-
Ενα αυτοκίνητο που πουλιέται με λιγότερα χλμ από ότι και ένα αντιπροσωπείας που είναι για test drive οπωσδήποτε θα το έλεγχα δυό φορές. Στα χλμ που περιγραφει ο Στέφανος ένος φίλου και ενγνωσμένης μάρκας είχε ρογμή στον κινητήρα ενώ ενός άλλου έκαψε εγκέφαλο. Μη ξεχνάμε ότι και το καινούργιο ακόμη έχουμε δικαίωμα να ελένξουμε. Πόσο μάλλον ένα μεταχειρισμένο. Για αυτό δείνω στον νονό +1.
-
Προφανώς ο καθένας θα σκεφτεί ότι του βγήκε 'βλαμμένο' και προσπαθεί να το ξεφορτωθεί...
Όλοι ξέρουμε περιπτώσεις τέτοιες...Και εγώ έχω φίλο με touran που άλλαξε μηχανή στα πρώτα 8000 χλμ. γιατί βγήκε προβληματικό το αμάξι...
Τέσπα! Ο καθένας είναι αφεντικό του αυτοκινήτου του! Ο Στέφανος έχει το μαχαίρι και το καρπούζι και αποφασίζει τι θέλει να κάνει! Μακάρι να πετύχει αυτό που θέλει, όπως θέλει...!
Εγώ βέβαια ήδη του είπα ότι το να πουλάς καινούριο αμάξι ποτέ δεν συμφέρει, είναι χασούρα. Θα το γενίκευα ακόμη περισσότερο, ότι δηλαδή οι συχνές αλλαγές αυτοκινήτου δεν συμφέρουν, εκτός και αν σου έχει τύχει 'λαχείο', που το να το δώσεις θα σε γλιτώσει από τα προβλήματα που βγάζει... -
Εννοείται..... Ή Μύκονος είχε γεμίσει το καλοκαίρι άλλο νοικιάρηκα σειρά 1, A3, Golf και A class που τον χειμώνα τα πουλάνε έχω σαν καινούργια..... ημαρτον
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Προφανώς ο καθένας θα σκεφτεί ότι του βγήκε 'βλαμμένο' και προσπαθεί να το ξεφορτωθεί...
Όλοι ξέρουμε περιπτώσεις τέτοιες...Μα αυτός δεν είναι και ο λόγος που το πουλάει ο iceman; Είναι ο κυριότερος λόγος για να πουλήσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ο άλλος είναι επειδή μπορεί κάτι να προέκυψε και να χρειάζεται ο άλλος άμεσα λεφτά, αλλά πόσοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να 'σκοτώσουν' καινούργιο αμάξι;
Του iceman τόσα προβλήματα έχει βγάλει το αμάξι, να μην το ελέγξει ο άλλος;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μα αυτός δεν είναι και ο λόγος που το πουλάει ο iceman; Είναι ο κυριότερος λόγος για να πουλήσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ο άλλος είναι επειδή μπορεί κάτι να προέκυψε και να χρειάζεται ο άλλος άμεσα λεφτά, αλλά πόσοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να 'σκοτώσουν' καινούργιο αμάξι;
Του iceman τόσα προβλήματα έχει βγάλει το αμάξι, να μην το ελέγξει ο άλλος;**Λάθος κάνεις! **Οτι προβλήματα με τσιτζιρίσματα και τριξίματα, που τα περισσότερα τα έχουν βγάλει και άλλοι λόγω συναρμογής (και επιπλεόν και ειδικά στο δικό μου λόγω των πάνελς που είχαν αφαιρεθεί για τα δέρματα), τα περισσότερα διορθώθηκαν στο εξουσιοδοτημένο και στο Θεοχαράκη και τελείως το καλοκαίρι που έμεινε στον ήλιο και ήρθαν όλα στα ίσια τους!
Το ότι όλα αυτά εμένα, που είμαι ψείρας και έχασα χρόνο (ήτοι χρήμα), μου την έσπασαν, σε συνδυασμό ότι το αμάξι είναι μεγάλο και diesel και δεν βολεύει για καθημερινή αστική χρήση, με οδήγησαν να προτιμήσω να το πουλήσω παρά να κάθεται και απαξιώνεται και είτε να μην πάρω τίποτα είτε να πάρω ένα μικρούλι, αυτόματο για να κατεβαίνω λιγο πιο κυριλε στο γραφείο! Ταξίδια, πλην καλοκαιριου δεν κάνω, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο και σε παρακαλώ να μην προβαίνεις σε αυθαίρετα συμπεράσματα!
Το γιατί τώρα το αμάξι γενικά ως μοντέλο είχε διάφορα θεματάκια και πόσο αυτά τα ανέχεται κάποιος ή όχι είναι άλλη ιστορία! Συνηθισμένος σε TOYOTA, εγώ τουλάχιστον, είχα άλλα standards και απαιτήσεις!Κακώς ισως επέλεξα εξαρχής για κύριο αμάξι, αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας! Εχω παραδεχθεί το λάθος μου και δεν φείδομαι κάποιων λογικών χρημάτων για το διορθώσω! Αλλοι μπορεί να μην μπορούν να πετάξουν ούτε 500 ευρώ και παντρεύονται με τα λάθη τους.
Αν το αυτοκίνητο είχε προβλημα, αφενός θα τους είχα λιώσει να βρω άκρη (και λόγω ιδιότητας και λόγω τόσων γνωριμιών πλέον στα κεντρικά από το QGC αλλά και επιχειρηματικά), αφετέρου αν βαριόμουν θα το έδινα ανταλλαγή στα 18.000 - 19.000 ευρώ που μου προσφεραν κάποιοι αντιπρόσωποι και θα το ξεφορτωνόμουν, δεν θα χαλούσα το χρόνο μου να προσπαθώ να συνεννοηθώ με τον κάθε παραδόπιστο και ξυπνητζή νεοέλληνα μαλακάκο, ειδικά μάλιστα όταν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ένα τυχόν πρόβλημα θα μπορούσε στην πορεία να αποκαλυφθεί και να με αφήσει εκτεθειμένο στην κριτική και στις νομικές ενέργειες του οποιουδήποτε!!!
Θα μου πεις βέβαια, εδώ μεσα που γράφουμε δεν μπορούμε να βρούμε άκρη και διαβάζουμε τέτοιες κρίσεις!
Αληθεια, βρε axel και με όλο το θάρρος της διαδικτυακής μας γνωριμίας, εσύ τόσο καιρό κατάλαβες από όσα γράφω, ότι δίνω το αμάξι λόγω προβλημάτων;Τα παραδείγματα των υπολοίπων είναι επίσης υπερβολικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καταναλωτής προστατευεται πλήρως ενώ υπάρχουν και εργοστασιακές εγγυήσεις... Με αντίστοιχο σκεπτικό πιο ύποπτο ειναι να πουλάς αμάξι αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησης!
Τεσπα κανείς δεν διαφωνεί με έλεγχο κάποιου μτχ αρκεί αυτός ο έλεγχος να γίνεται επί συμφωνημένης συναλλαγής και τιμήματος (δηλ. ως τελευταίο στάδιο πριν την καταβολή των χρημάτων και τη μεταβίβαση) και όχι να πετιέται ως διαπραγματευτικό επιχείρημα και ενώ έχεις έρθει να κάνεις παζάρια! Αν το ακούγαται και εσείς όπως ειπώθηκε την ίδια αντίδραση θα είχατε !
Τέλος και μιας και άνοιξε η κουβέντα ο έλεγχος πρέπει να γίνεται σε ουδέτερο έδαφος ή με τη spotmechanic (είχα σκεφτεί να ζητήσω εγώ μία να τη δίνω σε όποιον ζητάει έλεγχο)
Επ' ουδενί δεν θα το πήγαινα σε δικό του, μιας και δεν ξέρω τι ζημιά επίτηδες μπορεί να μου κάνει ο κάθε μάστορας (ειδικά μη εξουσιοδοτημένος) την ώρα που ψαχουλεύει ή τι μπορεί να σκαρφιστεί για να δώσει επιχείρηματα για παζάρι στο δικό του, αλλά και γενικά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μου ακουμπούν τα πράγματα μου.... Μόλις πληρώσει και το αγοράσει να το κάνει ότι θέλει, πριν, είναι ακόμα δικό μου και οφείλει σεβασμό!
(θυμάμαι όταν πουλούσα το rav το είχε δει ενάς με ένα μικρό παιδάκι στην ηλικία του γιού μου. Την ώρα που μπήκε στο κάθισμα του συνοδηγούνα δει το εσωτερικό πήρε και το παιδάκι αγκαλιά γιατί φώναζε, το οποίο άρχισε να βαράει τα πλαστικά! πήρα τοσο δολοφονικό ύφος που το κατέβασε με τη μία... δεν μπορεί τα δικά μου παιδιά να βγάζουν τα παπούτσια μέσα στο αμάξι και να επιτρέπω τέτοια πράγματα!!!)
Τουλάχιστον σε καινούργια αυτοκίνητα και δη εντός εγγύησης δεν θα συμφωνούσα σε οτιδήποτε άλλο! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αληθεια, βρε axel και με όλο το θάρρος της διαδικτυακής μας γνωριμίας, εσύ τόσο καιρό κατάλαβες από όσα γράφω, ότι δίνω το αμάξι λόγω προβλημάτων;
Όταν γράφεις συνέχεια σε ελληνικά και ξένα forum για τα προβλήματα που σου έχει βγάλει το QQ, το πόσες φορές έχει χρειαστεί να τρέχεις στις αντιπροσωπείες για να σου λύσουν τα προβλήματα μέσα στον πρώτο μόλις χρόνο που το έχεις και το πόσο ψεύτικο σου φαίνεται ως κατασκευή, τι περιμένεις να καταλάβω; Ότι το αυτοκίνητο είναι άψογο και θέλεις απλά να το πουλήσεις επειδή μετάνιωσες που δεν πήρες μικρότερο αυτοκίνητο;
Είναι τυχαίο πως από όλα τα άτομα που έχουμε αγοράσει το QQ μέσα σε αυτό το forum, μόνο εσύ αναφέρεις τόσα προβλήματα, ανησυχείς για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και μόνο εσύ έχεις αποφασίσει να το πουλήσεις;
Ίσως απλά να ήσουν άτυχος και να έπεσες σε Monday's morning car.
-
Όταν γράφεις συνέχεια σε ελληνικά και ξένα forum για τα προβλήματα που σου έχει βγάλει το QQ, το πόσες φορές έχει χρειαστεί να τρέχεις στις αντιπροσωπείες για να σου λύσουν τα προβλήματα μέσα στον πρώτο μόλις χρόνο που το έχεις και το πόσο ψεύτικο σου φαίνεται ως κατασκευή, τι περιμένεις να καταλάβω; Ότι το αυτοκίνητο είναι άψογο και θέλεις απλά να το πουλήσεις επειδή μετάνιωσες που δεν πήρες μικρότερο αυτοκίνητο;
Είναι τυχαίο πως από όλα τα άτομα που έχουμε αγοράσει το QQ μέσα σε αυτό το forum, μόνο εσύ αναφέρεις τόσα προβλήματα, ανησυχείς για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και μόνο εσύ έχεις αποφασίσει να το πουλήσεις;
Ίσως απλά να ήσουν άτυχος και να έπεσες σε Monday's morning car.Αν τα βάλεις όλα μαζί θα δεις ότι όλα όσα έχω αναφέρει έχουν παρουσιαστεί και σε άλλα αυτοκίνητα, όπως επίσης θα διαβάσεις και για άλλους θορύβους, που εγώ δεν τους είχα (μόλις τώρα ήμουν στο QGC και έγραφε κάποιος για χτυπήματα στο πλάι)! Οπότε ή πολλά lemon cars βγάζει το Σαντερλαντ ή κάτι άλλο συμβαίνει!
Επίσης μην ξεχνάς ότι εμένα το αμάξι ανοίχθηκε για να μπουν τα δέρματα και ίσως εκεί κάτι να μην ξανακούμπωσε σωστά ή να έσπασε κάποιο δοντάκι! Προφανώς θα έπρεπε να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά, αλλά τουλάχιστον έστω και με γκρίνια το είδαν και έκαναν κάποια πράγματα, μέχρι που επενέβη ο πανδαμάτωρ Ηλιος και το γιάτρεψε!
Το θέμα είναι πόσο σε ενοχλούν όλα αυτά και μέχρι που θέλεις να φτάσεις! Π.χ. εγώ όταν ακούω κάτι αμέσως το ψάχνω και θα πάω να το δω, δεν το αφήνω για το πρώτο σερβις (όπου η συνηθέστερη εικόνα είναι να φτάνουν κάτοχοι του j11 στο γκισέ και να αραδιάζουν 2 σελίδες παρατηρήσεις!)
Μην ξεχνάς επίσης ότι στο πρώτο δίμηνο κατοχής έλαβα 2 ειδοποιήσεις να πάω στο εξουσιοδοτημένο για 2 ανακλήσεις (emergency braking system, που ήταν ΥΠΕΡΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ αν σου έβγαινε το πρόβλημα και κοτσαδόρος). Αρα μάνι μανι μαζί με τον 'παππά' που το έχουμε όλοι και μια αβαρία κατά την παράδοση που πήγα να μου επιδιορθώσουν, μέσα σε 2 μηηνες πήγα 4 φορές στο συνεργείο!
Εγώ περίμενα περισσότερα από το αυτοκίνητο, δαπάνησα, άλλωστε, και 20-25% χρήματα παραπάνω από εσένα και είχα συνηθίσει και αλλιώς!Ολη μου η γκρίνια αν προσέξεις ήταν πάντα για το μοντέλο συνολικά, το οποίο θεωρώ οτί αποπνείει ψευτικίλα και δεν είναι value for money και απορώ πως συνεχίζει και πουλάει τόσο, γι' αυτό και απέτρεπα κόσμο να το πάρει!
Η ψευτικίλα προφανώς δεν αφορά μόνο το δικό μου όχημα, έχω μπει και σε αλλονών και η ίδια αίσθηση είναι! Ως αίσθηση βεβαια είναι υποκειμενική και αυτό που εμένα φαίνεται ψεύτικο εσένα μπορεί να σου αποπνέει ποιότητα και στιβαρότητα!
Προφανώς όποιος έρχεται από μικρότερο αυτοκίνητο ή αμάξι 15ετίας ή είναι το πρώτο του θα παραβλέψει όλα τα παραπάνω, γιατί προς το παρόν δεν του εμποδίζουν τη χρήση!Επιπλέον είναι προφανές και μακάρι να μην αποδειχθεί μελλοντικά για κανέναν, ότι όλα αυτά τα, περισσότερο ή λιγότερο προβλήματα συναρμογής, περιορίζονται προς το παρόν μόνο στα πλαστικά και όχι και αλλού! Ωστοσο η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου κρίνεται μετά από κάποια χρόνια και όχι από τις πρώτες μέρες/μήνες κατοχής....Προσωπικά χάρηκα που έχω αγοράσει την επέκταση εγγύησης και θα συμβούλευα και όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει οπωσδήποτε!
Πέραν αυτών, το δικό μου λάθος ήταν ότι εμπιστέυτηκα μια non premium μάρκα και ένα σκαρί φθην(ο)ιαρικο, που ούτε μεγάλο και στιβαρό είναι για να ταξιδέψεις κυριλέ, ούτε μικρό και μανιτζέβελο για να κινείσαι άνετα στην πόλη... είπα να κάνω downgrade και μάλλον το ξεφτίλισα!
Σε μια άλλη εποχή θα είχα το νέο RAV4 ή την X1 (άντε και το X-trail που είναι made in Japan) για κυριλέ μετακινήσεις και ένα μικρό (αυτόματο και αυτό) για τη μετακίνηση από και προς το γραφείο!
-
Βιαστηκες να αγορασεις και επιπλέον αν βγαλεις πανελ προφανως και είναι πιθανον να δημιουργήσεις προβλήματα αν δεν τα βαλουν καλα. Και το δικο μου εχει τριγμους αλλα να παω καινουριο αμαξι να μου βγαλουν τα πλαστικα και να κανουν πιθανον επιπλεον ζημιες δεν παω. Θα παω οταν το αμαξι θα εχει παλιωσει λιγο και θα κανω και το σερβις.
Δεν το ξερω καλα το αμαξι (το απέρριψα στην πρωτη επισκεψη στην εκθεση όταν ηρθε κυριως για τον ημιαξονα και δεν μου αρεσε ο εξοπλισμος που ειχε) αλλα τοσα που εχουν πουληθεί δεν νομιζω να εχουν καποια σημαντικα προβλήματα. Καλυτερα να το πουλαγες χωρις να κανεις μεγαλη βαβουρα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Βιαστηκες να αγορασεις και επιπλέον αν βγαλεις πανελ προφανως και είναι πιθανον να δημιουργήσεις προβλήματα αν δεν τα βαλουν καλα. Και το δικο μου εχει τριγμους αλλα να παω καινουριο αμαξι να μου βγαλουν τα πλαστικα και να κανουν πιθανον επιπλεον ζημιες δεν παω. Θα παω οταν το αμαξι θα εχει παλιωσει λιγο και θα κανω και το σερβις.
Δεν το ξερω καλα το αμαξι (το απέρριψα στην πρωτη επισκεψη στην εκθεση όταν ηρθε κυριως για τον ημιαξονα και δεν μου αρεσε ο εξοπλισμος που ειχε) αλλα τοσα που εχουν πουληθεί δεν νομιζω να εχουν καποια σημαντικα προβλήματα. Καλυτερα να το πουλαγες χωρις να κανεις μεγαλη βαβουρα.Τα πάνελ από τις πόρτες βγηκαν στο τελωνειο που έγινε από τον εισαγωγέα η τοποθέτηση του δερμάτινου σαλονιού! Είμαι καλομαθημενος, τι να κάνω να περιμένω να λερώσω πρώτα την ταπετσαρία και μετά να βάλω το δέρμα;
Βιάστηκα είναι η αληθεια επειδή έμπαινε Νοέμβριος και έπρεπε να δώσω το rav να μην τους ξαναπληρώσω τα τέλη κοροϊδια ....
Μεγάλη βαβούρα θα έκανα επειδή έδωσα 27.000 ευρώ και περίμενα σαφώς περισσότερα! Το ότι έχουν πουληθεί πολλά είναι λογικό γιατί πουλάνε τα crossover και δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, παίζει διαφήμιση τρελή λόγω Champions League, είναι όμορφο και οικονομικό .... οπότε οι περισσότεροι θα είναι πολύ πιο ανεκτικοί από εμένα!Από εκεί και πέρα επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω ελεγείες από όλους τους δήθεν ευχαριστημένους ιδιοκτήτες κάθε νέου αυτοκινήτου, θεώρησα σωστό να αναφέρω και τη δική μου εμπειρία και να βγάλω στον αέρα κάποια θεματα του μοντέλου, μπας και επιτελέσει και ο χώρος αυτός το σκοπό του!
Αν είναι να διαβάζουμε μόνο λιβανίσματα για τις επιλογές μας ή αφορισμούς για την 'περιπτωσάρα' του κάθε γκρινιάρη, άστο να το κλείσουμε το 'μαγαζί' -
Ολη μου η γκρίνια αν προσέξεις ήταν πάντα για το μοντέλο συνολικά, το οποίο θεωρώ οτί αποπνείει ψευτικίλα και δεν είναι value for money και απορώ πως συνεχίζει και πουλάει τόσο, γι' αυτό και απέτρεπα κόσμο να το πάρει!
Η ψευτικίλα προφανώς δεν αφορά μόνο το δικό μου όχημα, έχω μπει και σε αλλονών και η ίδια αίσθηση είναι! Ως αίσθηση βεβαια είναι υποκειμενική και αυτό που εμένα φαίνεται ψεύτικο εσένα μπορεί να σου αποπνέει ποιότητα και στιβαρότητα!
Προφανώς όποιος έρχεται από μικρότερο αυτοκίνητο ή αμάξι 15ετίας ή είναι το πρώτο του θα παραβλέψει όλα τα παραπάνω, γιατί προς το παρόν δεν του εμποδίζουν τη χρήση!Αυτό με το μικρότερο αμάξι ή το αμάξι 15ετίας το αναφέρεις διαρκώς και είναι εντελώς λάθος.
Καθένας που σκοπεύει να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου, το οποίο πιθανότατα θέλει να κρατήσει αρκετά χρόνια, το ψάχνει πολύ και συνήθως κάνει και αρκετά test drives πριν καταλήξει στο μοντέλο που θα αγοράσει.
Επομένως η σύγκριση που κάνει κάποιος δεν είναι τόσο με αυτό που είχε (αν είναι καλό τότε γιατί να το αντικαταστήσει;), όσο μεταξύ των μοντέλων που σκέφτεται να αγοράσει. Κανείς δεν σε 'ανάγκασε' να αγοράσεις το QQ και προφανώς αφού αντιλαμβάνεσαι το πόσο 'ψεύτικο' είναι μπαίνοντας και σε άλλα QQ. Προφανώς την ίδια αίσθηση πρέπει να σου είχε βγάλει και όταν το είδες πρώτη φορά στην αντιπροσωπεία. Για να το επιλέξεις όμως (όπως και χιλιάδες άλλοι), έναντι του δίλιτρου RAV και της προηγούμενης X1, προφανώς και θεώρησες πως ως πακέτο σου προσφέρει περισσότερα σε σχέση με αυτά που ζητάει.
Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έχουμε επιλέξει οι περισσότεροι. Μπορεί ποιοτικά να είναι χειρότερο από το VW Bora 15ετίας, συνολικά όμως μας φάνηκε καλύτερο και πιο ταιριαστό για τις ανάγκες μας σε σχέση με όσα άλλα οδηγήσαμε και ήταν στα λεφτά μας. Πιθανότατα αν δεν κάναμε πολλά χιλιόμετρα τον χρόνο να είχαμε επιλέξει το Focus 1.0 125hp, το οποίο είχαμε σχεδόν κλείσει και το οποίο είχε εκπληκτική μηχανή και πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με πολύ καλύτερο εξοπλισμό από το QQ. Το μόνο που με είχε βάλει σε σκέψεις αν άξιζε να το περιμένω ήταν το HRV (λόγω του ότι είχα οδηγήσει το Civic και μου είχε αρέσει πολύ η μηχανή του), το οποίο όμως τελικά αποδείχθηκε πολύ ακριβό και δεν ξέρω κατά πόσο οι εργάτες που πίνουν τεκίλα είναι καλύτεροι από αυτούς που πίνουν μπύρες, όπως λες και εσύ
ΥΓ. Θέλω να πιστεύω ότι δεν εντάσεις την Toyota στις premium μάρκες
-
Από τα test drives δεν βγάζεις άκρη ειδικά όπως τα κάνουν (10-15 λεπτα βόλτα με τον πωλητή διπλα). Κριτήριο σου είναι πάντα τα προηγούμενα σου αμάξια ότι και να λες... Όταν οδηγούσες χρεπι το qq θα σου φανεί αστέρι. Η φάση είναι όπως το είχε γράψει ο Σπύρος πριν μερικά ποστς. Ανάλογα τι οδηγούσες πριν είτε χαίρεσαι είτε σκέφτεσαι τι πήγε λάθος στη ζωή σου.
Αμάξι αλλάζεις ακόμα και ευχαριστημένος να είσαι λόγω παρέλευσης χρόνου - βαρεμαρας (τουλάχιστον εγω, γι αυτό και δεν έχω κρατησει αμάξι για πάνω από 8 χρόνια όπως το rav)
Όσο ευχαριστημένος και να ήμουν με το rav (που ναι προφανώς είναι καρα premium μπροστα στο qq και η τογιοτα μπροστά στη νισσαν), είχαν περάσει 8 χρόνια και ήθελα μια αλλαγή και κάτι με χαμηλότερα πάγια έξοδα (το ότι ο αγοραστής μου τηλεφωνεί ευχαριστημενος σε κάθε γιορτή δεν είναι τυχαίο!)
Μακάρι, πάντως, να είχα τη δυνατότητα να αλλάζω αμάξι κάθε 2-3 χρόνια, να δοκιμάζω περισσότερα.
Εδώ αλλάζω κινητό κάθε 6 μηνες μαξιμουμ... Τηλεόραση κάθε 1-2 χρόνια κλπ..... Πρόοδος......Άλλα οχήματα δεν δοκίμασα επειδή αντίστοιχα οικονομικά δεν μου άρεσαν εμφανισιακά.
Διλιτρα δεν δοκίμασα καθόλου για προφανείς λόγους, ενώ γενικά δεν είμαι τύπος που θα τριγύρναω στις εκθέσεις δοκιμάζοντας δεκαλεπτα test drives......Τεσπα δεν είχε νόημα να το συνεχίζουμε.
Μείνε εσύ ευχαριστημένος με το qq σου και άσε εμένα να φωνάζω.
Κακο δεν σου κάνει, αντιθέτως εκεί που επιπλέον φωνάζω εγώ, μπορεί και εσύ να καρπωθεις κάτι από τη γκρίνια μου.
Κακοπροαίρετος δεν είμαι ποτέ, γκρινιάρης και ανικανοποίητος σίγουρα και όχι μόνο στα αυτοκίνητα! -
Η αλήθεια είναι πως εξαιτίας του Στέφανου όταν το duster μου εμφάνισε θέμα στο φιλτροκούτι, κατόρθωσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να απευθυνθώ άμεσα στο εξουσιοδοτημένο υποδεικνύοντας σχεδόν την λύση. Να τα λέμε και αυτά! Από τις γκρίνιες κάποιων οδηγούνται συχνά οι κατασκευαστές σε λύσεις θεμάτων που διαφορετικά δεν θα τους απασχολούσαν. Ετσι ωφελούμαστε κι εμείς.
-
Παρεπιπτόντως, το duster σου, Σπύρο, το βλέπω όλο και πιο συχνά στο δρόμο! Θέλω να πω ότι πολύς κόσμος το έχει εμπιστευτεί και βλέπω να κυκλοφορούν όλο και περισσότερα! Προχθές η γυναίκα μου, ενώ γυρίζαμε από έξω μου λέει :
- Κοίτα, και 3ο duster στη γειτονιά μας παρκαρισμένο! Πουλάει καλά αυτό έ;;
-
Τεσπα δεν είχε νόημα να το συνεχίζουμε.
Μείνε εσύ ευχαριστημένος με το qq σου και άσε εμένα να φωνάζω.
Κακο δεν σου κάνει, αντιθέτως εκεί που επιπλέον φωνάζω εγώ, μπορεί και εσύ να καρπωθεις κάτι από τη γκρίνια μου.
Κακοπροαίρετος δεν είμαι ποτέ, γκρινιάρης και ανικανοποίητος σίγουρα και όχι μόνο στα αυτοκίνητα!Το 'κακό δεν μου κάνει' το γνωρίζω μόνο εγώ. Μιας και μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα για να ενημερωθώ και να ανταλλάξω απόψεις για το αυτοκίνητο, το να διαβάζω διαρκώς γκρίνιες από ένα και μόνο άτομο το οποίο θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την Toyota σίγουρα δεν εξυπηρετεί τον λόγο για τον οποίο μπαίνω στο forum και είναι πολύ κουραστικό. Ακόμη και αν είχες επιλέξει την BMW X1, πιθανότατα τώρα θα γκρίνιαζες στο αντίστοιχο θέμα για το πόσο πιο άνετο και καλύτερο ήταν το RAV.
ΥΓ. Αυτό για την καρά premium Toyota στείλτο και στην μαμά εταιρεία, γιατί φαίνεται ότι ούτε τα στελέχη τους το κατάλαβαν και αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν την Lexus. Να μην ξοδεύονται τζάμπα οι άνθρωποι
-
Όσο ευχαριστημένος και να ήμουν με το rav (που ναι προφανώς είναι καρα premium μπροστα στο qq και η τογιοτα μπροστά στη νισσαν)
Γράφεις διάφορα τα οποία είναι στη φαντασία σου, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα...
-
Το 'κακό δεν μου κάνει' το γνωρίζω μόνο εγώ. Μιας και μπαίνω στο συγκεκριμένο θέμα για να ενημερωθώ και να ανταλλάξω απόψεις για το αυτοκίνητο, το να διαβάζω διαρκώς γκρίνιες από ένα και μόνο άτομο το οποίο θεωρεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την Toyota σίγουρα δεν εξυπηρετεί τον λόγο για τον οποίο μπαίνω στο forum και είναι πολύ κουραστικό. Ακόμη και αν είχες επιλέξει την BMW X1, πιθανότατα τώρα θα γκρίνιαζες στο αντίστοιχο θέμα για το πόσο πιο άνετο και καλύτερο ήταν το RAV.
Αυτό ακριβώς.
-
Τα γράψαμε και στο νημα του scross... Διαβάστε και εκεί για να καταλάβετε τι κάνετε συνεχώς μη ανεχομενοι αντίθετη ή κριτική άποψη....
Εγώ προσωπικά θα σταματήσω να απαντώ στον Andreas - qashqai και στον axel και θα παρακαλούσα να μην απαντούν ούτε και αυτοί σε εμένα.
Μπορώ να μιλήσω με δεδομένα μπορώ να διαφωνήσω με επιχειρήματα, αλλά επιχειρήματα που προκύπτουν από υποθετικες καταστάσεις (θα γκρινιάζα και για την Χ1!!!! ) μάλλον τρολαρισμα είναι και δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. -
Ας στείλει κάποιος ενεργός χρήστης του QQGreekClub ένα μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή να τους ρωτήσει εάν το κλείσανε το μαγαζί τελοσπάντων...
Έχει περάσει 1 μήνας από την εγγραφή!Σόρυ για το off-topic...
-
Σε μπλε το 'χεις; Νομίζω ότι του πηγαίνει.
-
Δεν το χει πάρει ακόμα νομίζω...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]