-
Σε ποια είχες πάει chips??? Για το μαύρο ματ μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι.... Εσένα τι σου είχαν κανει στο ματ???
Τέρμα Αχαρνών,στη Ν.Χαλκηδόνα.
Παρά το γδαρσίματα στο μαύρο του προφυλακτήρα το επανέφεραν κανονικά.Αυτά πέρσι στην paintbull.Φέτος,με δικές μου αλοιφές το επανέφερα κατά 70%
-
Καλησπέρα
Επειδή έχω χάσει τα πμ μου...
Ποιος πουλούσε σχάρα για το scross;
Επίσης και ένας άλλος έβαλε φωτογραφία το αμάξι μας με σχάρα που αγόρασε από εξωτερικό. Θα ήθελα να την δω.
Αν διαβάζει κάποιος...
-
Καλησπέρα
Επειδή έχω χάσει τα πμ μου...
Ποιος πουλούσε σχάρα για το scross;
Επίσης και ένας άλλος έβαλε φωτογραφία το αμάξι μας με σχάρα που αγόρασε από εξωτερικό. Θα ήθελα να την δω.
Αν διαβάζει κάποιος...
Τις πουλουσε ο steve1978gr αλλα τις πουλησε απ΄οτι ειδα.....
-
Γεα σας.
Θα ήθελα να ρωτήσω,εσωτερικά ,στην ένωση μεταξύ ταμπλό και τζαμιού εμφανίστηκαν σε 3 σημεία να προεξέχει κάτι σαν αφρός.Το αυτοκίνητο κλείνει δύο χρόνια τον Νοέμβριο.Υπάρχει κάποια γνώμη για το τι μπορεί να είναι αυτό και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί ? Βέβαια είμαι μέσα στην εγγύηση και το αναφέρω για το κομμάτι του service.
-
Σε πολλούς από εμάς έχει εμφανιστεί αυτό.
Στο περσινό σέρβις το είχα πει αλλά δεν κάναν τίποτα, μάλλον με κάποιο εργαλειάκι το έσπρωξαν πάλι μέσα, και όχι πολύ καλά.
Το μόνο πρόβλημα ήταν σε μένα όταν πρωτοεμφανίστηκε ότι άκουγα θόρυβο στις μικρές ανωμαλίες του δρόμου τον οποίο τον προσδιόριζα από εκεί.
Ψέκασα με σπρέι σιλικόνης και δεν το έχω ξανακούσει.
Πιθανότατα να σε χτυπήσουν 'φιλικά' στην πλάτη και να σου πούνε '...δεν είναι τίποτα'.
-
Καλημέρα σ όλους.. Επίσης στο δικό μου παρατήρησα αυτόν τον αφρό...Τριγμούς όμως δεν έχω παρατηρήσει από εκεί...Αυτό που μου είπαν είναι ότι η δουλειά του είναι απλά να καλύπτει το κενό ανάμεσα στο ταμπλό και το παρμπρίζ για να μην πέσει κάποιο χαρτί π.χ..Μου πρότειναν αν θέλω να το αφήσω να το φτιάξουν ξηλώνοντας το ταμπλό, αλλά δεν ήθελα τέτοιο ρίσκο στην μετά συναρμολόγηση...Έχω ακόμα 2.5 χρόνια εγγύηση να το σκεφτώ...Όταν πάρεις κάποια απάντηση από το σέρβις ενημέρωσε μας να δούμε αν συμπίπτουν οι απόψεις των αντιπροσωπειών..
-
ένα κομματάκι κάποιου είδους αφρολέξ έχω παρατηρήσει κι εγώ στη γωνία του παρμπριζ του τωρινού Mazda αυτοκινήτου μου, οπότε μάλλον είναι κάτι συνηθισμένο στην συναρμολόγηση και με τη διαστολή από τη ζέστη με τον καιρό εμφανίζεται και η πιο απλή λύση είναι να σπρωχτεί πάλι μέσα με κάποιο πλαστικό. Μέχρι την επόμενη διαστολή...
-
Παντως στα παλια psa που δςν το ειχαν οντως εχανες χαρτια μεσα εκει.....ποτε δεν καταφερα να τα βγαλω
-
Μπάρες ή σχάρα;
-
Μπάρες
-
Μπάρες από εξωτερικό είχα αγοράσει εγώ. Αυτές. Αν και ένας φίλος που αγόρασε πρόσφατα είπε ότι βρήκε σχεδόν ίδιες τιμές και στην Ελλάδα.
Από πάνω φαίνονται κάπως έτσι.
-
Το έχω ξαναγράψει.
Modula Roof Bars. Γωνιασμένες με χαμηλό προφίλ. 90€ από eBay Γερμανίας. Προσωπικά δοκιμασμένες στο περσινό ταξίδι στην Κέρκυρα με μπαγαζιέρα.
Ολες αυτές που πετάγονται σαν 'κέρατα' αριστερά-δεξιά, δεν μπορώ να καταλάβω πως σας αρέσουν.
-
Η ομορφιά είναι υποκειμενική και η μία διάσταση του πράγματος. Οι υπόλοιπες διαστάσεις πιθανά να είναι πιο εύκολα αντιληπτές.
Δευ, 10/04/2017 - 12:38
luckies
Re: SUZUKI SX4 SCROSSΚι εγώ αυτό κατάλαβα Έκτωρα (ότι οι Thule 961 είναι καλές) μετά από ώρες διαβάσματος. Απλά δεν ξέρω τι σύστημα ποδιού να πάρω. Το edge (γωνιασμένες) είναι πιο χαμηλό και εύκολο στην τοποθέτηση αλλά λίγο πιο ακριβό, με πιο μικρό ωφέλιμο μήκος και περισσότερο δεσμευτικό στις διαστάσεις του αυτοκινήτου (σε περίπτωση αλλαγής αυτοκινήτου). Τα αντίθετα ισχύουν στο rapid system (τα κέρατα). Μάλλον για το δεύτερο θα πάω..
-
Α μπράβο αυτές είχα στο νου μου!
Τελικά μόλις σήμερα στάθηκα τυχερός από car πήρα κάποιες menabo αλουμινίου σε οβάλ σχημα και σχάρες για σκι σε άριστη κατάσταση σύνολο 100€.
Thule θα ήθελα αλλά η τιμή τους είναι απαγορευτική. Άλλωστε για 3 - 4 μηνες τις θέλω.
Ευχαριστώ για τον κόπο alnotas.
-
Καλησπέρα
2 ερωτήσεις (εαν πιθανόν να έχουν απαντηθεί, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη):
-
Τελευταία το Android Auto μια παίζει - μια δεν παίζει. Κυριολεκτικά μια μια. Εχουν κάνει στο σερβις αναβ'αθμιση, αλλά τπτ. Το διαβάζει το κινητό, αλλά μου βγάζει μια μπλε οθόνη.
-
Με το talptalk τι έχει γίνει και δεν μπορώ να μπω στο φορουμ;
-
-
Καλημέρα.. Μετά από σκέψη κατέληξα σε all season ελαστικό...Μου πρότειναν crossclimate+ και Bridgestone weather control ... Στα διάφορα τεστ είναι σχεδόν τα ίδια..Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος έχει κάποια γνώση στο ποιο θα εχει την λιγότερη φθορά το καλοκαίρι (βρίσκομαι 2 μήνες Ρόδο με 40+ βαθμούς) και την καλύτερη απόδοση.. Επίσης έχει κανείς άποψη για bfgoodrich g grip 2 all season..Οπτικά μου άρεσε πολύ και σε λίγα reviews που έχει είναι αρκετά ψηλά..
-
Καλησπέρα.
Σταμάτησε να δουλεύει το φωτάκι του πορτμπαγκάζ. Άλλαξα τη λαμπίτσα με μια (υποτίθεται) καινούργια αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Η πρίζα 12V που είναι λίγο πιο δίπλα έχει ρεύμα κανονικά.
Έχετε κάποια πρόταση τι άλλο μπορώ να κοιτάξω?
Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα.
Σταμάτησε να δουλεύει το φωτάκι του πορτμπαγκάζ. Άλλαξα τη λαμπίτσα με μια (υποτίθεται) καινούργια αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Η πρίζα 12V που είναι λίγο πιο δίπλα έχει ρεύμα κανονικά.
Έχετε κάποια πρόταση τι άλλο μπορώ να κοιτάξω?
Ευχαριστώ.
Αν έχεις κάποιο πολύμετρο, δες τις επαφές αν δίνουν ρεύμα.
Αν δεν έχεις, πάρε ένα, θα βρείς με 10€Οταν είχα παραλάβει καινούργιο το αμάξι, δεν άναβε και το δικό μου φωτάκι. Ανακάλυψα μετά ότι, για να μου τοποθετήσουν τους extra αισθητήρες παρκαρίσματος που ήταν μέσα στα 'δώρα' της αντιπροσωπίας, πρέπει να βγάλαν τα πλαστικά καλύματα (λογικό) και για να γίνει αυτό αποσύνδεσαν και το φως, αλλά δεν το σύνδεσαν πάλι (παράλογο).
Δες με το πολύμετρο τους ακροδέκτες του βύσματος/φις, αποσυνδεδεμένο από το την λάμπα. Αν δίνει ρεύμα τότε ίσως να μην κάνει καλή επαφή, προσπάθησε να το χώσεις με δύναμη.
Αν δεν δίνει, τότε κάποια ασφάλεια θα φταίει. Συμβουλέψου το manual, νομίζω κάπου γράφει ποια ασφάλεια είναι για τι. -
Καλημέρα και από εμένα,
Μετά από πολύ ψάξιμο και έρευνα αγοράς κατέληξα, στα χαρτιά τουλάχιστον, στο αναφερόμενο μοντέλο έκδοση GL+ 1.4 4x4. Το μόνο και πιο σημαντικό που απομένει βέβαια είναι να κάνω και ένα test drive. Το κακό είναι ότι επειδή μένω επαρχία 2 αντιπροσωπείες που επισκέφτηκα δεν έχουν αυτό το μοντέλο, αλλά μου είπαν να κάνω td με το vitara.
Θεωρείτε ότι κάνοντας td το ένα βγάζεις συμπεράσματα για το άλλο? (σύμφωνα με τον έναν πωλητή είναι ακριβώς τα ίδια μηχανικά και αλλάζει μόνο το σχήμα...)
-
Καλημέρα και από εμένα,
Μετά από πολύ ψάξιμο και έρευνα αγοράς κατέληξα, στα χαρτιά τουλάχιστον, στο αναφερόμενο μοντέλο έκδοση GL+ 1.4 4x4. Το μόνο και πιο σημαντικό που απομένει βέβαια είναι να κάνω και ένα test drive. Το κακό είναι ότι επειδή μένω επαρχία 2 αντιπροσωπείες που επισκέφτηκα δεν έχουν αυτό το μοντέλο, αλλά μου είπαν να κάνω td με το vitara.
Θεωρείτε ότι κάνοντας td το ένα βγάζεις συμπεράσματα για το άλλο? (σύμφωνα με τον έναν πωλητή είναι ακριβώς τα ίδια μηχανικά και αλλάζει μόνο το σχήμα...)
Ο κινητήρας και το κιβώτιο, ναι είναι τα ίδια,αλλά μάλλον στο δρόμο είναι ένα κλικ πιο άνετο το Scross κι ίσως και στις μεγάλες καμπές της εθνικής να κάθεται λίγο καλύτερα.Ελάχιστες βέβαια διαφορές,αλλά λογικά θα πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις.
SUZUKI SX4 SCROSS