-
Έχω την εντύπωση ότι αδικούμε το QQ με το να το συγκρίνουμε με την Χ1 που έχει σχεδόν τα διπλά λεφτά. Θέλω να πιστεύω πως όταν αγόραζες το QQ γνώριζες ότι θα είχε αρκετές διαφορές σε σχέση με την X1 ή την GLA.
Στην παρούσα φάση πάντως που βγήκε η ανανέωση, νομίζω πως είναι σκέτη χασούρα να πουλήσεις το αμάξι σου που είναι και αρκετά καινούργιο.
Αν πάλι δεν το αντέχεις καθόλου και είσαι διατεθειμένος να δώσεις άλλα τόσα για να πας σε X1 ή GLA, εσύ το γνωρίζεις καλύτερα
-
Σε παρόμοια φάση με εσένα ήταν πριν χρόνια ένας θείος μου που πήγε από Z4 σε megane -> C5 -> Golf ένα mazda suv και τελικά για να ηρεμήσει πήρε μια BMW 3 series. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω μήπως υπερβάλεις λίγο άθελα σου επειδή είχες συνηθίσει σε Premium αυτοκίνητο?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Δεν υπερβάλλει.
Η ποιότητα συναρμογής και τα φώτα είναι για εμένα τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του QQ. Είναι κάτω από τον μέσο όρο σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας, όχι απλά σε σχέση με τα premium.
-
Δεν έχω εμπειρία από το qq mk2. Μια φορά είχα μπει στο mk1 και θυμάμαι είχε χάλια ήχομονωση. Μακάρι να βρεθεί λύση.
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Εχω σκεφτει 5-6 φορες να το ριξω car.gr να δω τι θα γινει. Με σταματαταει παντα η σκεψη ' και τωρα τι παιρνω?' αφου ολα οσα μου αρεσουν ειναι βενζινη αρα πρεπει να παω σε μετατροπες lpg ( κανω 20με25 χλδ το χρονο) που τις ψιλοφοβαμαι ή πρεπει να παω σε διλιτρο diesel για να χω και επιδοσεις.
Μονα αμαξια που μου κανουν κλικ X1 και GLA που παιζουν και κατι προσφορες τωρα ( φοβερη επιλογη ο ICEMAN) ...αλλα η χασουρα στο QQ μαλλον θα ναι μεγαλη.Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Ριξτο βρε τώρα πριν πάρουν χαμπάρι οι ιθαγενείς για το facelift και όπως σου είπα στείλε τηλέφωνο να σε κατευθύνω.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Κατά πόσο έχουν γίνει βελτιώσεις θα φανεί στην πράξη βέβαια και όχι στα δελτία τύπου.Στέφανε προφανώς δεν φταίει το Sunderland. Αν ο σχεδιασμός είναι όλα τα πλαστικά να κουμπώνουν με φτηνά κλιπς χωρίς τσιμουχάκια και χωρίς σοβαρές ηχομονωτικές επενδύσεις τι να σου κάνει το εργοστάσιο.
Το παρακάτω για παράδειγμα είναι το πλαστικό κάλυμμα της πόρτας του χώρου αποσκευών. Πόσο δύσκολο το βρίσκεις αύριο μεθαύριο να αρχίσει να τρίζει κάτι από εκεί; Πρόσεξε την 'μόνωση' που έχει...
Αν τους είπαν στο Sunderland να το κάνουν έτσι, τι να κάνουν και αυτοί, να βάζουν μόνοι τους ηχομονωτικά και καλύτερα πλαστικά;
Είναι ένα θέμα η ποιότητα των υλικών όπου όλοι κάνουν οικονομίες αλλά και ο τρόπος που αυτά κουμπώνουν. Το pulsar είναι πρακτικά ίδιο αμάξι με τα ίδια φθηνά υλικά γι αυτό και υπάρχουν κάποιες κοινές αστοχίες αλλά επειδή κατασκευάζεται στην Ισπανία και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς δεν έχει τόσο μεγάλα θέματα συναρμογης. Το Σάντερλαντ έχει κακό προηγούμενο όπως και κάθε αμάξι που φτιάχνεται στην Αγγλία. Εδώ μέχρι και στο evoque διάβαζα ότι έχουν παράπονα.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Επιτέλους άλλαξαν το αίσχος τιμόνι!Ακρως επιτυχημενο φειςλιφτ παντως!
-
Ναι!! Πολυ ωραιο μεσα εξω και το χρωμα αυτο θα χει απηχηση
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ωραίες οι αλλαγές.
Έξω η νέα πρόσοψη όλα τα λεφτά και μέσα -επιτελους- χωρίς την φτηνια του piano black.
Πολύ άσχημες οι ζάντες του... -
Το συγκεκριμενο μπλε του παει πολυ,θα ηθελα να υπηρχε στο προηγουμενο αλλα....καλο ειναι και το ink blue
Οντος εχει χασει το χαρακτηρα του,(μασκα)παραπεμπει σε υβριδιο...οσο για το τιμονι αυτο ταιριαζει περισσοτερο σε gti style -
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Εγω εχω αρχισει να απελπιζομαι...καθε μερα κατι βαραει καπου αλλου. Το ψαχνω ..σταματαει, το αφηνω..ξαναρχιζει. Ολο το αμαξι ειναι λες και ανα πασα στιγμη κατι θα σου μεινει στο χερι. Ισως υπερβαλω αλλα ετσι αρχιζω να νιωθω. Βιαστηκα μαλλον υπο το καθεστως πιεσης χρονου λογω ταυτοχρονης πωλησης SLK και ληξης αποσυρσης. Αν περιμενα λιγους μηνες και την εβγαζα με το Corsa της γυναικας ( παλιο 2003 μοντελο αλλα σκυλι) ...ισως εκανα πιο value for pleasure επιλογη. Σκεφτομαι που κοιταγα 'καπως' την GLA γιατι δε μου γεμιζε το ματι για MERC σε σχεση με το SLK ...και ψιλοκλαιω...
Ας μου εκοβε νωριτερα.
Τωρα το θεμα ειναι....το πουλαω???Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Αν τα προβλήματα που παρουσιάζει δεν διορθώνονται. Και είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει η μετάβαση από Mercedes σε Nissan ενδεχομένως μια μέση επιλογή π.χ tiguan, 3008 η ακόμα και ateca να ήταν καλύτερη επιλογή.
Καλύτερα να το δώσεις πάρα να πάθεις νευρικό κλονισμό...Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Νευρικο κλονισμο δεν θα παθω οκ...το ελεγχω. Αλλα λογω πολλων χλμ αρα κ πολλων ωρων σωρευτικα μεσα στο αμαξι , θες να ειναι μια ευχαριστη αισθηση και οχι συμβιβασμος. Αν ηταν να σκεφτομαι ετσι μπορουσα να παρω κατι πολυ φθηνοτερο τλχ...ουτως η αλλως ολα τα μη premium ιδια μου φαινονται. Απο τα παραπανω προτεινομενα το Ateca το εχω δει και ειναι πολυ ομορφο ( αλλα ειχα ibiza και με ξενιζει - αν και ποιοτικα ...καλυτερο ηταν του QQ).
Νομιζω οι πιο καλες επιλογες στα μη premium αυτη τη στιγμη ειναι TIGUAN και KUGA ....
Βασανιζομαι αν πρεπει να κυνηγησω καποια X1 η GLA λογω προσφορων επισης....ή να δωσω στη γυναικα μου το QQ και να ξαναπαρω μια SLK με κανα 10χλρ .....και να ξε-ψυχαναγκαστω!!Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Η μέρα της γυναίκας σήμερα, ένα qq ωραία τυλιγμένο πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει...
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Η μέρα της γυναίκας σήμερα, ένα qq ωραία τυλιγμένο πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει...Sent from my LG-D855 using Tapatalk
+1000
Οι περισσότερες γυναίκες ούτε που ασχολούνται με τριγμούς κλπ.
-
Κατι τέτοιες χαλάνε τη πιάτσα και για μας τις υπόλοιπες
Το θεμα ειναι αν ο φίλος έχει παραπονεθεί φανερά μπροστά της για τα τριξίματα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Η δικιά μου έτσι ήταν μέχρι που πήρε από εμένα και τώρα την ενοχλούν τα πάντα. Τελικά είναι κολλητικό οπότε προσοχή.
-
Εμένα κατα 95% κάθεται στη 'θέση της', όποτε ρωταγα απο που ακούγεται ο τριγμος,μου έλεγε ποιος τριγμος;;;... η αλήθεια είναι οτι σε εμένα οι τριγμοι είναι πολύ διακριτικό
Την προηγούμενη βδομάδα ακουγα μεταλικό συντονισμό καπου απο τη μεριά μου προς την πόρτα,καλως τον λεω και ας αργησε,μου το έκανε 3 διαφορετικές μερες έως ότου ανακαλυψω τον ξεχασμένο μετασχηματιστή κάτω από το κάθισμα
....χρόνια πολλά στο έτερο ήμισυ!!! -
Έχει χαλάσει η νισσαν, το κ12 micra μου αρκετά ταλαιπωρημένο και χωρίς να το προσέχω και πολύ δεν παρουσιάζει τριγμούς.Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν το kadjar παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα και το που κατασκευάζεται.
-
Αν θυμαμε καλα κατασκευαζεται στην Palencia...και μια και αναφερομαστε σε αυτο προχθες ακουσα τον dci να δουλευει και καμια σχεση με του qq...πιο ηρεμος και πιο 'ραφιναρισμενος' οπως λενε
-
Μήπως φόραγε τον 1.6dci...??? Έχουν μεγάλη διαφορά με τον 1.5 ακουστικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]