-
Ο 1.6 εχει πιο 'δυνατο'-τραχυ ηχο...αυτος ισα που τον καταλαβαινε το δικο μου αυτι
-
Ο 1,5 έχει ένα χαρακτηριστικό γουργουρητό το ίδιο σε ολα τα αυτοκίνητα που μπαινει. Πολύ καλός και οικονομικος κινητήρας
-
Επειδή έχω τον 1.6 σε Scenic όμως νομίζω ότι τα 1.5 dci σε όποια μάρκα και να έχω ακούσει κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τούς...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Αν θυμαμε καλα κατασκευαζεται στην Palencia...και μια και αναφερομαστε σε αυτο προχθες ακουσα τον dci να δουλευει και καμια σχεση με του qq...πιο ηρεμος και πιο 'ραφιναρισμενος' οπως λενεΈχουν ακουστεί και για αυτό προβλήματα? Εγώ πιστεύω ότι ευθύνονται οι Άγγλοι! Όσο οικονομικά και να έκανε η νισσαν δεν δικαιολογούνται αυτά που παρουσιάζει.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Δεν έχω ακούσει παράπονα για τον 1.5, ενώ είναι και αρκετά ήσυχος και χωρίς κραδασμούς στο QQ.
Μήπως είχε κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο QQ (π.χ. το γνωστό θέμα με το φιλτροκούτι); -
Εγώ αναφέρομαι στην συναρμογή, σχετικά με τον κινητήρα ο ίδιος μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα μπορεί όμως τα renault να έχουν καλύτερη ηχομόνωση.
-
Ο 1.6 που τον άκουσα σε Qashqai γνωστού κάνει ακριβώς όπως ένας κινητήρας πετρελαίου, στο δικό μου 1.5 με δυσκολία ακούγεται και το ίδιο μου έχουν πει οι περισσότεροι που έχουν μπει στο αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω στα test drive το είχαν επισημάνει αυτό, ότι δλδ στο Kadjar το μοτέρ (1,5 dci) είναι λιγάαααακι πιο αθόρυβο σε σχέση με του qq.
-
Ίσως δεν το εθεσα σωστα,ο 1.5 του qq είναι αρκετά διακριτικός,αυτός του kadjar που άκουσα ηταν διακριτικοτερος,ίσως παιζει ρολο η μόνωση που γενικά απουσιάζει απο το qq...ΑΛλα εννοείται οτι ο dci δεν παρουσιάζει πρόβλημα(γενικά)
Αλήθεια ο πρώτος dci φτιάχτηκε γύρω στο 2000 -
Με την νισσαν να λέμε ευχαριστώ που δεν χρησιμοποιεί αυγοθήκες για ηχομόνωση..... Έχει ένα από τα ποιο ωραίο και δυναμικά suv της αγοράς που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αντί να τα δώσει όλα, κάνουν οικονομία στα βασικά.
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Με την νισσαν να λέμε ευχαριστώ που δεν χρησιμοποιεί αυγοθήκες για ηχομόνωση..... Έχει ένα από τα ποιο ωραίο και δυναμικά suv της αγοράς που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και αντί να τα δώσει όλα, κάνουν οικονομία στα βασικά.Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την πολιτική της Nissan. Δε λέμε να έχει την ποιότητα συναρμογής ενός VW, αλλά νομίζω πως έχει φτάσει στο άλλο άκρο. Πόσο παραπάνω θα τους κόστιζε λίγο περισσότερη μόνωση και λίγο καλύτερη συναρμογή;
-
Αμα είχαν ποιότητα vw σε συνδυασμό με τους υπέροχους dci και την εμφάνιση του νέου qq θα περνάμε όλοι από 1 και θα ηρεμήσουμε το κεφάλι μας!
-
Ο χρήστης Vdx έγραψε:
Αμα είχαν ποιότητα vw σε συνδυασμό με τους υπέροχους dci και την εμφάνιση του νέου qq θα περνάμε όλοι από 1 και θα ηρεμήσουμε το κεφάλι μας!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
You can't have them all.....
-
Θα πηγαίναμε όμως και στα 25-26κ για βασική έκδοση αν θέλαμε και μαλακά γερμανοτραφή πλαστικούλια.
-
Παντως σε πολλες περιπτωσεις ανεξαρτητα μαρκας οι τριγμοι, συντονισμοι ωφειλονται ή σε φθαρμενα σινεμπλοκ ή φθαρμενες βασεις μηχανης οταν το οχημα εχει κανει πολλα χλμ, ή σε κακης ποιοτητας των προαναφερθεντων εξαρχης οταν στα πρωτα χλμ διαπιστωνονται τετοια θεματα. Το κοστος αντικαταστασης ειναι γελειο και τα ωφελη πολλα.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Θα πηγαίναμε όμως και στα 25-26κ για βασική έκδοση αν θέλαμε και μαλακά γερμανοτραφή πλαστικούλια.Γιατι τα 22-23Κ € ειναι λιγα για να μην εχεις αυτα τα προβληματα ποιοτητας/συναρμογης;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Θα πηγαίναμε όμως και στα 25-26κ για βασική έκδοση αν θέλαμε και μαλακά γερμανοτραφή πλαστικούλια.
Γιατι τα 22-23Κ € ειναι λιγα για να μην εχεις αυτα τα προβληματα ποιοτητας/συναρμογης;;;;
Αυτό πες το στους χιλιάδες κατόχους του εν λόγω μοντέλου.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Θα πηγαίναμε όμως και στα 25-26κ για βασική έκδοση αν θέλαμε και μαλακά γερμανοτραφή πλαστικούλια.Πιθανότατα και παραπάνω, αλλά εδώ λέμε να είχαν λίγο καλύτερες μονώσεις στα πλαστικά ώστε να μην εμφανίζονται τόσο εύκολα τριγμοί κλπ. Το θέμα δεν είναι τόσο η εμφάνιση των πλαστικών (που δεν είναι κακή), όσο το γεγονός πως από κάτω δεν έχουν κάποια έστω τυπική επένδυση ώστε στα σημεία επαφής μεταξύ τους αλλά και με καλώδια να μην εμφανίζονται τριγμοί και θόρυβοι με το παραμικρό.
-
Για έχουν δουλέψει το κάτω μέρος σίγουρα θα έχουν βελτίωση όλα τα προαναφερθέντα πρόβλημα.
Youtube VideoSent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Σήμερα στο φβ μου μου έβγαλε αυτό:
Μόλις το είχαν φέρει τότε. Είχα πέσει βέβαια σε 'κακό' πωλητή που το μόνο που είχε να μου πει ήταν πόσο πολύ πολύ πολύ πολύ καλύτερο ήταν από το προηγούμενο, το οποίο μια εβδομάδα πριν εκείνο είχε στην έκθεση του και έλεγε πόσο πολύ πολύ πολύ καλό ήταν... [emoji1]
Γι' αυτό και τα 'αναμεικτα' που γράφω.Εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ, δεν θα το έπαιρνα γιατί άλλες οι ανάγκες μου και τα γούστα μου τώρα αλλά το θαυμάζω όταν το συνανταω!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]