-
Deleted
-
@r200
Το σύστημα λειτουργεί ανάλογα με τη φόρτιση της μπαταρίας. Κάποιες φορές σβήνει σε κάθε φανάρι άμεσα και κάποιες άλλες φορές μπορεί να μη σβήνει καθόλου για 2-3 φανάρια ή και παραπάνω. Έχει βέβαια να κάνει και με τα συστήματα που έχεις ενεργοποιημένα. Εάν έχεις ανάψει κλιματισμό, για παράδειγμα, που 'τρώει' μπαταρία, μπορεί το σύστημα να μην ενεργοποιηθεί για κάμποση ώρα.
Εσύ πάντως δεν έχεις να πειράξεις κάποια ρύθμιση, άρα δεν τίθεται θέμα να είχες κάνει κάτι λάθος. Η μόνη επιλογή που έχεις είναι να απενεργοποιήσεις το σύστημα. -
τωρα το καταλαβα, ευχαριστω για την ενημερωση!
-
Επειδη η γνωστη 'φιαμ' μας τελειωσε πηρα τηλ.αντ/πεια να ρωτησω για τη διαδικασια,μου ειπαν οτι θελουν το αυτοκινητο 4 ωρες(να τη μετρησουν,να τη φορτισουν,να την ξαναμετρησουν κτλ) ακυρο λεω,πηρα αλλο εξουσ/μενο μου ειπαν οτι την μετρανε και αναλογα την αλλαζουνε...εκλεισα για αυριο πρωι
-
Εχουμε νεο ρευμα...την μετρησαν και σε 10 λεπτα εγινε η αντ/σταση απο την μαζικη παραγγελια που γινεται πλεον για να αντιμετωπισουν το φαινομενο ΄΄φιαμ΄΄.....αντε να δουμε και οι νεες ποσο θα αντεξουν
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Εχουμε νεο ρευμα...την μετρησαν και σε 10 λεπτα εγινε η αντ/σταση απο την μαζικη παραγγελια που γινεται πλεον για να αντιμετωπισουν το φαινομενο ΄΄φιαμ΄΄.....αντε να δουμε και οι νεες ποσο θα αντεξουνΗ νέα ποια είναι;;; Δεν πιστεύω φιαμ !!!
-
Οχι φιαμ δεν ειναι,ετικετα νισσαν εχει παντος χωρις να λεει κατι αλλο.
-
Πρέπει να τρέχουν γενναίες εκπτώσεις για το pre facelift (j11a) μοντέλο..
-
Τις προάλλες πέτυχα το καινούργιο σε ίδιο ακριβώς χρώμα και έκδοση με το δικό μας και ομολογουμένως δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Διακριτικές οι αλλαγές θα έλεγα.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πρέπει να τρέχουν γενναίες εκπτώσεις για το pre facelift (j11a) μοντέλο..Ξεστοκάρισμα από εκθεσιακά και ότι έχει ξεμείνει στην Ελευσίνα, λογικά!
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Οχι φιαμ δεν ειναι,ετικετα νισσαν εχει παντος χωρις να λεει κατι αλλο.Εδώ υπάρχουν αναφορές για προβληματικές μπαραρίες ακόα και σε καινούργια facelift μοντέλα!
Εντελώς fail η κατάσταση -
Ξέρετε αν ο κινητήρας του CLA είναι ίδιος με του QQ δλδ της Renault?
Έχει εκδόσεις 1.5d 109hp - 1.6d 130hp - 1.8d 160hp -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Ξέρετε αν ο κινητήρας του CLA είναι ίδιος με του QQ δλδ της Renault?
Έχει εκδόσεις 1.5d 109hp - 1.6d 130hp - 1.8d 160hpΓια τους δύο πρώτους, απ'όσο ξέρω, είναι οι ίδιοι.Για τον τρίτο,δεν γνωρίζω.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οχι φιαμ δεν ειναι,ετικετα νισσαν εχει παντος χωρις να λεει κατι αλλο.
Εδώ υπάρχουν αναφορές για προβληματικές μπαραρίες ακόα και σε καινούργια facelift μοντέλα!
Εντελώς fail η κατάστασηΝαι συνεχιζουν ακαθεκτοι να βαζουν τις ιδιες...πρεπει να ειχε Πολυ μεγαλο στοκ!!!
-
Εκτός αν βάζουν στα καινούργια τις παλιές που άλλαξαν απο τα πρώτα [emoji12]
-
Καλημέρα,
Αν και το ερώτημα δεν αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, το ποστάρω εδώ απλά επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοχος του. Φυσικά περιμένω απαντήσεις και από μη κατόχους.....
Με 42.000km on board, πάω για λάστιχα σιγά σιγά. Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα (μοντέλο) συγκεκριμένα?
Αυτή τη στιγμή έχω continental και παρά το γεγονός ότι γενικά δεν είχα θέματα με αυτά, θα ήθελα να τα αλλάξω γιατί νιώθω ότι είναι μαγνήτης στις πρόκες, βίδες κτλ....έχω γίνει φιλαράκι με τα παιδιά στο βουλκανιζατέρ (6-7 επισκέψεις). Πολύ ευαίσθητα ρε παιδιά, εκτός αν εγώ είμαι τόσο γκαντέμης.Να σημειώσω ότι μένω Αθήνα οπότε δεν με απασχολούν καταστάσεις που να απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες. Περισσότερο οδήγηση στη πόλη και εννοείται 2-3 ταξίδια εκτός αλλά πάντα σε καλά σχετικούς δρόμους.
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Καλημέρα,Αν και το ερώτημα δεν αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο, το ποστάρω εδώ απλά επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοχος του. Φυσικά περιμένω απαντήσεις και από μη κατόχους.....
Με 42.000km on board, πάω για λάστιχα σιγά σιγά. Έχετε να προτείνετε κάποια μάρκα (μοντέλο) συγκεκριμένα?
Αυτή τη στιγμή έχω continental και παρά το γεγονός ότι γενικά δεν είχα θέματα με αυτά, θα ήθελα να τα αλλάξω γιατί νιώθω ότι είναι μαγνήτης στις πρόκες, βίδες κτλ....έχω γίνει φιλαράκι με τα παιδιά στο βουλκανιζατέρ (6-7 επισκέψεις). Πολύ ευαίσθητα ρε παιδιά, εκτός αν εγώ είμαι τόσο γκαντέμης.Να σημειώσω ότι μένω Αθήνα οπότε δεν με απασχολούν καταστάσεις που να απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες. Περισσότερο οδήγηση στη πόλη και εννοείται 2-3 ταξίδια εκτός αλλά πάντα σε καλά σχετικούς δρόμους.
Μερικές διευκρινήσεις:
- Τι διάσταση?
- Ποια Continental φοράει τώρα?
- Θές αμιγώς δρόμου, ή κινείσαι (έστω και ελάχιστα) και σε χώμα?
- Σε ενδιαφέρουν μόνο καλοκαιρινά ή θα σκεφτόσουν και όλων των εποχών?
-
Μερικές διευκρινήσεις:
- Τι διάσταση?
- Ποια Continental φοράει τώρα?
- Θές αμιγώς δρόμου, ή κινείσαι (έστω και ελάχιστα) και σε χώμα?
- Σε ενδιαφέρουν μόνο καλοκαιρινά ή θα σκεφτόσουν και όλων των εποχών?
- Αν θυμάμαι καλά 215/60R17
- Αυτό σίγουρα μου διαφεύγει τώρα και δεν μπορώ να απαντήσω
- Μόνο δρόμου μιας και δεν έχω επαφές με χώμα....τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα
- Καλοκαιρινά θα έλεγα μιας και στην Αθήνα ούτε χειμώνα έχει ούτε ιδιαίτερες βροχές σε σχέση με άλλα μέρη.
-
Θα έλεγα να κοιτάξεις:
Michelin Primacy 3
Goodyear Efficient Grip SUV
Bridgestone T001 -
Ευχαριστώ θα τους ρίξω μια ματιά
Νissan Qashqai J11 [2014-__]