-
Πόσο καιρό το έχεις το αμάξι Έκτωρα;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πόσο καιρό το έχεις το αμάξι Έκτωρα;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μια εβδομάδα κλείνει 4 χρόνια
-
Τι να πω... Εγώ είμαι στα 4.5 πριν ένα μήνα που την μέτρησα στο συνεργείο μου είπαν όλα καλα. Τι να κάνω; Να την αλλάξω ; Μέχρι σήμερα που βέβαια μόλις σήμερα κατέβηκε στους 8 βαθμούς δεν είχα κάποιο θέμα.
-
Το diesel με της βενζίνης φοράει τον ίδιο τύπο μπαταρίας; Επίσης, εσείς που είστε στα 4 χρόνια, που πάει από τριγμούς κτλ;
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Δεν νομίζω να έχουν ίδια μπαταρία. Άλλο αμάξι το ένα άλλο το άλλο.
Οι τριγμοί στα Σουζούκι σε ενοχλούν τον πρώτο καιρό μετά τους συνηθίζεις!!!
Και τι κρύβεται πίσω από αυτό;
Ότι τα Σουζούκι βγάζουν τριγμούς εξαρχής οι οποίοι όμως δεν χειροτερεύουν με τον χρόνο. Όχι σαν κάτι αλλά που με το πέρασμα γίνονται κουδουνιστρες.
Έχει κάποιους τριγμούς κλασικά στο τζάμι του οδηγού όταν είναι 1/3 ανοικτό και έναν συντονισμό κάπου ψηλά στο ταμπλό σε κάποιο φάσμα στροφών αραιά και που ,πλέον το αντιλαμβάνομαι 3-4 φορές το χρόνο...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλήθεια παιδιά με το βολτομετρο πως βλέπουμε αν μια μπαταρία βρίσκεται στα τελευταία της;
Δηλαδή αν σε κάποιο μενού έχω βολτομετρο ή μεσω του torque συνδεδεμένου στην OBD έχω μέτρηση τι προσέχω;
Πόσα Volt πρέπει να δείχνει με σβηστό κινητήρα ή εν κινήσει μια υγιής μπαταρία;Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3 μετρησεις.
1η. η ταση με σβηστη μηχανή.12-12,5v
2η. ταση με αναμενη μηχανη. 13,4-14,2v
3η. ταση στην διαρκεια της μιζας. -
Τον τριγμό απο συντονισμό που ακούγεται κάπου στην αριστερή πλευρά του ταμπό που ανέφερε και το Tkin73 τον έχετε παρατηρήσει στο Suzuki σας?
Εγώ τον ακούω μεταξύ 1500-2000 στροφές και μόνο όταν πατάω γκάζι. Ενοχλητικός ήχος, ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
3 μετρησεις.
1η. η ταση με σβηστη μηχανή.12-12,5v
2η. ταση με αναμενη μηχανη. 13,4-14,2v
3η. ταση στην διαρκεια της μιζας. -
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Τον τριγμό απο συντονισμό που ακούγεται κάπου στην αριστερή πλευρά του ταμπό που ανέφερε και το Tkin73 τον έχετε παρατηρήσει στο Suzuki σας?
Εγώ τον ακούω μεταξύ 1500-2000 στροφές και μόνο όταν πατάω γκάζι. Ενοχλητικός ήχος, ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει.Όχι δεν υπάρχει σε μένα
-
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Εγώ τον ακούω μεταξύ 1500-2000 στροφές και μόνο όταν πατάω γκάζι. Ενοχλητικός ήχος, ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει.Δεν τον εντοπίζω εκεί μάλλον στο κέντρο και δεξιά. Όμως όπως είπα δεν είναι μόνιμος πολύ αραιά πλέον τον ακούω
-
H varta ειναι η μπαταρια της μαμας ρε αλανια;
Αυτη εχω και εγω. Το δικο μου κλεινει 4 χρονια σε 4 μηνες αλλα τη μπαταρια τη νιωθω τσακμακι.Σε κατηφορες οπως αυτη του Δερβενιου, αφηνω να ρολλαρει με ταχυτητα το αμαξι επειδη τοτε φορτιζει το δυναμο σιγουρα...
Θα την ελεγξω και θα επανελθω. Varta- bosch δεν αγοραζω ουτε δωρεαν. Banner,exide,mitsuba οι καλες.
Optima οι γιαπωνεζικες οι καλυτερες αλλα ξεκινουν οι τιμες απο ....220 ευρω η μια. -
Banner μακρια οπως μου ειπε το αλανι εκει που την αλλαξα.Εχουν πολλα θεματα πλεον δεν ειναι οπως παλια.Και εμενα επερνε κανονικα μεχρι να πεθανει.Το δυναμο δεν την φορτιζει,αν εχει αρχισει η πτωση της δεν την σωζει τιποτα αδερφε.
mitsuba βρηκα και εγω με 90€ αλλα επρεπε να την αλλαξω μονος ενω με 90€ μου περασε την Fiamm, μου κρατησε τις μνημες απο ραδιο κλπ και εσβησε και την βλαβη που ειχε παρει.... -
Όπως μου είπαν χθες τα παιδιά που άλλαξαν την μπαταρία, εάν η μίζα έχει απλό κλειδί, κουτσά στραβά θα γυρίσει και ίσως πάρει μπροστά. Στα αυτοκίνητα με το μπουτόν εάν ο εγκέφαλος διαπιστώσει ότι το ρεύμα δεν επαρκεί δεν το προσπαθεί καθόλου να βάλει μπροστά
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστα γι αυτο πηρε βλαβη και στο δικο μου...Αναψε το λαμπακι του κινητηρα...Αναβοσβηναν σαν το Χριστουγεννιατικο δεντρο μολις πατουσα για εκκινηση...
-
Εγώ έμεινα από μπαταρία το καλοκαίρι, στα 4.5 χρόνια. Έτυχε να είμαι θάλασσα και πήγα suzuki Κατερίνης για αλλά. Banner μου έβαλαν και ήδη αμφιβάλλω αν βγάλει έστω 2 χρόνια!
Αλήθεια πως αλλάζουμε μόνοι μας μπαταρία;
Προχτές άλλαξα μόνος μου στα παλιό atos που έχω αλλά για το suzuki φοβήθηκα μήπως θέλει τίποτε μετά ο εγκέφαλος αν αποσυνδεσω.
Ισχύει αυτό;
Είχα κανονίσει να έβαζα στο suzuki μια varta (σειρα silver) από το https://www.thessantallaktiko.gr σε super τιμη. Το παλικάρι θα μου την έστελνε μάλιστα με ΚΤΕΛ Κατερίνη αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω στον αντιπρόσωπο. Μου έβαλε εκεί με τα ίδια λεφτά την σαβουρα την banner και ησύχασα!Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Εγώ έμεινα από μπαταρία το καλοκαίρι, στα 4.5 χρόνια. Έτυχε να είμαι θάλασσα και πήγα suzuki Κατερίνης για αλλά. Banner μου έβαλαν και ήδη αμφιβάλλω αν βγάλει έστω 2 χρόνια!
Προχτές άλλαξα μόνος μου στα παλιό atos που έχω αλλά για το suzuki φοβήθηκα μήπως θέλει τίποτε μετά ο εγκέφαλος αν αποσυνδεσω.
Ισχύει αυτό;
Είχα κανονίσει να έβαζα στο suzuki μια varta (σειρα silver) από το https://www.thessantallaktiko.gr σε super τιμη. Το παλικάρι θα μου την έστελνε μάλιστα με ΚΤΕΛ Κατερίνη αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισα να πάω στον αντιπρόσωπο. Μου έβαλε εκεί με τα ίδια λεφτά την σαβουρα την banner και ησύχασα!Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβασε λιγο παραπανω και 2 σελίδες πισω.Θα σου λυθούν οι απορίες τι μπαταρια πρεπει να βαλεις και αν μπορείς μονος....Μονος θα χασεις ολες τις μνημες...
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Ισχύει αυτό;
Η μπαταρία βγαίνει εύκολα, ξεβιδώνεις τίς 2 βίδες από την εισαγωγή του αέρα, ξεκουμπώνεις την προέκταση, και η μπαταρία βγαίνει εάν ξεβιδώσεις την βίδα που την συγκρατεί.
Για να μήν έχεις κάποιο πρόβλημα χρειάζεται ένα by pass στο ρεύμα, πριν βγάλεις τους πόλους σύνδεσε μια μπαταρία 12v π.χ. από ups με κροκοδιλάκι στο καλώδιο του + (κόκκινη) και το αρνητικό στον κινητήρα (έχει το σημείο έτοιμο στην πίσω αριστερή πλευρά) μετά βγάλε τους πόλους, άλλαξε την μπαταρία, σύνδεσε τους πόλους, και όταν είναι όλα έτοιμα αποσυνδέεις την μπαταριούλα.
Εννοείται ότι όλα γίνονται με κλειστό τον διακόπτη του κινητήρα
-
Διάλλειμα για διαφημίσεις.
Όποιος σκεφτεί να αγοράσει αυτούς
https://www.aliexpress.com/item/Car-Wip ... 4c4ddNyGWoνα μην το κάνει.
Και όποιος pro-fl δεν έχει ήδη πάει σε 55αρι προφίλ ελαστικού, να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία. Άλλο (καλύτερο) αυτοκίνητο.
Τέλος διαφημίσεων
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Διάλλειμα για διαφημίσεις.Όποιος σκεφτεί να αγοράσει αυτούς
https://www.aliexpress.com/item/Car-Wip ... 4c4ddNyGWoνα μην το κάνει.
Και όποιος pro-fl δεν έχει ήδη πάει σε 55αρι προφίλ ελαστικού, να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία. Άλλο (καλύτερο) αυτοκίνητο.
Τέλος διαφημίσεων
Τι έβαλες luckies σε ελαστικά ;
SUZUKI SX4 SCROSS