-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
27 σχεδον χιλιαρικα για QQ... +στην ελλαδα του 2014
ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι μπάτζετ διαθέτει. Αν εξαιρέσεις πως στην αρχή κοιτούσα για Lexus ΝΧ (το οποίο είναι πανέμορφο) που θα βγει φέτος το χειμώνα μια χαρά μου πήγε και το QQ πιο οικονομικό και με φουλ εξοπλισμό ! Πάντως παιδιά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ !!!
Και βεβαια οτι αρεσει στον καθενα..!
Απλα στα λεφτα που εσκασες θεωρω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα overall μηχανηματα.
Το τελευταιο ευρω θα το αξιζε αν ηταν φτηνοτερο-τιμιοτερο.
Καλοταξιδο!Ρίξε κανένα παράδειγμα. Είμαι στο να αγοράσω τώρα και την ψάχνω. Πες μας τη νομίσεις overall καλύτερο.
Στις 27.000e?
Απο πριμιουμ γερμανικα μεχρι γρηγορες εκδοσεις μικροτερων και τουρμπατα ή τουμποντιζελατα seg.d οικογενειακα...χαμος. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μετά από 3 σελίδες για τα μπάζα ... έχοχη η Nissan που δεν κάνει face control στους πελάτες της. Βασικός ένοχος βέβαια το κράτος που χωρίς κανέναν έλεγχο δίνει δικαίωμα υπογραφης, ψήφου, κυκλοφορίας αλλά και αναπαραγωγής σε αυτούς τους πελάτες ...Δυστυχώς η Nissan ποτε δεν έκανε face control στους πελάτες τους.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ανάλογα τι ανάγκες έχει ο καθένας και τι μπάτζετ διαθέτει. Αν εξαιρέσεις πως στην αρχή κοιτούσα για Lexus ΝΧ (το οποίο είναι πανέμορφο) που θα βγει φέτος το χειμώνα μια χαρά μου πήγε και το QQ πιο οικονομικό και με φουλ εξοπλισμό ! Πάντως παιδιά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ !!!
Καλοταξιδο!Ρίξε κανένα παράδειγμα. Είμαι στο να αγοράσω τώρα και την ψάχνω. Πες μας τη νομίσεις overall καλύτερο.
Στις 27.000e?
Απο πριμιουμ γερμανικα μεχρι γρηγορες εκδοσεις μικροτερων και τουρμπατα ή τουμποντιζελατα seg.d οικογενειακα...χαμος.Γερμανικά που να δίνουν τα έξτρα του συγκεκριμένου σ'αυτά τα λεφτά δεν παίζουν. Δες Audi A3, bmw 1 και Mercedes A, καμία σχέση οι τιμές τους με το QQ. Να πάρω μία A class 'γυμνή' απλά επειδή είναι mercedes δεν το κάνω διότι τα γερμανικά δεν μου λένε τίποτα πλέον. Χωρίς αξιοπιστία και με πανάκριβα service και ανταλλακτικά δεν αξίζει.
Γρήγορες εκδόσεις δεν με ενδιαφέρουν, θέλω diesel με χαμηλή κατανάλωση και φορτωμένο με έξτρα.
Εγώ ρε φίλε δεν τα βρίσκω αυτά που λες, δεν σου το λέω ειρωνικά, δείξε μου σε παρακαλώ τη να αγοράσω κοντά στα 30 χιλιάρικα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σου είπα και προσφέρει τα ίδια με το Nissan, δεν έχω λόγω να υποστηρίζω το nissan, για αυτοκίνητο ψάχνω, δείξτε μου καλύτερες επιλογές! -
Ειπα μια πολυ σημαντικη λεξη που δε την προσεξες.. εγραψα μηχανηματα.. δεν ειπα για εξοπλισμο..το να μιλαμε επισης για αξιοπιστια εν ετει 2014 εκτος συγκεκριμενων εξαρτηματων-μοντελων καθε ομιλου το θεωρω ατοπο-αστειο. Δε θα κατσω να σου κανω υποδειξεις ,προτασεις..ουτε θα μπω σε ενα φαυλο κυκλο 'α αυτο ειναι γαλλικο,ιταλικο δε μου κανει' και τετοια γραφικα..
πολυ προχειρα με τετοιο budget σιγουρα θα εριχνα μια ματια προς volvo μερια.. και ουτε εχω ουτε ειχα. -
Να παρεις CLA 180cdi,κανει 32500 γυμνη αλλα καμια σχεση με nissan -renault και λοιπα...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4975579/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5237051/
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Στις 27.000e?
Απο πριμιουμ γερμανικα μεχρι γρηγορες εκδοσεις μικροτερων και τουρμπατα ή τουμποντιζελατα seg.d οικογενειακα...χαμος.Γερμανικά που να δίνουν τα έξτρα του συγκεκριμένου σ'αυτά τα λεφτά δεν παίζουν. Δες Audi A3, bmw 1 και Mercedes A, καμία σχέση οι τιμές τους με το QQ. Να πάρω μία A class 'γυμνή' απλά επειδή είναι mercedes δεν το κάνω διότι τα γερμανικά δεν μου λένε τίποτα πλέον. Χωρίς αξιοπιστία και με πανάκριβα service και ανταλλακτικά δεν αξίζει.
Γρήγορες εκδόσεις δεν με ενδιαφέρουν, θέλω diesel με χαμηλή κατανάλωση και φορτωμένο με έξτρα.
Εγώ ρε φίλε δεν τα βρίσκω αυτά που λες, δεν σου το λέω ειρωνικά, δείξε μου σε παρακαλώ τη να αγοράσω κοντά στα 30 χιλιάρικα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σου είπα και προσφέρει τα ίδια με το Nissan, δεν έχω λόγω να υποστηρίζω το nissan, για αυτοκίνητο ψάχνω, δείξτε μου καλύτερες επιλογές!Απο πότε αυτά έγιναν ανταγωνιστικα του Nissan?
Έγινε και αυτή premium και δεν το πήραμε χαμπάρι? -
[/quote]
Γερμανικά που να δίνουν τα έξτρα του συγκεκριμένου σ'αυτά τα λεφτά δεν παίζουν. Δες Audi A3, bmw 1 και Mercedes A, καμία σχέση οι τιμές τους με το QQ. Να πάρω μία A class 'γυμνή' απλά επειδή είναι mercedes δεν το κάνω διότι τα γερμανικά δεν μου λένε τίποτα πλέον. Χωρίς αξιοπιστία και με πανάκριβα service και ανταλλακτικά δεν αξίζει.
Εγώ ρε φίλε δεν τα βρίσκω αυτά που λες, δεν σου το λέω ειρωνικά, δείξε μου σε παρακαλώ τη να αγοράσω κοντά στα 30 χιλιάρικα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σου είπα και προσφέρει τα ίδια με το Nissan, δεν έχω λόγω να υποστηρίζω το nissan, για αυτοκίνητο ψάχνω, δείξτε μου καλύτερες επιλογές![/quote]Κοιτα απο αυτα που παρεθεσες με κοντα στα 30Κ παιρνεις φορτωμενο εξοπλισμο στην Α3 και τον ασο. Αλλα η Α3 εχει πανακριβα σερβις ακριβα ανταλλακτικα και δεν εχει χωρους ουτε χαμηλη καταναλωση οποτε μαλλον τρωει Χ στα κριτηρια σου. Ο ασος εχει πανακριβα ανταλλακτικα αλλα οχι σερβις , δεν εχει χωρους αλλα εχει καλη καταναλωση. Δλδ ειναι το μονο που με τα κριτηρια σου πριμιουμ που μπορει να σταθει απεναντι στο qq. Και φυσικα εχει και στοιχεια που υπερτερει απεναντι στο qq οπως οδικη συμπεριφορα σπορ οδηγηση ποιοτητα εσωτερικου. Το qq επισης ταπωνει τον ασο στις επιδοσεις για το 1.6 παντα οπως και ολα τα πριμιουμ 1.5-1.6 ντιζελ, οπως και σε αξιοπιστια
-
Η 116d ειναι αρκετα ταχυτερη του QQ 1.6.d.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειπα μια πολυ σημαντικη λεξη που δε την προσεξες.. εγραψα μηχανηματα.. δεν ειπα για εξοπλισμο..το να μιλαμε επισης για αξιοπιστια εν ετει 2014 εκτος συγκεκριμενων εξαρτηματων-μοντελων καθε ομιλου το θεωρω ατοπο-αστειο. Δε θα κατσω να σου κανω υποδειξεις ,προτασεις..ουτε θα μπω σε ενα φαυλο κυκλο 'α αυτο ειναι γαλλικο,ιταλικο δε μου κανει' και τετοια γραφικα..
πολυ προχειρα με τετοιο budget σιγουρα θα εριχνα μια ματια προς volvo μερια.. και ουτε εχω ουτε ειχα.Τη εννοείς μηχανήματα? Συνολικά ψάχνω την καλύτερη δυνατή πρόταση από άποψη κατανάλωσης/έξτρα/αξιοπιστίας, άμα έψαχνά απλά για κινητήρα θα έπερνα σε αυτά τα λεφτά evo!
Εσύ αν θεωρείς αστεία την συζήτηση περί αξιοπιστίας εγώ την θεωρώ μείζονος σημασίας. Overall οι γερμανικές εταιρίες. με αρχηγό την πολυαγαπημένη μου Porsche, βρίσκονται στον πάτο τον charts σε αξιοπιστία.Κοιτα απο αυτα που παρεθεσες με κοντα στα 30Κ παιρνεις φορτωμενο εξοπλισμο στην Α3 και τον ασο. Αλλα η Α3 εχει πανακριβα σερβις ακριβα ανταλλακτικα και δεν εχει χωρους ουτε χαμηλη καταναλωση οποτε μαλλον τρωει Χ στα κριτηρια σου. Ο ασος εχει πανακριβα ανταλλακτικα αλλα οχι σερβις , δεν εχει χωρους αλλα εχει καλη καταναλωση. Δλδ ειναι το μονο που με τα κριτηρια σου πριμιουμ που μπορει να σταθει απεναντι στο qq. Και φυσικα εχει και στοιχεια που υπερτερει απεναντι στο qq οπως οδικη συμπεριφορα σπορ οδηγηση ποιοτητα εσωτερικου. Το qq επισης ταπωνει τον ασο στις επιδοσεις για το 1.6 παντα οπως και ολα τα πριμιουμ 1.5-1.6 ντιζελ, οπως και σε αξιοπιστια
Φίλε μου είσαι σίγουρος για το Α3? Εγώ του έβαλα κάποια απ'τα έξτρα του νισάν και η τιμή του έφθασε τα 40 χιλιάρικα! Στην bmw το μόνο καλό που βλέπω είναι η πίσω κίνηση! Το σέρβις τους είναι επίσης ακριβό (είμαι πρώην κάτοχος 3άρας) και η ποιότητα στις Bmw έχει πέσει αισθητά! Δεν ξέρω αν είδες από κοντά το καινούργιο qq άλλα σε ποιότητα εσωτερικού μόνο η A class στέκεται δίπλα του.!
Απο πότε αυτά έγιναν ανταγωνιστικα του Nissan?
Έγινε και αυτή premium και δεν το πήραμε χαμπάρι?Στο δικό μου μυαλό, απ'όταν τα έσκασα για Slk και πήρα ποιότητα Hyundai s coupe! Κι όπως είδα το i30 τελευταία, μάλλον οι premium μάρκες θα είναι οι ασιατικές απο'δω και μπρος!
@nikos Το βόλβο απλά δεν μου αρέσει, το νισάν δείχνει πολλή καλύτερο σε εμφάνιση, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζω δεν το έχω ψάξει. Την CLA 180cdi που λέει κι ο kostis20 την έχει ο πατέρας μου. Αν καταφέρεται να μου εξηγήσετε γιατί είναι καλύτερη από το νισαν με σοβαρά επιχειρήματα κι όχι απλά επειδή έχει το σήμα θα το δεχθώ, άλλα να δώσω 30 χιλιάρικα σε μία εταιρία που μέχρι προσφάτως ζητούσε 4 χιλάρικα για να βάλεις έξτρα το Gps και να πάρω γυμνό αμάξι δεν τα δίνω.!
Υπενθυμίζω απλά κλείνοντας ότι δεν έχω κανένα συμφέρων να υποστηρίζω το νισάν, (πέραν του αγροτικού που έχουμε στην δουλεία κι έχει βγάλει 97000χλμ απροβλημάτιστα σε συνθήκες τσερνομπίλ ) Στο ψάξιμο είμαι ακόμα.
Edit.. γιατί δεν μπορώ να μην το γράψω κι αυτό! Οι γερμανοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί τελευταία (αν όχι εξ απ ανέκαθεν). Κρατάνε τις τιμές στα σέρβις και τα έξτρα ψιλά απλά για να μας υπενθυμίζουν ότι είναι premium ενώ τα αυτοκίνητα τους τρίζουν και χαλάνε σαν hyundais του '90. Οι περισσότεροι κάτοχοι αυτοκινήτων από αυτές τις μάρκες έχουν βρει απλά μικρά συνεργεία για να κάνουν την δουλεία τους κι ο καθένας κάνει το σκατό του παξιμάδι απλά για να λέει ότι έχει bmw και μερσεντες.!
-
Μονο ο κινητηρας της μερτσεντε κανει ενα 5χιλιαρο παραπανω
Τι να πει το qasqai τωρα... -
Νομιζω ορι η αφιξη του xtrail σε τιμες qq+4k.....ελυσε τις αποριες ολων για το πιο νισσαν ηιο μερσεντε πρεπει να γορασει για τους βομβαρδισμενους δρομους του 2014......xtrail 1.6 diesel 4wd accenta με τα GPS και ολα πανω στα 30κ
-
Έχει βρει κάποιος στο δίκτυο τις επιταχύνσεις του qq 1.6 dci 60-100, κτλ;
-
Παντως είναι εντυπωσιακό πως εχουν καταφερει οι εταιρειες που βγάζουν τα crossover (με πρωτη και καλυτερη τη Nissan) να πείσουν τον κοσμο να τα προτιμησει απο ενα καλο χατσμπακ.
Π.χ. στο παραδειγμα πιο πανω ενα QQ ή ενα s-cross (στη 2-κινητη εκδοση τους, γιατι η 4κινητη ΟΚ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) δεν υπερεχει σε ΤΙΠΟΤΑ μιας 116d ή ενος Civic ή ενος Golf πλην των λιγο καλυτερων χωρων (σιγα τα ωα δηλαδη, μια βαλιτσα παραπανω στο πορτ-παγκαζ), παρολαυτα ο κόσμος τα προτιμάει.
Και οσοι λετε για αξιοπιστια, κρατατε μικρο καλαθι γιατι και πολυ νωρις ειναι και το QQ τουλαχιστον ειναι Ιαπωνικο τοσο όσο το sushi που τρως στα διάφορα fast food . Ενα βρετανογαλλικο υβριδιο ειναι. -
Εδώ οι αμερικάνοι αγοράζουν πίσωκινητό Grand Cherokee ...
-
η καλυτερη εκδοση για μενα προσωπικα ειναι η tekna edition με crossover pack και τις 17αρες μαυρες ζαντες που ταιριαζουν στο συγκεκριμενο χρωμα.Εχω ενα qashqai 1ης γενιας του 2007 απολυτα ευχαριστημενος αν εξαιρεσουμε κατι παιδικες αρωστειες.Μαμω την εφορια και τα ενφια μου μεσα....θα το ειχα χτυπησει
εδω μια περιγραφη test drive του συγκεκριμενου πακετου απο ολλανδο στην αγγλικη γλωσσα
Youtube Video -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έχει βρει κάποιος στο δίκτυο τις επιταχύνσεις του qq 1.6 dci 60-100, κτλ;Απο το Drive για το 4x4:
0-100: 10,3
0-160: 30
Ο-400μ: 17,3/129,8
0-1000μ: 31,8/163,4
60-160: 25,6
80-110 με 3η/4η: 5,2/5,3
110-140 με 4η/5η: 8,1/8,8
110-0: 48,3μ
Μεση καταναλωση: 7,2Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μονο ο κινητηρας της μερτσεντε κανει ενα 5χιλιαρο παραπανω
Τι να πει το qasqai τωρα...Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την εταιρία που χρεώνει gps 4000 ευρώ. Βρες μου και την τιμή του κινητήρα τις r171 των 184 ίππων παρακαλώ, αυτών που μου ζητούσε κάθε 5000χιλιόμετρα λάδι, έτσι για να ξέρουμε τη λέμε, premium αξιοπιστία
Παντως είναι εντυπωσιακό πως εχουν καταφερει οι εταιρειες που βγάζουν τα crossover (με πρωτη και καλυτερη τη Nissan) να πείσουν τον κοσμο να τα προτιμησει απο ενα καλο χατσμπακ.
Π.χ. στο παραδειγμα πιο πανω ενα QQ ή ενα s-cross (στη 2-κινητη εκδοση τους, γιατι η 4κινητη ΟΚ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) δεν υπερεχει σε ΤΙΠΟΤΑ μιας 116d ή ενος Civic ή ενος Golf πλην των λιγο καλυτερων χωρων (σιγα τα ωα δηλαδη, μια βαλιτσα παραπανω στο πορτ-παγκαζ), παρολαυτα ο κόσμος τα προτιμάει.
Και οσοι λετε για αξιοπιστια, κρατατε μικρο καλαθι γιατι και πολυ νωρις ειναι και το QQ τουλαχιστον ειναι Ιαπωνικο τοσο όσο το sushi που τρως στα διάφορα fast food . Ενα βρετανογαλλικο υβριδιο ειναι.Χαζοί είναι. Εκεί έξω κυκλοφορούν 2.000.000 χαζοί ιδιοκτήτες QQ. Οι υπόλοιποι έχουν Bmw και πληρώνουν ένα μισθό στο σέρβις κάθε φορά
-
Δεν μιλάω για συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά στην οδήγηση, ας πάρει το πιο οικονομικό. Δεν κάνουν όλα τα αυτοκίνητα για όλους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μιλάω για συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει την διαφορά στην οδήγηση, ας πάρει το πιο οικονομικό. Δεν κάνουν όλα τα αυτοκίνητα για όλους.Agreed, κι αν δεν είχαν προσπαθήσει τόσο να το κάνουν άσχημο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αν δεν κάνω λάθος είναι το μόνο Rwd στην κατηγορία?
Νissan Qashqai J11 [2014-__]