-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η Σουζούκι προτείνει το 0-30 για να καλύψει τις χαμηλές θερμοκρασίες του βορρά και να μην παγώσουν ποτέ τα λάδια.Όλοι οι κατασκευαστές βγάζουν τις προδιαγραφές τους για όλες τις αγορές του κόσμου. Ναι μεν είμαστε η πιο ζεστή χώρα της Ευρώπης, αλλά τι να πούνε και στην Αφρική δηλαδή; Τα αυτοκίνητα δοκιμάζονται στους 50+ βαθμούς στη Death Valley και στους -40 στην Σουηδία.
ενδεχομένως να ανεβάζει και την κατανάλωση.
Το αντίθετο συμβαίνει. Όσο πιο παχύρρευστο το λάδι, τόσο μεγαλύτερες οι τριβές και άρα και η κατανάλωση.
-
Χαιρετώ την ομάδα από Κατερίνη. Νέος κάτοχος Suzuki s-cross 1.0. 2 ερωτήσεις ρε παιδιά που το οδηγείτε καιρό. Ξεκίνησαν τα κρύα και βλέπω ότι θέλει 4 με 5 λεπτά το πρωί για να κατέβουν οι στροφές. Είναι τόσο πολύ ανάγκη να περιμένω; (σπάσιμο νεύρων)
Μόλις ανάψει το λαμπάκι της ρεζερβας καυσίμου πόσα περίπου χλμ έχω ακόμη;
Ευχαριστώ και καλή παρέα να έχουμε -
Ξεκινάς να οδηγείς κατευθείαν. Οι κινητήρες και οι οι καταλύτες πρέπει να ζεσταθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτό γίνεται όταν υπάρχει φορτίο στο μοτέρ.
-
Καλησπέρα. Θέλω να βάλω λάστιχα 215/60/17. Τι γνώμη έχετε για τα pirelli scorpion verde all season? Θέλω να μπορώ να πατάω λίγο χώμα. Τα μαμά που έχω είναι φορτωμένα με 16000 χλμ περίπου. Όποιος τα θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του τα δώσω. Είναι σε αρίστη κατάσταση.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Καλησπέρα. Θέλω να βάλω λάστιχα 215/60/17. Τι γνώμη έχετε για τα pirelli scorpion verde all season? Θέλω να μπορώ να πατάω λίγο χώμα. Τα μαμά που έχω είναι φορτωμένα με 16000 χλμ περίπου. Όποιος τα θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του τα δώσω. Είναι σε αρίστη κατάσταση.Δεν έχω sx4 αλλά σε Jimny είναι εξαιρετικά! Εξηγούμε, υπάρχουν 2 Jimny το ένα που πάει αρκετά εκτός είναι με Yoko G012 και το άλλο που κυρίως κυκλοφορεί εντός ασφάλτου φοράει τα εν λόγω Pirelli εδώ και κάνα χρόνο. Και ναι έχουν περπατήσει και εκτός δρόμου με λίγο περισσότερο προσοχή για φυτευτες πέτρες κτλ...
Πολύ καλά και στη βροχή!Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Καλησπέρα. Θέλω να βάλω λάστιχα 215/60/17. Τι γνώμη έχετε για τα pirelli scorpion verde all season? Θέλω να μπορώ να πατάω λίγο χώμα. Τα μαμά που έχω είναι φορτωμένα με 16000 χλμ περίπου. Όποιος τα θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του τα δώσω. Είναι σε αρίστη κατάσταση.
Δεν έχω sx4 αλλά σε Jimny είναι εξαιρετικά! Εξηγούμε, υπάρχουν 2 Jimny το ένα που πάει αρκετά εκτός είναι με Yoko G012 και το άλλο που κυρίως κυκλοφορεί εντός ασφάλτου φοράει τα εν λόγω Pirelli εδώ και κάνα χρόνο. Και ναι έχουν περπατήσει και εκτός δρόμου με λίγο περισσότερο προσοχή για φυτευτες πέτρες κτλ...
Για τα bf goodrich urban terrain?
-
Δε ξέρω, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει >Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Δεν έχω sx4 αλλά σε Jimny είναι εξαιρετικά! Εξηγούμε, υπάρχουν 2 Jimny το ένα που πάει αρκετά εκτός είναι με Yoko G012 και το άλλο που κυρίως κυκλοφορεί εντός ασφάλτου φοράει τα εν λόγω Pirelli εδώ και κάνα χρόνο. Και ναι έχουν περπατήσει και εκτός δρόμου με λίγο περισσότερο προσοχή για φυτευτες πέτρες κτλ...
Για τα bf goodrich urban terrain?
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα υποθετικό σενάριο. :
Σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε το facelift πιο χαμηλό θα μπορούσε να βάλει την ανάρτηση του pro-facelift και θα είναι κομπλέ ?Δεν με ενδιαφέρει σαν διαδικασία το ξεκαθαριζω απλή απορία. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Ένα υποθετικό σενάριο. :
Σε περίπτωση που κάποιος θα ήθελε το facelift πιο χαμηλό θα μπορούσε να βάλει την ανάρτηση του pro-facelift και θα είναι κομπλέ ?Δεν με ενδιαφέρει σαν διαδικασία το ξεκαθαριζω απλή απορία.Πιστεύω φοράει ίδια ανάρτηση πριν και μετά. Το +1 εκατοστό το έχει λόγω μεγαλύτερου ελαστικού.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Πιστεύω φοράει ίδια ανάρτηση πριν και μετά. Το +1 εκατοστό το έχει λόγω μεγαλύτερου ελαστικού.
+1
-
Όσοι έχετε ντίζελ έχετε αλλάξει μπαταρία; Μετά από πόσους χειμώνες; Πάω για 5 χειμώνα, στο σερβίς την μέτρησε και την βρήκε μια χαρά ,μου είπε ότι λόγω ντίζελ έχει μεγάλο δυναμό και φορτίζει αψογα και αν την προσέχεις πχ δεν την αφήνεις με αλαρμ αναμμένα για ώρα δεν θα έχεις προβλήματα.
Εσείς πως έχετε κινηθεί για την ώρα;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όσοι έχετε ντίζελ έχετε αλλάξει μπαταρία; Μετά από πόσους χειμώνες; Πάω για 5 χειμώνα, στο σερβίς την μέτρησε και την βρήκε μια χαρά ,μου είπε ότι λόγω ντίζελ έχει μεγάλο δυναμό και φορτίζει αψογα και αν την προσέχεις πχ δεν την αφήνεις με αλαρμ αναμμένα για ώρα δεν θα έχεις προβλήματα.
Εσείς πως έχετε κινηθεί για την ώρα;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στον 5ο χειμωνα ειμαι και εγω,τον Ιανουάριο στο σερβις μου είπαν οτι φετος τον χειμωνα ισως να εχω θεμα στα κρύα...Λεω προληπτικά να την αλλαξω μεχρι τον Δεκεμβρη.....
Η Varta που φοραει ειναι 60Ah EN(A) 620A και στο site της λεει οτι προτείνει πλεον 70Ah EN(A) 650A εως 760Α..... -
Εγώ έκανα σερβίς 25/9 και είπε ότι είναι οκ τι να κάνω;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο dolomites εμεινε το καλοκαιρι απο μπαταρια αν θυμαμαι καλα...Εγω θα την αλλαξω πριν την παθω.....
-
Αυτή η varta ούτε να ανάψουμε ποπ κορν στα πανηγύρια δεν κάνει....απαράδεκτη επιλογή από μαμά.
Μπαίνω στον 4ο χειμώνα, καλά πάει μέχρι στιγμής.
Το γιατί είναι for the panigirs....άλλη φορά αδέρφια.
Να αφήνετε το αμάξι σε κατηφόρες με ταχύτητα μέσα και χωρίς γκάζι για να φορτίζει.
Μόνο τότε φορτίζει, έχω την εντύπωση.Φιλιά.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Αυτή η varta ούτε να ανάψουμε ποπ κορν στα πανηγύρια δεν κάνει....απαράδεκτη επιλογή από μαμά.
Μπαίνω στον 4ο χειμώνα, καλά πάει μέχρι στιγμής.
Το γιατί είναι for the panigirs....άλλη φορά αδέρφια. [emoji38]
Να αφήνετε το αμάξι σε κατηφόρες με ταχύτητα μέσα και χωρίς γκάζι για να φορτίζει.
Μόνο τότε φορτίζει, έχω την εντύπωση.Φιλιά.
Φίλε japanese1 ονειρεύομαι ένα αυτοκίνητο με υλικά διαλεγμένα από σένα ένα ένα [emoji1]
Ο Δυναμό στο δικό μας αυτοκίνητο, όπως και σε όλα τα σύγχρονα φορτίζει την μπαταρία μόνο όταν έχει ανάγκη, όταν αυτή είναι φορτισμένη απλά γυρνάει ο Δυναμό, χωρίς να στέλνει ρεύμα για οικονομία
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν ειναι για ποπ κορν αλλα σαν ονομα ειναι βαρύ... Συμφωνώ με τον Εκτωρα για αυτοκίνητο φτιαγμενο απο τον Japanese αλλά και με δικές σου πινελιές ώστε να πιάσουμε το μέγιστο δυνατό....
ΥΓ...Αντε ακομα αυτος ο καφες??? -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Δεν ξέρω αν ειναι για ποπ κορν αλλα σαν ονομα ειναι βαρύ... Συμφωνώ με τον Εκτωρα για αυτοκίνητο φτιαγμενο απο τον Japanese αλλά και με δικές σου πινελιές ώστε να πιάσουμε το μέγιστο δυνατό....
ΥΓ...Αντε ακομα αυτος ο καφες???Πες ώρα και μέρος για τον καφέ
-
Το κάνουμε Παρασκευή?
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Το κάνουμε Παρασκευή?Κανένα πρόβλημα
SUZUKI SX4 SCROSS