ερμμ και εγω Panda θα ελεγα...
Κατι μου λεει πως εχει ξαναγινει αναλογο thread με Panda αποτελεσματα...
ερμμ και εγω Panda θα ελεγα...
Κατι μου λεει πως εχει ξαναγινει αναλογο thread με Panda αποτελεσματα...
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κακώς του τη λέτε για τον Braker όμως. Ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι έχει γραφτεί πάλι.
Εδώ ρωτάει ξεκάθαρα!nickstam μου αρέσεις….
Μιας και η ομάδα μου στην Lyoness αριθμεί πολλές χιλιάδες μέλη στείλε μου με pm το ID σου.Μπορεί να ανήκεις στην δικιά μου
ω ναι... και αυτο... Τα γεγονότα αφήνουν μια πικρή γεύση. Υποτιμησαν αρκετά την νοημοσύνη του φορουμ...
σε αυτό το σημείο να τονισω προς ΟΛΟΥΣ:
To προβλημα δεν ηταν ουτε ο SV2, ουτε ο Braker, ουτε κανεις αλλος...
Αυτο που θα πρεπει να σας ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι οτι ο ΣΧ ειναι πισω απο όλες αυτές τις άκυρες κινήσεις. Το πρόβλημα παραμένει.
Αν δεν βρούμε νέο φορουμ, σύντομα θα μείνουμε χωρίς.
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Χρησιμοποίησες βύσμα στον sx, μεταφέροντάς του μια ψευδή εικόνα της κατάστασης, για να ζητήσεις την ωμή και ευθεία παράβαση του κανονισμού (να ξεμπαναριστεί ο δις μπαναρισμένος). Και όταν 'έφαγες πόρτα' πήγες να κάνεις hostile takeover αγνοώντας ότι άλλο επιχείρηση και άλλο ανθρώπινη κοινότητα.
(ειπα να μην ξαναγράψω αλλα...)
Θα πει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του! (ακου εκει τσιφλικια και αηδιές... σε αλλο φορουμ γραφω μου φαινεται 10+ χρονια τωρα)
Εγω δεν εκπλήσσομαι... τον είχα κόψει χρόνια τώρα απο τα έργα και ημέρες του. Η συμπεριφορά του μου ήταν αντιπαθής αν και δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο. Πολλοι δεν έβλεπαν αυτο που έβλεπα. Τώρα το βλέπουν καλύτερα και ποιο καθαρά.
Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με τον SV2 ως Διαχειριστή (o Braker μου ειναι αδιάφορος). Τα μπογαλάκια μου και στην Τριστινίκα...
Ο καθένας κάνει οτι τον φωτίσει...
καλή συνέχεια σε ολους... (ολους ομως ανεξαιρέτως)
ενα τελευταιο μου ποστ εδω μέσα (αν και θα σβηστεί απο τα τσιρακια το παρών ποστ... οσοι προλαβουν να το δουνε):
κυριε Σ.Χ., πιάσατε ΠΑΤΟ!
Ακλαυτο πήγε το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ στα χέρια σας, ακλαυτο ηδη πηγαινει και το φορουμ με τις επιλογές σας που ήδη δώσανε δείγμα γραφής για το πόσο σέβοντε τους κανονες που ΕΣΕΙΣ θέσατε...
Δεν θα μιλήσω και για αλλα πράγματα που επεσαν στην αντιληψη μου, για να μην εκθέσω ανθρώπους... απλά θα πω ενα τεράστιο ΚΡΙΜΑ.
Corsair is over and out (και στον αγυριστο μου οπως θα ελεγαν και οι νέοι τοποτηρητες)
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
http://www.km77.com/precios/fiat/bravoΠρέπει να κάνετε χαρακίρι κύριοι της Fiat Ελλάς. Με μια παραπλήσια τιμή θα πουλούσε ωσάν ζεστό ψωμάκι.
Μουσάτε, εχεις την παραμικρη ιδέα του τι γράφεις?
συγκρίνεις διαφορετικές αγορές με διαφορετικά κόστη, με διαφορετικους κινητηρες, με διαφορετικους εξοπλισμους... ffs...
Εδω το βρίσκεις http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4647710/ 15500 με καλύτερο κινητηρα...
Αλλα τεσπα... το μοντελο εχει τελειωσει. Και ισως θα ηταν καλο το τοπικ αυτο να μεταφερθει στα ΙΣΤΟΡΙΚΑ.
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πάντως μου αρέσει και δεν ήθελα να πάρω κάτι που έχει όλος ο κόσμος
Την διαφορετικοτητα μας καλο ειναι να την εκφραζουμε με την καλοσυνη μας,(σε αυτον τον σκατοκοσμο που ζουμε)και με τον χαρακτηρα μας.Οχι με τα υλικα αγαθα!!!
Geo
Ωριμοτητα στο φουλ
Βλέπω εβαλες μπροστά την γεννήτρια ωριμότητας για να αναρριχηθείς σε υψηλα αξιωματα
Μονο μην μαθει κανεις οτι αυτά στα υπαγορευει η Κουτσουνα
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτό το πράγμα με τις συντάξεις ειναι εντελώς παράνοια. Κάποια στιγμη θα πρεπει να γίνει κεφαλαιοποιητικο και ο κάθε ανθρωπος να έχει ΜΕΓΑΛΟ βαθμό συμμετοχής στις αποφάσεις. Ποσο εισφορά θα πληρώνει, κάθε ποτε, μέχρι ποσο, κλπ.
φυσικα και οχι... Θα δημιουργηθουν στρεβλωσεις στην αγορά και τεσπα, δεν θες ενα ματσο μλκες να πεινανε στα 65 τους επειδη θελανε dolce vita νωρίτερα ή ηθελαν να παρεχουν εργασία (ανταγωνισμος γαρ) ουτε για ενα κομμάτι ψωμι.
Βαθμος συμμετοχής σου επιτρεπεται να έχεις και ειναι επαρκής... Το πρόβλημα ειναι οτι για λίγη συνταξη παραπάνω δινεις δυσάναλογα (βαρια δυσαναλογα δλδ) ασφαλιστρα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους ιδιους τους φορείς τους οποιους εμεις πληρώνουμε ΙΚΑ-ΟΑΕΕ... Αυτοι ειναι υπευθυνοι για τα ασφάλιστρα τα οποια λαμβάνουν υποχρεωτικα... αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο γι αυτους η χρήστη διαχείριση... (μονοτερμα μας παίζουν)
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:shifty: μπορω να γινω αντικαταστατης...
Μπορείς τεκνο μου... θες στα αλήθεια ομως να γίνεις? Για το καλό σου το λεώ...
Τέσπα, το φορουμ εκανε τον κυκλο του, εμεις τον δικο μας... ετσι ειναι αυτα...
Asses to asses...
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τitanic style;
μην του λες τετοια ρε και τον φοβιζεις.... Κιουση... ξες εσυ! Με ανοιχτες τις μπουκαπορτες εμπα...