-
Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό κανω μια έρευνα αγοράς για μεταχειρισμένα 5ετιας και εχω ενδιαφέρον για το sx4 scross 2014 1.6 120hp. Μπορεί καποιος να μου πει την γνωμη του για το συγκεκριμένο μοντελο???
-
Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό κανω μια έρευνα αγοράς για μεταχειρισμένα 5ετιας και εχω ενδιαφέρον για το sx4 scross 2014 1.6 120hp. Μπορεί καποιος να μου πει την γνωμη του για το συγκεκριμένο μοντελο???
βενζινη ή μαζουτ?
βενζινη ειναι ασπαστα γενικα, τα μαζουτια εχουν βγαλει ψιλοθεματα, φίατ αφου. ασχημο παντως. αποτελεσματικο ομως.
-
Tasosegaleo wrote:
Καλησπέρα
βενζινη ή μαζουτ?
βενζινη ειναι ασπαστα γενικα, τα μαζουτια εχουν βγαλει ψιλοθεματα, φίατ αφου. ασχημο παντως. αποτελεσματικο ομως.
Αυτός ο κινητήρας ήταν ο ίδιος με το πρώτο SX4, χωρίς τούρμπο;
Αν ναι, κανένα μηχανικό πρόβλημα, αλλά στα ορεινά δεν τράβαγε, πολύ ζόρι για ένα μεγάλο αυτοκίνητο νομίζω...
-
gatoz wrote:
Tasosegaleo wrote:
Καλησπέρα
βενζινη ή μαζουτ?
Αυτός ο κινητήρας ήταν ο ίδιος με το πρώτο SX4, χωρίς τούρμπο;
Αν ναι, κανένα μηχανικό πρόβλημα, αλλά στα ορεινά δεν τράβαγε, πολύ ζόρι για ένα μεγάλο αυτοκίνητο νομίζω...
δεν ειναι ο ιδιος με του ες εξ που ηταν πτωμα, παει σχετικα καλα, καμμια σχεση με τον τουρμπατο που παει αερα, αλλα ειναι οκ οταν στροφαρεις πανω απο 3500. κατι αναλογο με τα χιλιαρια τουρμπατα σουβια παει.
-
Tasosegaleo wrote:
Καλησπέρα
βενζινη ή μαζουτ?
Γάτε δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Από τα πιο άσπαστά ντίζελ είναι τα 'φιατ αφού'.
-
gatoz wrote:
Tasosegaleo wrote:
Καλησπέρα
βενζινη ή μαζουτ?
Γάτε δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Από τα πιο άσπαστά ντίζελ είναι τα 'φιατ αφού'.
ναι, πραγματι, ειχα αλλη ιδεα και αποψις. ομως εχω αρκετο φιντμπακ για να μην εχω καλη γνωμη για τον 1.6 στα σουζουκια. στο τιπο ας πουμε που εχω, 1.3 95, εχει επισης θεματα, εχει παει αρκετες φορες συνεργειο για βλακιες και λαμπακι ζημιας στα μονο 15κ. στο σουφτ με τον ιδιο, στα 120κ κανενα θεμα. στα νεα 1.6 αρκετα θεματακια βγηκανε και εξοργιστικα ακριβη συντηρηση καποιων βασικων αναλωσιμων. παρακολουθησε λιγο το βιτ κλουμπ και δες οτι για βενζινα τη τελεια σιωπη στις βλαβες ενω στα μαζουτια διαρκως και καποια παπαρια, απο μικροπραγμα εως βαρβατη. και τα σασμαν. τα διπλοσυμπλεχτα της φιατ. αχχχχ. ζημιες σαν τα ντι ες τζι. μη σου πω και χειροτερα. μολις ζορισεις λιγο τη τετρα με κράουλινγκ, λαμπακι προειδοποιηση. αλλα για να το κανεις εισαι εκει που δεν γινεται να περιμενεις να σβησει (=να κρυωσουν οι δισκοι). και μετα αλλαγη σασμαν πακετο, 3 χιλιαρικα. το μονο καλο οτι κανενας δεν τα πληρωσε μεχρι σημερα, τα αλλαζουν ολα στην εγγυηση. ενω βενζινη και αισιν, ουτε για ανεκδοτο ζημια. και πλεον υπαρχουν πολλα 1.4 και με πολλες χιλιαδες χιλιομετρα. μιλαμε ουτε ενα θεμα κινητηρα, ουτε σταγονα λαδι. ενα με αισιν το ζοριζαμε ενα μισαωρο με μισο μετρο λασπη και δεν παραπονεθηκε και βγηκε και μονο του...
για να κανεις κεφαλι απο μαζουτι, ιμαντες, στα 140k ή 5 χρονια, 9 κατοσταρικα. αατο, αβαδιστα, αβασανιστα. ρωτα και τον φιβερ ζωρζ επαυτου του σεξουαλικου. δεν ειναι η φιατ που ξεραμε, δεν ζει το ενα εννια εδω πλεον.
-
Γενικα ο diesel 1.6 ειναι ροπατος,θορυβωδης οικονομικος και το σασμαν θελει την προσοχη του αν και με 75αρα βαλβολινη βελτιωνεται αρκετα.Η αλλαγη ιμαντες ξεκινουν εκτος αντ/ειας 250 με 300 κατοσταρικα και στην μαμα suzuki απο 400 και πανω.....Η 4κινηση του ειναι πολυ καλη σου δινει ασφαλεια και συγχωρει μαλακιες....Για μεταχειρισμενο που λεει ο φιλος πιο πανω προσοχη στα leasing και φυσικα τα εισαγομενα...Προβληματακια σε καποια παρουσιαστηκαν αλλα υπαρχουν και αυτοκινητα με σχεδον 200.000χλμ χωρις κανενα προβλημα....
-
Καλησπερα ομαδα. Ειμαι να αλλαξω λαστιχα. Θελω απο τα 205/50 να παω σε 205/55 γιατι νομιζω οτι με λιγο ψηλοτερο προφιλ θα αυξηθει λιγο η αποσταση απο το εδαφος. Υπαρχει καποιος που το εχει κανει? 1 λαστιχας ομως μου προτεινει να μεινω στην διασταση του κατασκευαστη γιατι μπορει να δημιουργηθει προβλημα. Ισχυει κατι τετοιο? Θα δω διαφορα? Τι λαστιχα φορατε εσεις?
Σας ευχαριστω
-
205/55/17 Φοράω εδω και 2 χρόνια χωρίς κανένα θέμα.Καλυτερη άνεση και καμία διαφορά σε κατανάλωση.Εγω έβαλα τα Michelin Primacy 4 και είναι εξαιρετικό λάστιχο....
-
205/55/17 Φοράω εδω και 2 χρόνια χωρίς κανένα θέμα.Καλυτερη άνεση και καμία διαφορά σε κατανάλωση.Εγω έβαλα τα Michelin Primacy 4 και είναι εξαιρετικό λάστιχο....
Αρα δεν υπαρχει θεμα συμβατοτητας στην ουσια, μια χαρα ειναι και τα 55
-
για να κανεις κεφαλι απο μαζουτι, ιμαντες, στα 140k ή 5 χρονια, 9 κατοσταρικα.
420 αλλάζω τους ιμάντες την άλλη εβδομάδα σε αντιπροσωπεία λόγω 5ετίας. Δεν μου κοψε μόνο να ρωτήσω αν στην τιμή είναι και η αντλία νερού. Στο παρελθόν βέβαια ζητούσαν 600+.
Προχώρα άφοβα.
-
φθηνα τα δινει
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=146&t=33589&start=0
μονο οι αισθητηρες εχουν ενα σκασμο φραγκα
...και ειναι ευκαιρια για 2ο σετ λαστιχακια
-
για να κανεις κεφαλι απο μαζουτι, ιμαντες, στα 140k ή 5 χρονια, 9 κατοσταρικα.
420 αλλάζω τους ιμάντες την άλλη εβδομάδα σε αντιπροσωπεία λόγω 5ετίας. Δεν μου κοψε μόνο να ρωτήσω αν στην τιμή είναι και η αντλία νερού. Στο παρελθόν βέβαια ζητούσαν 600+.
Προχώρα άφοβα.
Η αντλία νερού ειναι προαιρετική η αλλαγή της.Αν θυμάμαι καλά 135€ μαζί με τα υγρά.....
-
Καλημέρα.....
Άλλαξε κάνεις λάστιχα στο Sx4 του? Εντυπώσεις? Και δεύτερον κλείνω τρία χρόνια και θα κάνω το σέρβις. Τo παράθυρο του οδηγού εξακολουθεί να ψιλοτριζει εσωτερικά εκεί που μπαίνει μέσα στη λαμαρίνα. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία με επιδιόρθωση να τους πω στο σέρβις?
-
Αν εχεις χρονο ψαξε πιο πισω υπαρχουν αναφορες για τα ελαστικα που εχουμε βαλει κατα καιρους...
-
Παιδιά κάνα καλό multimedia infotainment έχει βάλει κανένας; Βλέπω να κυκλοφορούν σε κάποια μαγαζιά που τα περνάνε με 350 ως 450 ευρώ απλά βλέπω ότι από έξω AliExpress κλπ τα βρίσκεις κανά 100-150 φθηνότερα και κυρίως πιο νέα μοντέλα με android 10 και πιο δυνατούς επεξεργαστες. Έχει αλλάξει κανένας μόνος του ; Εντάξει το να βγάλεις το παλιό και να βάλεις το νέο στις φισες του δείχνει απλο το ζόρι που με κολλάει είναι το τράβηγμα καλωδίου για την κάμερα οπισθοπορειας. Έχει κανείς εμπειρία;
-
Παιδιά κάνα καλό multimedia infotainment έχει βάλει κανένας; Βλέπω να κυκλοφορούν σε κάποια μαγαζιά που τα περνάνε με 350 ως 450 ευρώ απλά βλέπω ότι από έξω AliExpress κλπ τα βρίσκεις κανά 100-150 φθηνότερα και κυρίως πιο νέα μοντέλα με android 10 και πιο δυνατούς επεξεργαστες. Έχει αλλάξει κανένας μόνος του ; Εντάξει το να βγάλεις το παλιό και να βάλεις το νέο στις φισες του δείχνει απλο το ζόρι που με κολλάει είναι το τράβηγμα καλωδίου για την κάμερα οπισθοπορειας. Έχει κανείς εμπειρία;
ολα γινονται.
βασικα εχω βαλει αντροιντ σε τζι βι και ειναι πολυ οκ αν δεν περιμενεις θαυματα απο ηχο. σε νιβι εχω ξηλωσει το μπος αρκετες φορες για να συνδεσω πανω του πραγματακια, καποιες φορες με επιτυχια, καποιες οχι και εχω κανει το κολπακι με το χειροφρενο.
σε νιβι/σουξου ειναι αρκετα ευκολα τα πραγματα, εκτος απο πλαισιο που πρεπει να βρεις - μην παρεις αυτα που ερχονται πακετο ενσωματωμενο γιατι οι συσκευες τους ισως ειναι παλαιοτερες - θα φας ζορι να βρεις και να προγραμματισεις το τιμονι, θελει πολυ ωρα δοκιμες οταν το βαλεις. η καμερα μη τρελλαθεις, υπαρχει ενα βυσματακι που βρισκεις και σου τη μετατρεπει απο τη φυσα την γνησια σε rca. και τελος πρεπει να βαλεις καπου καλα το μικροφωνο, δεν ειναι δυσκολο αλλα θελει το πλαστικο της κολωνας να το ξεκουμπωσεις. στη τουρκια κυκλοφωρπυν τα σουζ με τουρκοκινεζικο αντροιντ αντι του μπος
https://car-solutions.com/en/camera-connection-cable-for-suzuki-of-2012-2019-my/
-
Ωραίο το λινκ και τα καλώδια το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να τρέξεις καλώδιο από μπροστά πίσω για να βάλεις κάμερα , μιλάω για scross το αρχικό προ fl.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Είμαι κι εγώ κάτοχος εδώ και μερικές μέρες του S-cross 1.4 mildHybrid 4WD.Το επέλεξα ανάμεσα σε XCEED 1.L και Peugeot 2008 Allure καθώς το θεωρώ τη χρυσή τομή από πλευράς άνεσης,οικονομίας,δυνατοτήτων και τιμής ενώ δεν έχει τόσα συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας που να σου σπάνε τα νεύρα και να σε αποσπούν από την οδήγηση..Είναι το μοναδικό με κίνιση στους 4τροχούς ,mildhybrid στα 22,5 χιλιάρικα..
Σαν πρώτες εντυπώσεις με οδήγηση με την πόλη η κατανάλωση κυμαίνεται σύμφωνα με τον υπολογιστή μεταξύ 7,5-7,8.
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι να κολλάει λίγο και να μην κουμπώνει καλά η ταχύτητα από πρώτη-δευτέρα.Μήπως είναι ότι είναι καινούργιο το αμάξι και θα ομαλοποιηθεί το κιβώτιο;
Ακόμα δεδομένου ότι έχω την έκδοση GL+ μπορώ να βάλω κάρτα SUZUKI SLDA BOSCH NAVIGATION SD και να έχω χάρτες ; Δυστυχώς το κινητό που έχω δεν υποστηρίζει mirrorlink ούτε android auto.
-
Ουτε android auto;;
Παρε ενα κινητο με 150 ευρω και ρα εχεις ολα.
Νομιζω παιζει και τα apple car
SUZUKI SX4 SCROSS