@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε groover1972, όσον αφορά την ομορφιά του τα ξέρεις, τα έχουν πει και με μεγάλη επιτυχία πολλοί φίλοι στο παρελθόν ..Προσωπικά μου αρέσει η φατσούλα του, βέβαια γούστα είναι αυτά..Όταν έχει κρύες μέρες, κάποια πλαστικά ειδικά στο ταμπλό εμπρός τρίζουν μέχρι να ζεσταθεί, λίγο το εσωτερικό της καμπίνας, αλλά γενικά δεν έχω θέματα με το αμάξι.Ηξερα τι έπαιρνα φυσικά, καθώς όταν το αγόρασα το 2020 , με 21350€,ήταν value fon money με αυτά που προσέφερε και συγκριτικά με την τότε αγορα..Νομίζω πως διατηρείται σε καλή κατάσταση διότι το χω σε κλειστό γκαράζ, οπότε δεν έχω πολλές φθορές από ήλιο και καιρικά φαινόμενα γενικά.Μηχανολογικα είναι νομίζω ένα μικρό διαμαντακι και εάν το προσέχουμε θα είμαστε μαζί του πολλά χρόνια, καθώς λεφτά πλέον δεν υπάρχουν για κάποια αλλαγή..Όταν αλλάξω μπαταρία θα ενημερώσω, καθώς είμαι σε ψάξιμο ακόμα και γενικά ψάχνομαι από τώρα για μελλοντικά σέρβις σε εξωτερικό συνεργείο, καθώς οι αντιπροσωπείες είναι αλμυρές πλέον για την τσέπη μας..Να είστε όλοι καλά και χρόνια πολλά για την 25 Μαρτίου.Ζητω το έθνος και η Suzuki...
Αδελφέ εν τω S-Cross Ζαντε, τα είπες όλα. Και εγώ το 2021 τόσο το πήρα, εννοείται ότι είναι VFM, με όλα αυτά που έχει πάνω. Να φανταστείς ότι έχει 20κ μόλις! Να το χαίρεσαι και ασφαλή χιλιόμετρα να έχουμε (με όλους αυτούς τους μπεκρηδες και τους ανόητους που κυκλοφορούν στο δρόμο)