-
Το οτι το 80% θα το ξαναγόραζαν πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει στατιστικά και μόνο στο οτι δεν έχει βγάλει σημαντικά θέματα.
Απο εκεί και πέρα ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες, αλλά πραγματικά νομίζω οτι τα ξεκαθάρισα στο μυαλό μου και έχω καταλήξει.
Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο ισχυρή. Με αυτό ξεκίνησα σε αυτό θα καταλήξω -
Το project του Σαββατοκύριακου.
Ασύρματη φόρτιση κινητού για το S-Cross.
Όχι και ότι πιο 'κομψό'...
Αλλά απίστευτα βολικό....και...δουλεύει. -
Συγχαρητήρια, είναι πολύ ωραίο!
-
Μπράβο πιάνουν τα χέρια σου!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά απο 39500 χιλιάδες χιλιόμετρα και 2,4 απροβλημάτιστα Χρόνια έφτασε η στιγμή για αλλαγή ελαστικών τι λέτε για το GOODYEAR 215/55R17 EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 94W
Ειναι και σε σχετικά καλη τιμή 500ευρω η τετράδα ? -
Δεν το ξέρω το λάστιχο αλλά τιμή οκ τόσο έχει παντού 125 το κομμάτι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
Μετά απο 39500 χιλιάδες χιλιόμετρα και 2,4 απροβλημάτιστα Χρόνια έφτασε η στιγμή για αλλαγή ελαστικών τι λέτε για το GOODYEAR 215/55R17 EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 94W
Ειναι και σε σχετικά καλη τιμή 500ευρω η τετράδα ?Ηταν η 2η 4αδα που εχω βαλει σε διασταση 205/50/17 93W XL..Μονο καλα λογια για τα ελαστικα.Μου εβγαλαν απροβληματιστα 48,110 χλμ και δεν τα εβαλα ξανα μονο και μονο για να δοκιμασω για 1η φορα τα michelin primacy 4...Εξαιρετικα στην βροχη,στο στεγνο και στο φρεναρισμα σε ολες τις συνθηκες καθως και αθορυβα.....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Ειναι και σε σχετικά καλη τιμή 500ευρω η τετράδα ?Ηταν η 2η 4αδα που εχω βαλει σε διασταση 205/50/17 93W XL..Μονο καλα λογια για τα ελαστικα.Μου εβγαλαν απροβληματιστα 48,110 χλμ και δεν τα εβαλα ξανα μονο και μονο για να δοκιμασω για 1η φορα τα michelin primacy 4...Εξαιρετικα στην βροχη,στο στεγνο και στο φρεναρισμα σε ολες τις συνθηκες καθως και αθορυβα.....
αυτά τα δύο σκεφτομαι όταν βγάλω τα eco contact ποιο είναι καλύτερο?
-
Το οτι το 80% θα το ξαναγόραζαν πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει στατιστικά και μόνο στο οτι δεν έχει βγάλει σημαντικά θέματα.
Προς spi75:
Εγώ ανήκω στο υπόλοιπο 20% που δεν θα το ξαναγόραζε όχι γιατί μου έχει βγάλει προβλήματα, αλλά γιατί με 22 χιλιάρικα περίμενα κάτι που να μην τρίζει τόσο. Ισως να έτυχε στο δικό μου αμάξι, αλλά όπως και να χει είναι ενοχλητικό για μένα.Πάντως για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, το S-Cross είναι κάπως ψηλό αλλά και το Allgrip δεν το κάνει τζιπάκι. Για τον λόγο αυτό αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο θα πήγαινα σε κάτι ψηλότερο και καλύτερο ποιοτικά (ποιότητα συναρμογής), ;ίσως και με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω.
-
ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
Πάντως διαβάζοντας και το άλλον νήμα (Φορντ) τριγμοί υπήρχαν και εκεί.
¨οπως και να έχει όπως είπα τα χαρτιά τα έχω έτοιμα και αύριο θα πάω απο εκει για να μπω και επίσημα στο κλαμπ Σ. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Σιγουρα απο τα Continental eco contact και τα 2 ειναι πολυ καλυτερα..Τα michelin τα εχω περιπου 10,000 χλμ.Τα θεωρω εξισου καλα αλλα θελω να τα δω μετα τις 30000 χλμ.Τα Goodyear μεχρι που τα αλλαξα ηταν πολυ καλα...Δεν θελω να προτεινω καποιο γιατι ισως αδικησω το αλλο....
-
Σιγουρα απο τα Continental eco contact και τα 2 ειναι πολυ καλυτερα..Τα michelin τα εχω περιπου 10,000 χλμ.Τα θεωρω εξισου καλα αλλα θελω να τα δω μετα τις 30000 χλμ.Τα Goodyear μεχρι που τα αλλαξα ηταν πολυ καλα...Δεν θελω να προτεινω καποιο γιατι ισως αδικησω το αλλο....
είδες διαφορά και στο τιμόνι? Εννοώ αίσθηση και απόκριση.
-
Το τιμόνι είχε πολύ καλύτερη αίσθηση μετα την αλλαγή από τα μαμά... Διαφορά τωρα ανάμεσα στα GY και Mi δεν είδα παρόλο την αλλαγή σε 55 προφίλ...
-
Το τιμόνι είχε πολύ καλύτερη αίσθηση μετα την αλλαγή από τα μαμά..Ευχαριστώ.... Αυτό ήθελα να ακούσω!
-
Εγώ όταν έρθει η ώρα να τα αλλάξω είμαι ανάμεσα σε continental premium contact 6, vredestein ultrac satin και toyo open country U/T με ένδειξη M+S ...Το vredestein Παρ ολο τις χαμηλές θέσεις στα τεστ έχει τις καλύτερες κριτικές από οδηγούς..Το continental έχει καλές κριτικές και από οδηγούς και από τα τεστ ...Για το toyo έχω βρει κριτικές από Αγγλία και Αυστραλία που είναι αρκετά καλές.... Σκέφτομαι και την αλλαγή από 215 σε 225/55/17 με διαφορά 1.6% στην διάμετρο αλλά σκέφτομαι μήπως αλλάξει προς το χειρότερο η συμπεριφορά η επηρεαστεί κάποιο σύστημα...
-
Η διαφορά είναι μικρή. Δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
-
Ίσως λίγο στην κατανάλωση..
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
-
Πιο ωραίο το kuga αλλά πιο σταθερό το scross στο δρόμο. Συμπεριφέρεται σαν γρήγορο μικρομεσαίο.
Κάτι άλλο : Έχει κάποιος αλλάξει τακάκια στο scross? Ρωτάω γιατί έχω 27000 Χιλ. και μου είπαν σε 5000 να ελέγξω τακάκια. Σε όλα μου τα προηγούμενα αυτοκίνητα άλλαζα στα 45000-65000. Τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνω εκτός πόλης.Τι παίζει? -
Έλεγχο σου είπαν, όχι αλλαγή.
Χαλάρωσε.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης mmvog έγραψε:
Πιο ωραίο το kuga αλλά πιο σταθερό το scross στο δρόμο. Συμπεριφέρεται σαν γρήγορο μικρομεσαίο.
Κάτι άλλο : Έχει κάποιος αλλάξει τακάκια στο scross? Ρωτάω γιατί έχω 27000 Χιλ. και μου είπαν σε 5000 να ελέγξω τακάκια. Σε όλα μου τα προηγούμενα αυτοκίνητα άλλαζα στα 45000-65000. Τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνω εκτός πόλης.Τι παίζει?Ρωτησες τιμη??? Αφού ρωτήσεις θα καταλάβεις τι παίζει....
SUZUKI SX4 SCROSS