-
Bull bar λέγεται Χρήστο (επειδή με αυτό έσπρωχναν τα γελάδια στην Αμερική και Αυστραλία) και είναι όντως παράνομο, εκτός από τις εργοστασιακές κατασκευές. Έχει νόημα βέβαια όταν είσαι συνέχεια στα λαγκάδια. Έχω σπρώξει πολλές κοτρόνες με δαύτο...
-
Thanx για την διορθωση!
-
[quote='ΕΚΤΩΡΑΣ' Πρώτη παρατήρηση, το SX-4 φοράει λάστιχα 215/55-17 !!! της YOKOHAMA, στις δικές μας ζάντες, ίδια διάσταση με του VITARA. .[/quote]
Εννοεις μαλλον 205/55-17
-
Το νέο VITARA φοράει λάστιχα 215/55-17 σε ζάντα πλάτους 6,5 ιντσών, αντίστοιχη ζάντα με του SX-4 αλλά διαφορετικό λάστιχο πιο φαρδύ και πιο ψήλο. Όταν έκανα το σέρβις των 20.000 km τον Ιούλιο, στο συνεργείο ήταν το VITARA που είχαν για test drive. Ο μηχανικός μου είπε (δεν έχω προσωπική άποψη μεταφέρω τα λόγια του), ότι μηχανικά είναι ίδια τα δυο αυτοκίνητα, αναρτήσεις, φρένα, σχέσεις κιβωτίου, διαφορικά, η μόνη διαφορά είναι ο κοντότερος κεντρικός άξονας λόγο κοντύτερου μεταξονίου. Μου είπε ότι μπορείς να βάλεις και στο SX-4 αντίστοιχη διάσταση ελαστικών, αλλά το αυτοκίνητο θα γίνει πιο ΄΄πλαδαρό΄΄ όπως ανέφερε. Η μόνη ουσιαστική διαφορά όπως ανέφερε είναι η διαφορετική χαρτογράφηση της τετρακίνητης, κάνοντας το SX-4 πιο ασφάλτινο και το VITARA καλύτερο εκτός δρόμου.
-
Καλησπερα σε ολους.Ακομα περιμενω την κολωνα τιμονιου (3η εβδ.) ισως την επομενη....Εκτωρα απο που πηρες τα φιλτρα? Εγω και φιλτρο αερα και καμπινας τα πηρα απο Νταλιανη 18€ και 9€ αντιστοιχα.Το 2ο φιλτρο καμπινας μεσα σε 5 μηνες ανοιξε μια τρυπα στη μεση σαν τσιγαροχαρτο ειναι εντελως ψευτικο....Το vitara φοραει 215/55R17 αλλα δεν ξερω ποσες ιντσες ειναι η ζαντα του ισως οπως λεει ο Εκτωρας ειναι ιδιες....Εκτωρα εγω ειμαι μεσα να πιουμε καφεδακι και να γνωριστουμε το ειχα προτεινει και εγω.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.Ακομα περιμενω την κολωνα τιμονιου (3η εβδ.) ισως την επομενη....Εκτωρα απο που πηρες τα φιλτρα? Εγω και φιλτρο αερα και καμπινας τα πηρα απο Νταλιανη 18€ και 9€ αντιστοιχα.Το 2ο φιλτρο καμπινας μεσα σε 5 μηνες ανοιξε μια τρυπα στη μεση σαν τσιγαροχαρτο ειναι εντελως ψευτικο....Το vitara φοραει 215/55R17 αλλα δεν ξερω ποσες ιντσες ειναι η ζαντα του ισως οπως λεει ο Εκτωρας ειναι ιδιες....Εκτωρα εγω ειμαι μεσα να πιουμε καφεδακι και να γνωριστουμε το ειχα προτεινει και εγω.Φίλε μου αν θες πες μας αν θα επιβαρυνθείς κάτι για την κολώνα.
Μετα απο 26.000 χλμ με το αμάξι και οδηγώντας χειμώνα καλοκαίρι απο φουλ αστικό μέχρι φουλ εκτός δρόμου με ταχύτητες ως 150-155 η διακύμανση των χλμ που μου βγάζει το αμάξι είναι απο 700 χλμ ως 1000. Φυσικα για τα 47 Λτ ρεζερβουάρ. Συνήθως παίζω απο 900-950.
-
Φιλε Tkin73 απο τι μου ειπαν κοστος απο πλευρας μου μηδεν,ειναι στην εγγυηση μεσα.Και αλλος για καφεδακι (shopoyk) οποτε το βλεπουμε.Οσο για λαστιχα μαλλον τα dunlop Sport BluResponse εκτος και εαν τα εχει δοκιμασει κανεις ή εχει ακουσει κατι αλλα στα τεστ τα δινουν πολυ καλη βαθμολογια...
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Οσο για λαστιχα μαλλον τα dunlop Sport BluResponse εκτος και εαν τα εχει δοκιμασει κανεις ή εχει ακουσει κατι αλλα στα τεστ τα δινουν πολυ καλη βαθμολογια...Τα έχω εγώ (όχι σε S-Cross) και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος.
-
Σε τι αυτοκινητο τα φορας? axel12p ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και γενικα δωσε πληροφοριες βροχη φρεναρισμα κτλ συμπεριφορα του.Ευχαριστω.
-
Καλησπέρα και από εμένα στα 22000 χλμ, απόλυτα ικανοποιημενος και με το γνωστό τρίξιμο στα παράθυρα. Εμενα ε πρότειναν για λάστιχα τα crossclimate της michelen. Τα γνωρίζει κανείς;
-
Σημερα εγινε η αλλαγη κολωνας τιμονιου (κοστος μηδεν) σε χρονο μιας ωρας!!!!! Ο ηλεκτρολογος αψογος!Εγω το ξαναλεω ψαχτειτε λιγο γιατι παιζει να υπαρχει ελλατωματικη παρτιδα,ειναι ευκολος ο εντοπισμος της βλαβης.Προσοχη τι καυσιμο βαζετε scross πηγε 2η φορα απο καυσιμο Καλπακης με την ιδια βλαβη οπως και αλλο με καυσιμο αντι για diesel με αμολυβδη μεσα.
-
Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω και εγω το scrooss σε βενζίνη,το εχει κάνεις να πει καμιά άποψη.Πως είναι μηχανικά αν έχει κάποιο θέμα και αν είναι οικονομικό στην κατανάλωση.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης avato76.- έγραψε:
Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω και εγω το scrooss σε βενζίνη,το εχει κάνεις να πει καμιά άποψη.Πως είναι μηχανικά αν έχει κάποιο θέμα και αν είναι οικονομικό στην κατανάλωση.Ευχαριστώ.ΑΝ δεν το βιαζεσαι ισως και να αξιζει να περιμενεις το facelift....Λενε σε διαφορα sites του εξωτερικου πως αναμενεται αρχες του 2016 και μαλλον θα χει και τον 1.4Τ του vitara...Παντως σιγουρα θα εχει μικροβελτιωσεις και καινουργια μουρη....
-
Για Σαββατο ειμαι μεσα απλα στο πλαιζιρ θα εχουμε θεμα με το παρκινγκ....
-
Για το Σάββατο τι ώρα σκέφτεστε, στην περιοχή έχει λαϊκή το Σάββατο και γίνετε πανικός.
-
Σωστα εχει λαικη εκει....Για το απογευμα μετα τις 6....
-
Θέλω να συναντηθούμε, απλά Σάββατο απόγευμα έχω έναν γάμο, οπότε αν σας βολεύει Σάββατο πρωί πχ CARREFOUR Σταυρούπολης, ή Κυριακή όλη μέρα όπου σας βολεύει.
-
Δεν εχω προβλημα και Σαββατο και Κυριακη.
-
Να κλείσουμε για Κυριακή πρωί στο πλαιζίρ ?
-
Οκ ειμαι μεσα για Κυριακη...κανονιζουμε την ωρα.
SUZUKI SX4 SCROSS