-
Κώστα αυτο για τη δήθεν upmarket έκδοση την αναφέρει το άρθρο που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω.
Με βάση τα λεγόμενα σου και δεδομένου οτι το rogue πήρε ηδη facelift, σύντομα θα δούμε και xtrail facelift και λιγο αργότερα καποιο QQ facelift, άσχετο αν δεν νομίζω οτι κατι χρειάζεται αλλαγή εμφανισιακά (αλλο αν εχει κουράσει η επανάληψη στο δρόμο) -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κώστα αυτο για τη δήθεν upmarket έκδοση την αναφέρει το άρθρο που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω.
Με βάση τα λεγόμενα σου και δεδομένου οτι το rogue πήρε ηδη facelift, σύντομα θα δούμε και xtrail facelift και λιγο αργότερα καποιο QQ facelift, άσχετο αν δεν νομίζω οτι κατι χρειάζεται αλλαγή εμφανισιακά (αλλο αν εχει κουράσει η επανάληψη στο δρόμο)εχθρός του καλού είναι το...καλύτερο!
Το Xtrail μάλιστα πιστεύω ότι χρειάζεται αρκετή βελτίωση...Είναι ατσούμπαλο -
Πιθανότατα ο σχεδιασμός του να επηρεαστεί από το νέο Micra
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με βάση τα λεγόμενα σου και δεδομένου οτι το rogue πήρε ηδη facelift, σύντομα θα δούμε και xtrail facelift και λιγο αργότερα καποιο QQ facelift, άσχετο αν δεν νομίζω οτι κατι χρειάζεται αλλαγή εμφανισιακά (αλλο αν εχει κουράσει η επανάληψη στο δρόμο)Έτσι Στέφανε. Βάσει της σειράς παρουσίασης τους. Εγινε στο Rogue, λογικά ακολουθεί το XTrail και μετά το QQ.
Πιθανότατα ο σχεδιασμός του να επηρεαστεί από το νέο Micra [emoji106]
Το πιθανότερο. [emoji106]
-
http://www.gocar.gr/news/feed/19875,Tim ... i_Pul.html
Τιμές έκπληξη για Nissan Qashqai και Pulsar
H Nissan προχωράει σε... χριστουγεννιάτικες προσφορέςΑν σκέφτεστε τόσο καιρό να αγοράσετε το Nissan Qashqai ή το Nissan Pulsar και δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα, τότε τώρα είναι η ευκαιρία, μιας και η ελληνική αντιπροσωπείας της ιαπωνικής φίρμας προσφέρει το δημοφιλές crossover, Nissan Qashqai, από 18.990 ευρώ και το ευρύχωρο hatchback, Nissan Pulsar, από 14.990 ευρώ.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις εκδόσεις Acenta και με τον εξαιρετικό 1.5 dCi πετρελαιοκινητήρα για τα δύο μοντέλα. Η συγκεκριμένη προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου. -
Αυτό μοιάζει με πρωταπριλιάτικο! Από 19 χιλιάρικα η Acenta; Όταν η Energy είναι κανονικά στα 21+;
Εντωμεταξύ έβαλα χθες απλό diesel Shell (για να αποφύγω την V-Power που είπαμε) και νιώθω ότι το αμάξι καίει πολύ παραπάνω. Θα δοκιμάσω και EKO Avio και αν δε μείνω ικανοποιημένος θα ξαναγυρίσω στην V-Power και ότι γίνει. Έτσι και αλλιώς μέχρι τώρα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
ΥΓ. Άσχετο, σας έχει τύχει όταν φρενάρετε με χαμηλή ταχύτητα (συνήθως το πρώτο φρενάρισμα) να ακούγεται ένα κλικ; Το είχε πάθει γνωστός μου με QQ και του είχαν πει κάτι για τα τακάκια και τα έμβολα των δίσκων. Του τα άλλαξαν και όλα ΟΚ. Τώρα παρατηρώ ότι μερικές φορές το κάνει και το δικό μου. Πρακτικά πρόβλημα δε το λές , αλλά πάλι...
-
Η απολυτη απαξιωση για τους νυν κατοχους και μια καλη ευκαιρια για νεους
-
Πολυ καλή τιμή για νέους ιδιοκτήτες
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ισχύει και για την τετρακίνητη έκδοση?
Επιπλέον η Acenta διαθέτει multimedia οθόνη?
-
Δεν προσφέρεται με τετρακίνηση ο συγκεκριμένος κινητήρας, δεν ξέρω αν η προσφορά αφορά και τον 1,6
-
Ο χρήστης LeRoi01 έγραψε:
Ισχύει και για την τετρακίνητη έκδοση?Επιπλέον η Acenta διαθέτει multimedia οθόνη?
Η αξεντα κον και πανω
-
Ο χρήστης LeRoi01 έγραψε:
Επιπλέον η Acenta διαθέτει multimedia οθόνη?Όχι, μόνο η Accenta Con έχει multimedia. Βέβαια, στη Νισσαν Μουστάκας μου είχαν πεί ότι μπορούν να μου βάλουν αυτοί aftermarket (με εγγύηση όμως, δικία τους) με €650.
-
Τρέχουν προσφορές γιατί μάλλον αλλάζουν επίπεδα εξοπλισμού ενόψει facelift.
Αλλάζουν τιμές μέχρι και σε προσφορές.
Το 19000 δεν αφορά accenta....
http://hellenicqq.freeforums.net/post/4153/thread/229 -
Μιλώντας με πωλητή της VW, μου έλεγε πως έχοντας οδηγήση Tiquan 1.6 TDI, X1 1.5 diesel και Kadjar 1.5, τα καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας τα έχει με διαφορά ο 1.5 της Renault.
Μετά το 1.6 της VW και τελευταίος ο diesel της ΒΜW λόγω της τρικύλινδρης φύσης του.
-
Επιβεβαιώνεται η νέα έκδοση n connecta με 18αρες, keyless entry, and φιμε πισω και περιμετρικες κάμερες!
http://hellenicqq.freeforums.net/post/4174/thread/229 -
Προφανώς αποφάσισαν να εισάγουν παρόμοιες εκδόσεις με αυτές της Αγγλία. Γιατί οι εκδόσεις της Ελλάδας ήταν ουσιαστικά εκδόσεις φτιαγμένες από τον εισαγωγέα. Συνεχίζει πάντως να με 'εκνευρίζει' που δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα εξοπλισμό, αλλά μόνο ως πακέτα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Συνεχίζει πάντως να με 'εκνευρίζει' που δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα εξοπλισμό, αλλά μόνο ως πακέτα.+1
Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι -μάλλον- θα είναι. Οι γιαπωνεζοι και οι γαλλοι κυρίως. Αυτά στους Γερμανούς και στους Ιταλούς θα τα δεις.Η προωθητικη στον 12ο κάθε έτους (λεγε με χριστουγεννιατικη προσφορά) με τα Acenta περισσότερο για κάλυψη ετήσιου στόχου μου μοιάζει. Συνηθισμένο από πολλές εταιρίες.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Η απολυτη απαξιωση για τους νυν κατοχους και μια καλη ευκαιρια για νεουςΚαθόλου απαξίωση. Ο νυν το έχει πάρει ακριβότερα μεν αλλά το έχει δε ήδη στα χέρια του. Δεν μπορείς να συγκρινεις τον νυν του 2014-15-16 με αυτόν του 'από σήμερα'.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συνεχίζει πάντως να με 'εκνευρίζει' που δεν μπορείς να προσθέσεις έξτρα εξοπλισμό, αλλά μόνο ως πακέτα.
+1
Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι -μάλλον- θα είναι. Οι γιαπωνεζοι και οι γαλλοι κυρίως. Αυτά στους Γερμανούς και στους Ιταλούς θα τα δεις.Συμφωνώ και είναι ένας λόγος που 'χαλιέμαι' όταν ψάχνω για αυτοκίνητο. Θέλω (και έχω συνηθίσει) να μπορώ να παραγγείλω το αυτοκίνητό μου όπως ακριβώς θέλω, χωρίς να υποχρεώνομαι σε εξοπλισμό που δεν θέλω (π.χ. 19'' ζάντες) για να αποκτήσω εξοπλισμό που θέλω (π.χ. φώτα LED).
Όμως, στην Αγγλία για παράδειγμα μπορείς να προσθέσεις έξτρα εξοπλισμό (όχι τα πάντα, αλλά μπορείς) στο Qashqai...στην Ελλάδα δεν μπορείς τίποτα!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η απολυτη απαξιωση για τους νυν κατοχους και μια καλη ευκαιρια για νεους
Καθόλου απαξίωση. Ο νυν το έχει πάρει ακριβότερα μεν αλλά το έχει δε ήδη στα χέρια του. Δεν μπορείς να συγκρινεις τον νυν του 2014-15-16 με αυτόν του 'από σήμερα'.
Μια χαρα μπορω να συγκρινω του 2016.
Παραδειγμα: μου εδωσαν προσφορα τον Αυγουστο στα 25500-25800 περιπου το αξεντα κον με το κλειδι και το παιρνει ο αλλος 24.000 μετα απο 3-4 μηνες.
Το αξεντα μου το εδιναν 24800 και τωρα εχει γυρω στα 22000.
Αν δεν ειναι αυτο απαξιωση τοτε πιο ειναι μεσα σε 100 μερες?
Να μου ελεγες για το 2015-14 να σου πω ενταξει αλλα τωρα...
Σεβασμος στους υποψηφιους λεγεται και στους νυν καπως αλλιως
Νissan Qashqai J11 [2014-__]