-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Επειδή ενδιαφερόμαστε για το qashqai 1.5 energy, από το οποίο όμως λείπουν τα φώτα ομίχλης, αξίζουν τα 400 ευρώ που μας ζητάνε; Υπάρχει πιθανότητα να τα βρω φθηνότερα;Για κοίτα και αυτό....http://www.mister-auto.gr/el/pr-b-leis-mikhles/valeo-088045_g289_a021088045.html
Καλή επιτυχία! -
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Επειδή ενδιαφερόμαστε για το qashqai 1.5 energy, από το οποίο όμως λείπουν τα φώτα ομίχλης, αξίζουν τα 400 ευρώ που μας ζητάνε; Υπάρχει πιθανότητα να τα βρω φθηνότερα;
Για κοίτα και αυτό....http://www.mister-auto.gr/el/pr-b-leis- ... 88045.html
Καλή επιτυχία!Ευχαριστώ, αλλά από ότι καταλαβαίνω αυτά πρέπει να είναι για το προηγούμενο QQ. Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο η Nissan δεν έχει βγάλει ακόμη κιτ για τοποθέτηση φώτων ομίχλης εκ των υστέρων.
-
Παιδιά μια είδηση που είχα διαβάσει κάπου για 1.6 κινητήρα βενζίνης είναι μούφα ή έχει έρθει στην Ελλάδα;
Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο 1.2 είναι ικανοποιητικός για τέτοιο αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι το QQ είναι μέσα στις επιλογές μου για μελλοντική αγορά!! -
Ο χρήστης tka έγραψε:
Παιδιά μια είδηση που είχα διαβάσει κάπου για 1.6 κινητήρα βενζίνης είναι μούφα ή έχει έρθει στην Ελλάδα;
Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο 1.2 είναι ικανοποιητικός για τέτοιο αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι το QQ είναι μέσα στις επιλογές μου για μελλοντική αγορά!!υπάρχει με 163 άλογα
http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... g-t-163-ps -
Και βασικα παιζει να ειναι η απολυτη εκδοση απο πλευρας οδηγησης!
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Και βασικα παιζει να ειναι η απολυτη εκδοση απο πλευρας οδηγησης!Γράφουν ότι δεν τραβάει χαμηλά και χάνει και στις ρεπρίζ από το diesel...
-
Ναι τα άρθρα τα διάβασα, αλλά στο site της αντιπροσωπείας δεν βλέπω να υπάρχει, για να συγκρίνω διαφορά στην τιμή
-
Ο χρήστης tka έγραψε:
Ναι τα άρθρα τα διάβασα, αλλά στο site της αντιπροσωπείας δεν βλέπω να υπάρχει, για να συγκρίνω διαφορά στην τιμήgooglαρέ το...οι τιμές είναι ανάλογες του 1.6 diesel αν θυμάμαι καλά...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Γράφουν ότι δεν τραβάει χαμηλά και χάνει και στις ρεπρίζ από το diesel...
Καλα και τα δυο μου φαινονται πολυ περιεργα.
Πλεον σχεδον ολα τα turbo ξεκινουν απο πολυ χαμηλα.
Τωρα για τις ρεπριζ τι να πω.. Το 1.2 βενζινη ειχε καλυτερες απο το 1.5 diesel.
Πως μπορει να εχει συμβει το αντιθετο με το 1.6 που εχει 30 αλογα παραπανω, και οι βενζινοκινητηρες εχουν και μεγαλυτερο ευρος, παραμενει μυστηριο... -
είναι θέμα ροπής λένε
-
Ο turbo βενζίνης 1.6 της nissan έχει τον old school τρόπο λειτουργίας, δηλαδή αισθητό lag μέχρι τις 3000 στροφές και μετά ξέσπασμα. Αυτό σημαίνει ότι χαμηλά και με μεγάλη σχέση κοιμάται αλλά δεν κρεμάει ψηλά όπως όλα σχεδόν τα σύγχρονα turbo. Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά τα ίδια έχω διαβάσει ότι ισχύουν και για το juke nismo (φυσικά η δύναμη είναι πολύ περισσότερη από το QQ). Επίσης όλα τα άρθρα (ελληνικά και ξένα) συγκλίνουν στο ότι καίει αρκετά (με νορμάλ οδήγηση) έως πολύ (όταν πιέζεται).
-
Και βασικα παιζει να ειναι η απολυτη εκδοση απο πλευρας οδηγησης!
Γράφουν ότι δεν τραβάει χαμηλά και χάνει και στις ρεπρίζ από το diesel...
Αν το πηγαίνεις στις 3000 ΣΑΛ ναι. Αν κατεβάσεις ταχύτητα και ανεβάσεις στροφές, δεν υπάρχει σύγκριση!
-
Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ο 1.2 είναι ικανοποιητικός για τέτοιο αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι το QQ είναι μέσα στις επιλογές μου για μελλοντική αγορά!!υπάρχει με 163 άλογα
http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... g-t-163-psΠαρόλο που γενικά προτιμώ diesel υπάρχουν φορές που η αγορά βενζινοκίνητου συμφέρει περισσότερο. Οπότε πολυ καλή κατά την άποψη μου η προσθήκη αυτή της nissan στο qq! +1 απο μένα!
-
Το έχει δοκιμή το τελευταίο Car & Driver. Αναφέρει ότι είναι σχετικά νωχελικό μέχρι τις 2500-3000 σαλ, αλλά πέρα από αυτό τα σχόλια είναι πολύ θετικά.
-
Ναι τα άρθρα τα διάβασα, αλλά στο site της αντιπροσωπείας δεν βλέπω να υπάρχει, για να συγκρίνω διαφορά στην τιμή
googlαρέ το...οι τιμές είναι ανάλογες του 1.6 diesel αν θυμάμαι καλά...
Σύμφωνα με το άρθρο είναι λίγο πιο χαμηλά οι τιμές απο το diesel.
Ξεκιναει απο € 22.620 -
Τα 10 πρώτα αυτοκίνητα σε πωλήσεις το Μάιο του 2015:
- Toyota Yaris 475
- Opel Corsa 401
- Nissan Qashqai 390
- VW Polo 375
- Nissan Micra 366
- Peugeot 208 334
- Fiat Panda 293
- Peugeot 108 268
- Toyota Aygo 248
- Volvo V40 241
Τι στον κόρακα, μέλι έχει;
Πηγή -
Η άποψή μου είναι ότι καλύπτει πολλές ανάγκες με πολύ ικανοποιητικό τρόπο και χαίρεσαι και να το βλέπεις!
-
Ο χρήστης Sailor66 έγραψε:
Η άποψή μου είναι ότι καλύπτει πολλές ανάγκες με πολύ ικανοποιητικό τρόπο και χαίρεσαι και να το βλέπεις!συμφωνω απόλυτα
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τα 10 πρώτα αυτοκίνητα σε πωλήσεις το Μάιο του 2015:- Toyota Yaris 475
- Opel Corsa 401
- Nissan Qashqai 390
- VW Polo 375
- Nissan Micra 366
- Peugeot 208 334
- Fiat Panda 293
- Peugeot 108 268
- Toyota Aygo 248
- Volvo V40 241
ΠηγήΌχι δεν έχει μέλι. Απλά είναι όπως έχω ξαναγράψει ένα αυτοκίνητο στο απόγειό του και απόλυτα ολοκληρωμένο. Συνοψίζοντας έχει μεγάλους χώρους, καλή οδική συμπεριφορά, εμφάνιση που παραπέμπει σε ακριβότερες υλοποιήσεις, αξιοπιστία μηχανικών μερών, ποιότητα εσωτερικού εντός του μέσου όρου και καλή κατανάλωση. Μόνο ένα μειονέκτημα έχει... την επιρροή της Γαλλικής σχολής ντίζελ. Ο λόγος που προτίμησα ένα άλλο αλλά πάντως ομοσταβλο ήταν πως ήθελα λίγο περισσότερες δυνατότητες σε offroad.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τα 10 πρώτα αυτοκίνητα σε πωλήσεις το Μάιο του 2015:
- Toyota Yaris 475
- Opel Corsa 401
- Nissan Qashqai 390
- VW Polo 375
- Nissan Micra 366
- Peugeot 208 334
- Fiat Panda 293
- Peugeot 108 268
- Toyota Aygo 248
- Volvo V40 241
ΠηγήΌχι δεν έχει μέλι. Απλά είναι όπως έχω ξαναγράψει ένα αυτοκίνητο στο απόγειό του και απόλυτα ολοκληρωμένο. Συνοψίζοντας έχει μεγάλους χώρους, καλή οδική συμπεριφορά, εμφάνιση που παραπέμπει σε ακριβότερες υλοποιήσεις, αξιοπιστία μηχανικών μερών, ποιότητα εσωτερικού εντός του μέσου όρου και καλή κατανάλωση. Μόνο ένα μειονέκτημα έχει... την επιρροή της Γαλλικής σχολής ντίζελ. Ο λόγος που προτίμησα ένα άλλο αλλά πάντως ομοσταβλο ήταν πως ήθελα λίγο περισσότερες δυνατότητες σε offroad.
Spi τι εννοείς την γαλλική σχολή diesel;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]