-
Εξαρτάται που μένεις. Σε αρκετά μέρη τον χειμώνα χρειάζονται σε καθημερινή βάση σχεδόν.
-
Δε πηγαίνω συχνά σε ορεινά μέρη, αλλά κατά καιρούς συναντώ ομίχλες. Απλά επειδή ποτέ δεν είχα μέχρι τώρα φώτα ομίχλης, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν το επιπλέον κόστος τους. Αν ήταν στα 200-250€, τα έβαζα χαλαρά, αλλά τα 400 μου φαίνονται σχετικά πολλά, συν το γεγονός ότι θα πρέπει λογικά να ξηλώσουν καινούργιο αμάξι για να τα περάσουν (αν και δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δε πηγαίνω συχνά σε ορεινά μέρη, αλλά κατά καιρούς συναντώ ομίχλες. Απλά επειδή ποτέ δεν είχα μέχρι τώρα φώτα ομίχλης, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν το επιπλέον κόστος τους. Αν ήταν στα 200-250€, τα έβαζα χαλαρά, αλλά τα 400 μου φαίνονται σχετικά πολλά, συν το γεγονός ότι θα πρέπει λογικά να ξηλώσουν καινούργιο αμάξι για να τα περάσουν (αν και δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία).Να πας και σε αλλους αντιπροσωπους να ζητησεισ ιδια τιμη και τα φωτα δωρο.
-
Ο χρήστης tsaltinho έγραψε:
Δε πηγαίνω συχνά σε ορεινά μέρη, αλλά κατά καιρούς συναντώ ομίχλες. Απλά επειδή ποτέ δεν είχα μέχρι τώρα φώτα ομίχλης, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν το επιπλέον κόστος τους. Αν ήταν στα 200-250€, τα έβαζα χαλαρά, αλλά τα 400 μου φαίνονται σχετικά πολλά, συν το γεγονός ότι θα πρέπει λογικά να ξηλώσουν καινούργιο αμάξι για να τα περάσουν (αν και δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία).
Να πας και σε αλλους αντιπροσωπους να ζητησεισ ιδια τιμη και τα φωτα δωρο.
Δεν ξερω την πολιτικη της καθε αντιπροσωπειας ... αλλα τα δωρα εχουν περιοριστει κατα ΠΑΡΑ πολυ !
Και εγω πιστευα οτι θα μου κανουν παπαδες δωρα , αλλα δεν ισχυει οπως καποτε.
βγαζουν μικρο ποσοστο κερδους και δεν θελουν να τα χασουν ?
τι να πω -
Έχω ήδη πάρει προσφορές και κανείς δεν έμπαινε καν στην λογική να δώσει τα φώτα δώρο. Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω είναι αισθητήρες πίσω και συναγερμός δώρο. Επειδή μάλιστα δεν μας ενδιαφέρει ο συναγερμός θα επιλέξουμε έναν που είναι πιο κοντά και δίνει μόνο αισθητήρες.
Να τονίσω βέβαια πως η τιμή που βρήκα (και από τους δύο) είναι 400-500€ κάτω σε σχέση με τους αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Να πας και σε αλλους αντιπροσωπους να ζητησεισ ιδια τιμη και τα φωτα δωρο.
Δεν ξερω την πολιτικη της καθε αντιπροσωπειας ... αλλα τα δωρα εχουν περιοριστει κατα ΠΑΡΑ πολυ !
Και εγω πιστευα οτι θα μου κανουν παπαδες δωρα , αλλα δεν ισχυει οπως καποτε.
βγαζουν μικρο ποσοστο κερδους και δεν θελουν να τα χασουν ?
τι να πωΦιλε μου, νομος της αγορας. Ευτυχως υπαρχουν πολυ αντιπροσωποι της Nissan. Παρε απο καποιον μια προσφορα γραπτη και πηγαινε σε αλλους και κανε αντιπροταση με φωτα ομιχλης. Η στην τελικη ρωτα τους, μπορεισ να μου κανεις καλυτερη προσφορα?
Τι εχεις να χασεις? -
Έχω ήδη πάρει προσφορές και κανείς δεν έμπαινε καν στην λογική να δώσει τα φώτα δώρο. Το καλύτερο που μπόρεσα να βρω είναι αισθητήρες πίσω και συναγερμός δώρο. Επειδή μάλιστα δεν μας ενδιαφέρει ο συναγερμός θα επιλέξουμε έναν που είναι πιο κοντά και δίνει μόνο αισθητήρες.Να τονίσω βέβαια πως η τιμή που βρήκα (και από τους δύο) είναι 400-500€ κάτω σε σχέση με τους αντιπροσώπους της Θεσσαλονίκης
Εννοείς σε αντιπρόσωπους σε άλλη πόλη; Γιατί κι εγώ βρήκα κάποια μικρή διαφορά (120€) μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης, αλλά δεν δοκίμασα να πάω και κάπου αλλού
-
και εγω βρhκα διαφορα μεταξυ Αθηνας -θεσσαλονικης -Κοζανης, αλλα δεν διατηθεμαι να κατεβω Αθηνα .
θεσσαλονικη εδωσα την παραγγελια μου αναφερομαι σε αλλη αντιπροσωπεια οχι στην Nissan
Λερες οι εμποροι δεν το συζητω !! -
Τόσο καιρό που δεν είχες φώτα ομίχλης αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα; Αν όχι δεν αξίζει να βάλεις κατά τη γνώμη μου. Απο την άλλη κοτζάμ Qashqai παίρνεις το οποίο θα το κρατήσεις στάνταρ μια εφταετία (μπορεί και πολύ παραπάνω) οπότε ίσως και να αξίζει να το δώσεις το 400.
-
Καλημέρα
Γνωρίζει κανείς σε ποιες εκδόσεις υπάρχει το ‘Δίπλωμα καθρέπτη – Αυτόματο δίπλωμα’
και σε ποιες το ‘Δίπλωμα καθρέπτη - Ηλεκτρικός τύπος’
Επίσης για το πάτωμα του χώρου αποσκευών διάβασα στις οδηγίες χρήσης ότι υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί τοποθέτησης. Προσπάθησα να εφαρμόσω αυτά που λέει
‘Μετακινήστε και τα δύο καλύμματα όπως φαίνεται στην εικόνα, σηκώνοντας και σύροντας το κάθε κάλυμμα στην κάτω θέση (Β).’
για να βάλω το πάτωμα του χώρου αποσκευών στην κάτω θέση (Β) όμως δεν τα κατάφερα ή δεν γίνεται.
Ξέρει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ πολύ -
Επειδή ενδιαφερόμαστε για το qashqai 1.5 energy, από το οποίο όμως λείπουν τα φώτα ομίχλης, αξίζουν τα 400 ευρώ που μας ζητάνε; Υπάρχει πιθανότητα να τα βρω φθηνότερα;Κάτι τέτοιο ψάχνεις;
http://topreal.en.alibaba.com/product/60146684584-800924707/2015_So_brightness_high_power_fog_light_for_nissan_qashqai_MITSUBISHI_PAJERO.html
http://www.aliexpress.com/store/product/VALEO-Fog-Light-Lamp-5PCS-CTN-for-NISSAN-X-Trail-T32-2014-2015/323213_2038643655.html
Το ένα είναι για το X-Trail αλλά γράφει και για το qashqai. Ενδεικτικά είναι τα sites. Αν το ψάξεις μπορεί να θα βρεις και αλλού. Το πόσο αξιόπιστα είναι....θέλει ψάξιμο. Ρωτάς τη valeo στην Ελλάδα αν φέρνει... -
Να είσαι καλά!
Και εγώ αυτά της Valeo βρήκα, αν και δεν είναι για το νέο QQ. Θα ρωτήσω και στην αντιπροσωπεία μήπως μπορεί να μου κάνει καλύτερη τιμή στα εργοστασιακά και βλέπουμε!
-
Ο χρήστης Nick 13 έγραψε:
Τόσο καιρό που δεν είχες φώτα ομίχλης αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα; Αν όχι δεν αξίζει να βάλεις κατά τη γνώμη μου. Απο την άλλη κοτζάμ Qashqai παίρνεις το οποίο θα το κρατήσεις στάνταρ μια εφταετία (μπορεί και πολύ παραπάνω) οπότε ίσως και να αξίζει να το δώσεις το 400.Τα φώτα ομίχλης το μόνο που κάνουν ειναι να στραβώνουν τους άλλους οδηγούς.
Αν εχει οδηγησει καποιος σε ομίχλη θα ξερει οτι δεν κανουν δουλεια στην ομίχλη. -
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Τόσο καιρό που δεν είχες φώτα ομίχλης αντιμετώπισες κανένα πρόβλημα; Αν όχι δεν αξίζει να βάλεις κατά τη γνώμη μου. Απο την άλλη κοτζάμ Qashqai παίρνεις το οποίο θα το κρατήσεις στάνταρ μια εφταετία (μπορεί και πολύ παραπάνω) οπότε ίσως και να αξίζει να το δώσεις το 400.
Τα φώτα ομίχλης το μόνο που κάνουν ειναι να στραβώνουν τους άλλους οδηγούς.
Αν εχει οδηγησει καποιος σε ομίχλη θα ξερει οτι δεν κανουν δουλεια στην ομίχλη.Τα ομίχλης είναι για να σε κάνουν ορατό στον απέναντι, όχι για να βλέπεις εσύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Αν εχει οδηγησει καποιος σε ομίχλη θα ξερει οτι δεν κανουν δουλεια στην ομίχλη.Δεν ξέρω για το QQ συγκεκριμένα, αλλά φυσικά και κάνουν δουλειά τα φώτα ομίχλης!!!
-
Ο χρήστης tsabasid έγραψε:
Αν εχει οδηγησει καποιος σε ομίχλη θα ξερει οτι δεν κανουν δουλεια στην ομίχλη.Τα ομίχλης είναι για να σε κάνουν ορατό στον απέναντι, όχι για να βλέπεις εσύ καλύτερα.
-
τα φώτα ομίχλης είναι τοποθετημένα χαμηλά για να βλέπει ο οδηγός...
-
....................
Τα ομίχλης είναι για να σε κάνουν ορατό στον απέναντι, όχι για να βλέπεις εσύ καλύτερα.Αυτό είπα
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
....
τα φώτα ομίχλης είναι τοποθετημένα χαμηλά για να βλέπει ο οδηγός...Και αυτό είπα .....
-
Επειδή νομίζω πως έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε απο το θέμα εγώ νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά. Ο φίλος μας έκανε μια πολύ καλή επιλογή με το QQ. Καινούριο αμάξι παίρνει, ας τα βάλει και τα φώτα ομίχλης να είναι φουλ εξοπλισμένος. Καλύτερα βέβαια ας δει μήπως του κάνουν καμία προσφορά αμα πιέσει λιγάκι.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]