-
Υπάρχει κάνεις που να έχει αγοράσει το s-cross 2wd 1000cc?? Θέλω να ρωτήσω για τον κινητήρα? Αν αξίζει και είναι αξιόπιστος?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Με αυτο που φορας οντως η αλλαγη δεν ειναι μεγαλη. Εγω παντως δεν θα το φαρδενα αλλο το λαστιχο τα 225 θα τα επελεγα σε μεγαλυτερης ιπποδυναμης αμαξια.
Και με το 215 εχεις μια χαρα πολλες επιλογες δεν νομιζω να ειναι λιγες και η διαφορα στις τιμες ποση ειναι δλδ στην τετραδα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 40 ευρω . Εδω εβγαλα ακρη με το 205 55 17 που οντως ειναι λιγες οι επιλογες. Αν ομως πλαδαρεψει το αμαξι δεν θα σκεφτεσαι τα 40 ευρω που γλιτωσες την επομενη τριετια αλλα την λαθος επιλογη...Θέλει σκέψη όντως. Το κακό σε 215/55/17 είναι οτι suvαδικο ελαστικό βγάζει μόνο η yokohama τα G055.
-
Ο χρήστης dimitris_chania έγραψε:
Υπάρχει κάνεις που να έχει αγοράσει το s-cross 2wd 1000cc?? Θέλω να ρωτήσω για τον κινητήρα? Αν αξίζει και είναι αξιόπιστος?Είναι νωρίς ακόμα να γνωρίζουμε την αξιοπιστία του, γιατί βγήκε πρόσφατα.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Με αυτο που φορας οντως η αλλαγη δεν ειναι μεγαλη. Εγω παντως δεν θα το φαρδενα αλλο το λαστιχο τα 225 θα τα επελεγα σε μεγαλυτερης ιπποδυναμης αμαξια.
Και με το 215 εχεις μια χαρα πολλες επιλογες δεν νομιζω να ειναι λιγες και η διαφορα στις τιμες ποση ειναι δλδ στην τετραδα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 40 ευρω . Εδω εβγαλα ακρη με το 205 55 17 που οντως ειναι λιγες οι επιλογες. Αν ομως πλαδαρεψει το αμαξι δεν θα σκεφτεσαι τα 40 ευρω που γλιτωσες την επομενη τριετια αλλα την λαθος επιλογη...Θέλει σκέψη όντως. Το κακό σε 215/55/17 είναι οτι suvαδικο ελαστικό βγάζει μόνο η yokohama τα G055.
Και το toyo proxes cf2 και ειναι και φθηνοτερο
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Και το toyo proxes cf2 και ειναι και φθηνοτερο
Το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω να κάνει και για χιόνι όπως το Yokohama.
-
Για την ώρα η νέα διάσταση ελαστικού δεν προκαλεί αύξηση κατανάλωσης το αντίθετο μου βγάζει 0,2-0,3λτ κάτω βάση του μετρητή βγάζοντας το εντυπωσιακό νούμερο 1000 χλμ αυτονομίας και όλα αυτά με 47αρι ντεπόζιτο!
Δλδ με το κλασικό 60αρι θα πιαναμε 1300 χλμ, νούμερο που πιάνουν λίγα αμάξια πολύ μικρότερου όγκου και διαστάσεων!
Σε αυτόν τον τομέα δλδ οικονομία επιδόσεις χώροι η σουζουκι έχει πάρει πολύ καλό συνδυαστικο βαθμό. Το αμάξι είναι ελαφρύ χωρίς να χάνει σε ασφάλεια, είναι σβέλτο χωρίς να καιει το κ@λο του και έχει χώρους χωρίς να είναι τρένο. Και όλα αυτά με κάτω από 20 χιλιάδες και αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού!
Αλλά παρόλα αυτά το επόμενο αμάξι θα είναι το Peugeot 3008 1.6 THP 165 ΕΑΤ6 FL το 2020-21 και όταν θα το δίνουν το φουλ έξτρα στα 30000!!!!Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Για την ώρα η νέα διάσταση ελαστικού δεν προκαλεί αύξηση κατανάλωσης το αντίθετο μου βγάζει 0,2-0,3λτ κάτω βάση του μετρητή βγάζοντας το εντυπωσιακό νούμερο 1000 χλμ αυτονομίας και όλα αυτά με 47αρι ντεπόζιτο!
Δλδ με το κλασικό 60αρι θα πιαναμε 1300 χλμ, νούμερο που πιάνουν λίγα αμάξια πολύ μικρότερου όγκου και διαστάσεων!
Σε αυτόν τον τομέα δλδ οικονομία επιδόσεις χώροι η σουζουκι έχει πάρει πολύ καλό συνδυαστικο βαθμό. Το αμάξι είναι ελαφρύ χωρίς να χάνει σε ασφάλεια, είναι σβέλτο χωρίς να καιει το κ@λο του και έχει χώρους χωρίς να είναι τρένο. Και όλα αυτά με κάτω από 20 χιλιάδες και αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού!
Αλλά παρόλα αυτά το επόμενο αμάξι θα είναι το Peugeot 3008 1.6 THP 165 ΕΑΤ6 FL το 2020-21 και όταν θα το δίνουν το φουλ έξτρα στα 30000!!!!Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Η κατανάλωση είναι μετρημένη με τον υπολογιστή ή με τον γνωστό τρόπο φουλαρω μετράω ξαναφουλαρω;
-
Όλα με τον υπολογιστή. 4.9 ήμουν με τα παλιά 4.6 τώρα. Αυτονομία τρέχουσα 1020 χλμ
Δεν υπάρχει ο χρόνος και η όρεξη για τα ιδανικά μετρηματα βάση αντλίας. Αλλά το αποτέλεσμα παραμένει γιατί ο τρόπος είναι ο ίδιος.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Χθες μεσημέρι, πήρα τηλ. στην αντιπροσωπεία,μπήκε ο πωλητής στο σύστημα και μου είπε πως το αμάξι κατασκευάστηκε και περιμένει για φόρτωση.
Μάλιστα ,από μόνος του είπε πως θα έχουν και το vin,όταν έρθει Ελλάδα.Επειδή μου φάνηκε λίγο περίεργο,ρώτησα πως γίνεται αυτό,πρέπει ήδη να το έχει αφού ήταν στην παραγωγή στο εργοστάσιο και μου απάντησε πως έχει αριθμό vin,αλλά εκείνος θα το μάθει όταν έρθει Ελλάδα...Απ'ότι κατάλαβα,μάλλον δεν ήθελε ή δεν είχε χρόνο να μου τον πει.
-
Εγω αρχες Μαιου ειχα παρει τηλεφωνο και μου τα μασαγε για το ποτε θα ερθει.Φεβρουαριο η παραγγελια και υποτιθεται θα παραλαβω τελη Μαιου
-
Φίλε panormus772 πότε έγινε η παραγγελία του αυτοκινήτου, και τι εκτίμηση σου είχαν δώσει τότε;
-
11/3 η παραγγελία και μου έλεγαν -κι ακόμη λένε- άφιξη,παράδοση για μέσα με τέλη Ιουνίου.
-
Ερώτηση. Το θέμα με τις βαλβίδες στους TSI κινητήρες, πως το αντιμετωπίζει η suzuki?
-
Για τις επικαθήσεις στις βαλβίδες των TSI αναφέρεσαι;
άλλη καύση η βενζίνη άλλη το πετρέλαιο που δεν έχει μπουζί.
Νομίζω στο diesel θέμα μετά από χιλιόμετρα έχει η βαλβίδα EGR που θέλει καθαρισμό.
Της εξαγωγής οι βαλβίδες καθαρίζονται με την αναγέννηση του dpf, αυτό το ξέρω γιατί το ρώτησα.
Στην εισαγωγή ίσως υπάρχει άλλο κόλπο, αλλά προσωπικά δε μου είπε κανείς τίποτα και έχω 78,000 χλμ.Ηρακλής.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Για τις επικαθήσεις στις βαλβίδες των TSI αναφέρεσαι;άλλη καύση η βενζίνη άλλη το πετρέλαιο που δεν έχει μπουζί.
Νομίζω στο diesel θέμα μετά από χιλιόμετρα έχει η βαλβίδα EGR που θέλει καθαρισμό.
Της εξαγωγής οι βαλβίδες καθαρίζονται με την αναγέννηση του dpf, αυτό το ξέρω γιατί το ρώτησα.
Στην εισαγωγή ίσως υπάρχει άλλο κόλπο, αλλά προσωπικά δε μου είπε κανείς τίποτα και έχω 78,000 χλμ.Ηρακλής.
Ναι, για τις επικαθησεις στους TSI.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Ερώτηση. Το θέμα με τις βαλβίδες στους TSI κινητήρες, πως το αντιμετωπίζει η suzuki?Έχει TSI κινητήρες η Suzuki ? Μήπως εννοείτε DI (direct injection) ? Γιατί TSi είναι οικογένεια κινητήρων του Group VAG.
Οι επικαθήσεις έχουν να κάνουν κυρίως με το λάδι και την επανακυκλοφορία των αναθυμιάσεων από το καπάκι στην εισαγωγή, δεν έχουν σχέση με το καύσιμο. Είναι εγγενές πρόβλημα όλων των κινητήρων DI, και οι κατασκευαστές προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν με διάφορους τρόπους. Δεν ξέρω τι κάνει η Suzuki, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ελέγχουμε τις βαλβίδες εισαγωγής κάθε τόσο (περίπου ~40Κ χλμ) για να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
-
Χαιρετω το φορουμ
Ειμαι κι εγω σε αναζητηση αυτοκινητου, και εχω καταληξει στο s-cross 1.0 στην απλη εκδοση, και φλερταρω και με το Nissan qashqai. Και τα δυο μου αρεσουν για διαφορετικους λογους. Παρατηρησα οτι καποιοι εχουν παραγγειλει παρομοια εκδοση. Πως καταληξατε στο suzuki? Υπαρχει κατι αρκετα αρνητικο στο κασκαι, ή αντιστοιχα θετικο στο scross?
(ειλικρινα εχω καψει φλατζες στο μυαλο μου για το ποιο να προτιμησω απο τα δυο) -
Αν διαβάσεις στο νήμα για το qq ή μπεις σε ειδικά φορα για αυτο (π.χ Qashqai J11 Greek Forum) θα δεις περισσότερα για τα καλα και τα κακά του.
-
Υπαρχει κατι αρκετα αρνητικο στο κασκαι, ή αντιστοιχα θετικο στο scross?
(ειλικρινα εχω καψει φλατζες στο μυαλο μου για το ποιο να προτιμησω απο τα δυο)....Προσωπικά νομίζω πως βρίσκεσαι στο νήμα που σου κάνει. SUZUKI είναι... Προχώρα άφοβα. Αν η πρώτη σου φράση έρχονταν αντίστροφα στο νήμα το qq, το ίδιο θα σου έλεγα για το qq όμως...
-
Πήρα τηλ. στον αντιπρόσωπο πάλι σήμερα,για να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία του αυτοκινήτου (παραγωγή Μαϊου) και μου είπε πως ισχύει ακόμη το προηγούμενο status δηλ. κατασκευάστηκε,αλλά ακόμα δε φαίνεται να άφησε το εργοστάσιο.
Για να επιβεβαιώσω τους χρόνους παραλαβής που μου έχουν δώσει για το δικό μου (μέσα με τέλη Ιουνίου),όποιος έχει παραγγείλει με παραγωγή Απριλίου,λογικά πρέπει να έχει παραλάβει ή να είναι θέμα ημερών.Ισχύει; Υπάρχει κάποιος να παρέλαβε μέσα στο Μάιο ή έχει καθυστερήσει;
SUZUKI SX4 SCROSS