-
Σου έδωσαν πίσω τον παλιό;
-
Όχι δεν πηρα πισω τιποτα νομιζω απλα δεν τον αλλαξαν. πηγα στις 4 το απόγευμα οπου εκλειναν και βιαστηκα πηρα το αυτοκινητο και εφυγα. Ειμαι στα προθυρα να παω και να κανω φασαρια αλλα εχω κουραστεί απο τα πηγαινε ελα στις αντιπροσωπειες, αν ξερεις καμια που να προσφερει οριστικη λυση στο πρόβλημα φυσικα να παω ευχαρίστως. απορω γιατι δε τον αλλαξαν οι άλλες 2 αφου είναι μεσα στην εγγυση και η μια μαλιστα ζητησε και λεφτα. μαλλον βαριούνται , τι να πω...
-
Ο χρήστης kobe1326 έγραψε:
Όχι δεν πηρα πισω τιποτα νομιζω απλα δεν τον αλλαξαν. πηγα στις 4 το απόγευμα οπου εκλειναν και βιαστηκα πηρα το αυτοκινητο και εφυγα. Ειμαι στα προθυρα να παω και να κανω φασαρια αλλα εχω κουραστεί απο τα πηγαινε ελα στις αντιπροσωπειες, αν ξερεις καμια που να προσφερει οριστικη λυση στο πρόβλημα φυσικα να παω ευχαρίστως. απορω γιατι δε τον αλλαξαν οι άλλες 2 αφου είναι μεσα στην εγγυση και η μια μαλιστα ζητησε και λεφτα. μαλλον βαριούνται , τι να πω...Γι αυτό ρώτησα αν σου έδωσαν πίσω κάτι, γιατί συνήθως όταν δεν σου δίνουν πίσω τα παλιά σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει αλλαγή.
-
Αναφέρεσαι στον ήχο που κάνει το πεντάλ;
Αν ναι, τον κάνει και το δικό μου φυσικά και νομίζω ότι προέρχεται από το ελατήριο στα αριστερά του.
-
Το έχω δει το βιντεακι, εμένα κάνει σαν τρικλισμα όταν αφήνεις περισσότερο τι πεντάλ κυρίως σε 1η και 2α. Δε ξερω αν μπορω να ανεβάσω βιντεακι εδώ στο φόρουμ να το δείτε. Από ότι έχω ψάξει το πρόβλημα παίζει και σε βρετανικα φόρουμ αλλά δε ξέρω ακόμα πως να το λύσω και αν θα ειναι οριστική η λύση του.
-
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το για το οποίο η λύση ήταν λίπανση στα λάστιχα ζαμφορ ο θόρυβος δεν έχει επανέλθει.>Ο χρήστης roxy έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, να σημειώσω ότι ο θόρυβος ακούγεται μόνο όταν περνάω από έδαφος (χώμα ή ασφαλτο) που δεν είναι εντελώς ευθεία και με πολύ μικρή πάντα ταχύτητα.
Δεν είναι από το ταμπλό σίγουρα και μάλλον από την βάση της μηχανής έρχεται. Το θέμα είναι όμως, αν είναι από την βάση δεν θα έπρεπε να ακουγόταν συνέχεια?Στάλθηκε από το Letv X500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σου έδωσαν πίσω τον παλιό;Αν αλλαχθηκε εντός εγγύησης χωρίς να πληρώσει λογικό να μην του τον έδωσαν. Μόνο όταν πληρώνεις δικαιουσε το παλιό. Απλά θα μπορούσε να ζητούσε τουλάχιστον να τον έβλεπε.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σου έδωσαν πίσω τον παλιό;
Αν αλλαχθηκε εντός εγγύησης χωρίς να πληρώσει λογικό να μην του τον έδωσαν. Μόνο όταν πληρώνεις δικαιουσε το παλιό. Απλά θα μπορούσε να ζητούσε τουλάχιστον να τον έβλεπε.
Όχι απλώς δεν δικαιούται το παλιό ανταλλακτικό, αν αλλαχτεί εντός εγγύησης, αλλά το χρειάζεται απαραιτήτως η αντιπροσωπεια για να πιστοποιήσει ότι έγινε η σχετική εργασία απέναντι στην κατασκευάστρια εταιρία που πληρώνει.
-
Επειδή έχουν γίνει διαφορα παλαβά με πράγματα που δήθεν αλλάχθηκαν στην εγγύηση καλό είναι να το βλέπουμε το προβληματικό κι ακόμα καλύτερα να είμαστε από πάνω όταν αλλάζεται κάτι.
-
Τουρκικό QQ facelift με διαφορετικό τελείως setup από τα αντίστοιχα ελληνικά!
-
Λόγω roofbars και sharktale κεραίας? Εδώ στην Ιταλία accenta με ηλιοροφή είναι πιο φθηνό από το αντίστοιχο που πουλάνε εδώ...
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Λόγω roofbars και sharktale κεραίας? Εδώ στην Ιταλία accenta με ηλιοροφή είναι πιο φθηνό από το αντίστοιχο που πουλάνε εδώ...Όχι μόνο αλλά είχε και keyless entry, μπροστινούς αισθητήρες αλλά δεν είχε ηλεκτροχρωματικο ή 360.
Περίεργο mix -
Ίσως στη γειτονο επιτρέπουν την προσθήκη έξτρα εξοπλισμού.
-
Ο περισσότερος εξοπλισμός ειναι εξτρα, τα «πακέτα» τα φτιάχνει ο εκάστοτε τοπικός εισαγωγέας. Ο Θεοχαρακης ποτε δεν είχε ευελιξία, μόνο οτι εχει αποφασίσει μα εισάγει.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο περισσότερος εξοπλισμός ειναι εξτρα, τα «πακέτα» τα φτιάχνει ο εκάστοτε τοπικός εισαγωγέας. Ο Θεοχαρακης ποτε δεν είχε ευελιξία, μόνο οτι εχει αποφασίσει μα εισάγει.Θυμάμαι είχε βγει από αρχες 2015 σε όλη την ευρωπη η πλουσιότατη nconnecta κι αυτός την έφερε εδώ αρχες 2017 πριν βγάλει το facelift.
Καλά για πακέτα ξεχωριστά ούτε λόγος. -
Έχουμε εντυπώσεις ή θα μπορούσε να κάνει κάποιος ένα review για το infotainment του qashqai κ δε του j11b?
Κυρίως για τη συνδεσιμότητα με κινητά κ το interface της συσκευής.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Έχουμε εντυπώσεις ή θα μπορούσε να κάνει κάποιος ένα review για το infotainment του qashqai κ δε του j11b?Κυρίως για τη συνδεσιμότητα με κινητά κ το interface της συσκευής.
Ίδιο είναι και στο j11 Α και στο Β. Δεν υποστηρίζει apple car play ή Android. Κλειστο σύστημα με μικρες διαφορα στο interface μεταξύ Α και Β.
Πολλοί αλλάζουν με Android after market. -
Καλησπέρα σε όλους,
Μήπως ξέρει κάνεις ποιο είναι το προβλεπόμενο διάστημα και χιλιόμετρα για τις αλλαγές λαδιών ;το εγχειρίδιο συντήρησης κάνει λόγο για 6μήνες ή 15.000χλμ μόνο υπό ιδιάιτερες συνθήκες.Όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδιαίτερες ποιο είναι ρε παιδιά το διάστημα ;[quote][/quote]
-
10.000 ή 1 χρόνο ότι έρθει πρώτο.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]