-
Μεγάλη απατεωνιά, γιατί ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχει θέμα με τις συγκεκριμένες μπαταρίες, δε προχωρούν είτε σε ανάκληση, είτε έστω σε αντικατάσταση μόλις ξεκινήσουν τα πρώτα προβλήματα.
ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτοι!!!
και η αντιπροσωπεία να πα να...
συμφωνω,αλλα περνα απο εκει να τους πεις κανα 'γαλλικο' .....και τι να κανουν το χαρτι που δινουν για μπαταρια οκ...
-
Όλα ΟΚ με την μπαταρία πλέον, ούτε πρόβλημα στο ξεκίνημα, ούτε σφάλματα στο SS. Το μόνο κακό είναι ότι έσβησαν φυσικά όλα τα δεδομένα (καταναλώσεις, κλπ), και ότι πλέον δεν δουλεύει ως αυτόματο το παράθυρο του οδηγού. Προφανώς θέλει κάποια ρύθμιση την οποία θα αφήσω για το service.
Η μπαταρία κρατήθηκε για να τους την κάνω δώρο!
Και μια άσχετη ερώτηση.
Στο QQ που το ESP δεν έχει ειδική λειτουργία για οδήγηση στο χιόνι, τι επιλέγετε σε αντίστοιχες καταστάσεις; Το ESP θα πρέπει να είναι στο On ή στο Off.
-
Το ESP ΟΝ, εκτός αν το ASR σε κόβει στην εκκίνηση, οπότε το κλείνεις για να ξεκινήσεις και μόνον.
ΥΓ: Που είναι η φωτο συμπολίτη;
-
Φλώρινα.
30-40 πόντους χιόνι ΠΑΝΤΟΥ και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης να είναι πεντακάθαροι και μην έχουν ούτε χιλιοστό χιονιού πάνω τους. Το χιόνι ήταν τόσο πολύ που ο κεντρικός δρόμος μετά την Βεύη για το τελωνείο της Νίκης (που ενδιάμεσα στρίβεις για την πόλη της Φλώρινας), ήταν κλειστός και το χιόνι κάλυπτε σχεδόν τις μπαριέρες.
Τα έβλεπα και θυμόμουν το χάλι της Θεσσαλονίκης με τους 3 πόντους χιόνι, τις πολύωρη ταλαιπωρία στους δρόμους και τις παγωμένες αλατιέρες του Μπουτάρη. Πρέπει να έριξαν τρελό γέλιο οι Φλωρινιώτες εκείνες τις ημέρες με αυτά που έβλεπαν στις ειδήσεις
Ευχαριστώ για την πληροφορία για το ESP. Είχα την απορία, γιατί γνωστός μου έλεγε ότι είχε μείνει στην κλασσική ανηφορική στροφή-πέταλο πριν την Σιάτιστα, γιατί πρακτικά τον έκοψε το ESP στην ανηφόρα και πρακτικά το αυτοκίνητο σταμάτησε. Μετά του είπαν ότι έπρεπε να είχε απενεργοποιήσει το ESP.
-
Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που υπάρχει το κουμπί του esp. Αλλιώς δεν θα το έβαζαν όπως δεν υπάρχει πχ λόγος απενεργοποίησης του abs.
-
Σε μενα εχει να βγαζεις επιλεκτικα το αντισπιν αν θες με το esp στο on
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Σε μενα εχει να βγάζεις επιλεκτικα το αντισπιν αν θες με το esp στο onΑκόμα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να βγει το esp. Απλά στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πακέτο esp-antispin.
Μπορείς στο δικό σου να βγάλεις το esp αλλά να αφήσεις το antispin; Δλδ το ανάποδο; -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το μόνο κακό είναι ότι έσβησαν φυσικά όλα τα δεδομένα (καταναλώσεις, κλπ), και ότι πλέον δεν δουλεύει ως αυτόματο το παράθυρο του οδηγού. Προφανώς θέλει κάποια ρύθμιση την οποία θα αφήσω για το service.Το παράθυρο τραβάς το διακόπτη για να κλείσει και τον κρατάς για λίγα δεύτερα πρός επάνω και θα ακουστεί ένα κλάκ... Είσαι έτοιμος.... ετσι ρυθμίζεται στο 99%των αυτοκίνητων....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σε μενα εχει να βγάζεις επιλεκτικα το αντισπιν αν θες με το esp στο on
Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να βγει το esp. Απλά στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πακέτο esp-antispin.
Μπορείς στο δικό σου να βγάλεις το esp αλλά να αφήσεις το antispin; Δλδ το ανάποδο;Να το δω αυριο και να σου πω
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Το μόνο κακό είναι ότι έσβησαν φυσικά όλα τα δεδομένα (καταναλώσεις, κλπ), και ότι πλέον δεν δουλεύει ως αυτόματο το παράθυρο του οδηγού. Προφανώς θέλει κάποια ρύθμιση την οποία θα αφήσω για το service.
Το παράθυρο τραβάς το διακόπτη για να κλείσει και τον κρατάς για λίγα δεύτερα πρός επάνω και θα ακουστεί ένα κλάκ... Είσαι έτοιμος.... ετσι ρυθμίζεται στο 99%των αυτοκίνητων....
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, θα το δοκιμάσω!
Λες αν το δοκιμάσω και στου συνοδηγού να γίνει και αυτό αυτόματο;
-
Ναι...Εάν έχει αυτόματη λειτουργία.....!!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ναι...Εάν έχει αυτόματη λειτουργία.....!!!Αστειεύομαι προφανώς
Έχει σχολιαστεί κατά κόρον από τους ιδιοκτήτες QQ η 'τσιγκουνιά' της Nissan να βάλει αυτόματη λειτουργία μόνο στο παράθυρο του οδηγού.
ΥΓ. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω και στου συνοδηγού, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σε μενα εχει να βγάζεις επιλεκτικα το αντισπιν αν θες με το esp στο on
Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να βγει το esp. Απλά στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πακέτο esp-antispin.
Μπορείς στο δικό σου να βγάλεις το esp αλλά να αφήσεις το antispin; Δλδ το ανάποδο;Σε άλλα αυτοκίνητα βγαίνει μόνο το ASR (κι ας γράφει ESP το κουμπί), σε άλλα βγαίνουν σε δύο στάδια, πρώτα το ASR και μετά το ESP, και σε άλλα βγαίνουν και τα δύο μαζί. Για να μην μιλήσουμε για περιπτώσεις όπου βγαίνει το ESP αλλά ξαναμπαίνει αυτόματα σε περίπτωση φρένων πάνω στην στροφή (και μετά απενεργοποίεται πάλι).
-
Στο On το Esp γιατι αν χασεις τον ελεγχο θα σε μαζεψει.
-
Πια μπαταρία τοποθετησες axel12p, με τι προδιαγραφές;
-
Εντάξει μην κανετε ετςι για την ποιοτητα συρναμογης.......ολοκαίνουργιο BMW δυο εβδομάδων και το πίσω μου φανάρι ειναι ενυδρείο με φωτισμό led....Κατα τα αλλα φταίνε τα γαλλικά που μετα απο πέντε χρονια και εξήντα πέντε χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχει κάνει ουτε τσικ.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Θα συμφωνήσω με τον Dasimo. Μετά από σχεδόν 80000 χλμ και 2,5 χρόνια το Γαλλικού DNA αυτοκίνητό μου όσον αφορά τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά δεν έχει κάνει τσικ.
-
edit [mod]
-
Στέφανε απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ γαλλόφιλος όμως αυτό που πάντα ήθελα να με χαρακτηρίζει στα λεγόμενα και γραφόμενά μου είναι η αντικειμενικότητα. Με ένα γαλλικό αυτοκίνητο θυμήθηκα την έκφραση 'Δεν σπάει, δεν χαλάει' που ήξερα από την εμπειρία μου πολλών εκατοντάδων χλμ με τα ΤΟΥΟΤΑ μου. Επιπλέον ήρθε να δώσει μια μεγάλη δόση αυτού που λέμε γαλλική οδική συμπεριφορά και άνεση όταν ούτε με τα ΟΠΕΛ μου δεν ένιωθα έτσι. Φυσικά δεν είναι Ιταλικό σε οδική συμπεριφορά ή bmw... αλλά στην τιμή δεν μπορεί να τα έχεις όλα. Ετσι και το qq πιθανό σε κάποια σημεία να θέλει περισσότερη προσοχή (συναρμογή και μπαταρία) αλλά έχει ένα πολύ καλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστία και λειτουργικότητα που στα λεφτά το κάνουν ακαταμάχητο. Φίλος με τα ίδια χλμ με εμένα με τουρμπάτο 170 ίππων και πολυδιαφημισμένο και ευρείας αποδοχής όχημα σε θέματα ποιότητας κλπ διαπίστωσε το πρώτο του ρεκτιφιέ - ζημιά ύψους 3000 ευρώ στον κινητήρα του αλλά και πως αρκετοί ακόμη είχαν πάθει τα ίδια. Αυτό βέβαια είναι γερμανικό και σε πολλούς δεν αρέσει να ακούγονται αυτά... αλλά έτσι έχουν τα γεγονότα. Ρωγμές κινητήρων και ζημιές σε καδένες κύλινδρους κλπ και μόλις στα πρώτα 60 - 80 χιλιάδες χλμ είναι σοβαρότατες βλάβες που στο νήμα τόσο του qq αλλά και άλλων Γαλλικών ή ιαπωνικών εγώ τουλάχιστον δεν έχω διαπιστώσει. Σα να λέμε μπουρδελοκατάσταση!!!
-
Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. ..
Βασικός κανόνας, στα αμάξια, στις γυναίκες, στις δουλειές, στις φιλίες, στην ζωή γενικά. ...
Όποιος βρει το τέλειο κάπου, ας το πει....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]