-
Με την λογική αυτή οτιδήποτε πουλιέται σε περίοδο εκπτώσεων το απαξιωνεις. Δεν είναι έτσι.
Περιοδοι προσφορών υπάρχουν σε όλα τα εμπορευματα.
Και στα αυτοκίνητα τέλος του χρόνου οι εκπτώσεις, προσφορές και δώρα δεν είναι κάτι άγνωστο.
Αν περίμενες 4 μήνες ή κάποιος άλλος από το Πάσχα φυσικά και θα έβγαινε ωφελημενος στην τιμή αγοράς αλλά δεν θα το είχε το αυτοκίνητο ήδη για 4 ή 6 ή 8 μήνες. Αν αντεχες οοοκ!
Το 'δεν ήξερα' βέβαια είναι αυτονόητο ότι δεν στέκει. -
με τη λογική αυτή δεν θα πρέπει να γίνονται ποτέ προσφορές...
κίνηση ματ έκανε νομίζω η nissan...όσο καιρό έπαιζε 'μόνη' στην κατηγορία πουλούσε ακριβά και κονόμησε τρελά...
Τώρα που ο ανταγωνισμός ενισχύεται δίνει το πανέμορφο, οικονομικό και με έναν από τους καλύτερους κινητήρες diesel στα 130 άλογα suv της σε εξαιρετική τιμή... -
με πρόλαβες κώστα!
-
Ο cosneo και ο emperor τα λένε ακριβώς όπως είναι
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
με τη λογική αυτή δεν θα πρέπει να γίνονται ποτέ προσφορές...
κίνηση ματ έκανε νομίζω η nissan...όσο καιρό έπαιζε 'μόνη' στην κατηγορία πουλούσε ακριβά και κονόμησε τρελά...
Τώρα που ο ανταγωνισμός ενισχύεται δίνει το πανέμορφο, οικονομικό και με έναν από τους καλύτερους κινητήρες diesel στα 130 άλογα suv της σε εξαιρετική τιμή...Δεν δίνει το 1600 σε προσφορά, αλλά το 1500...
Όχι ότι για εμένα έχει σημασία αλλά στην τελική ο 1500 είναι πιο δοκιμασμένο σύνολο -
Οταν η τιμη ανεβοκατεβαινει για μενα αυτο δεν ειναι σεβασμος στον ηδη πελατη που εχει αγορασει αλλα ψαρεμα υποψηφιων πελατων.
Αυτο λεγεται απαξιωση. Απλα,λιτα και κατανοητα.
Θα σας ελεγα οτι ειναι κατι που δε θα δεις σε vw αλλα θα αρχισετε τα γραφικα για εξαπατηση dieselgate,συμπληρωμα λαδιων... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οταν η τιμη ανεβοκατεβαινει για μενα αυτο δεν ειναι σεβασμος στον ηδη πελατη που εχει αγορασει αλλα ψαρεμα υποψηφιων πελατων.
Αυτο λεγεται απαξιωση. Απλα,λιτα και κατανοητα.H τιμή ανεβοκατεβαίνει ΣΕ ΟΛΑ τα αυτοκίνητα, ανάλογα με την εποχή, τα χρόνια που είναι το μοντέλο στην αγορά, τον αντιπρόσωπο, τον πελάτη και ένα σωρό άλλους παράγοντες. Για αυτό και η τιμή που δίνει ο εισαγωγές είναι ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
Ούτε απαξίωση είναι ούτε ασέβεια στον υφιστάμενο πελάτη....εμπορική πολιτική ονομάζεται (για διατήρηση market share, διείσδυση αγοράς κλπ.) και είναι εργαλείο του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά. -
Αυτο λεγεται απαξιωση. Απλα,λιτα και κατανοητα.
Θα σας ελεγα οτι ειναι κατι που δε θα δεις σε vw αλλα θα αρχισετε τα γραφικα για εξαπατηση dieselgate,συμπληρωμα λαδιων...Μην είσαι τόσο σίγουρος για την Vw.. Αυτή τι στιγμή τρέχει προσφορά για το polo: 4 χρόνια εγγύηση 4 χρόνια service 4 χρόνια ασφάλεια έκπτωση έως 500€ και προνομιακο επιτόκιο 4.9%.. Δηλαδή με την ίδια λογική τι να πουν και αυτοί που το πήραν πριν λίγο καιρό με 2 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο στο Θεό.. Η Vw σε άλλες χώρες πάντα έκανε προσφορές και εκπτώσεις και ειδικά μετά το dieselgate... Η ελληνική αντιπροσωπία ποτέ σχεδόν δεν έκανε.. Τώρα φαίνεται ξύπνησε και κάνει προσφορές και άφησε το υφακι της στην άκρη.. Και στο golf τρέχει προσφορά στην έκδοση all star με δωρο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού όπως αισθητήρες στάθμευσης μπρος πίσω, αισθητήρες φώτων και βροχης μεταλλικό χρώμα κ.α
-
Αλλο εκπτωση 500 ευρω ή κανα δυο δωρα και αλλο 2000-3000 μη μπερδευεστε
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτο λεγεται απαξιωση. Απλα,λιτα και κατανοητα.H τιμή ανεβοκατεβαίνει ΣΕ ΟΛΑ τα αυτοκίνητα, ανάλογα με την εποχή, τα χρόνια που είναι το μοντέλο στην αγορά, τον αντιπρόσωπο, τον πελάτη και ένα σωρό άλλους παράγοντες. Για αυτό και η τιμή που δίνει ο εισαγωγές είναι ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
Ούτε απαξίωση είναι ούτε ασέβεια στον υφιστάμενο πελάτη....εμπορική πολιτική ονομάζεται (για διατήρηση market share, διείσδυση αγοράς κλπ.) και είναι εργαλείο του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά.+1000
Η αντιπροσωπεία το χειρίστηκε άψογα. Όταν είδε ότι το QQ έπαιζε μόνο του στην αγορά, αύξησε το περιθώριο κέρδους της χάνοντας ελάχιστες πωλήσεις. Μόλις είδε ότι ο ανταγωνισμός αυξήθηκε ξανα έριξε το περιθώριο κέρδους ώστε το προϊόν της να γίνει πιο ανταγωνιστικό.
Ούτε έλλειψη σεβασμού είναι ούτε τίποτα. Όποιος έχει διάθεση μπορεί να περιμένει 2-3 χρόνια μπας και βγει καμιά προσφορά και κερδίσει και κανέναν χιλιάρικο. Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα η τιμή να ανέβει (όπως είχε συμβεί με το QQ τα προηγούμενα χρόνια). Όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουμε τον χρόνο και την διάθεση να μπούμε σε αυτό το τριπάκι, αποφασίζουμε την στιγμή που είναι να κάνουμε την αγορά αν το κάθε υποψήφιο μοντέλο αξίζει τα λεφτά μας και ανάλογα προχωράμε.
-
Αυτο λεω και γω. Η αντιπροσωπεια το χειριστηκε με απαξιωση για τους νυν. Εσεις το λετε με αλλα λογια. Βγαζει ματια η δουλεια. Δεν ειναι 1000 μονο axel12p αλλα πανω απο 2.000.
Παντως ειναι ευκαιρια. Μακαρι να το ειχε κανει το καλοκαιρι να το επαιρνα -
Θα σας ελεγα οτι ειναι κατι που δε θα δεις σε vw ....
Απ! Φυσικά και το κάνει, φυσικά και θα το δεις. Όχι σε μορφή έκπτωσης αλλά σαν προσφορά πακέτου.
Στο Eos μου έδιναν ένα έξτρα πακέτο εξοπλισμού αξίας 1600€ πανω στο βασικό που κοίταζα, τον χειμώνα που πήγα να το δω. Ποιος μ@λ@κ@ς όμως κοιτάει cabrio χειμωνιατικα... Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, λίγους μήνες πριν δηλαδή, όταν πρωτοπηγα το έξτρα πακέτο ήταν στάνταρ σε ανώτερη εκδοση και +1600€ επάνω η τιμή του από το βασικό.
Πόσο μ@λ@κας είναι αυτός που πλήρωσε +1600€ για κάτι που εγώ 5 μήνες μετά το ίδιο το θα το έπαιρνα -1600€ ...
Και το 2010 δεν ήταν στα τελειωματα του.
Στην ουσία... το ίδιο γίνεται και στο QQ. Δεν κάνει φτηνό το βασικό αλλά στην τιμή του βασικού της δίνει την επόμενη έκδοση. Πιο ίδιο δεν γίνεται... Ο ένας το έλεγε προσφορά πακέτου, ο άλλος έκπτωση σε μια έκδοση του αυτοκινήτου.Προσωπικά πάντως κυρίως για φορολογικούς λόγους το 99% των αυτοκινήτων μου τα αγόρασα Δεκέμβρη. Στις περισσότερες περιπτώσεις επωφεληθηκα κάποιων προσφορών ή εκπτώσεων που συνηθίζουν να κάνουν.
-
Οι προηγούμενοι το είπαν πολύ σωστά δεν είναι θέμα απαξίωσης.Όταν το tiguan κάνει 27600 με καλύτερο εξοπλισμό και με χαώδη διαφορά στη ποιότητα κύλισης κλπ και το QQ κάνει 24500 προφανώς αυτός που μπορεί θα προτιμήσει το tiguan γιατί τα 3000 τα αξίζει και με το παραπάνω. Τώρα που μιλάμε κοντά για 5000 διαφορά ε εκεί το σκέφτεσαι ΣΟΒΑΡΑ.
-
Σου ξεφτιλίζει το μεταχειρισμένο με τόσο απότομες μειώσεις τιμών, αν και να σου πω εμείς που αγοράσαμε είμασταν οι βλάκες μην τυχόν και χάσουμε το κελεπούρι, που τρέχαμε να το πάρουμε παρά τις συνεχείς αυξήσεις τιμών.
Δεν θα συγχωρήσω στον ευατο μου που μεταξύ πρώτης προσφοράς απο το κεντρικό μεχρι τελικής παραγγελίας ενα μήνα μετα απο μεγαλο έμπορο του δικτύου, το αμάξι ειχε τσιμπήσει ενα 500αρικο και παρόλα αυτά τα έδωσα !!! -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
...και με χαώδη διαφορά στη ποιότητα κύλισης κλπΧαώδης διαφορά στην ποιότητα κύλισης;
Για το Tiquan μιλάμε ή για την τελευταία S-Class με αερανάρτηση;
Στέφανε πιο μοντέλο έπρεπε να αγοράσεις για να μην θεωρείς τον εαυτό σου βλάκα; Και δε μιλάμε με βάση τις σημερινές επιλογές, αλλά για την χρονική στιγμή που αγόρασες το QQ. Ποιες ήταν οι καλύτερες επιλογές που είχες στα λεφτά που έδωσες;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Χαώδης διαφορά στην ποιότητα κύλισης;Προφανώς δεν ισχύει αυτό...αλλά υποτίθεται ότι ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα, όπου ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει!
-
Ο χρήστης vassar2506 έγραψε:
Ενημερώνω πληροφοριακά τι μου είπαν σαν τιμή και εργασίες σε ότι αφορά qashqai 1.500 diesel στα 30.000/διετία.
-Λάδια
-Φίλτρα λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Φίλτρο πετρελαίου
-Φίλτρο αέρος
-Αντικατάσταση υγρών φρένων
Σύνολο 250 ευρώ + 10 αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίουΚαι μια μικρή πιθανότητα να χρειαστείς και μπροστά τακακια, ειδικά αν πατάς φρένο λίγο παραπάνω.
Ενημερωτικά το ποσό διαμορφώθηκε στα 240ευρώ σύνολο για όλα τα παραπάνω και σχετικά με το φίλο που έγραψε για τα τακάκια, μου ανέφεραν ότι μετά από 10.000 (στα 40.000), να πεταχτώ απλά για ένα έλεγχο αν χρειαστούν αλλαγή. Φαντάζομαι τα εργοστασιακά μπορούν να φτάσουν μέχρι 50.000 max αλλά φυσικά εξαρτάται από τρόπο οδήγησης και επειδή εγώ κάνω τα χιλιόμετρα εντός πόλης με γκάζι - φρένο δεν πιστεύω να αντέξω τόσα.
Μιας και ήμουν στο χώρο ρώτησα τα παιδιά και για τα σχετικά με καύσιμο και αντιμυκητιακό, περισσότερο βλέποντας τις αναφορές των περισσοτέρων από εδώ μέσα και επειδή εγώ δεν τήρησα το αυστηρό πρωτόκολλο του ανεφοδιασμού από κάπου συγκεκριμένα κάθε φορά αλλά και δεν έβαλα κάποιο πρόσθετο. Αυτό που μου ανέφεραν ήταν προσωπική άποψη και συγκεκριμένα ότι καλό θα είναι να προτιμάμε εταιρικά πρατήρια μιας και όπως μου είπαν δεν ρισκάρουν να κάνουν παρατυπία στις δεξαμενές τους, βάζουν από μόνοι τους αντιμυκητιακό στη δεξαμενή, άρα και δεν χρειάζεται να βάλουμε κάποιο εμείς από τη στιγμή που και ο κατασκευαστής δεν προτείνει κάτι. Το παιδί που μίλησα θα επέλεγε με βάση τα παραπάνω κάτι σε ΕΚΟ-AVIN.
-
πολλά μπράβο σε όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες
-
1 χρονος και 13000 χιλ με το qashqai(1.5 energy)θα γραψω καποιες εντυπω
σεις,συν και μειον, αν και καποια εχουν ηδη αναφερθει.
ΣΥΝ
Η θεση οδηγησης ειναι πολυ καλη.Η περιμετρικη ορατοτητα αρκετα καλη.
Kαλοι χωροι για τις αναγκες μου.
Καλη ποιοτητα κυλισης, οι αναρτησεις σε συναρτηση με τους
τροχους(16' και 65προφιλ)απορροφουν τις ανωμαλιες των
απαραδεκτων δρομων(πιο σωστα καροδρομων)
Αρκετα καλο κρατημα σε στροφες αν αναλογιστεις το υψος
των 18εκ.Καλη ηχομονωση.
Οικονομικος κινητηρας,σαυτο συντελουν οι μακρυες σχεσεις
που αυτο συνεπαγεται και αργες ρεπριζ(σχετικη αναφορα εχω
κανει στην ενοτητα πετρελαιοκινητα crossover)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μεχρι τα 5000 ειχα 4.6 στο trip(4.3 σε επαρχιακο,4.7 σε εθνικο) υπολογιστε +0.4 'πραγματικη',μετρηση με αντλια
Τωρα εχω 4.3 trip(4 επαρχ,4.5 εθνικο) το +0.3-0.4 παραμενει
Καυσιμο shell vpowerΜΕΙΟΝ
Η κολωνα του οδηγου δημιουργει νεκρο σημειο(μικροτερο βεβαια σε συγκριση με αλλα)
και θελει εξοικιωση.
Σε χαλικοδρομο-δρομο με πετρες, μεταφερει αρκετο κραδασμο στο τιμονι
Απαραδεκτα πλαστικα(ποιοτητα)οπως και η συναρμογη τους.
Χρωμα κακης ποιοτητας(αραχνη,με το παραμικρο αφηνει σημαδια)
Το ιδιο και η μοκετα της καμπινας, μέτρια ποιοτητα και
ειναι σαν να την τοποθετησα εγω
οχι γρηγορη αποκριση στο πατημα του γκαζιου(ειδικά κάτω από 2000στρ).
Συντονισμος φιλτροκουτι,τριγμος απο αεραγωγο(κάποιες φορές)τριγμός από παράθυρα όταν μένουν
μισάνοιχτα τα οποία βέβαια διορθώνονται εύκολα στο σερβις.
Πορτμπαγκαζ με σκαλακι στο πισω μερος(προς τα καθισματα) με αποτελεσμα να
μενει ανεκμετάλευτος χωρος.Αυτά...Κλεινοντας θα ήθελα να πω ότι το αυτοκινητο ειναι σαν την καθημερινοτητα μας, θελει καποιες παραχωρησεις
και καποιους συμβιβασμους για να περνανε καποιοι καλα και εμεις καλυτερα. -
Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα.
Στα αρνητικά θα πρέπει να προσθέσω την απόδοση των φώτων, που θεωρώ ότι είναι τα χειρότερα που έχω συναντήσει. Με τα μεσαία νιώθω ότι δεν βλέπω καλά, με τα μεγάλα φέγγει τις πινακίδες και με στραβώνουν.
Μιας και έχω και εγώ την Energy, προσπαθώ να βρω άκρη να προσθέσω φώτα ομίχλης, μήπως και βελτιωθεί κάπως η κατάσταση σε ορεινούς δρόμους κλπ.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]