-
οχι ηλιοροφη και μεταλλικο χρωμα.Θα ηθελα την μεγαλυτερη οθονη αλλα επρεπε παραγγελια.
Ειδα και για τα michelin crossclimate που ειπε ο φιλος Κικιζας,αλλα δεν υπαρχουν σε 18αρια ακομη.Οταν το παραλαβω θα χρειαστω τα φωτα σας για ελαστικο,γιατι διαβαζω οτι δεν ειναι καλο το προφιλ του για αποδρασεις
-
Το Mokka ειναι 'αμαξακι' μπροστα στο 500X.... Ωραια και χρησιμη η αναλυση του Γρηγορη
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Το είχα κάνει test drive και μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Μου φάνηκε σχετικά σκληρό στον δρόμο (για τα γούστα μου) και με σχετικά μικρό χώρο αποσκευών, αλλά γενικότερα το θεώρησα εξαιρετικό για τα λεφτά του. Από θέμα εμφάνισης δεν το συζητάμε...
-
να πω την αληθεια,με ρχ7 & ρχ8 στην κατοχη μου,οι αναρτησεις του fiat μου φανηκαν λιγο οαση.Οπως και ο χωρος των αποσκευων,αν και του ρενε ειναι εμφανως καλυτερος.Αλλα οκ εδω ηθελα το CX3 που ειναι ακομα χειροτερο σε χωρους και στηριζεται και στο πατωμα του mazda2
-
χρωμα ;
-
Αυτο ακριβως
-
Πάρα πολύ όμορφο! Σούπερ . Καλοτάξιδος να είσαι και την ηλιοροφη θα την ευχαριστηθείς πολύ .
Η έκδοση που πήρες τι έχει ; είναι πχ με keyless; έχει ρεζέρβα ; και άλλες τέτοιες απορίες ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ωραίο...
Καλορίζικο!
Από τα πλέον ενδιαφέροντα στη κατηγορία...
Ειδικά με την ηλιοροφή που μου έχει μείνει απωθημένο -
ρεζερβα οχι,ειναι συν 200ε,keyless ναι,διζωνικο,18αρες,εχει ρυθμισμα το cargo space(εδω απο οτι καταλαβα κερδιζω λιγο εξτρα χωρο στο cargo),bi-xenon κλπ
To μονο εξτρα που εχει περαν την cross plus εκδοσης ειναι η ηλιοροφη,αλλα φευγουν οι μπαρες οροφης...Ενω στο ρενε αν δεν κανω λαθος δεν υπηρχε τετοιο θεμα -
alxpro, καλορίζικο και καλοτάξιδο! Μάλλον έχεις κάνει τη καλύτερη επιλογή έκδοσης και χρώματος
Πραγματικά θα ήθελα να έχεις χρόνο να γράψεις εντυπώσεις οταν το παραλάβεις. Επισης, να ρωτήσω, έχεις οικογένεια; Αν ναι, θα μπορούσες να μου πεις για τους χώρους του σε πραγματικές συνθήκες αν ειναι επαρκές το πορτ μπαγκαζ;
Με το καλό λοιπόν! -
Ευχαριστω παρα πολυ.Δεν εχω ακομα οικογενεια,αλλα μολις το παραλαβω θα το φορτωσω για να το δω και να ενημερωσω.Φανταζομαι την αλλη βδομαδα θα το εχω.Σημερα στειλαν να εκτελωνιστει,να βγαλει μετα και πινακιδες,ποσο να παρει..
Αυτος που εδωσε την αρχικη παραγγελια το ειχε 1,5 μηνα στο τελωνειο,μεχρι που το ακυρωσε την προηγουμενη βδομαδα και πηρε ενα της εκθεσης.Δυστυχως το θεμα της αποσυρσης εχει κανει μεγαλη ζημια.. -
Ο χρήστης alxpro έγραψε:
Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις.Πηγα σημερα σε αντιπροσωπεια,και νομιζω οτι ημουν λιγο τυχερος.Υπηρξε ακυρωση 500χ cross plus με ηλιοροφη!Το εκλεισα με τελικη τιμη 25400.
Ειδα και το ΜΟΚΚΑ αλλα δε ξερω δε μου αρεσε.Βασικα μου κολλησε το 500Χ οποτε δυσκολα θα μου τραβαγε την προσοχη κατι αλλο,εκτος παντα του CX3.Δεν μπορουσα και την αναμονη γιατι ειμαι σε ανακατασκευη 2 μοτερ συν οτι εχω ξεκοιλιαστει στις βενζινες..
Πιστευω οτι την αλλη βδομαδα θα το εχω,οποτε θα γραψω και εντυπωσεις.
καλορίζικο το 500χ. Λίγο υπερβολικές οι ζάντες 18'' πάντως , θα χάσεις σε άνεση ειδικά αν θέλεις βόλτες και στο χώμα.
-
Αληθεια ειναι οτι διαβαζω πως οι 18αρες ειναι too much,σε συνδιασμο με την αναρτηση.Δεν μπορω να εκφερω καθολου αποψη,μιας κ το test drive εγινε με την απλη εκδοση.
Προταση για λαστιχο που να σηκωνει κ λιγο εκτος δρομου αποδραση?Γιατι το μαμα προφιλ δεν ειναι τοσο καταλληλο.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης alxpro έγραψε:
Αληθεια ειναι οτι διαβαζω πως οι 18αρες ειναι too much,σε συνδιασμο με την αναρτηση.Δεν μπορω να εκφερω καθολου αποψη,μιας κ το test drive εγινε με την απλη εκδοση.Προταση για λαστιχο που να σηκωνει κ λιγο εκτος δρομου αποδραση?Γιατι το μαμα προφιλ δεν ειναι τοσο καταλληλο.
Ευχαριστω
Με το καλο να παραλαβεις.
Στο θεμα διαστασης τροχων, πιθανοτατα να ισχυει σε ενα βαθμο, αλλα αφου προερχεσαι οπως λες απο σπορ προτασεις, δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. Απο την αλλη βεβαια, παροτι και εγω ειμαι στις προτιμησεις μου...κουτσουρολατρης , η εκδοση cross με τις 17αρες μου φανηκε ιδανικη...
Εαν παντως σκεφτεσαι για τοποθετηση μεικτου ελαστικου, ή του crossclimate (που οντως μεχρι στιγμης δεν βγαινει σε 18'' και δεν ειναι και σιγουρο οτι θα βγει συντομα) δεν χανεις κατι να ρωτησεις αντιπ/σωπους της Fiat εαν μπορεις να κανεις τραμπα τις 18αρες του cross plus, με παραγγελια τις 17αρες του cross, (εφοσον δεν υπαρχει καποια παραλογη επιβαρυνση) και να βαλεις επισης απο την αρχη τα ελαστικα που επιθυμεις. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εαν παντως σκεφτεσαι για τοποθετηση μεικτου ελαστικου, ή του crossclimate
Γρηγόρη δε το ήξερα το λάστιχο αυτό, πολύ καλή περίπτωση και μάλλον για ψιλο-εκτος δρόμου κατστάσεις με 'λαϊτ' αυτοκίνητο οφφ πρεπει να κάνει συμπαθητικό πακέτο.
Αν έπαιρνα το 500χ χωρις τετρακίνηση, σίγουρα θα έκανα τέτοιο συνδυασμό. -
εκανα test drive το Fiat 500X 1.6 multijet, απο εξοπλισμο πληρεστατο, εσωτερικο design εξαιρετικο, στο δρομο καλη ηχομονωση η καμπινα, οι αναρτησεις απορροφουν με υποδειγματικο τροπο οποιοδηποτε το περασμα απο κακο οδοστρωμα και λακουβα, η θεση οδηγησης τα βλεπεις απο ψηλα, οι πισω επιβατες εχουν ευρυχωρια α κατηγοριας, ο χωρος του κινητηρα κατω κλεινει με ποδια και εχει ηχομονωσεις θα το επαιρνα εκεινη τη στιγμη αν ειχα cash......
η τελικη τιμη με ζοριζει αρκετα, αλλα αξιζει για καθετι και λεπτομερεια, ακομη και στα φαναρια με σκαλισμα που αναγραφεται το μοντελο στο εσωτερικο τους, που εχει πανω του -
Σημερα ηρθε το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια(2 μερες εκανε να εκτελωνιστει),και πλεον περιμενω πινακιδες για να το παραλαβω.Μου εκανε εντυπωση οτι φοραει πολυ σπορ ελαστικο για τετοιου ειδους αυτοκινητο.Συγκεκριμενα φοραει τα goodyear f1 eagle assymetric 2,απο τα οποια εχω αψογες εντυπωσεις μιας και τα φοραω στα αλλα μου αυτοκινητα.
-
Θα πηγαινουν με τις 18αρες. Αν χρηση ειναι μονο ασφαλτος καλο θα ειναι. Αλοιως αγορασε 17αρες με καταλληλα λαστιχα.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Εαν παντως σκεφτεσαι για τοποθετηση μεικτου ελαστικου, ή του crossclimate
Γρηγόρη δε το ήξερα το λάστιχο αυτό, πολύ καλή περίπτωση και μάλλον για ψιλο-εκτος δρόμου κατστάσεις με 'λαϊτ' αυτοκίνητο οφφ πρεπει να κάνει συμπαθητικό πακέτο.
Αν έπαιρνα το 500χ χωρις τετρακίνηση, σίγουρα θα έκανα τέτοιο συνδυασμό.Ετσι ακριβως. Υπαρχουν και καποια video στο Youtube που δειχνουν τις εξαιρετικες δυνατοτητες τους, σε ανηφορα πχ με πατημενο χιονι και προσθιοκινητο crossover να ανεβαινει χωρις κανενα προβλημα...
-
Ερωτηση.Φοραει 225/45/18,συμφωνα με τα reviews χαμηλο προφιλ.Εχετε καμμια προταση για τι ελαστικο για all around καταστασεις(να βοηθαει και λιγο offroad) και τι διασταση?Ευχαριστω
Fiat 500X