-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε Glx εισάγεται μονο αυτοματο ή/και 4κινητο. Σε δικινητο εισάγεται μονο gl+ στο 1.4 δικίνητο...δηλαδη μονο μια εκδοση.
Νομίζω εισάγεται και το δικίνητο 1.0 σε GL+
-
Παρέλαβα σήμερα το OBD για τον αυτόματο κλείδωμα των πορτών και φλασάρισμα κατά το άνοιγμά τους, που είχε προτείνει ο gatoz
https://www.aliexpress.com/item/New-Sma ... autifyAB=0
Θα ήθελα να ξεκλειδώνει κιόλας κατά το σβήσιμο του κινητήρα, όπως λέει ότι κάνει στα μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο, αλλά και αυτό καλό είναι για 22-23 ευρώ που έδωσα.
Μαζί με το άλλο Module που έχω εδώ και μήνες εγκαταστήσει για το αυτόματο κλείσιμο των παραθύρων,
https://www.aliexpress.com/item/Car-Win ... autifyAB=0
έχω φτάσει στο 90% των αυτοματισμών που πιστεύω ότι ένα αυτοκίνητο εν έτη 2018 θα έπρεπε ήδη να έχει από το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα το OBD για τον αυτόματο κλείδωμα των πορτών και φλασάρισμα κατά το άνοιγμά τους, που είχε προτείνει ο gatoz
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.h ... 2818594585Δεν δουλεύει το link
-
Συγνώμη, έκανα βλακεία και έβαλα τα Links των προσωπικών παραγγελιών. Τα έχω αλλάξει τώρα. Ξαναδοκίμασε.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Σε Glx εισάγεται μονο αυτοματο ή/και 4κινητο. Σε δικινητο εισάγεται μονο gl+ στο 1.4 δικίνητο...δηλαδη μονο μια εκδοση.
Νομίζω εισάγεται και το δικίνητο 1.0 σε GL+
Ναι εισάγεται. Εγώ απάντησα αναφορικά με το 1.4 και μόνο, σε ποιες εκδόσεις εισάγεται.
-
alnotas με αυτα τα καλουδια δεν εχουμε προβλημα με την εγγυηση?σκεφτομαι να βαλω αλλα κολαω
-
Κοίτα, 'κουμπωτά' είναι όλα. Αν χρειαστεί να επισκεφτείς συνεργείο για θέμα εγγύησης...τα 'ξεκουμπώνεις'
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
καλο αυτο που δεν χρειαζονται τιποτα παρεμβασειωσε καλωδια.
Ασχετο, το Σαββατο εχω το service την χρονιας και μου ειπαν 130€ για λαδια φιλτρο και θα μου αλλαξουν προοληπτικα φιλτρο καμπινας. Τσιμπημενο αλλα αμα ειναι καλος δεν πειραζει -
Παρέλαβα σήμερα το OBD για τον αυτόματο κλείδωμα των πορτών και φλασάρισμα κατά το άνοιγμά τους, που είχε προτείνει ο gatozhttps://www.aliexpress.com/item/New-Sma ... autifyAB=0
Θα ήθελα να ξεκλειδώνει κιόλας κατά το σβήσιμο του κινητήρα, όπως λέει ότι κάνει στα μοντέλα με αυτόματο κιβώτιο, αλλά και αυτό καλό είναι για 22-23 ευρώ που έδωσα.
Μαζί με το άλλο Module που έχω εδώ και μήνες εγκαταστήσει για το αυτόματο κλείσιμο των παραθύρων,
https://www.aliexpress.com/item/Car-Win ... autifyAB=0
έχω φτάσει στο 90% των αυτοματισμών που πιστεύω ότι ένα αυτοκίνητο εν έτη 2018 θα έπρεπε ήδη να έχει από το εργοστάσιο.
Αυτό για τα παράθυρα που τοποθετείται?
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Αυτό για τα παράθυρα που τοποθετείται?
Δες εδώ
Youtube VideoΗ σύντομη απάντηση είναι, μέσα από το πάνελ της πόρτας του οδηγού.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία από Paintbull Περιστερίου? Θέλω να τους επισκεφτώ γιατί έγινε μ...ια.
Tι έγινε steve1978; Πήγες τελικά στο paintbull;
Φίλε panormus με πρόλαβες! Πήγα το Σάββατο 9:00 και το παρέλαβα 13:30. Έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ καλή δουλειά.
Πήγα κι εγώ το δικό μου για κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα (και στο μαύρο πλαστικό και μια μικρή στο χρώμα),γιατί παρά το ότι δοκίμασα μόνος μου δεν τα είχα κατάφερει πολύ καλά.
Όντως,αποτέλεσμα άψογο,σα καινούριο! Το άφησα πρωί και το παρέλαβα μεσημεράκι στο paintbull Γαλατσίου. -
Επειδή ήταν 'Once in a (cars) lifetime', μόλις συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα, έκανα στην άκρη για να το αποθανατίσω [emoji14]
Άντε, να τα χιλιάσουμε!Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ναι αλλά αυτή τη φώτο έπρεπε να τη βγάλεις στις 10.00
-
Γεια χαρά και πάλι!
Στα 102.000χλμ με diesel και συνεχίζουμε...
Έγινε το 1ο σερβις εκτός αντιπροσωπείας.
Αγόρασα και έβαλα λάδια Motul 8100 X-clean FE 5W-30. Άλλαξα και φ. λαδιού, αέρα, καυσίμου.
Οδοντωτό ιμάντα όχι γιατί λέει ήταν μια χαρά. Άλλαξε κάποιος;;;
Συνεργείο suzuki ο τύπος (κάπου Χαριλάου) αλλά της παλιάς σχολής οπότε δεν μου φάνηκε να γνωρίζει
τους νέους diesel κινητήρες του s-cross.
Μετά το σερβις άναβε λαμπάκι κινητήρα.
Αφορμή για να γνωρίσω τον Ιορδάνη (με έστειλε εκεί δίπλα είναι και αυτός) που έφυγε από τον αντιπρόσωπο και άνοιξε δικό του μαγαζί μετά από 15 χρόνια.
Παίζει να είναι ο μόνο στην Θεσσαλονίκη αξιόπιστος γνώστης εγκεφάλου για τα αυτοκίνητά μας.
Το τσέκαρε. Όλα οκ!
Ρώτησα και για το ανεβοκατέβασμα του ρελαντί.
Το θεωρεί αδιάφορο χωρίς σημασία.
Από βλάβες γενικά μου είπε δεν βγάζει το scross.
Άντε συχνά προθερμαντήρα (που δεν το θεωρεί σοβαρό)
Όμως κάτι για westgate και αντλία υψηλής του έχουν πάει.
Συμβουλή του για μια μικρή αναμονή στο ρελαντί τόσο στο ξεκίνημα όσο και πριν το σβήσιμο (μετά από αρκετή χρήση).υ.γ. κανένα σοβαρό e-shop για ανταλλακτικά με έδρα Θεσσαλονίκη;;;
Αγόρασα από εκεί που έλεγε ο japanese αλλά μπααααα... -
Επειδή ήταν 'Once in a (cars) lifetime', μόλις συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα, έκανα στην άκρη για να το αποθανατίσω [emoji14]
Άντε, να τα χιλιάσουμε!Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ωραίος, alnotas!
Στα 50.000χλμ.,50χλμ. trip, ώρα 5:00 π.μ. και +5 Celcius εξωτ. θερμοκρασία!Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι περίπου στο 50% των Km. σου,2 μήνες πριν κλείσω έτος.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι περίπου στο 50% των Km. σου,2 μήνες πριν κλείσω έτος.
Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο φίλε μου. Οι καθημερινές μετακινήσεις είναι στάνταρ 12χλμ, πήγαινε-έλα στην δουλειά, 2-3 φορές την εβδομάδα οι δραστηριότητες των παιδιών και κανα ταξιδάκι στο δίμηνο.
Πάντα, με όλα τα αμάξια(αλλά και παλιότερα με τις μηχανές) κυμαινόμουν στα 15-16.000χλμ τον χρόνο.Δεν θυμάμαι, εσύ, το S-Cross το έχεις σαν 2ο όχημα;
-
Δεν θυμάμαι, εσύ, το S-Cross το έχεις σαν 2ο όχημα;
Ναι,ας πούμε σαν 2ο,κυρίως εκδρομικό κι εκτός πόλης όχημα.
Για μέσα στην πόλη έχω ένα μικρότερο,αλλά όπως και να΄χει σε συνολικά χλμ. και με τα δύο,δεν υπερβαίνω τα 8000-8500 χλμ./έτος. -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Γεια χαρά και πάλι!
Αγόρασα και έβαλα λάδια Motul 8100 X-clean FE 5W-30. Άλλαξα και φ. λαδιού, αέρα, καυσίμου.
Συνεργείο suzuki ο τύπος (κάπου Χαριλάου) αλλά της παλιάς σχολής οπότε δεν μου φάνηκε να γνωρίζει
Αφορμή για να γνωρίσω τον Ιορδάνη (με έστειλε εκεί δίπλα είναι και αυτός) που έφυγε από τον αντιπρόσωπο και άνοιξε δικό του μαγαζί μετά από 15 χρόνια.
Παίζει να είναι ο μόνο στην Θεσσαλονίκη αξιόπιστος γνώστης εγκεφάλου για τα αυτοκίνητά μας.
Το τσέκαρε. Όλα οκ!
Συμβουλή του για μια μικρή αναμονή στο ρελαντί τόσο στο ξεκίνημα όσο και πριν το σβήσιμο (μετά από αρκετή χρήση).υ.γ. κανένα σοβαρό e-shop για ανταλλακτικά με έδρα Θεσσαλονίκη;;;
Αγόρασα από εκεί που έλεγε ο japanese αλλά μπααααα...Τον ιμαντα βαση βιβλιου θελει αλλαγη καθε 5 χρονια ή 140000 χλμ απ οτι θυμαμαι.Γιατι δεν σου τον αλλαξε?
-
Μάλλον εννοεί τον ιμάντα a/c δυναμό>Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Γεια χαρά και πάλι!
Το τσέκαρε. Όλα οκ!
Αγόρασα από εκεί που έλεγε ο japanese αλλά μπααααα...Τον ιμαντα βαση βιβλιου θελει αλλαγη καθε 5 χρονια ή 140000 χλμ απ οτι θυμαμαι.Γιατι δεν σου τον αλλαξε?
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λεει στο βιβλιο για αλλαγη του ιμαντα δυναμο πριν το μεγαλο servis? Δεν το θυμαμαι, ισως και να λεει .....
SUZUKI SX4 SCROSS