθήκες ξέρει κανένας φίλος να μας πει τι παίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης gagarin έγραψε:
Από κατανάλωση το 1.0 σε πραγματικές συνθήκες ξέρει κανένας φίλος να μας πει τι παίζει;Sent from my iPhone using Tapatalk
6.23 λ/100 μικτή το scross απο το αξιοπιστο spritmonitor
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Από κατανάλωση το 1.0 σε πραγματικές συνθήκες ξέρει κανένας φίλος να μας πει τι παίζει;
6.23 λ/100 μικτή το scross απο το αξιοπιστο spritmonitor
Εκτός δλδ πάει 5.5;
-
6,3 περίπου μέχρι 120 πάει το 1,4 allgrip οπότε ναι πολύ πιθανόν
-
Μια χαρά είναι αν παίζει όντως σε τέτοια τιμή και μπράβο στην σουζούκι.
-
Ακαμψία Vitara 13.00 και μετά
Εδώ αποδεικνύεται και ότι το βάρος γενικά δεν παίζει κανένα ρόλο στο ποσό τελικά στιβαρό και ασφαλές είναι ένα αμάξι.Σε άλλο τοπικ το Tiguan αποτυγχάνει και σχεδόν δεν κλείνει το πορτμπαγκάζ . ...Εδώ το Vitara είναι πιο στιβαρό και ας έχει ελαφριά αίσθηση πόρτας!!!
-
Πραγματικά στην θέση που τοποθέτησε το βιτ για να ελέγξει την ακαμψία του, σε διαφορετικό αυτοκίνητο ο οδηγός θα έστελνε S.O.S Εξαιρετικό λοιπόν! Στο τιγκ δεν βλέπω αποτυχία στο κλείσιμο (αφού αυτό επιτυγχάνεται με χαρακτηριστική άνεση με απλή ώθηση του χεριού). Ο ηλεκτρικός μηχανισμός δεν το κλείνει και αυτό μοιάζει περισσότερο ως ζήτημα ευαισθησίας του μηχανισμού.
-
Είδα στο βίντεο ότι άλλαξαν και οι αποστάσεις των αρμών μεταξύ της κολώνας και της πόρτας.... τεσπά μπορεί να μην παίζει ρόλο αυτό αν και αμφιβάλλω!Εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα.Το σημαντικό είναι ότι αυτό που λανθασμένα κάποιοι αναφέρουν ως μειονέκτημα και ως έλλειψη ποιότητας τελικά δεν ισχύει.Στα σημαντικά σημεία η Suzuki δείχνει τη σοβαρότητα που πρέπει.
-
Με συγχωρείτε αλλά προσωπικά τις καταναλώσεις αυτές τις αμφισβητώ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τύφλα να έχουν τα πετρέλαια δλδ. Αν ήταν έτσι όλοι θα αγόραζαν τους κινητήρες βενζίνης της suzuki μιας και πέτυχε αυτό που έυχονται όλοι. Καταναλώσεις diesel σε συμβατικούς κινητήρες βενζίνης, ούτε καν μικρο-υβριδικούς
-
Και όμως. Υπάρχουν πολλές διακρίσεις σχετικά με την πραγματική κατανάλωση των νέων παναλαφρων σουζουκι.
-
Ανεξάρτητα από τις διακρίσεις είναι αρκετά τα παιδιά εδώ μέσα που έχουν εκφραστεί πολύ θετικά για την τσιγγουνιά των κινητήρων της souzouki ως κάτοχοι τόσο βιτ όσο και scross.
-
Εγω προτιθεμαι να μηδενισω τον μετρητη να παμε μια βολτα με όποιον το αμφισβητει και να του δειξω οτι μεχρι τα 120 χλμ θα γράψει απο 6.1 μεχρι 6.4..
Επισης θεωρω οτι είναι και ενας τομεας που η Suzuki εδωσε βάση αντι σε κατι αισθητικο ή πουλ μουρ ενω καποια αλλη εταιρεία επελεξε το ανάποδο. Γι'αυτο ολες οι εταιρίες εχουν το αγοραστικό κοινο τους.Κατι δινει Suzuki που δεν δίνει η αλλη εταιρία και το ανάποδο.
-
Α, οκ τώρα το έθεσες σωστά. Κι εγώ σε πάω βόλτα με 133 στο CC με το 1,5 TSI και θα γράψει 6,3 το πολύ.
Αλλά στη διαδρομή Αθήνα- Λαμία γιατί αν πάμε προς Καλαμάτα θα γράψει 8.0. Αυτά όμως δεν είναι 'μικτή' κατανάλωση. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε. Δε το λέω κακοπροαίρετα αλλά έτσι δημιουργούνται εντυπώσεις. Μικτή κατανάλωση είναι να κάνεις πχ 50 χλμ μέσα στην πόλη ((που και πάλι διαδρομές με διαδρομές ποικίλουν) και 50 χλμ σε ανοιχτό δρόμο (με τα όρια ταχύτητας) και να δούμε πόσο θα γράψουν.
Suzuki Vitara 2015