Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το SX4 είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το θόρυβο, πάντως...
Αλλά ΟΚ, εσείς ξέρετε καλύτερα.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To ότι μιλάμε για ενα τελειως διαφορετικό μοντέλο σε διαστάσεις, κινητήρα, ενα αμάξι σχεδιασμένο απο την αρχη σου λεει κατι? ας πούμε ,δεν το γνωριζω οτι το sx4 ειχε φοβερό προβλημα με τον θόρυβο. Γιατι πρεπει ενα αλλο μοντέλο της ίδιας μάρκας να εχει αυτο το προβλημα?
Εσένα η bmw σου συμφωνα με αυτα που λες θα πρεπει να εχει τα παρακάτω προβλήματα
- Τρίξιμο στην πόρτα
- Προβληματικό δοχείο Ψυκτικού υγρού
- Ζήτημα Drivetrain (που συνδυάζεται με το παραπάνω #2)
- Σκουριά στα καθίσματα
- Χοροπηδητό στο τιμόνι (Ζήτημα ενεργοποίησης Servotronic)
- A/C να δουλεύει μόνο του.
- Δυσλειτουργία Start / Stop.
Γιατι? ε αφου τα ειχε η 116 λογικα θα τα ειχε και το δικο σου! BMW δεν ειναι?
- Στο 3θ όπως το δικό μου που είναι frameless μπορεί να έχεις τριγμούς. Λύνεται με λίγο σπρέι σιλικόνης και αυτό. 1 φορά το χρόνο κι αν.
- Δεν το γνωρίζω. Μάλλον ασήμαντη ζημιά εξάλλου.
- Το drivetrain δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με τα παραπάνω... Γενικώς, έχει ζήτημα η δευτέρα, κάποιες φορές ζορίζεται να μπει. Το έχουν όλα τα BMW 1/3 με αυτό το σασμάν.
- Σκουριά στα καθίσματα θα δεις σε πάρα πολλά αυτοκίνητα, γιατί οι εταιρείες δεν βάφουν τον σκελετό τους συνήθως. Ασήμαντο.
- Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, άλλοι έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν τον διακόπτη εκκίνησης. Αφορά 1/3 σειρά επίσης.
- Δεν το είχα, δεν το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω.
- Ναι και όχι. Οι περισσότεροι νομίζουν πως έχει πρόβλημα επειδή δεν ενεργοποιείται. Αυτό είναι θέμα φόρτισης της μπαταρίας, αν κάνεις κάποια χιλιόμετρα, είναι ΟΚ. Το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μερικές φορές είναι να μην παίρνει μόνο του μπροστά και να πρέπει να το βάλεις εσύ. Το ίδιο γίνεται σε όλες τις BNW/MINI . Εσένα πάλι δεν έχει, οπότε μην σκας.
Όλα αυτά μπορεί να ισχύουν φυσικά για άλλη σειρά 1 και προφανώς η 116 ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου είναι.
Αυτό που προσπαθώ να σου πω και δεν θέλεις να καταλάβεις, είναι πως δεν είναι τυχαία φθηνότερα κάποια αυτοκίνητα και δεν είναι μόνον το σήμα ακριβό. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές, έστω κι αν κάποιοι δεν τις βλέπουν.
Δεν μειώνω την επιλογή σου, έδωσες τα ωραία λεφτάκια σου και να τα χαρείς. Απλώς ειλικρινά υπερβάλλεις και στο τέλος αυτά που λες δεν θα τα παίρνει κανένας σοβαρά.
Δική σου επιλογή βέβαια, εγώ τα έγραψα με καλή πρόθεση.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk