-
Ο χρήστης DIMITRIS P έγραψε:
Τελικά το παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από έγγραφη αποδοχή της αστοχίας, βεβαίωση αντικατάστασης με νέο ουρανό και μια εκπτωσούλα στην τιμή. Δεν έχω παράπονο ούτε από τον πωλητή, ούτε απο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπίας. Όλα καλά.
Ερώτηση: Στην οθόνη στο κάτω αριστερά τετραγωνακι μου αναφέρει media αντί για navI. Δεν έχω βάλει sd. Είναι φυσιολογικό ?Καλορίζικο και απροβλημάτιστο από εδώ και στο εξής!
Ναι,αν δεν έχεις κάρτα navi,εκεί θα σου γράφει media.
-
Ο χρήστης DIMITRIS P έγραψε:
Τελικά το παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από έγγραφη αποδοχή της αστοχίας, βεβαίωση αντικατάστασης με νέο ουρανό και μια εκπτωσούλα στην τιμή. Δεν έχω παράπονο ούτε από τον πωλητή, ούτε απο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπίας. Όλα καλά.
Ερώτηση: Στην οθόνη στο κάτω αριστερά τετραγωνακι μου αναφέρει media αντί για navI. Δεν έχω βάλει sd. Είναι φυσιολογικό ?καλορίζικο!!!γραψε εντυπώσεις !!
-
Θα γράψω εντυπώσεις, τα θετικά και αρνητικά όπως έκανα και όταν έκανα το test drive στο 1.0. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Suzuki Λαζανάς στην Πάτρα και τον πωλητή κ.Χ.Λ. για την άριστη συνεργασία, που κατανόησαν το θέμα με τις καφέ κηλίδες, οι οποίες υπήρχαν και σε άλλα μοντέλα στην έκθεση, απλά ήταν λίγες και διασπαρτες και όχι πολλές και μαζεμενες σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να το εντοπιζεις εύκολα την ημέρα (νύχτα και με τον φωτισμό του αυτοκινήτου με τίποτα), πράγμα μη αποδεκτό εκ μέρους μου για καινούριο αυτοκίνητο. Η αντιπροσωπία της Πάτρας έκανε ότι έπρεπε, πρότεινε αντικατάσταση της οροφής του αυτοκινήτου με νέα (έκαναν ήδη την παραγγελία) και αποδέχτηκε με λίγη πίεση μια μικρή μείωση της τιμής για την όλη ταλαιπωρία (γιατί τα λάθη πρέπει να πληρώνονται).
Εντυπώσεις οσονούπω. -
Πρώτες εντυπώσεις μετά τα πρώτα 100km κυρίως στην Ολυμπία οδό και λίγο πόλη. + Ωραία θέση οδήγησης, ξεκούραστο, χώροι, αθόρυβος κινητήρας, δυνατά φώτα, κατανάλωση καλύτερη απ ότι περίμενα. Δηλαδή σε χαλαρους ρυθμούς με αναλογία εθνικής / πόλης στα 80/20, εθνική με cruise control στα 100km/h με κάποιες επιταχυνσεις για προσπερασμα, ο μέσος όρος είναι στα 5,8!!!! Αρνητικά: αεροδυναμικος θόρυβος.
-
Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση για να έχω android auto αλλά δοκίμασα λίγο το mirrorlink με το Sony z3. Δουλεύει πολύ καλά, μουσική, ακόμα και Google maps όλα δουλεύουν ωραία . Ξέρει κανένας εάν μπορώ να έχω navigation μέσω mirrorlink ή android auto και ταυτόχρονα να ακούω ραδιόφωνο από το αυτοκίνητο ?
-
DIMITRIS P ,γι αυτό που ρωτάς με το mirrorlink δεν ξέρω,αλλά με το AA μπορείς να έχεις πλοήγηση μέσω google maps και παράλληλα να ακούς ράδιο (το έχω τεστάρει).
-
Το Android Auto δεν υποστηρίζεται επίσημα;
-
Καλησπέρα. Καθώς το SX4 είναι ανάμεσα στις επιλογές μου για επόμενο αυτοκίνητο ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια για την οποία δεν έχω καθαρή εικόνα. Στην κάμερα οπισθοπορείας, ισχύει ότι οι βοηθητικές γραμμές δεν γυρίζουν μαζί με το τιμόνι (σα να είναι σταθερά ζωγραφισμένες στην οθόνη); Και αν ναι σας δημιουργεί πρόβλημα στο παρκάρισμα; Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Το Android Auto δεν υποστηρίζεται επίσημα;Στην Ελλάδα το Play Store δεν σε αφήνει να την εγκαταστήσεις στη συσκευή σου. Αν κατεβάσεις το apk και το βάλεις μόνος σου, μια χαρά δουλεύει
-
Ο χρήστης thanos_g έγραψε:
Καλησπέρα. Καθώς το SX4 είναι ανάμεσα στις επιλογές μου για επόμενο αυτοκίνητο ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια για την οποία δεν έχω καθαρή εικόνα. Στην κάμερα οπισθοπορείας, ισχύει ότι οι βοηθητικές γραμμές δεν γυρίζουν μαζί με το τιμόνι (σα να είναι σταθερά ζωγραφισμένες στην οθόνη); Και αν ναι σας δημιουργεί πρόβλημα στο παρκάρισμα; Ευχαριστώ!Ισχύει αυτο που περιγράφεις αλλα για εμενα δεν δημιουργεί καποιο προβλημα
. -
Ειλικρινά, κανείς από τους κατόχους αν μπορεί να απαντήσει... Κοιτάτε την κάμερα οπισθοπορίας όταν παρκάρετε;
Εγώ όχι...
Όχι γιατί είμαι 'μάγκας', αλλά θεωρώ ότι 'σαν τους καθρέφτες δεν έχει'.
Οι μόνες φορές που την 'συμβουλεύομαι' είναι όταν είναι πολύ οριακό το σημείο που παρκάρω, οι aftermarket αισθητήρες έχουν αρχίσει να σφυρίζουν και θέλω να εκμεταλλευτώ και το παραμικρό εκατοστό απόστασης με τον πίσω.
Να πω την αλήθεια, μια κάμερα μπροστά ίσως να ήταν πιο χρήσιμη... -
Ο χρήστης thanos_g έγραψε:
Καλησπέρα. Καθώς το SX4 είναι ανάμεσα στις επιλογές μου για επόμενο αυτοκίνητο ήθελα να ρωτήσω μια λεπτομέρεια για την οποία δεν έχω καθαρή εικόνα. Στην κάμερα οπισθοπορείας, ισχύει ότι οι βοηθητικές γραμμές δεν γυρίζουν μαζί με το τιμόνι (σα να είναι σταθερά ζωγραφισμένες στην οθόνη); Και αν ναι σας δημιουργεί πρόβλημα στο παρκάρισμα; Ευχαριστώ!Nαι,ισχύει.
Το συνηθίζεις όμως κι αν θες, βάζεις και αισθητήρες parking ως επιπλέον βοήθεια.Βέβαια,δεν αντικαθίσταται η ματιά πίσω και οι καθρέφτες -με όση ορατότητα επιτρέπει το αυτοκίνητο-,που έχεις καλύτερη αίσθηση απόστασης και χώρου.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Ειλικρινά, κανείς από τους κατόχους αν μπορεί να απαντήσει... Κοιτάτε την κάμερα οπισθοπορίας όταν παρκάρετε;
Εγώ όχι...
Όχι γιατί είμαι 'μάγκας', αλλά θεωρώ ότι 'σαν τους καθρέφτες δεν έχει'.
Οι μόνες φορές που την 'συμβουλεύομαι' είναι όταν είναι πολύ οριακό το σημείο που παρκάρω, οι aftermarket αισθητήρες έχουν αρχίσει να σφυρίζουν και θέλω να εκμεταλλευτώ και το παραμικρό εκατοστό απόστασης με τον πίσω.
Να πω την αλήθεια, μια κάμερα μπροστά ίσως να ήταν πιο χρήσιμη...+1 εκει που την χρησιμοποιώ, ειναι οταν βγσινω με την οπισθεν απο κανενα στενό ή κανω οπισθογωνια και μου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχω εαν έρχεται κάποιος.
-
Επειδή έχω οδηγήσει οχήματα και με των 3ων τύπων κάμερας, δηλαδή χωρίς γραμμές, με γραμμές ευθεία όπως είναι του Scross και με γραμμές που στρίβουν ανάλογα με τη στροφή του τιμονιού, μικρές οι διαφορές. Πίσω βλέπεις από τους καθρέπτες βασικά και επικουρικά ελέγχεις και την κάμερα. Και με τους 3 τύπους μπορείς να πλησιάσεις σε απόσταση μερικών εκατοστών με ασφάλεια.
Το android auto καλύτερο από το mirrolink. -
Καλημέρα.
Χτες έκανα σερβις έδω στην Πράγα όπου διαμένω για το κλείσιμο του 3ου χρόνου στα ~58000 χλμ.
Στο τιμολόγιο λέει τα εξής.- Εργατικά/ διαγνωστικός έλεγχος 1,5 ώρα
- Φίλτρο αέρα
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο καμπίνας
- 5,7λ λάδι κινητήρα
- 2,3λ λάδι κιβωτίου ταχυτήτων
- Disinfection κλιματισμού
Κόστος 350 ευρώ.
-
Ο χρήστης robotech_ έγραψε:
Καλημέρα.
Χτες έκανα σερβις έδω στην Πράγα όπου διαμένω για το κλείσιμο του 3ου χρόνου στα ~58000 χλμ.
Στο τιμολόγιο λέει τα εξής.- Εργατικά/ διαγνωστικός έλεγχος 1,5 ώρα
- Φίλτρο αέρα
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο καμπίνας
- 5,7λ λάδι κινητήρα
- 2,3λ λάδι κιβωτίου ταχυτήτων
- Disinfection κλιματισμού
Κόστος 350 ευρώ.
Πολλά μου φαίνονται!!!
-
Κι εμένα με πόνεσε ομολογώ.
-
Και ύστερα λέμε για το Ελλάντα... Σε τιμές χονδρικής μπορεί τα αναλώσιμα να μην έφταναν ούτε τα 100 ευρώ και οι τύποι τιμολόγησαν ως να επισκεύασαν κρίσιμη βλάβη. Πάλι καλά που ο κινητήρας νομίζω έχει καδένα. Σε αλλαγή ιμάντα τι θα ζητούσαν;
-
Αν ειναι το diesel εχει ιμαντα που αλλαζει 140000χλμ ή 6 χρονια.Εμενα πριν 1 χρονο για καθαρισμο μονο κλιματισμου μου πηραν 70€.Οτι θελουνε ζητανε....
-
Πάντα ρωτάμε και παίρνουμε προσφορά εκτός και αν είναι συνεργείο που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε χρόνια.
SUZUKI SX4 SCROSS