-
Φίλε luckies τα τελευταία 25.000 km έχω τα συγκεκριμένα ελαστικά στην διάσταση που αναφέρεις.
Ότι έχω γράψει ισχύει, κανένα πρόβλημα με την διάσταση και τα ελαστικά, ένα από τα καλύτερα που έχω οδηγήσει.Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thanx Έκτωρα.
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Δυστυχώς όχι>Απο τους κατόχους μια διευκρίνηση...Στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα το Infotainment υποστηρίξει λήψη σταθμών DAB ????
Το Ignis πάντως που νομίζω ότι έχει ακριβώς το ίδιο πιάνει μια χαρά DAB σταθμούς...
Στην Αθήνα βρίσκει 7 της ΕΡΤ -
Ο χρήστης dkatsos έγραψε:
Δυστυχώς όχι>Απο τους κατόχους μια διευκρίνηση...
Στις εκδόσεις που έρχονται στην Ελλάδα το Infotainment υποστηρίξει λήψη σταθμών DAB ????
Το Ignis πάντως που νομίζω ότι έχει ακριβώς το ίδιο πιάνει μια χαρά DAB σταθμούς...
Στην Αθήνα βρίσκει 7 της ΕΡΤΕυχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μήπως έχει σχέση με τον χρόνο παραγωγής?
Ας ενημερωσει κάποιος που παρελαβε SCROSS πρόσφατα. -
Φωτογραφίες από κάτω από το σέρβις. Πώς την βλέπετε την σουζουκαρα;!
Έβαλα τα motul 8100 (12,10 e /lt) και το φίλτρο πετρελαίου της mann από τον τοντο.
Μπορώ να πω , και δεν νομίζω να είναι η εντύπωση μου, με την προσθήκη του νέου φιλτρου νιώθω πιο ζωντανό το τράβηγμα του κινητήρα!
Πήρα τα λάδια που ήθελα και το φίλτρο επίσης το σέρβις όμως συνολικά βγήκε ακριβότερο.Επιασα τα 200 (110 το σέρβις 90 λάδια φιλτρο) οταν μέχρι τώρα το ακριβότερο ήταν 155. Βέβαια με δικά μου λάδια και φίλτρο. Αλλαχθηκε φίλτρο λαδιού , καμπίνας, αέρος. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα πάρω και αυτά τα 3 φίλτρα και θα μου κοστίζουν κάνα 30αρι λιγότερο από ότι μου τα χρέωσαν σημερα.
Τοντος καλές τιμές και φαίνεται ενημερωμένο το παιδί αλλά εξυπηρέτηση κουκουρούκου. Ενώ λέει ότι λειτουργεί 9-13 τα Σάββατα , τον έπαιρνα τηλέφωνο μια μιλούσε μια δεν το σήκωνε του έστειλα μνμ ότι έρχομαι να παραλάβω. Πήγα 12 είχε κλείσει...ενώ στο μεσεντζερ μου απάντησε ότι Σάββατα είμαστε κλειστά!!!!
ΥΓ: μετά το td του Σαββάτου με το 3008 ξαναεκτιμησα το scross!! Με 16000 λιγότερα έχω καλύτερα τραβηγματα παντού με σχεδόν ίδιους χώρους επιβατών! Εντάξει δεν έχω τις οθοναρες του 3008 και το μάτσο σχεδιασμό του αλλά όχι και 36000 και να είμαι με κλειδί στο χέρι!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φίλε Tkin73, με όλο το θάρρος, ενα καλό πλύσιμο το θέλει απο κάτω
-
Ένα μόνο;!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή σε καμία 4-5 χιλιαδες είμαι για αλλαγή τακάκια βλέπω στο ίντερνετ που τα πουλάνε και γράφουν τα περισσότερα πίσω άξονας και κάποια λιγότερα και ακριβότερα μπροστινός. Ερώτηση όταν μας λέει το συνεργείο θέλεις αλλαγή τακάκια αναφέρεται και μπρος και πίσω; Εμένα πχ τσεκαρε τα μπροστά και μου το είπε. Όταν θα τα αλλάξει αλλάζει και τα πίσω η μόνο μπροστά του κινητηριου άξονα;
-
Είναι απολύτως ανεξάρτητη η φθορά και ως συνέπεια και η αντικατάσταση των μπροστινών τακακιών με τα πίσω.
Το ποια εννοούσε το συνεργείο όταν σου είπε για αντικατάσταση, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Ξαναρώτησε τους.
-
Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκες για το φίλτρο πετρελαίου, tkin.Είδες που είχα δίκιο οτι τελικά το ufi filter της μαμάς, δεν κάνει για τα πετρέλαια μας....κλείνουν οι πόροι και εμποδίζει τη σωστή ροή προς το μοτέρ.
15,000χλμ το έχω επάνω αυτό το παλιο-mann και είναι σούπερ.Μια χαρά είσαι από κάτω.Πένα, φτου φτου.
Να θυμάσαι (είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις) ότι καμία οθόνη δε θα σε πάει πουθενά.Αυτό που θα σε κινήσει είναι το μοτέρ.Αξιοπιστία και οθόνη δεν πάνε μαζί. Αναλογικό καντράν forever. Κάτι ξέρει και το GTR που μπροστά είναι full αναλογικά.Ήρα.
-
Σύμφωνα με δυναμομετρησεις που έχουν κάνει στο εξωτερικό 2-3 βελτιωτικοι οίκοι ο boosterjet μαμά βγάζει 154-156 άλογα κάτι που μου φαίνεται να ψιλοστεκει αφού το Swift έχει πολύ λιγότερο 0-100 από ότι δίνει η Suzuki όπως και το Vitara-scross Σαν αναφορά το κάνω δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτα έγκυρο.
Το έβαλα και εδώ για τους δικούς μας.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκες για το φίλτρο πετρελαίου, tkin.Είδες που είχα δίκιο οτι τελικά το ufi filter της μαμάς, δεν κάνει για τα πετρέλαια μας....κλείνουν οι πόροι και εμποδίζει τη σωστή ροή προς το μοτέρ.
15,000χλμ το έχω επάνω αυτό το παλιο-mann και είναι σούπερ.Μια χαρά είσαι από κάτω.Πένα, φτου φτου.
Να θυμάσαι (είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις) ότι καμία οθόνη δε θα σε πάει πουθενά.Αυτό που θα σε κινήσει είναι το μοτέρ.Αξιοπιστία και οθόνη δεν πάνε μαζί. Αναλογικό καντράν forever. Κάτι ξέρει και το GTR που μπροστά είναι full αναλογικά.Ήρα.
Αν δεν εμπιστευτει εσενα ποιον??? Αφου εισαι ο αρχοντας των after market στα Suzuki....
Οπως και ο Εκτωρας με την εμπειρια του βοηθαει στις αναβαθμισεις κλπ ....
Αντε τωρα που ψυχρανε να παμε για τον καφε να τα πουμε.... -
Λοιπόν, αδέρφια σήμερα άλλαξα ιμάντα χρονισμού(φυσικά σε μάστορα εκτός).
Ουφφφ, έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου.
Ανταλλακτικά από ricambi.gr.....γνήσια από alfa romeo. O ιμάντας, τα ράουλα, το λουρί δυναμό και η αντλία νερού είναι τα ίδια με αυτά της alfa romeo giulietta.
O μάστορας με πήρε 120 ευρώ εργατικά και άλλαξε: ιμάντα, τεντωτήρα, ένα ρουλεμάν, αντλία νερού, παραφλού ψυγείου, φίλτρο λαδιού και λάδια. Σύνολο ανταλλακτικών 200 ευρώ. Δηλαδή 320 όλα μαζί , καμία σχέση με τα 600 ευρώ του Σφακιανάκη (τα οποία με αλλαγή λαδιών θα πήγαιναν στα 700+).
Άψογη-επαγγελματική εξαέρωση ψυγείου(45 λεπτά εξαέρωση για να είμαστε σίγουροι)
Πήγα Καλλιθέα Χαλκιδικής και γύρισα να το χαρώ. Πρώτες εντυπώσεις, εντάξει, σαν καινούργιο.
Τα φιλιά μου στον Σφακιανάκη και στις αντιπροσωπείες εδώ Σαλόνικα.
Ήρα.
-
Για καφέ ναι lemouz, εννοείται θα μιλήσουμε.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φωτογραφίες από κάτω από το σέρβις. Πώς την βλέπετε την σουζουκαρα;!Έβαλα τα motul 8100 (12,10 e /lt) και το φίλτρο πετρελαίου της mann από τον τοντο.
Μπορώ να πω , και δεν νομίζω να είναι η εντύπωση μου, με την προσθήκη του νέου φιλτρου νιώθω πιο ζωντανό το τράβηγμα του κινητήρα!
Πήρα τα λάδια που ήθελα και το φίλτρο επίσης το σέρβις όμως συνολικά βγήκε ακριβότερο.Επιασα τα 200 (110 το σέρβις 90 λάδια φιλτρο) οταν μέχρι τώρα το ακριβότερο ήταν 155. Βέβαια με δικά μου λάδια και φίλτρο. Αλλαχθηκε φίλτρο λαδιού , καμπίνας, αέρος. Του χρόνου πρώτα ο Θεός θα πάρω και αυτά τα 3 φίλτρα και θα μου κοστίζουν κάνα 30αρι λιγότερο από ότι μου τα χρέωσαν σημερα.
Τοντος καλές τιμές και φαίνεται ενημερωμένο το παιδί αλλά εξυπηρέτηση κουκουρούκου. Ενώ λέει ότι λειτουργεί 9-13 τα Σάββατα , τον έπαιρνα τηλέφωνο μια μιλούσε μια δεν το σήκωνε του έστειλα μνμ ότι έρχομαι να παραλάβω. Πήγα 12 είχε κλείσει...ενώ στο μεσεντζερ μου απάντησε ότι Σάββατα είμαστε κλειστά!!!!
ΥΓ: μετά το td του Σαββάτου με το 3008 ξαναεκτιμησα το scross!! Με 16000 λιγότερα έχω καλύτερα τραβηγματα παντού με σχεδόν ίδιους χώρους επιβατών! Εντάξει δεν έχω τις οθοναρες του 3008 και το μάτσο σχεδιασμό του αλλά όχι και 36000 και να είμαι με κλειδί στο χέρι!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο μπροστοκίνητο έχεις και είδες τόση διαφορά με το 3008? Πάντως από ότι είδα αντιστρεπτική πίσω δεν έχει.
-
Το 1.6 ντίζελ. Δεν είπα ότι είδα μεγάλη διαφορά αλλά έχουν διαφορά καθώς το scross είναι ελαφρύτερο με ίδια ιπποδύναμη μεν αλλά με περισσότερη ροπή. Στις ρεπριζ το Σουζούκι είναι πιο σβέλτο καίει 1.5 λίτρο λιγότερο και κοστίζει 15 χιλιάρικα λιγότερο από το 3008 που οδηγησα.
-
Εχω μια ερωτηση,τελικα τι λαδι πρεπει να βαζουμε στον κινητηρα μας (diesel) το MOTUL 8100 X-clean FE 5W-30 που βαζει η αντιπ/εια ή MOTUL 8100 Eco-clean 0W-30 ? με γνωμονα παντα οτι ο κατασκευαστης λεει ACEA C2 SAE 0W-30 και αυστηρα αλλαγη στους 12 μηνες ή 20.000χλμ....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Εχω μια ερωτηση,τελικα τι λαδι πρεπει να βαζουμε στον κινητηρα μας (diesel) το MOTUL 8100 X-clean FE 5W-30 που βαζει η αντιπ/εια ή MOTUL 8100 Eco-clean 0W-30 ? με γνωμονα παντα οτι ο κατασκευαστης λεει ACEA C2 SAE 0W-30 και αυστηρα αλλαγη στους 12 μηνες ή 20.000χλμ....Η Μotul προτείνει 8100 eco clean 0w-30
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Εχω μια ερωτηση,τελικα τι λαδι πρεπει να βαζουμε στον κινητηρα μας (diesel) το MOTUL 8100 X-clean FE 5W-30 που βαζει η αντιπ/εια ή MOTUL 8100 Eco-clean 0W-30 ? με γνωμονα παντα οτι ο κατασκευαστης λεει ACEA C2 SAE 0W-30 και αυστηρα αλλαγη στους 12 μηνες ή 20.000χλμ....
Η Μotul προτείνει 8100 eco clean 0w-30
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά τοτε αυτοί γιατί βάζουν το αλλο?Θα το αναλύσουμε στον επόμενο καφε....
-
Η Σουζούκι προτείνει ένα λάδι για να κάλυψει όλες τις περιπτώσεις είτε την Σουηδία είτε την Ελλάδα. Το 0-30 δείχνει το ιξώδες του λαδιού. Το 0-30 είναι λιγότερο παχύρευστο από το 5-30 είναι δλδ πιο 'νερό'. Η Σουζούκι προτείνει το 0-30 για να καλύψει τις χαμηλές θερμοκρασίες του βορρά και να μην παγώσουν ποτέ τα λάδια.
Το 0-30 στην Ελλάδα είναι υπερβολή και μάλιστα στις συνήθεις υψηλές θερμοκρασίες θα το καίει πιο εύκολα και θα θες συμπλήρωμα και ενδεχομένως να ανεβάζει και την κατανάλωση.
Τώρα αν κάποιος μένει Φλώρινα ή Νευροκόπι ίσως το 0-30 είναι λογική επιλογή γιατί το -10 το βλέπει κάθε χρόνο καμποσες μέρες.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS