-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Νissan Qashqai 1ης γενιάς έχω δει αρκετά. Δεν έχω δει ποτέ όμως το 2ης.Αρκετούτσικα. Και δεν του το είχα. Εδώ βέβαια έχω πετύχει fiesta το τελευταίο!!
-
Επακολουθα της κρισης ειναι κι αυτα....
Καποτε ταξι εβλεπες μονο Merc αντε μετα κανενα passat η octavia η corrola
Τωρα θα δειτε και fiat οπως στην Τουρκια που ειναι παντουSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Επακολουθα της κρισης ειναι κι αυτα....
Καποτε ταξι εβλεπες μονο Merc αντε μετα κανενα passat η octavia η corrola
Τωρα θα δειτε και fiat οπως στην Τουρκια που ειναι παντουSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Τα πολλά Rapid και 301 που ήδη κυκλοφορούν είναι τα επακολουθα της κρίσης.
ΙΜΟ η κατηγορία Crossover σε ταξί είναι αντιλειτουργικη. Μέσα στα άλλα ζητούμενα οι επαγγελματίες έχουν και την εύκολη πρόσβαση που σε αυτές τις περιπτώσεις το ύψος είναι θέμα...
-
Έχει ξεκινήσει ανάκληση για το σωληνάκι των φρένων στον πίσω δεξί τροχό (για την ακρίβεια χρειάζεται να στερεωθεί καλύτερα ο θόλος του τροχού, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σωληνάκι των φρένων).
http://forum.qashqaiclub.co.uk/qashqai-recall-brake-hose_topic18175.htmlΤα σχετικά σημειώματα έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται.
Ο Iceman σκάει από την ζήλια του τώρα
-
Ενα σχεδόν ίδιο πρόβλημα δεν είχαν και τα captur; Πάλι με σωληνάκι φρένων που τριβόταν. Σύμπτωση ή αποτέλεσμα της 'σχέσης' των 2 εταιριών;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχει ξεκινήσει ανάκληση για το σωληνάκι των φρένων στον πίσω δεξί τροχό (για την ακρίβεια χρειάζεται να στερεωθεί καλύτερα ο θόλος του τροχού, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο σωληνάκι των φρένων).
http://forum.qashqaiclub.co.uk/qashqai-recall-brake-hose_topic18175.htmlΤα σχετικά σημειώματα έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται.
Γνωστό πολύ καιρό στα ειδικά ελληνικά φορα.
Επιστολές δεν νομίζω να έχουν σταλεί ακόμα πάντως, ωστόσο οποίος πάει για οτιδήποτε άλλο του το φτιάχνουν. Αφού το βρήκαν μετά από 3 χρόνια παραγωγής πάλι καλά!!!
Αληθεία η ζήλια προς τι ; -
Που 'έμπλεξες' με αυτές τις ξενέρωτες τις BMW και χάνεις πλέον τα δικά μας τα πανηγύρια
Επιστολές στέλνουν κανονικά. -
Προτιμώ τις επίσημες ανακλήσεις από το να κάνει κάποιος την πάπια όπως π.χ γίνεται από τη νισσαν με τις FIAMM μπαταρίες.
Αφού ξεκίνησαν να στέλνουν και επιστολές ακόμα καλύτερα. Πριν 3 μήνες που το είχαν αναφέρει στο J11 Forum η ενημέρωση γινοταν στο συνεργείο παρεπιμπτοντως με κάτι άλλο. -
Προφανώς ανακλήσεις κάνουν μόνο σε ότι αφορά θέματα ασφαλείας και υπάρχει πιθανότατα να κυνηγήσει κάποιος νομικά την εταιρεία σε πιθανότητα ατυχήματος.
Για την μπαταρία που με άφησε εμένα ένα πρωί, τι να διεκδικήσω από την Nissan;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Προτιμώ τις επίσημες ανακλήσεις από το να κάνει κάποιος την πάπια όπως π.χ γίνεται από τη νισσαν με τις FIAMM μπαταρίες.
Αφού ξεκίνησαν να στέλνουν και επιστολές ακόμα καλύτερα. Πριν 3 μήνες που το είχαν αναφέρει στο J11 Forum η ενημέρωση γινοταν στο συνεργείο παρεπιμπτοντως με κάτι άλλο.Στέφανε η ενημέρωση για αλλαγές με την μορφή εγκυκλιου στα εξουσιοδοτημένα και όχι επίσημη ανάκληση δεν είναι τωρινό φαινόμενο και σίγουρα δεν αφορά αποκλειστικά την Nissan. Και αφορά διάφορα εκτός θεμάτων ασφάλειας.
Το πέτυχα σε πολλές εταιρίες τόσα χρόνια. Immobiliser στο Megane μου, ραδίοcd στο 406, υποβραχιονιο στο Q7, μοτέρ πίσω υαλοκαθαριστηρα στο Aygo κοκ.
Όλοι τους θεωρούν ότι κατά την διάρκεια της εγγύησης πάνε σε επίσημα δίκτυα και όχι στον μαστροΓιωργο της γειτονιάς. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στέφανε η ενημέρωση για αλλαγές με την μορφή εγκυκλιου στα εξουσιοδοτημένα και όχι επίσημη ανάκληση δεν είναι τωρινό φαινόμενο και σίγουρα δεν αφορά αποκλειστικά την Nissan. Και αφορά διάφορα εκτός θεμάτων ασφάλειας.
Το πέτυχα σε πολλές εταιρίες τόσα χρόνια. Immobiliser στο Megane μου, ραδίοcd στο 406, υποβραχιονιο στο Q7, μοτέρ πίσω υαλοκαθαριστηρα στο Aygo κοκ.
Όλοι τους θεωρούν ότι κατά την διάρκεια της εγγύησης πάνε σε επίσημα δίκτυα και όχι στον μαστροΓιωργο της γειτονιάς.Κώστα, γνωρίζω τις TSB όπως συνήθως λέγονται και έιναι όντως συνήθεις και δη περισσότερο από τις ανακλήσεις.
Ωστόσο ακόμα και εκεί η νισσαν πάσχει και ειλικρινά καλύτερο παράδειγμα από αυτό της μπαταρίας στα QQ δεν υπάρχει.
Γνωστό πρόβλημα με πολύ ταλαιπωρία αν σου κάτσει στου διαόλου τη μάνα και όμως η εταιρεία επιμένει να σου φορτίζει πρώτα τη μπαταρία και μετά να τη μετράει και ύστερα ίσως να στην αλλάξει....
Αντίθετα στο RAV μου ότι TSB είχε κυκλοφορήσει το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη ή προηγούμενη διαπίστωση για το αν συντρέχουν οι λόγοι του! -
Για την μπαταρία συμφωνώ.
Κάπως αλλιώς θα έπρεπε να λειτουργησουν εφόσον υπήρξαν ακινητοποιησεις -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σημερα ειδα κληση απο την αντιπ/πεια,ισως για αυτο το θεμα...Ειχες καποια ενημερωση;
-
Σε γνωστό μου ήρθε επιστολή στο σπίτι για την ανάκληση. Σε εμένα τίποτα ακόμη, αλλά έτσι και αλλιώς είναι να το πάω για service οπότε θα ρωτήσω εκεί.
-
Πάντως εμένα μου ακούγεται σαν ανάκληση του τύπου να ΄χουμε να λέμε...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πάντως εμένα μου ακούγεται σαν ανάκληση του τύπου να ΄χουμε να λέμε...Δεν είναι έτσι Σπύρο!
Υπάρχει κίνδυνος να κοπεί το σωληνάκι των φρένων ειδικά σε μεγάλο φορτίο και πλέον τοποθετουν αυτό το λαμάκι για να μην υπάρχει επαφή! -
Τα σωληνάκια φρένων είναι φτιαγμένα από μεταλλικές ίνες και ελαστομερή. Δεν είναι ότι πιο εύκολο να κοπούν. Ανήκουν στην κατηγορία των μαρκουτσιών και φτιάχνονται για να αντέχουν υψηλότατες πιέσεις. Το κόστος τους είναι πολύ μικρό και οι φθορά τους είναι κυρίως συνάρτηση του χρόνου. Θέλω να πω πως σαν κόστος διόρθωσης είναι το απόλυτο τίποτα ενώ αν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα θα γίνονταν εμφανές μέσα στα πρώτα δέκα ή είκοσι χιλιάδες χλμ. Καλή βέβαια η πρόληψη.
-
Ωραίο το facalift ο μπροστινός προφυλακτήρα και τα led φώτα του δίνουν ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση.
Το μπλε το λάτρεψα! Επίσης θετικό η βελτίωση της ηχομονώσεις και ποιότητας κύλισης. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι το infotainment.Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Το μπροστά μου βγάζει κάτι από Renault και HRV. Νιώθω ότι έχασε κάτι από τον χαρακτήρα του.
Τα πίσω φώτα, λες και τα έβαλες μαύρες μεμβράνες ή μαύρο σπρέι που τα έβαφαν παλιότερα
Το μόνο που μου άρεσε είναι το νέο τιμονάκι! Κατά τα άλλα ίδιο σχεδόν το εσωτερικό, ελπίζω με καλύτερη πλέον συναρμογή.Τα συστήματα αυτά ασφαλείας θα είναι καλά αν είναι στάνταρτ από την βασική έκδοση, γιατί και τώρα υπήρχαν αλλά έπρεπε να δώσεις 5000€ πάνω από την βασική για να τα βάλεις.
-
Εξωτερικά μου αρέσει λιγότερο από το pro-facelift. Ειδικά το εμπρός μέρος δεν μου αρέσει τόσο. Το εσωτερικό είναι πιο όμορφο (κυρίως λόγω τιμονιού). Αυτό το μπλέ μεταλλικό τα σπάει....φανταστικό χρώμα!!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]