-
Πάνε πάρε ένα καινούριο toyota (ή το avensis ή το corolla...), για να έχεις και ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, για να ησυχάσεις...Νομίζω ότι μόνο έτσι θα είσαι ευχαριστημένος!
-
Ρε παλιόπαιδα μην πειράζετε τον Στεφανο. Είναι σπαθί... πάντως εμένα το kadjar μου αρέσει. Απλά όπως βλέπω την δουλειά μάλλον θα το τοποθετήσουν κάπου ανάμεσα σε qq και xtrail
-
Θα πρέπει πάντως να δει την Χ1 σε βενζίνη. Και εκείνος θα ησυχάσει αλλά και εμείς θα ηρεμήσουμε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Θα πρέπει πάντως να δει την Χ1 σε βενζίνη. Και εκείνος θα ησυχάσει αλλά και εμείς θα ηρεμήσουμε.προς τα εκεί τον βλέπω να λοξοκοιτάζει εσχάτως...
και αυτό το βρήκες;;;; δεν παίζεσαι!! -
Πάντως μιας και είμαστε στο thread του qq για δείτε πως θα είναι το facelift του 2016. Είναι φωτογραφίες αληθινές από Ιαπωνία, τις βρήκα ψάχνοντας για μπάρες οροφής. Η βασική διαφορά φαίνεται στον σχεδιασμό του μπροστά προφυλακτήρα. Εμένα πάντως μου αρέσει....
-
Μήπως υπάρχουν διαφορές και στις πόρτες ή απλά ιδέα μου είναι;
-
Αυτό νομίζω είναι το κινέζικο qq και όχι facelift! Πολύ νωρίς για f/l....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτό νομίζω είναι το κινέζικο qq και όχι facelift! Πολύ νωρίς για f/l....Λες; δεν ξέρω μπορεί να χεις δίκιο. Πάντως νομίζω μου αρέσει περισσότερο
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Αυτό νομίζω είναι το κινέζικο qq και όχι facelift! Πολύ νωρίς για f/l....
Λες; δεν ξέρω μπορεί να χεις δίκιο. Πάντως νομίζω μου αρέσει περισσότερο
Ο cosneo τα βρίσκει αυτά και τα ανεβάζει και στο qq forum .. εγώ από εκεί το θυμάμαι!
-
[emoji38]
Έτσι Στέφανε. Το κινέζικο είναι που τώρα ξεκινά η παραγωγη του εκεί και αντικαθιστά το.εκεί QQ 1ης γενιάς.
Στην πινακίδα του τα δύο 'κινέζικα' πάνω από την λέξη Qashqai είναι το 'Qashqai' στα κινέζικα.
Στην Ιαπωνία αυτή η γενιά (ως Dualis) ούτε παράγεται, ούτε πωλείται.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Βλέπεις ότι σε παρακολουθώ επισταμένα Κώστα μου και ας κράζω το qq....
Το ότι δεν παράγεται ούτε πωλείται στην Ιαπωνία όσο περίεργο και αν ακούγεται τόσο τελικά λογικό είναι. Θα έπρεπε να κάνουν εργοστάσιο να το παράγουν και εκεί γιατί αν Ιάπωνες οδηγουσαν το εν λόγω αμάξι κατασκευασμενο από Αγγλους θα αυτοκτονουσαν σωρηδον όχι με χαρακιρι αλλά πηδοντας από τη γέφυρα του ποταμού κβαι..... -
Το ότι δεν παράγεται ούτε πωλείται στην Ιαπωνία όσο περίεργο και αν ακούγεται τόσο τελικά λογικό είναι. Θα έπρεπε να κάνουν εργοστάσιο να το παράγουν και εκεί γιατί αν Ιάπωνες οδηγουσαν το εν λόγω αμάξι κατασκευασμενο από Αγγλους θα αυτοκτονουσαν σωρηδον όχι με χαρακιρι αλλά πηδοντας από τη γέφυρα του ποταμού κβαι.....
Υπερβολικός βρε...
Το J10 έβγαινε ως Dualis και απο την Ιαπωνία. Το έστελναν και προς Αυστραλιες κλπ. Πιθανό να εμφανιστεί και το J11.Άσχετο. Πέρσι έλεγαν οτι το J11 θα βγαίνει και απο το εργοστάσιο τους στην Αγία Πετρούπολη. Έκτοτε τίποτα νεότερο.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ότι δεν παράγεται ούτε πωλείται στην Ιαπωνία όσο περίεργο και αν ακούγεται τόσο τελικά λογικό είναι. Θα έπρεπε να κάνουν εργοστάσιο να το παράγουν και εκεί γιατί αν Ιάπωνες οδηγουσαν το εν λόγω αμάξι κατασκευασμενο από Αγγλους θα αυτοκτονουσαν σωρηδον όχι με χαρακιρι αλλά πηδοντας από τη γέφυρα του ποταμού κβαι.....
Υπερβολικός βρε.
Άσχετο. Πέρσι έλεγαν οτι το J11 θα βγαίνει και απο το εργοστάσιο τους στην Αγία Πετρούπολη. Έκτοτε τίποτα νεότερο.
Αφού ξέρεις ότι κάνω πλάκα...... [emoji38]
Τώρα το ότι θα άνοιγε εργοστάσιο στη Ρωσία εσύ το θεωρείς καλό; από τους μεθυστακες με μπύρα στους άλλους με τη βότκα....
Εκτός αν περιμένεις εσύ που είσαι καλός πελάτης να σου δώσουν καμία Ρωσίδα μαζί με το qq..... -
Για δώρο ενα ρώσικο QQ δεν θα έλεγα όχι! LOL!
Θα με ενδιέφερε όμως να έπιναν τσίπουρο και οχι οτιδήποτε άλλο, μπύρα, κρασί, βότκα, αριανι, σακε ή τεκιλα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[emoji38]
Έτσι Στέφανε. Το κινέζικο είναι που τώρα ξεκινά η παραγωγη του εκεί και αντικαθιστά το.εκεί QQ 1ης γενιάς.
Στην πινακίδα του τα δύο 'κινέζικα' πάνω από την λέξη Qashqai είναι το 'Qashqai' στα κινέζικα.
Στην Ιαπωνία αυτή η γενιά (ως Dualis) ούτε παράγεται, ούτε πωλείται.From my SMO72HD via Tapatalk
Μάλλον έτσι κυκλοφορεί στην κινα,εδώ φαίνονται οι διαφορετικοί ομίχλης και καποιο νικελ αξεσουάρ
-
Φαντάζομαι ότι τα περί αλκοολικών στην Αγγλία και Ρωσία είναι επίσης πλάκα...
-
Προφανώς.... Γελάγαμε στο qq forum για τα προβλήματα συναρμογής και το είχαμε ρίξει στο ότι μάλλον στο Sunderland θα έχουν κατεβάσει μερικά pints πριν πιάσουν βάρδια ειδικά τίποτα βραδινές, εξού και τα προβλήματα ....
Έχοντας δε ζήσει και στην Αγγλία δεν είναι και απίθανο βέβαια αυτό -
Πουληθηκε το δικο σου;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πουληθηκε το δικο σου;Θα το δώσω ανταλλαγή μάλλον, μολονότι σκότωμα, γιατί με εκνευρίζουν οι μαλακές που έρχονται να το δουν. Ειλικρινά αν πουλάς αυτοκίνητο ως ιδιώτης σε ιδιώτη είναι περιπέτεια για βιβλίο.
Άλλοι έρχονται με διάθεση παζαριού... Τους την κόβω εξαρχής.
Μετά έρχονται πολλοί μαζί, ειδικά κάτι μεςηλικες κουτοπόνηροι.
Δήθεν βρεθήκαμε με κάτι φίλους κλπ.
Να σου ψαχουλεύουν το αμάξι και να το ακουμπάνε που ούτε στα παιδιά μου δεν το επιτρέπω αυτο.
Ειδικά οι φίλοι πετάνε κάτι μαλακιες του στυλ 3 ετών το αμαξι βέβαια ... Σιγά μην είναι και 7 του απαντάω μαλακά κολογερε !
Να πάμε συνεργείο να το σηκώσουμε ψηλά και να το δούμε ο άλλος... Με 6800 χιλιόμετρα τι να δεις βρε βλάκα;;;;
Όσκαρ πήρε και η ερώτηση για το 9h και μήπως είχε πρόβλημα το αμάξι και για αυτό το έκανα .....
Άλλοι από Θεσσαλονίκη τηλέφωνα ότι ώρα τους κατέβει να έρθουν να το πάρουν αλλά να τους πληρώσω τα εισιτήρια δια έκπτωσης...
Κάποια αλλά παιδιά ήρθαν, τα μιλήσαμε, ενθουσιάστηκαν και μετά τους έστειλα στον πωλητή μου στο Σφακιανάκη για καινούργιο. Τουλάχιστον με τη νεολαία συνεννοήσε καλύτερα.
Γενικά κίνηση υπάρχει και θα υπάρξει περιςςοτερο αν δεν ανανεώσουν την απόσυρση όποτε θα τσιμπήσει 1500 ακόμα το νέο, με αποτέλεσμα να το αποσύρω προς το παρόν μέχρι να δω για ανταλλαγή ή να οριστικοποιηθεί η μη συνέχιση της απόσυρσης και να το πουλήσω ακόμα περισσότερα.
Μέχρι τότε γκαράζ, ξεσκόνισμα και αν δεν παίξει ανταλλαγή ίσως άγορα ενός μτχ dsg να απολαύσω οδήγηση και να κινούμαι πιο σβέλτα μέσα στην πόλη ..... -
Πουληθηκε το δικο σου;
Θα το δώσω ανταλλαγή μάλλον, μολονότι σκότωμα, γιατί με εκνευρίζουν οι μαλακές που έρχονται να το δουν. Ειλικρινά αν πουλάς αυτοκίνητο ως ιδιώτης σε ιδιώτη είναι περιπέτεια για βιβλίο.
Άλλοι έρχονται με διάθεση παζαριού... Τους την κόβω εξαρχής.
Μετά έρχονται πολλοί μαζί, ειδικά κάτι μεςηλικες κουτοπόνηροι.
Δήθεν βρεθήκαμε με κάτι φίλους κλπ.
Να σου ψαχουλεύουν το αμάξι και να το ακουμπάνε που ούτε στα παιδιά μου δεν το επιτρέπω αυτο.
Ειδικά οι φίλοι πετάνε κάτι μαλακιες του στυλ 3 ετών το αμαξι βέβαια ... Σιγά μην είναι και 7 του απαντάω μαλακά κολογερε !
Να πάμε συνεργείο να το σηκώσουμε ψηλά και να το δούμε ο άλλος... Με 6800 χιλιόμετρα τι να δεις βρε βλάκα;;;;
Όσκαρ πήρε και η ερώτηση για το 9h και μήπως είχε πρόβλημα το αμάξι και για αυτό το έκανα .....
Άλλοι από Θεσσαλονίκη τηλέφωνα ότι ώρα τους κατέβει να έρθουν να το πάρουν αλλά να τους πληρώσω τα εισιτήρια δια έκπτωσης...
Κάποια αλλά παιδιά ήρθαν, τα μιλήσαμε, ενθουσιάστηκαν και μετά τους έστειλα στον πωλητή μου στο Σφακιανάκη για καινούργιο. Τουλάχιστον με τη νεολαία συνεννοήσε καλύτερα.
Γενικά κίνηση υπάρχει και θα υπάρξει περιςςοτερο αν δεν ανανεώσουν την απόσυρση όποτε θα τσιμπήσει 1500 ακόμα το νέο, με αποτέλεσμα να το αποσύρω προς το παρόν μέχρι να δω για ανταλλαγή ή να οριστικοποιηθεί η μη συνέχιση της απόσυρσης και να το πουλήσω ακόμα περισσότερα.
Μέχρι τότε γκαράζ, ξεσκόνισμα και αν δεν παίξει ανταλλαγή ίσως άγορα ενός μτχ dsg να απολαύσω οδήγηση και να κινούμαι πιο σβέλτα μέσα στην πόλη .....Σε κατανοώ απόλυτα. Όταν πουλούσα το δικό μου έλεγα ότι ότι πιο ηλίθιο σε 2ποδο κυκλοφορεί στο κινητό μου θα μου τηλεφωνήσει. Και αυτό γινόταν. Το τι άκουσα... Κόβε τους τα εξαρχής Στέφανε. Υπομονή!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]